Den ultimate gaveguiden – gaver i alle prisklasser

overrekkelse av gave

På leting etter gave, men usikker på hva du skal gi? Dette er våre beste gavetips i alle prisklasser!

Vi kjenner alle noen som aldri ønsker seg noe, eller som helt enkelt har “alt”. De som man hvert år sliter med å finne en gave til. Vi har derfor samlet våre beste gavetips med ting de aller fleste ikke har fra før.

Uansett om det er en stor eller liten anledning som skal markeres, så har vi en gave som kan passe!

Gaver under 300 kr

EasyCheese Osteklokke

Når denne osteklokken kom på markedet ble den en skikkelig snakkis! Med EasyCheese kan man droppe plastposen, og oppbevare osten i en boks som også brukes til servering.

Ettersom det blir mindre igjen, kan man enkelt presse opp osten fra bunnen. Praktisk og hygienisk med andre ord!

Bestilte to osteklokker og vi er veldig fornøyde. Osten tørker ikke ut og til og med hvitost på 1 kg går fint nedi. Lett å skjære ost for alle i familien. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inger-Lise, kunde Enklereliv.no

Snap N´Strain Dørslag

Dette dørslaget er genialt! Bare fest den på innsiden av kjelen og sil vannet rett ut i vasken. Dørslaget er enkelt å vaske i maskin – og kanskje aller best – tar liten plass i skapet.

Genial liten sak!🙌🏼👍🏼

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Camilla, kunde Enklereliv.no

OXO 3-i-1 Avocadodeler

Det perfekte redskapet for en avocado-elsker. OXOs avocadodeler har alle funksjonene man trenger: den kutter avocadoen i to, fjerner stenen og deler inn i fine, ensartede skiver. Kan enkelt vaskes i maskinen.

Hadde jeg visst hvor enkelt det var å bruke den, hadde jeg kjøpt den før 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anne K, kunde Enklereliv.no

Beurer MG 16 Minimasserer

Lange dager på kontoret og stive ledd? Denne minimassereren er rimelig gave som kan bidra til å stresse ned i hverdagen.

Beurer Minimasserer gir en beroligende massasje og er ideell både for rygg, nakke, armer og ben. Den er dessuten liten og hendig, som gjør det lett å ta den med seg på farten – kanskje noe å ha med i kofferten på neste ferie?

BRIX EggPerfect eggkoker

Kjenner du en som alltid glemmer å sette på stoppeklokken, og får overkokte egg? Med EggPerfect eggekoker vil de aldri oppleve det igjen. Denne smarte saken gir beskjed når egget er ferdig kokt – akkurat så hardt eller mykt man ønsker.

Gaver under 500 kr

Stirr Time Automatisk Sausevisp

Vi vet vet alle hvor irriterende det er når sausen brenner seg fast, men det er kanskje ikke alle som er klar over at det faktisk finnes en enkel løsning.

En automatisk sausevisp sørger for et perfekt resultat hver gang, og kokken kan bruke tiden på noe annet enn å røre. Fungerer også utmerket til risgrøt!

Gjør saus hverdagen mye enklere. Lett å bruke og rengjøre. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tor Erik, kunde Enklereliv.no

Beurer FB 21 Fotbad

Kjenner du noen som står og går du mye i løpet av en dag? Dette fotbadet vil gir velbehag og et lite avbrekk fra en stressende hverdag. Et fotbad med varmetemperering, i tillegg til vibrerende- og boblemassasje som virker sirkulasjonsøkende.

Deilig fotbad. Brukes av både barn og voksne i huset.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jorunn, kunde Enklereliv.no

Gustbuster orkanparaply

Hvem er ikke lei paraplyer som blir ødelagt av et lite vindkast? Med denne paraplyen slipper man å stadig kjøpe nye paraplyer, denne tåler nemlig (nesten) alt!

Paraplyen ble kåret til den mest robuste paraplyen av både NRK og TV2. Kanskje ikke en typisk gave, men veldig kjekt å ha, og noe alle har behov for.

Kjæmpegod paraply. Midt i blinken for ækte Bærgens regnvær ☔️☔️😄😄

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Berit, kunde Enklereliv.no

Oxo frukt- og grønnsakskutter

Tidsklemma kan virkelig påvirke lysten til å lage mat. OXO frukt- og grønnsakskutter i rustfritt stål sparer både tid og krefter! Rask kutting i én bevegelse – enklere blir det ikke! Med denne har man fredagstacoen på bordet i rekordfart. Tåler også oppvaskmaskin.

Beurer Fotvarmer med massasje FWM 45

Dette er for frysepinnen! Vi har alle minst én i familien vår. Denne unike fotvarmeren gir også en deilig massasje, som igjen bidrar til å øke blodsirkulasjonen og holde føttene gode og varme. Varme- og massasjefunksjonen kan operere hver for seg.

Den ble gitt i gave til en m revmatisme, og tilbakemeldingen var positiv. Har blitt brukt daglig i romjulen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jorunn Alise, kunde Enklereliv.no

STOJO Bowl

STOJO er en supersmart, sammenleggbar matboks som kan brukes til både frokost, lunsj og middag. Beholderen kan vaskes i maskin og tåler både fryser, mikro og stekeovn.

Når den ikke er i bruk kan den enkelt slås sammen slik at den tar minimalt med plass i veska eller kjøkkenskapet. En praktisk gave til alle som har med seg lunsj på skole eller jobb.

Beurer BS 45 Sminkespeil med lys

Dette belysende kosmetikkspeilet er perfekt for å få et godt resultat av sminken. Kan brukes på badet eller andre steder man måtte ønske. Det har også en ekstra stor speiloverflate med magnetisk forstørrelsesspeil, og justerbar dimmerfunksjon.

Beurer Varmelaken TS 19

Gi bort en god og varm natts søvn med Beurers varmelaken. Utmerket for å holde på varmen under kalde vinternetter! Varmelakenet passer perfekt i sengen og er laget av myk mikrofleece som er behagelig mot huden.

Godt og varmt varmelaken, som er perfekt både hjemme og på hytta. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Marit, kunde Enklereliv.no

Eledea – Kubbelys 3 pk

Kjenner du en som er glad i levende lys? Da er disse fantastiske kubbelysene en perfekt gave. Med 3D flamme og pulserende LED- lys kan du nå tenne lys uten å tenke på fare for brann eller ulykker. Disse kubbelysene har en batterilevetid på + 400 timer, som gir utallige timer med hyggelig stemning.

Gaver under 700

Beurer Massasjepute MG 145

En av våre favoritter! Denne massasjeputen er kåret til best i test og er en ypperlig gave for de som sliter med stiv nakke, skuldre, rygg eller ben. Beurers massasjepute har innebygd lys- og varmefunksjon, og er liten og lett å ta med seg!

Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

Gir god massasje, og kan flyttes rundt på rygg, lår, nakke osv. Anbefales 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Irene, kunde Enklereliv.no

OXO Spiralizer

Kjenner du noen som du vet sliter med å finne inspirasjon til middag i hverdagen, eller som ofte tyr til raske løsninger? Med denne toppmodellen blant spiralizere kan man enkelt lage sunne og gode grønnsaksnudler, pasta eller ris. Sunne måltider er bare en vri unna!

Tåler vask i oppvaskmaskin.

Beurer HD 75 Varmeteppe

Kjenner du noen som alltid vil skru opp varmen i stua, selv når alle andre er passe varme? Et varmeteppe er et supert alternativ til å skru opp varmen i hele rommet, enten i felles oppholdsrom eller i ettroms-leiligheter.

Med dette myke varmeteppet fra Beurer holder man seg varm på selv de kjøligeste kveldene. Varmeteppet har 6 ulike temperaturinnstillinger, og kobles automatisk ut etter 3 timer.

Jeg er en veldig frossen dame, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kjøpte dette før… det er uvurderlig! Dette blir nok julegaven 2021. Anbefales på det sterkeste!  

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pia, kunde Enklereliv.no

Negl- og fottrimmer Beurer MP 41

Føtter og hender er viktige, og trenger å behandles godt. Med denne negl- og fottrimmeren kan man unngå hard hud, liktorner, inngrodde negler osv. Settet består av en motorisert sliper, med 7 slipeflater, som roterer i ulike hastigheter og sliper effektivt selv ved hard hud og mye motstand.

Anbefales til alle som plages med føttene sine, den har et lys som er rett og slett genialt og som gjør det enkelt og se hva du gjør. 10 poeng av 10 mulige!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brita, kunde Enklereliv.no

Beurer FM 39 Shiatsu Fotmasserer

Denne fotmassereren etterligner den japanske tommel- og fingerpress massasjen shiatsu, og gir en sirkulasjonsfremmende fotsoneterapi-massasje. Apparatet kan stilles inn etter valgfri varmefunksjon. En deilig og avslappende gave!

Anbefales både til de med fotsmerter og de med slitne føtter etter en lang tur.

SovGodt Knepute

Sliten den du skal gi gave til med vond korsrygg? Da kan denne puten hjelpe! Kneputen avlaster både rygg, hofter og ben, og reduserer eventuelle smerter i nedre del av ryggen. Anbefales både til de med kroppssmerter og de som ønsker å sove godt. Passer perfekt for de som sover på siden.

Veldig fornøyd har mindre vondt i korsryggen helt super 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sissel, kunde Enklereliv.no

Gaver til under 1000 kr

Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Har du en venn eller et familiemedlem med høyt aktivitetsnivå? Et massasjebelte for både rygg, nakke og skuldre er da den perfekte gaven. Shiatsu-massasjen virker avkoblende og pleier ømme muskler. Med tre ulike hastighetsinnstillinger, varme- og lysfunksjon og åtte massasjehoder, kan man enkelt tilpasse massasjen for å oppnå maksimal komfort.

Veldig bra 👍🏼. Tar tak der man ønsker det da den er flyttbar. Anbefales gjerne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lillian, kunde Enklereliv.no

Beurer FB 35 Fotbad – med aromaterapi

En fotbad med avslappende aromaterapi gir en luksuriøs følelse av velvære i eget hjem. FB 35 fra Beurer er et fotspa med vibrasjonsmassasje, boblemassasje og vanntemperering. Velg mellom aromaoljene for harmoni, enegi og hvile, alt ettersom hva den som mottar gaven kan trenge.

Passer opp til skostørrelse 44.

Denne bruker jeg ofte for slitne føtter etter jobb. Helt fantastisk produkt. Meget bra med egen beholder for fotsalt/olje/fotsåpe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lisbeth, kunde Enklereliv.no

Beurer WL 50 wakeuplight

Kjenner du noen som sliter med å stå opp om morgenen? Da burde de prøve en wakeuplight! Denne lampen gir en myk og avslappende start på dagen med lys som simulerer en soloppgang kombinert med en alarm.

Tempur Original Pute

Tempur materialet er perfekt for trykkavlastning. Denne puten støtter hodet, nakke og skuldre for å hjelpe ryggraden med å tilpasse seg. Anbefales for de som sover på siden og ryggen, og de som trenger en mer terapeutisk sovestilling.

Trekket kan enkelt fjernes og vaskes på opp till 60°C.

Gaver under 1500 kr

TraXole Piggsko (Unisex)

Har du en turkompis? Disse skoene anbefales til alle som liker å gå tur i all slags vær. Med slitesterke og kraftige pigger vil du få et maksimalt grep gjennom hele vinteren. Skoen er foret med 3M Thinsulate som sikrer at man holder seg varm. Anbefales for å gå trygt i vinter!

Husk skobeskytter – de gjør det mulig å bruke skoene inne uten å slite på gulvet.

Er veldig fornøgd med desse skoa. No går eg avslappa og trygt på isete vegar. Desse kan eg verkeleg anbefale! Er små i str. Eg kjøpte eitt nr større enn vanleg, då passa dei perfekt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aud-Torhill, kunde Enklereliv.no

Beurer Nakkemasserer MG 153

I en hektisk hverdag er det vell så viktig med et avbrekk. Denne nakkemasserer gir en penetrerende, klassisk eltemassasje for maksimal avslapning og muskelavspenning. Den gir i tillegg mulighet for massasje på flere områder som korsrygg, legger og lår.

Beste nakkemassasje jeg har prøvd 👏👏

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hege, kunde Enklereliv.no

HECS Varmesåler Unisex

Det kan fort bli kaldt på føttene når man er ute på tur om vinteren. Disse varmesålene løser problemet! Man kan selv regulere varmen etter behov, og velge mellom tre nivåer ved hjelp av en fjernkontroll. Varmesålene har 2 – 6 timer batteritid, avhengig av varmenivå og utendørs temperatur. De er ergonomisk utformet med en gel-pute i hælen som gjør at de er svært komfortable.

HECS Varmesåler Unisex fikk terningkast 5 av TV 2 hjelper deg, februar 2019.

Deilige såler som gir god varme. Fjernkontrollen virker gjennom skoene. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingunn, kunde Enklereliv.no

CURA Pearl Classic Vektdyne

Kjenner du noen som lider av dårlig søvn? Da anbefaler vi å prøve en vektdyne. Vektdynene fra Cura kan forbedre søvnkvalitet og gi mer energi.

Hvis den du skal kjøpe gave til allerede har en Cura dyne, er et Cura sengesett en super gave. Merk at sengesettet kun passer til dynene på 210 cm.

Cura har også deilige vekttepper, som har de samme terapeutiske egenskapene som dynen, og er perfekt for avslapning i sofaen.

Dette er den beste dynen jeg noen gang har prøvd. Har nå brukt den i 1mnd og er helt avhengig. Den gir roligere og dypere søvn, med mindre oppvåkning om natten. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirjam, kunde Enklereliv.no

Gaver under 2000 kr

Beurer FM 90 Fotmasserer

En fotmasserer er noe alle kan ha stor glede av. Denne bestselgeren fra Beurer gir både shiatsu- og lufttrykksmassasje, og har også en valgfri varmefunksjon. Apparatet kan stilles inn etter tre intensitetsnivåer og tre massasjeområder. Alle føtter fortjener en velfortjent massasje! Passer opptil størrelse 46.

Veldig bra – gir god massasje og varme

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Annie, kunde Enklereliv.no

HECS Varmevest til dame

Denne varmevesten tilfører varme med kun ett enkelt knappetrykk. I vesten er det integrert varmepaneler både foran på brystet og bak på korsryggen, med en batteritid opptil 10 timer. Man kan enkelt regulere varmen i vesten etter eget behov, med tre ulike varmenivåer. Perfekt på skitur for å unngå å fryse når man tar seg en velfortjent pause!

Varmevesten fikk terningkast 5 i Din Sides test av varmevest, mars 2018

Super god vest som varmer godt! Blir svett fort på ski/gå turer og begynner å fryse. Denne vesten løser det problemet galant! I tillegg er den stilig og har god passform og mykt og behagelig stoff. Anbefales på det sterkeste! 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena, kunde Enklereliv.no

31 gavetips til farsdag

datter gir farsdagsgave til pappa

Er du en av dem som synes det er vanskelig å kjøpe farsdagsgave? Mangler du kreativiteten eller tiden til å gi en hjemmelaget gave? Da er du ikke alene.

Under har vi samlet en liste med våre beste tips slik at du kan finne den perfekte gaven for akkurat din pappa.

Ikke glem at farsdag i år faller på 14. november 2021! Har du dårlig tid? Husk at du kan reservere produktene i butikk, og hente de etter bare 2 timer!

Farsdagsgavene til han som har alt

Sliter du med å kjøpe gave til en pappa som ser ut til å ha alt? Da er disse produktene perfekte!

SmartFinder nøkkelsøker

Har du en glemsk far som alltid leter etter nøklene sine? SmartFinder nøkkelsøker er helt genial! Fest brikken på husnøkler, bilnøkler, mobiltelefonen eller til og med lommeboken! Her er det muligheter for å være kreativ. Brukes sammen med GoFinder-appen.

EasyCheese Osteklokke

Gjør livet litt enklere med denne EasyCheese Osteklokken – en ny, norsk oppfinnelse som tar bedre vare på osten og som er mer hygienisk å servere til gjestene. Press opp osten fra undersiden etterhvert som den minker. Den tar seg også meget godt ut på frokostbordet!

Pureflame oppladbar USB-lighter

Denne lighteren er utrolig praktisk! Lighteren kan enkelt lades opp ved hjelp av USB, noe som betyr at man slipper å fylle på med gass, eller bytte den ut når den er tom.

Lumus lue med lys

Denne luen sikrer god synlighet i høst- og vintermørket, og er perfekt for uteaktiviteter. Den gjør det også enklere for de som skal finne veien hjem eller lete etter noe i garasjen. Den har 4 timers batterikapasitet og lades enkelt opp med USB-kontakt.

På varmere dager kan lyset tas av og festes på klær, sekk eller annet.

Stirr Time Automatisk Sausevisp

Til pappaen som har alt; en praktisk sausevisp som sørger for at sausen ikke brenner seg, og frigjør hendene dine til andre deler av matlagingen! Stirr Time Autimatisk Sausevisp har tre ulike hastigheter, endrer røreretning underveis og forteller deg når du er ferdig hvis du stiller inn tiden på den! Vispen er også utmerket for supper og grøt.

OXO Oppvaskbørste med såpeholder

OXOs oppvaskbørste med såpeholder gjør oppvasken bittelitt enklere. Med et lite trykk på knappen kommer såpe ut og vips så er tallerknene rene! Børsten er laget av holdbar nylon og skader ikke non-stick kjeler.

Gustbuster Sammenleggbar Orkanparaply

 “Svært robust, og en ser at det er kvalitet og holdbart. Litt morsomt, må jeg kunne si, å kunne gå blant folk i regn og vind og bare se på at paraplyene deres vrenger seg.” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jan, kunde Enklereliv.no

Denne tøffe paraplyen tåler alt! Gustbuster Orkanparaply er systematisk testet i vindtunneller og ble kåret til BEST I TEST av NRK. Endelig en paraply som ikke vrenger seg og blir ødelagt når det blåser – denne tåler til og med ekte Bergensvær!

Denne paraplyen er et must-have , særlig for de som bor et sted hvor det blåser mye.

Vindusvasker til bil

En praktisk og billig farsdagsgave – denne vindusvaskeren er perfekt for å vaske innsiden av frontruten på bilen og andre steder som er problematiske å komme til; som trange hjørner på badet, kjøkkenet og andre plasser moppen ikke strekker til.

OXO frukt og grønnsakskutter

Mange av oss hater å kutte løk, men med denne frukt- og grønnsakskutteren blir det superenkelt! Legg frukten eller grønnsaken i passende tykkelse på knivbladene i rustfritt stål og trykk lokket ned – grønnsaksterningene faller da rett ned i oppsamlingsboksen.

Kombiner gjerne med produkter som Stirr Time Automatisk Sausvisp for en raskere og enklere matlaging. PS: Kan vaskes i maskin!

Gi bort en avslappende gave til farsdag

Har du en far som kunne trengt å sette av litt mer tid til seg selv i hverdagen og slappe av? Hva med å gi en god massasjepute eller varmeteppe i farsdagsgave?

Beurer Massasjepute MG 145

Denne massasjeputen er en av våre mest allsidige massasjeapparater. Puten kan brukes til å massere både skuldre, nakke, rygg og ben, og har blitt kåret Best i test ved en rekke anledninger. En gave du ikke kan slå feil med!

Beurer FM 90 Fotmasserer

Vår bestselgende fotmasserer gir føttene en velfortjent og avslappende massasje. Velg mellom shiatsu- og lufttrykksmassasje, og 3 ulike intensitetsnivåer. Apparatet har også en varmefunksjon som kan benyttes i kombinasjon med massasjen hvis ønskelig. Passer opptil størrelse 46.

Beurer MG 16 Minimasserer

Denne minimassereren gir en skånsom, beroligende massasje og er perfekt dersom du ser etter en litt rimeligere variant. Den kan også enkelt pakkes ned i en ryggsekk eller veske dersom far ønsker å ha den med seg på kontoret eller hytta. Fås i to farger!

Beurer FB 21 Fotbad

Gi bort en pause i hverdagen med dette praktiske fotbadet som kommer med både vibrerende massasje, boblemassasje, infrarødt lys og varmetemperering. Fotbadet er spesielt tilpasset større føtter opptil størrelse 49.

Beurer HD 75 Varmeteppe

Sørg for at faren din holder seg god og varm denne vinteren med dette varmeteppe fra Beurer. Dette pustende varmeteppet har 6 temperaturinnstillinger, og kan brukes både på sofaen og soverommet. Perfekt til hyttekos!

Tilgjengelig i flere farger.

Farsdagsgaver for bedre søvn

Det er mange som sliter med dårlig søvn. Vi i Enklere Liv vil gjøre hverdagen litt lettere for folk, og har derfor tatt inn utvalgte produkter som kan hjelpe de med søvnproblemer.

Vektdyne

Vektdynene fra Cura er de mest solgte i Norden, og har blitt kåret best i test ved flere tilfeller. Dynene kan gjøre det lettere for kroppen å slappe av, og er godt egnet for både de som sliter med å sovne og de som våkner ufrivillig gjennom natten.

Også mange som ikke er plaget av søvnproblemer foretrekker en vektdyne, da den gir en ekstra følelse av trygghet.

Usikker på hvilken vektdyne som passer best for far? Les vår guide til vektdyner.

Tempur pute

Tempur puter gir optimal støtte, uansett om man sover på ryggen eller på siden. Putene kommer i ulike varianter og størrelser, slik at man kan finne en pute som passer perfekt. En god pute kan gjøre underverker, og påvirke alt fra snorking til stiv nakke og hodepine.

Les mer om de ulike Tempur putene her.

Dagslyslampe

Det er mange som sliter med å komme seg opp om morgenen. Særlig på høst- og vinterhalvåret er det ekstra vanskelig å opprettholde en god døgnryme. Heldigvis kan en dagslyslampe hjelpe!

Lampen bør benyttes hver dag for best effekt, og kan for eksempel brukes under frokosten eller på hjemmekontoret.

“Jeg har fått bedre søvn og mer energi etter bruk av lampa hver morgen tett på ansiktet. Bør brukes minst 1/2 time hver dag👍🏼 Helt supert produkt, fascinert over at det funker så bra 🤩”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Siv Irene, kunde Enklereliv.no om Beurer TL 30

Farsdagsgaver til sporty fedre

Her har vi samlet våre beste gavetips til sporty fedre.

Traxole Piggsko Training

Har du en far som er glad i jogge ute, også på vinteren? Disse vanntette piggskoene holder far både tørr og trygg på glatt føre. De har også refleksdetalj på overfoten for å sikre synlighet i mørket.

“Helt fantastiske lette og gode  piggsko. Har hatt Traxole piggsko i flere år, og er veldig godt fornøyd, Kan gå sikkert og godt om det er glatt på veien, og i tillegg slipper jeg og bli kald og våt på føttene. Anbefales på det beste.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Herleiv, kunde Enklereliv.no

Traxole running brodder

Disse broddesålene kan lett festes på joggeskoene og er spesialutviklet av løpere. Et rimelig alternativ til piggsko!

Morild refleksplagg

Morild lager deilige plagg med refleks som er godt synlig i mørket. Velg mellom hansker, luer og hals i ulike farger. Plaggene i merinoull egner seg godt til kalde dager på fjellet, mens plaggene i polyester er supre til løpeturer i høstmørket.

GaitLine Vintersko

Vinterskoene fra GaitLine er supre i kaldt vær. Skoene er bygget på en såle som støtter opp foten og hjelper kroppen med å gå riktig. Silver Mid er en av våre bestselgere om vinteren, og kan brukes til hverdags og på korte eller lange turer! Kommer i flere farger i glatt eller semsket skinn.

HECS Varmehansker eller votter

Er faren din en frysepinn? Heat Experience har både varmesåler og varmehansker som er perfekt til enhver anledning. Disse vottene kan tas i bruk på skogstur, skitur, for å hogge ved på hytta, og på kalde vintermorgenerer når det skal skrapes is av bilen.

HECS Varmesåler Unisex

Heat Experience varmesåler er svært komfortable og ergonomisk utformet, med en behagelig gel-pute i hælen. Sålene er dekt i små hull som gir god pusteevne og optimal varmespredning.

Velg mellom Bluetooth varianten som styres fra en app, eller den originale sålen som styres med fjernkontroll.

High Peak Popup-telt

Har du også en far med en tendels til å overvurdere praktiske ferdigheter? Med et pop-up telt er teltet klart på få sekunder. Bare dra opp glidelåsen – og vips så er teltet oppe.

High Peak Vision 3 er et kompakt telt av Pop-Up typen med plass til 3 personer, eller 2 som ønsker ekstra plass.

Sea to Summit Ultra-Sil Sammenleggbar Ryggsekk

Denne ultralette ryggsekken mottok i 2017 Editor’s Gold Choice prisen for det smarte designet og de praktiske egenskapene. Den kan enkelt sammen til lommestørrelse ved hjelp av den integrerte oppbevaringsposen.

De forsterkede skulderstroppene gjør ryggsekken behagelig å ha på skuldrene. Selv ved tung last er den behagelig å gå med da stroppene ikke klumper seg sammen mens man går. Behangelig og praktisk med andre ord!

TIPS: Sekken er super å ha med i fjellsekken til dagsturer og toppturer.

High Peak Oppblåsbart Sitteunderlag

Selvoppblåsbar High Peak sittepute – denne er et must til skogsturen!

Farsdagsgavene til hjemmetreningen

Har du en far som har lagt sin elsk på hjemmetrening under corona? Eller som kanskje kunne tenke seg å begynne med det? Her har vi samlet noen gode produkter for å komme i gang.

Abilica Treningsmatte

Disse gymmattene har både god tetthet, friksjon og ligger stødig på gulvet. Matten gir god komfort og støtte ved vanlige kroppsøvelser, og brukes ofte for å skåne knærne. Mattene er vaskbare og kan brukes i vann og basseng. Gummistrikker for sammenrulling følger med.

Abilica ExerTube ECO Treningsstrikk

Denne treningsstrikk som produsert av naturgummi og finnes i 3 styrkenivåer. Her er det mulighet for å tilpasse strikken etter hvor intens treningsøkt man ønsker selv. Treningsstrikkene er godt egnet til både oppvarmingsøvelser og styrketrening av over- og underkroppen.

Balansepute

Balansetrening er det aller beste hjelpemiddelet for å trene stabilitet, koordinasjon og reaksjon. Denne puten bidrar til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter, ankler, knær, hofter og rygg. Stimulerer både blodsirkulasjon, nervesystem og muskulatur. Denne har alle godt av å bruke!

Nordic 100 Trimsykkel

Har du en rastløs pappa, eller en som ønsker å trene mer hjemmefra? Nordic 100 Trimsykkel er utmerket for mosjonstrening i egen stue! Sykkelen har 8 ulike motstandsnivåer og viser tid, hastighet, distanse og en indikasjon på kaloriforbruk.

Finger- og håndtrenere

Vi har flere gode finger- og håndtrene til de som jobber lange kontordager. Star Fingertrener kan brukes til å både styrke og strekke ut musklene i fingrene. Velg også mellom våre ulike Squeeze Eggs som kommer i tre ulike varianter; Light, Medium og Hard. Dette er en fin måte å styrke finger- og underarmmuskler, samt forebygge mot senebetennelser.

Disse produktene er også godt egnet for stressavledning!

Har du enda ikke funnet den perfekte gave til far? Se alle våre tips til farsdagsgaver.

5 tips til morsdagsgave

Morsdag 2021

I år faller morsdag på søndag den 14. februar. Er du som mange andre usikker på hva du skal gi til mamma denne dagen? Under følger en liste med mange gode tips. Har du ikke mulighet til å overrekke gaven selv kan du ganske enkelt legge inn navn og adresse til den som skal motta gaven, i kassen. 

Beurer Varmepute HK48 

Nå på vinteren passer det kanskje ekstra fint med gaver som varmer. Varmeputen fra Beurer er en perfekt gave til mange frosne mammaer og passer perfekt til kos i sofaen eller i sengen. Varmeputen har tre temperaturinnstillinger og slår seg automatisk av etter 90 minutter. Den har i tillegg BSS® overopphetingsbeskyttelse slik at du kan være helt trygg. Denne puten vet vi vil gi mamma mye glede. 

Dette sier kundene våre: 

Deilig, deilig, herlig! Jeg elsker den nye varmeputen min. ❤👍🏼

Karin fra enklereliv.no 

MG 145 Ryggmassasjepute 

Massasjeputen som ble best i test i Dagbladet, desember 2020, er en soleklar favoritt blant mange mødre. Med denne kan mamma få en behagelig og avslappende massasje hjemme. Denne massasjeputen er meget allsidig, og kan fleksibelt brukes på skuldre, nakke, rygg eller bein. I tillegg kommer puten med deilig varmefunksjon. 

Dette sier kundene våre: 

Den beste masøren, den forrige slet jeg ut😅det er den andre puta som jeg har kjøpt hos dere, kjempe god å masere 

Karen fra enklereliv.no 

HECS Varmesåler Unisex 

Alle har kjent på følelse av kalde føtter i vinterkulda. Nå finnes det heldigvis en løsning som holder føttene varme selv om gradestokken viser minus. Sålene er komfortable, ergometrisk utformet og dekt med små hull for optimal varmespredning. Disse styres enkelt med en liten fjernkontroll du kan ha på nøkkelknippet når du er ute på tur. Varmesålene fra Heat experience er den perfekte gaven til alle mammaer som beveger seg utendørs, enten det er snakk om korte gåturer eller lengre skiturer 

Dette sier kundene våre: 

Deilige såler som gir god varme. Fjernkontrollen virker gjennom skoene. 

Ingunn fra enklereliv.no 

Beurer høyt bordspeil med lys BS 55 

Er badet ofte opptatt? Noen ganger kan det være kjekt med et flyttbart speil som gjør at man kan sitte hvor som helst og fikse seg. Med dette nydelig speilet fra Beurer får man 2 i 1. Et fint speil med forstørrelsesglass og dimmbart LED-lys som gjør gir et optimalt sminkelys. Perfekt for alle mammaer i en hektisk hverdag. 

Dette sier kundene våre: 

Veldig fornøyd!

Heidi fra enklereliv.no 

Beurer Varmelaken TS19 

Har du kjent snikende kalde føtter fra damen i huset når dere skal legge dere? Dette varmelakenet er en perfekt gave til alle mødre som synes det er kaldt på soverommet. Lakenet er laget av myk mikrofleece og er veldig behagelig mot huden. Jo kortere tid man behøver for å varme opp dyna, jo raskere kommer man i dyp søvn. I tillegg trenger man ikke være bekymret over at lakenet står på, da det automatisk skrus av etter ca. 3 timer. Den perfekte gaven for alle som fryser! 

Et varme laken jeg kan anbefale videre. 

Edel fra enklereliv.no 

5 unike gavetips til Valentinsdagen

Søndagen den 14. februar 2021 er det Valentinsdagen. I Norge er den en forholdsvis ny tradisjon, selv om den har opphav i middelalderen. Til tross for dette ser vi at det blir en stadig mer populær merkedag og at det er utrolig mange måter å vise at man er glad i sin kjæreste, men det er ikke alltid like lett å finne noe som passer. Derfor har vi laget en liten liste over produkter som definitivt vil falle i smak! 

Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett 

Nå som vi fleste ikke ønsker å gå mer ut enn nødvendig, hva er vel mer hyggelig enn et fint innpakket manikyr- og pedikyrsett fra Beurer? Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett har falt i smak hos mange av våre kunder, og gir mange valgmuligheter for de som ønsker å gå nøye til verks på hender og føtter, med sine 10 utskiftbare tupper for ulikt resultat. 

Dette sier våre kunder: 

Endelig eit manikyrsett som gjer det den var tenkt til!  Fungerer utmerket! 

Gry fra enklereliv.no 

Beurer Håndmassasje MG 55 

Unn kjæresten en deilig og avslappende tappemassasje. Perfekt for å avspenne slitne muskler etter en lang dag på jobben eller på hjemmekontoret. Håndmassasjen er en perfekt kjærestegave da du kan gi kjæresten en velfortjent massasje uten å slite ut tomlene. Dette er noe mange vil sette pris på til Valentinsdagen. 

Luksusfotbad FB50 

Gi kjærestens føtter den luksusen de fortjener. Fotbadet har egen oppvarming som varmer vannet til ønsket temperatur, mens bobler og myke vibrasjoner har en avslappende effekt på muskler, ledd og leddbånd. Perfekt hverdagsluksus etter lange turer, og veldig fint om man ønsker å kombinere det med pedikyrstell.

Dette sier våre kunder: 

Vi går veldig mye med føttene hver eneste dag. Da er det viktig at vi steller føttene våres regelmessig. Et fotbad som vi ser her vil da gjøre underverker for føttene, og man får føtter, og ben som er gode å gå på. 

Tone fra enklereliv.no 

Beurer FM 39 Shiatsu Fotmasserer 

Hva med å gi bort en veldig god fotmassasje, hver dag? Med Fotmassereren FM 39 fra Beurer kan du nettopp det. Fotmassasjeapparatet har en realistisk shiatsu-massasje og  tilbyr omsorg til slitne føtter. La kjæresten føtter få slappe av med sirkulasjonsfremmende fotsoneterapi-massasje ved hjelp av 6 roterende massasjehoder. 

Dette sier våre kunder: 

Deilig! Deilig! Veldig deilig! Noe mer er det egentlig ikke å si om dette massasjeapparatet! 

Grethe fra enklereliv.no 

Beurer MG 280 Yoga & stretching matte 

Elsker kjæresten din yoga, eller har behov for å strekke ut? Denne yogamatten vil gi kjæresten din yogainspirert uttøying for skuldre, rygg og nakke. I tillegg kommer den med deilig varmefunksjon, som er valgfritt. En perfekt gave til alle som trenger en time-out i hverdagen.