Kjekt å vite

Kjekt å vite

Her har vi samlet noen av våre beste tips til deg som ønsker en smartere og enklere hverdag.

Våre mest leste guider


Guide til Andersen Shopper Trillebager

Utforsk vår guide for å finne den perfekte Andersen Shopper trillebagen som passer din unike livsstil og behov. Vi sammenligner ulike modeller og gir deg innsikt i både rammens og bagenes egenskaper, slik at du kan ta et informert valg. Finn ut hvordan disse trillebagene kan gjøre hverdagen din enklere og mer praktisk, enten du handler dagligvarer, er på tur med familien eller sykler gjennom byen. Les mer for å velge din ideelle følgesvenn!

Økt selvstendighet med ADL Småhjelpemidler: En vei til et bedre liv

ADL småhjelpemidler, som ergonomiske kjøkkenverktøy og mobilitetsstøtte, kan forbedre livskvaliteten ved å gi økt selvstendighet i daglige aktiviteter. Fra matlaging til personlig pleie, gjør disse hjelpemidlene det mulig å klare seg selv i hverdagen. Utforsk hvordan disse verktøyene kan bidra til et enklere og mer selvstendig liv.
Beurer MG 99 liggende

Massasjepistol-duel: Beurer MG 185 vs. Beurer MG 99

Utvalget av massasjepistoler fra Beurer inkluderer både den kraftige MG 185 og den kompakte MG 99. Mens MG 185 skryter av imponerende batterilevetid og et bredt spekter av tilbehør, tilbyr MG 99 kraftpakket massasje i en kompakt design. Oppdag forskjellene mellom disse to toppmodellene og velg den som passer best for dine behov.
Trillebag med sykkelfeste på Momas Eywa.

Trillebag med sykkelfeste – For en enklere hverdag

Med et stadig økende fokus på sykling som et miljøvennlig og helsefremmende transportmiddel, er det ikke overraskende at flere og flere velger sykkel som sin foretrukne fremkomstmåte. Enten du bruker sykkelen til daglige ærend i byen eller til eventyrlystne turer på landeveien, kan Andersen Shopper tilby en smart og allsidig løsning for å frakte det […]

Fotbadguide – slik velger du riktig fotbad

Står og går du mye i løpet av en dag? Hos Enklere Liv fører vi flere fotbad fra Beurer med unike egenskaper, derfor har vi laget en liten guide til deg som vurderer å investere i et fotbad, slik at du får hjelp til å velge fotbadet som passer deg aller best.

Guide til manikyr- og pedikyrsett

Er det på tide med en vårrengjøring av hender og føtter, eller ønsker du rett og slett å føle deg litt ekstra fresh i hverdagen? Her får du våre beste tips til en deilig velværedag ved hjelp av manikyr- og pedikyrsett.
Kalde hender og føtter? Hold de varme med varmevotter fra HeatX.

Kalde hender og føtter? Slik holder du de varme

Opplev varme hender og føtter selv på de kaldeste dagene med praktiske tips og HeatX-varmeprodukter. Forbedre sirkulasjonen og livskvaliteten med enkle daglige vaner kombinert med innovative løsninger fra HeatX. Perfekt for alle som ønsker komfort og varme gjennom vinteren.

Hvorfor velge TEMPUR®

I en verden der god søvn er gull verdt, står TEMPUR® i en klasse for seg. Utsprunget fra NASA-teknologi, byr TEMPUR® på en søvnopplevelse som er like banebrytende som deres opprinnelse. Med et materiale som reagerer på din kroppstemperatur, vekt og form, tilbyr TEMPUR® ikke bare gode søvnprodukter, men en revolusjon innen søvnkomfort.
GaitLine teknologi

Dette er GaitLine-teknologien

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Finn ut mer her.

Alt du trenger å vite om sammenleggbare rullatorer

En sammenleggbar rullator kan være en viktig hjelpemiddel for mange eldre eller personer med nedsatt bevegelighet. Denne typen rullator kan brettes sammen og tas med på reiser eller enkle turer, og gir brukeren trygghet og støtte når de er ute og går. I denne artikkelen vil vi se nærmere på det du trenger å vite […]

Våre beste 17. mai tips

17. mai er en dag fylt med festlige tradisjoner som tog, iskrem, og flaggheising. Men det kan også være en utfordrende dag med lange køer, slitne føtter og potensielt møkkete og våte klær. For å hjelpe deg å få en finest mulig nasjonaldag, har vi satt sammen en liten guide.

Guide: Forstøverapparat til hjemmebruk

Et forstøverapparat, også kalt nebulisator, er en medisinsk enhet som omdanner flytende medisin til en fin tåke som kan inhaleres gjennom munnen eller nesen. I denne artikkelen vil vi se på fire forskjellige forstøverapparat fra Beurer, nemlig IH 60, IH 26, IH 58 og IH 58 kids.

Speilguide – Finn riktig speil til ditt behov

Selv om alle speil kan være nyttige på forskjellige måter, har hver type sitt eget sett med fordeler og ulemper. Her er en nærmere titt på fordeler og ulemper med borspeil, speil med sugekopp og veggspeil, slik at du kan finne det som passer best til dine behov og preferanser.

Badevektguide

Det finnes et bredt utvalg av badevekter på markedet, og det kan være vanskelig å velge den rette for deg. I denne artikkelguiden vil vi gi litt generell informasjon om badevekt, og deretter sammenligne 9 modeller fra Beurer.

Varmebehandlig for å lindre muskelsmerter

De aller fleste har opplevd smerter i muskler og ledd. Varmebehandling kan være en effektiv måte å lindre muskelsmerter på, og det finnes flere produkter som kan hjelpe. Se våre beste produkttips.

Hva er infrarød varmeterapi?

Infrarød varme er en populær form for alternativ behandling som kan hjelpe med å lindre smerte og betennelse, samt forbedre generell helse og velvære. Finn ut mer her.

Hjelpemidler for en aktiv hverdag

Enklere Liv har et bredt utvalg av hjelpemidler som kan hjelpe deg med å holde deg aktiv og uavhengig. Her finner du noen eksempler på produkter som kan gjøre en stor forskjell i din hverdag.

Guide: Blodtrykksmåler til hjemmebruk

Visste du at man enkelt kan måle blodtrykket hjemme? I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å navigere blant våre ulike blodtrykksmålere, slik at det blir litt enklere å finne produktet som er riktig for deg.

5 hjelpemidler som kan være lurt å ha hjemme

Hos Enklere Liv har vi en rekke produkter som kan gjøre livet litt enklere i hverdagen, enten du ønsker å få litt mer oversikt over blodtrykket eller hansker som kan hjelpe deg som har stive og vonde fingre.

Leddgikt: 6 hjelpemidler for en bedre hverdag

For personer med leddgikt kan det være utfordrende å finne produkter som passer til deres behov. Her kan du finne noen produkter som kan hjelpe med å lette belastningen på leddene og forbedre livskvaliteten.

Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine.

Verdens eggdag

Visste du at egg er blant de beste proteinkildene vi kan få i oss? For fattige betyr egget ekstra mye, da det kan brukes til så mangt samtidig som det har høy næringstetthet. Det er ikke for uten grunn til at egget er viktig for oss.

Derfor bør du eie en wake-up light

Mange av oss kan slite med å stå opp, spesielt når det blir mørkere ute. En bråkete alarm er en ubehagelig måte å starte dagen på, heldigvis finnes det andre hyggeligere måter å våkne på.

Høstens må-ha sneakers

Gå som du aldri har gått før med høstens nyheter fra GaitLine! Denne gangen kan vi by på to helt nye modeller, GaitLine Advance PRO og GaitLine Route TRX.

5 smarte tips for lavere strømforbruk

Med lavere temperaturer og økende strømpriser, kjenner mange av oss på behovet for å spare mer strøm. Med noen små grep og litt mer bevisste valg, kan det være ganske enkelt å redusere strømforbruket. Her finner du våre 5 tips for å redusere strømforbruket i din bolig.

Tips til den perfekte smoothie!

Smoothie er en takknemlig rett man drikker kjølig – den er enkel å lage, utrolig allsidig, svært sunn og for enhver smak. Vi har laget noen forslag til oppskrifter på smakfulle og næringsrike smoothies.

Hvordan bli kvitt hodelus

Hodelus kan dukke opp hos alle som har hår, men det er som regel ofte barn i barnehager og på barneskoler som er særlig utsatt. Det er derfor ekstra viktig å sjekke barnas hår månedlig, og sikre gode rutiner for å unngå smitte. Finn ut mer her.

Luftavkjøling på budsjett

På de varmeste månedene er det uvurderlig å eie en luftavkjøler, enten det er snakk om bordvifte eller aircondition. For deg som ikke har det aller største budsjettet, men behov for avkjøling anbefaler vi å se nærmere på bordviften fra Beurer.

Oppskrift: Slik lager du deilige boblevafler

Ønsker du å gjøre litt ekstra ut av desserten? Server nystekte boblevafler – eller Bubble Waffels som det også heter, og lag en uforglemmelig matopplevelse. Perfekt til sommerfesten, barnebursdag og for deg som ønsker litt ekstra kos i hverdagen.

Det smarte frokostbordet

Det er mange måter å lage det perfekte frokostbordet på – her kommer våre beste tips til smarte løsninger til frokostbordet som bidrar til å gjøre livet litt enklere!

Våre beste påsketips

Skal du på påskeferie i år? Uansett om du har planer om å være hjemme eller dra på hytta så har vi noen gode tips til deg som ønsker en mer smart og behagelig påskeferie.
luftrenser fra bedrer i en stue

Hvordan velge riktig luftrenser

Usikker på hvordan du kan velge riktig luftrenser? Her får du en oversikt over våre luftrensere og hjelp til å finne en som passer ditt behov.

Guide til massasjesete

Å ha et massasjesete er et lite stykke hverdagsluksus. Etter en lang stillesittende dag kan man fort kjenne at man er ekstra sliten i nakke og rygg. Les vår guide her.

Guide til dagslyslampe

Hvis du allerede sliter med dårlig søvn og energi, kan en lysterapilampe være løsningen. Les vår guide!
Kvinne blir massert med Beurer massasjehammer

Massasjeguide

Har du vond rygg, stiv nakke eller slitne føtter? Er du usikker på hvilket apparat som fungerer til hva? Her får du svaret!
Revitive Medic

Kan jeg bruke Revitive?

Årsaken til dårlig sirkulasjon kan mange. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive hjelpe til med å redusere smerter i føtter og legger.
Uthvilt kvinne

4 tips til bedre søvn

Gode søvnvaner fremmer bedre søvn og forebygger fremtidige søvnproblemer. Her gir vi deg 4 gode tips for bedre søvn.