5 hjelpemidler som kan være lurt å ha hjemme

Hos Enklere Liv har vi en rekke produkter som kan gjøre livet litt enklere i hverdagen, enten du ønsker å få litt mer oversikt over blodtrykket eller hansker som kan hjelpe deg som har stive og vonde fingre.

Livreddende brystkompresjonshjelper fra Beurer

Er du usikker på hva du skal gjøre hvis du havner i en gjenopplivningssituasjon? Da kan LifePad, fra anerkjente Beurer, være en ekstra sikkerhet for å utføre riktig gjenopplivningstiltak før ambulansen kommer.

Guiden kan hjelpe deg til å holde deg mer rolig under en nødsituasjon, og veileder deg stegvis for hvilke tiltak du skal gjøre i hvilken rekkefølge. Ved hjelp av visuelle og akustiske tilbakemeldinger vil du blant annet få beskjed om trykket på brystkassen er optimalt og hvor mange brystkompersjoner du skal utføre før du gir munn-til-munn. Brystkompresjonshjelperen er egnet for alle hjem, og kan også ligge i bilen.

Blodtrykksmåler for hånden

Blodtrykk er noe du også kan måle hjemme hvis du ønsker å få en indikasjon på hvordan blodtrykket ditt er. Fordelen med å ha en blodtrykksmåler hjemme er at du enkelt kan måle deg etter ditt behov, for eksempel hvis du ønsker å ha litt ekstra kontroll ved høyt blodtrykk.

Vi har flere blodtrykksmålere fra Beurer, men en av våre bestselgere er blodtrykksmåleren for håndleddet, Beurer BC 28. Den er liten, enkel og svært brukervennlig i bruk. Størrelsen gjør den til en fin følgesvenn mens du er på farten.

Dette sier kundene våre:

blodtrykksmåler til hverdagsbruk, superenkel  å bruke!

– Jan, om Beurer BC 28.

Husk å alltid ta kontakt med lege ved mistanke om sykdom.

Kompresjonshansker mot stivhet og smerter i hendene

Trenger du litt ekstra støtte for å lindre smerter og stivhet i hendene? Kompresjonshanskene fra IMAK sørger for en mild kompresjon som kan bidra til å øke sirkulasjonen i hendene, og på sikt redusere smerte og ubehag. Hanskene har et smart design som gir fingertuppene full frihet, slik at de ikke går utover daglige oppgaver. Kan fint også brukes på arbeidsplassen, så vel som hjemme. IMAK leverer også hansker for ekstra støtte for tommelen, i tillegg til datahanske.

Smart gripearm fra Vitility

Gripearm, gripetang, gripestang – kjært barn har mange navn, men også flere funksjoner. Gripearmene fra Vitility kommer i flere forskjellige størrelser og har noen ulike funksjoner som kan gjøre det litt enklere å plukke opp ting som ligger for høyt eller lavt. Passer godt for deg som for eksempel har vondt i ryggen eller trenger en ekstra lang hånd for å få tak i ting.

Dette sier kundene våre:

«Livet har blitt enklere med vitility gripetang. Alle med vond rygg burde ha en slik.»

– Liv, om Vitility Gripetang m/krok og magnet 76 cm.

Smør hele kroppen med Vitility kremsmører

Synes du det er vanskelig å smøre ryggen med body lotion eller solkrem? Da kan kremsmøreren fra Vitility være en ekstra hjelpende hånd for får jobben gjort. Kremsmøreren har et ekstra langt skaft med non-slip belegg som gjør det enkelt å smøre krem på vanskelige plasser, uansett om det er snakk om nedre del av ryggen, beina eller føttene.

Dette sier kundene våre:

Det var riktignok en gave, men jeg tror mottager er fornøyd! Jeg likte veldig godt den ergonomiske utformingen på skaftet og i og med at selve «hodet» på kremsmøreren er en svamp, så vil kremen bli jevnt påsmurt!  Usedvanlig rask levering!

– Mai Britt