Luftavkjøling på budsjett

På de varmeste månedene er det uvurderlig å eie en luftavkjøler, enten det er snakk om bordvifte eller aircondition. For deg som ikke har det aller største budsjettet, men behov for avkjøling anbefaler vi å se nærmere på bordviften fra Beurer, som har en smart avkjøling sammenlignet med tradisjonelle bordvifter.

Spar strøm – avkjøl lokalt

Det går mye strøm og energi å kjøle ned et helt rom, i tillegg til tid. Med en liten bordvifte kan du bli nedkjølt, helt uten å bruke mye unødvendig energi – hvis du ikke vil. Bordviften fra Beurer har i tillegg til vanlig vifte, et smart filter som bruker fordampningsprisippet for kjøle deg ned mer effektivt enn ved en tradisjonell bordvifte.

Slik fungerer den

Du fyller vannflasken og setter den i beholderen, som du drar ut på siden av viften. Vannet i beholderen vil deretter fylle opp et rom i bunnen av viften og suges opp av et filter, slik at tørr varm luft blir fuktig og kjølig. Deretter plugger du den i PC-en eller i et adapter (ikke inkudert), så får du frisk avkjøling i opptil 4 timer. Fyll deretter på vanntanken hvis du ønsker mer avkjøling.

Vil du vite mer om hvordan bordviften fra Beurer fungerer kan du se videoen under:

Kan brukes omtrent over alt

Bordviften har mange bruksområder og passer ypperlig for deg som trenger avkjøling ved skrivebordet, når du skal sove om natten eller enkel avkjøling når du sitter i sofaen.

Om du trenger en rask, enkel og rimelig løsning på luftkjøling er Beurer LV 50 rett og slett et godt alternativ!