Guide til Andersen Shopper Trillebager

Leter du etter den perfekte trillebagen fra Andersen Shopper, men er usikker på hvilken som passer best for dine behov? Vi har laget en guide som sammenligner de ulike variantene, slik at du enkelt kan finne den som passer deg best.

Hjul

Royal Shopper med whisper-hjul med kulelager, 25 cm: Perfekt for deg som ønsker en stille og behagelig trilleopplevelse. Hjulene lager minimalt med lyd, noe som gjør den ideell for bruk på stille gater og i tettbygde områder.

Trappehjul, 13 cm: Går du ofte i trapper? Da er denne rammen et perfekt! Trappehjulene gjør det enkelt å manøvrere opp og ned trapper uten problemer.

Whisper-hjul med eiker, 25 cm: Går du ofte over ujevne underlag? Store hjul gir bedre stabilitet og komfort, selv på grusveier og brostein.

Whisper-hjul, 20 cm: Ideell for jevne overflater med minimal støy, perfekt for bybruk og rolige omgivelser.

Whisper-hjul med 3 eiker, 17 cm: Gir god balanse og smidighet på variert terreng, egnet for både bymiljø og lettere grusveier.

Whisper-hjul med 2×15 cm, og 2x 20cm: Optimal for varierte underlag med god balanse og smidighet. Egnet for både bymiljø og mer ujevne overflater.

Whisper-hjul svart, 20 cm: Stilige og funksjonelle hjul som gir jevn og stille trilling, perfekt for urbant bruk og varierte underlag.

Rammene

Royal Shopper: Lett, stillegående med whisper-hjul med eiker. Solid aluminium som kan bærer opptil 50 kg, perfekt for handle- og sykkelturer. Veier kun 2,7 kilo. Best i test Din Side, 2017.

Alu Star: Lett aluminiumsramme på kun 1,5 kg, stabil med kapasitet til 40 kg. Stille whisper-hjul som takler ulendt terreng. Perfekt for deg som ønsker en lett trillebag uten å ofre holdbarheten.

Unus: Unus-rammen skiller seg ut med sitt innovative design og fleksibilitet. Lett aluminiumsramme på 2,2 kg, med kapasitet til 40 kg. Innovativt 3-veis håndtak som justere høyden, ideell for både sykkelbruk og daglig handel.

Scala med trappehjul: Laget av solid og høykvalitets stål, men likevel lett med en vekt på kun 2,5 kg. Robust med kapasitet til 40 kg. Unik funksjon med 3 x 13 cm hjul som gjør den til en praktisk trappetrillebag, ideell for bymiljøer og handleturer.

Komfort: Som navnet antyder, prioriterer denne rammen komfort. Den har en integrert stol som er perfekt for en liten pause på handleturen.

Quattro: Med fire hjul gir denne rammen ekstra stabilitet og enkel manøvrering. Ideell for deg som vil ha en trillebag som står stødig når du handler.

Oppsummert

RammeVektMaks belastningHjultypeSpesielle funksjoner
Alu Star1.5 kg40 kgWhisper-hjulLett aluminiumsramme, stabil og lettkjørt på ujevne underlag. Kan brukes til å transportere tunge laster og er en pålitelig hverdagsfølgesvenn.
Royal Shopper2.7 kg50 kgWhisper-hjul med eiker, Whisper-hjul med kulelagerStabil aluminiumsramme som er lett til tross for robust konstruksjon. Kan festes til handlevogn med HängFix-systemet og til sykkel med Bike & Easy.
Unus2.2 kg40 kgWhisper-hjul med kulelagerLett aluminiumsramme med innovativt 3-veis håndtakssystem. Kan justeres i tre forskjellige posisjoner. Kan også festes til sykkel med Bike & Easy.
Scala med trappehjul2.5 kg40 kg3 x 13 cm hjuldiameterSolid stålramme med spesielle trappetrinnshjul som forenkler trappetrinn. Lett å lagre med foldbart håndtak og avtakbar pose.

Baggene

Trillebager med kjølelomme

Sommerpicknick i parken: Planlegger du en avslappende sommerdag i parken med familien eller venner? Velg en trillebag med kjølelomme, som Famke (16 liter) Hydro 2.1 (8 liter kjølelomme) eller Ipek Ma sage (42 liter kjølebag). Pakk ned friske sandwicher, salater og kalde drikker i det isolerte kjølerommet. Når dere ankommer parken, kan Hydro 2.1 trillebagen enkelt transformeres til en ryggsekk, slik at dere kan ta med maten enkelt til et hyggelig pikniksted. Etter måltidet, kan bagene enkelt foldes sammen og legges i bilen eller i skapet.

Allsidige og romslige trillebager

Ukentlige matinnkjøp: Trenger du en pålitelig følgesvenn for de ukentlige matinnkjøpene? Velg en av de allsidige trillebagene under. Med romslige kapasiteter og robuste konstruksjoner, kan du enkelt håndtere store mengder dagligvarer. Bagene har gjerne flere lommer og ekstra funksjoner for å organisere varer som frukt, grønnsaker og tørrvarer. Deres slitesterke materialer og enkle håndtering gjør dem perfekte for travle dager på butikken.

Vanntett og holdbar trillebag

Uansett vær: Vanntette og slitesterke Ortlieb-trillebager er skapt for de som er mye på farten, uansett vær. Med en kapasitet på 49 liter tilbyr Andersen Ortlieb Shopper® bagger nok plass til dagligvarehandel eller en utflukt til parken. Med trendy farger som gul og asfaltgrå. En innvendig lomme holder lommebok og nøkler trygt plassert. Bagene er lett avtakbare og kan enkelt foldes flatt når de ikke er i bruk, for enkel oppbevaring.

Elegante og stilfulle trillebager

Shopping på markedet: Skal du handle på det lokale markedet eller ta en tur til favorittbutikken din? Velg en elegant trillebag fra Charu-serien. Med sitt tidløse retrodesign og bruk av naturlige materialer som lær og bomull, er disse bagene både funksjonelle og stilige. De tilbyr nok plass til å bære alt fra ferske råvarer til personlige eiendeler som lommebok og mobiltelefon. Etter en vellykket shoppingtur kan du enkelt fjerne bagen fra rammen og legge den flatt for praktisk oppbevaring hjemme.

Trillebager med ryggsekkfunksjon

Praktisk omgjøring: Enten du er på vei til parken for en piknik eller på reise, er trillebager med ryggsekkfunksjon som Hydro 2.1 (med 8 liters kjølelomme) og Auke ideelle følgesvenner. Ha fleksibiliteten til å bære lasten på ryggen, når du enkelt kan transformere trillebagen til en ryggsekk. Spesielt praktisk hvis du skal gå opp trapper, eller ønsker å ha fleksibiliteten til å få med deg enda mer, da du også kan laste rammen med for eksempel bruskasser. Etter bruk kan bagene enkelt brettes sammen for kompakt oppbevaring.

Oppsummert

ModellFargevarianterKapasitetSpesielle funksjoner
SENTA 2.0Svart49 literLukkes med borrelås og snøring. Vannavstøtende og lett å rengjøre. Innvendig og sidelomme. Kan foldes flatt.
SOFIARød43 literLukkes med borrelås og snøring. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Frontlomme med glidelås. Kan foldes flatt.
AUKERød46 literLukkes med snøring og justerbar høyde. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Skjult frontlomme med glidelås. Kan foldes flatt.
FAMKEBlå47 literLukkes med snøring. Orientalsk mønster. 16 liter kjølelomme holder mat og drikke kjølig. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Frontlomme med glidelås. Kan foldes flatt.
IPEK MAGrønn42 literLukkes med glidelås. 42 liter kjølebag holder mat kjølig. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Kan foldes flatt.
HYDRO 2.1Rød og svart62 literSkjulte ryggsekkstropper. 8 liter kjølelomme holder drikke kjølig. Innvendig og to side lommer. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Kan foldes flatt.
BASIL BLOOMBlå50 literVanntett materiale (IPX3). Håndmalte blomstermønster. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Fronlomme med glidelås. Kan foldes flatt.
CHARUBrun og svart49 literLaget av naturlige materialer med skinnhåndtak. Lukkes med glidelås. Vannavstøtende, lett å rengjøre. Reflekser for god synlighet. Frontlomme med skinn. Kan foldes flatt.
ORTLIEBGul og svart49 literVanntett og slitesterkt. Vaskbar og motstandsdyktig mot skitt. Reflekser for god synlighet. Lukkes med glidelås. Kan foldes flatt.

Tilleggsutstyr

Vi tilbyr også tilleggsutstyr som reservehjul til Royal Shopper, trappehjul og Bike & Easy løsning for sykkel, slik at du kan tilpasse din trillebag etter dine behov.

Vi håper denne guiden hjelper deg med å finne den perfekte Andersen Shopper trillebagen for dine behov. Uansett hvilken kombinasjon du velger, er vi sikre på at du vil få en trillebag som gjør handleturen enklere og mer behagelig. God shopping!