Kjekt å vite

Kjekt å vite

Her har vi samlet noen av våre beste tips til deg som ønsker en smartere og enklere hverdag.

Våre mest leste guider


Guide: Blodtrykksmåler til hjemmebruk

Visste du at man enkelt kan måle blodtrykket hjemme? I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å navigere blant våre ulike blodtrykksmålere, slik at det blir litt enklere å finne produktet som er riktig for deg.

5 hjelpemidler som kan være lurt å ha hjemme

Hos Enklere Liv har vi en rekke produkter som kan gjøre livet litt enklere i hverdagen, enten du ønsker å få litt mer oversikt over blodtrykket eller hansker som kan hjelpe deg som har stive og vonde fingre.

Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine.

Verdens eggdag

Visste du at egg er blant de beste proteinkildene vi kan få i oss? For fattige betyr egget ekstra mye, da det kan brukes til så mangt samtidig som det har høy næringstetthet. Det er ikke for uten grunn til at egget er viktig for oss.

Derfor bør du eie en wake-up light

Mange av oss kan slite med å stå opp, spesielt når det blir mørkere ute. En bråkete alarm er en ubehagelig måte å starte dagen på, heldigvis finnes det andre hyggeligere måter å våkne på.

Høstens må-ha sneakers

Gå som du aldri har gått før med høstens nyheter fra GaitLine! Denne gangen kan vi by på to helt nye modeller, GaitLine Advance PRO og GaitLine Route TRX.

5 smarte tips for lavere strømforbruk

Med lavere temperaturer og økende strømpriser, kjenner mange av oss på behovet for å spare mer strøm. Med noen små grep og litt mer bevisste valg, kan det være ganske enkelt å redusere strømforbruket. Her finner du våre 5 tips for å redusere strømforbruket i din bolig.

Tips til den perfekte smoothie!

Smoothie er en takknemlig rett man drikker kjølig – den er enkel å lage, utrolig allsidig, svært sunn og for enhver smak. Vi har laget noen forslag til oppskrifter på smakfulle og næringsrike smoothies.

Hvordan bli kvitt hodelus

Hodelus kan dukke opp hos alle som har hår, men det er som regel ofte barn i barnehager og på barneskoler som er særlig utsatt. Det er derfor ekstra viktig å sjekke barnas hår månedlig, og sikre gode rutiner for å unngå smitte. Finn ut mer her.

Luftavkjøling på budsjett

På de varmeste månedene er det uvurderlig å eie en luftavkjøler, enten det er snakk om bordvifte eller aircondition. For deg som ikke har det aller største budsjettet, men behov for avkjøling anbefaler vi å se nærmere på bordviften fra Beurer.

Oppskrift: Slik lager du deilige boblevafler

Ønsker du å gjøre litt ekstra ut av desserten? Server nystekte boblevafler – eller Bubble Waffels som det også heter, og lag en uforglemmelig matopplevelse. Perfekt til sommerfesten, barnebursdag og for deg som ønsker litt ekstra kos i hverdagen.

Det smarte frokostbordet

Det er mange måter å lage det perfekte frokostbordet på – her kommer våre beste tips til smarte løsninger til frokostbordet som bidrar til å gjøre livet litt enklere!

Våre beste 17. mai tips

Nå er det for de fleste av oss lenge siden vi feiret 17. mai på en skikkelig måte, med full finstas, tog, iskrem og flagg. Her kommer det en overlevelsesguide til deg som ønsker å få en finest mulig nasjonaldag, (nesten helt) fri for slitne føtter, møkkete og våte klær.

Våre beste påsketips

Skal du på påskeferie i år? Uansett om du har planer om å være hjemme eller dra på hytta så har vi noen gode tips til deg som ønsker en mer smart og behagelig påskeferie.
luftrenser fra bedrer i en stue

Hvordan velge riktig luftrenser

Usikker på hvordan du kan velge riktig luftrenser? Her får du en oversikt over våre luftrensere og hjelp til å finne en som passer ditt behov.
GaitLine teknologi

Dette er GaitLine-teknologien

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Finn ut mer her.

Fotbadguide – slik velger du riktig fotbad

Står og går du mye i løpet av en dag? Hos Enklere Liv fører vi flere fotbad fra Beurer med unike egenskaper, derfor har vi laget en liten guide til deg som vurderer å investere i et fotbad, slik at du får hjelp til å velge fotbadet som passer deg aller best.

Guide til manikyr- og pedikyrsett

Er det på tide med en vårrengjøring av hender og føtter, eller ønsker du rett og slett å føle deg litt ekstra fresh i hverdagen? Her får du våre beste tips til en deilig velværedag ved hjelp av manikyr- og pedikyrsett.

Guide til massasjesete

Å ha et massasjesete er et lite stykke hverdagsluksus. Etter en lang stillesittende dag kan man fort kjenne at man er ekstra sliten i nakke og rygg. Les vår guide her.

Heges 10 favoritter

Hege jobber som butikksjef i Enklere Liv Liertoppen og har over 4 års erfaringer fra Enklere Liv. Her deler sine beste erfaringer fra produkter hun bruker selv.
Cura Pearl vektdyne grå

Hva er en vektdyne?

En vektdyne, eller vektteppe, er en ekstra tung dyne som kan bidra til dypere søvn og forbedret søvnkvalitet. Les mer her.
bruker vektdyne i sin nye satsing

Bjørgen bruker vektdyne i sin nye satsing

Foran comebacket i vinter bruker Marit Bjørgen CURA-dynen for å forbedre søvnen og restitusjonen. Marit har nå blitt ambassadør for CURA for å spre sine erfaringer til andre mennesker.

Guide til dagslyslampe

Hvis du allerede sliter med dårlig søvn og energi, kan en lysterapilampe være løsningen. Les vår guide!
Kvinne blir massert med Beurer massasjehammer

Massasjeguide

Har du vond rygg, stiv nakke eller slitne føtter? Er du usikker på hvilket apparat som fungerer til hva? Her får du svaret!
Revitive Medic

Kan jeg bruke Revitive?

Årsaken til dårlig sirkulasjon kan mange. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive hjelpe til med å redusere smerter i føtter og legger.
Munnbind

Hvordan bruke munnbind korrekt

Å bruke munnbind kan hjelpe deg med å hindre at du blir smittet, og at du smitter andre. Les mer for å vite hvordan det skal brukes korrekt.
Uthvilt kvinne

4 tips til bedre søvn

Gode søvnvaner fremmer bedre søvn og forebygger fremtidige søvnproblemer. Her gir vi deg 4 gode tips for bedre søvn.