Størrelsesguide

Synes du det er vanskelig å handle sko på nett? Når du handler på nett får du verken sett eller prøvd skoene på, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken størrelse du skal velge. Her gir vi deg konkrete råd for å gjøre valg av størrelse litt enklere!

GaitLine

De aller fleste skoene fra GaitLine oppleves som normale i størrelsen. GaitLine Track Leather, GaitLine Advance Pro, GaitLine Silver Mid og GaitLine Route TRX kan derimot oppleves noe mindre. Vi anbefaler derfor at du går opp ½ – 1 størrelse.

TraXole

Vi har endret størrelsen!

TraXole Piggsko har tidligere vært litt små i størrelsen, fra 2022 er de nå helt vanlige i størrelsen! Hva betyr dette for deg? Det vil si at størrelsen du bestiller i dag er mer korrekt i forhold til den skostørrelsen du normalt bruker. Ta gjerne kontakt med oss dersom du skulle trenge hjelp eller ha spørsmål i forbindelse med størrelsesendringen.

Hvordan finne din skostørrelse

  • Bruk et vanlig ark eller papir fra en notatblokk
  • Sørg for at føttene står med helt flat overflate. Det anbefales at du sitter i stedet for at du står, og at du måler uten sokker på
  • Finn en penn eller blyant og tegn en strek øverst og nederst på foten
  • Mål avstanden mellom strekene ved hjelp av en linjal
  • Legg på et par ekstra millimeter slik at du får nok plass i skoen
  • Vi anbefaler at du måler begge føttene, da den ene foten ofte er noe større enn den andre. Det kan derfor være lurt å ta utgangspunkt i den lengste foten. Fotens størrelse kan også variere etter når på dagen du måler. Vi anbefaler derfor at du måler de på ettermiddagen

Eksempel på skostørrelser

*US-størrelse gjelder kvinner