Kjekt å vite

Kjekt å vite

Her har vi samlet noen av våre beste tips til deg som ønsker en smartere og enklere hverdag.


Våre mest leste artikler

5 smarte ting du må ha på kjøkkenet

Er du frustrert over å ikke få ut alt av tuben eller savner noen ekstra hender mens du lager mat? Her lister vi opp 5 smarte dingser ethvert kjøkken burde ha.

Slik trener du best hjemme

Ønsker du å trene hjemme, men litt usikker på hvor du skal starte? Her gir vi deg våre beste råd til en god og effektiv hjemmetrening.

Slik går du deg selv i form

Har du også kost deg litt ekstra i julen? Med et nytt år og nyvunnet motivasjon kan du endelig sette i gang nye gode vaner – endelig!
bruker vektdyne i sin nye satsing

Bjørgen bruker vektdyne i sin nye satsing

Foran comebacket i vinter bruker Marit Bjørgen CURA-dynen for å forbedre søvnen og restitusjonen. Marit har nå blitt ambassadør for CURA for å spre sine erfaringer til andre mennesker.

Se og bli sett i høstmørket

Har du opplevd nestenulykker med bil i mørket? Nå kan det være lurt å børste støv av den gamle refleksen eller investere i nye slik at du blir synlig i trafikken!

Slik velger du riktig Tempur-pute

En god natts søvn starter ofte med hvordan vi ligger når vi sover. Opplever du ofte dårlig søvnkvalitet kan det være lurt å den riktige puten.

Guide til lysterepilampe

Hvis du allerede sliter med dårlig søvn og energi, kan en lysterapilampe være løsningen. Les vår lysterapiguide!

Massasjeguide

Har du vond rygg, stiv nakke eller slitne føtter? Er du usikker på hvilket apparat som fungerer til hva? Her får du svaret!

Slik kan du få en bedre rygg

Er du plaget med vond rygg? Her får du tips til forebyggende tiltak og hva du kan gjøre når ryggen først er vond.
Revitive Medic

Kan jeg bruke Revitive?

Årsaken til dårlig sirkulasjon kan mange. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive hjelpe til med å redusere smerter i føtter og legger.
Munnbind

Hvordan bruke munnbind korrekt

Å bruke munnbind kan hjelpe deg med å hindre at du blir smittet, og at du smitter andre. Les mer for å vite hvordan det skal brukes korrekt.
GaitLine

Slik tar du vare dine GaitLine-sko

Å ta skikkelig vare på skoene kan virke som et pes, men heldigvis er det ganske enkelt. Les her og få mest mulig ut av dine GaitLine-sko.
Varmeteppe HD 75

Varm seng når kulden slår inn

Er du den som alltid klager over at det er for kaldt på soverommet? Still forberedt til de kalde nettene med et varmeteppe.
Uthvilt kvinne

3 tips til bedre søvn

Gode søvnvaner fremmer bedre søvn og forebygger fremtidige søvnproblemer. Her gir vi deg 3 gode tips for bedre søvn.

Vektdyne – en god klem for en god natt

Løsningen på søvnproblemene dine kan være noe så enkelt som en vektdyne. Vekten kan bidra til å øke produksjonen av beroligene hormoner og redusere stress.

Steg for steg mot bedre helse

Asfalt og hardt underlag gir føttene våre juling på daglig basis. Gi dem derfor den omtanken de trenger og fortjener. Les mer om våre såler fra Godfot her.
Luftfukter/renser 330

Få bedre inneklima hjemme

Unngå plagene fra den nordiske vinteren og den tidlige pollensesongen med luftfukter og luftrenser. Les mer om hvordan du kan få et bedre inneklima.