Størrelsesguide

Synes du det er vanskelig å handle sko på nett? Når du handler på nett får du verken sett eller prøvd skoene på, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken størrelse du skal velge. Her gir vi deg konkrete råd for å gjøre valg av størrelse litt enklere!

GaitLine

De aller fleste skoene fra GaitLine oppleves som normale i størrelsen. Skinnvarianten GaitLine Track leather og nykommeren GaitLine Ride kan derimot oppleves noe mindre. Vi anbefaler derfor at du går opp ½ – 1 størrelse.

TraXole

Vi har endret størrelsen!

Hei! Etter mange tilbakemeldinger fra våre herlige kunder har vi nå endret størrelsen på alle piggsko, fra mars 2022. Hva betyr dette for deg? Det vil si at størrelsen du bestiller i dag er mer korrekt i forhold til din egen skostørrelse.

I praksis vil du derimot motta en sko hvor størrelsen på esken og inne i skoen vil avvike fra hva som står i bestillingen din. Du vil for eksempel motta skostørrelse 40 når du bestiller skostørrelse 39. Vi anbefaler at du prøver skoene på for å sjekke at skostørrelsen passer deg. Hvis du har noen spørsmål til dette, ikke nøl med å ta kontakt med oss via vårt  kontaktskjema!

Hvordan finne din skostørrelse

  • Bruk et vanlig ark eller papir fra en notatblokk
  • Sørg for at føttene står med helt flat overflate. Det anbefales at du sitter i stedet for at du står, og at du måler uten sokker på
  • Finn en penn eller blyant og tegn en strek øverst og nederst på foten
  • Mål avstanden mellom strekene ved hjelp av en linjal
  • Legg på et par ekstra millimeter slik at du får nok plass i skoen
  • Vi anbefaler at du måler begge føttene, da den ene foten ofte er noe større enn den andre. Det kan derfor være lurt å ta utgangspunkt i den lengste foten. Fotens størrelse kan også variere etter når på dagen du måler. Vi anbefaler derfor at du måler de på ettermiddagen

Eksempel på skostørrelser

*US-størrelse gjelder kvinner