4 gode fordeler med en massasjestol

Massasjestol er kanskje det nærmeste du kommer til din egen personlige massør og kan være en av de beste investeringene hvor du får en avslappende og virkningsfull metode mot stress. Her er det fire gode grunner til å gå til innkjøp av en massasjestol.

Stress ned med massasje

Stress i seg selv er ikke nødvendigvis noe negativt. Kroppen forbereder seg på ekstra arbeid og er i stand til å yte mer ved behov. Det er først når stress blir for intenst eller pågår over lang tid at det kan bli en belastning, i følge NHI.no.

Forebygg en stressende hverdag med en avslappende massasjestol, som øker følelsen av velvære. Styrk din generelle helse ved å redusere stressnivået, slik at adrenalin og kortisol kan brytes ned.

Forbereder restituering

Har du hatt en hard treningsøkt? Sett deg i en massasjestol og demp betennelsestilstanden som kan dukke opp etter treningsøkten. Massasje stimulerer også mitrokondrier, som fungerer som kraftverk i cellene dine, det viser blant annet en rapport publisert hos Science Translational Medicine.

Bedre livskvalitet og økt velvære

Har du en jobb som gir deg dårlig arbeidsstilling eller anstrengelser? Mange kan oppleve kroniske smerter i kroppen og spenningshodepine som kan sette seg i rygg, skuldre, nakke, hofte og knær. Spenningshodepine kan være et resultat av anspente muskler, enten det er i skuldre eller nakke. Jevnlig massasje kan være forebyggende mot både stress, samtidig som den bedrer den generelle livskvaliteten.

Endre sykefraværet på arbeidsplassen

Er du en arbeidsgiver kan en massasjestol være en liten investering i ansattes velvære i en stressende arbeidshverdag. Ansattes motivasjon og velvære kan ha en direkte påvirkning av bedriftens økonomiske resultat. Å investere i økt velvære på arbeidsplassen kan derfor være en strategisk god beslutning.

Se våre massasjestoler

Hva er en massasjepistol og hvordan fungerer den?

Massasjepistolen har blitt et veldig populært verktøy, ikke bare for treningsentusiaster men også for vanlige folk. Men hvordan fungerer den og hva kan den gjøre for deg?

Slik fungerer massasjepistolen

En massasjepistol består som regel av en batteridrevet motor, en bevegelig arm og et munnstykke, som kan være utskiftbar. Dens hovedfunksjon er å gi deg en dyptgående og intensiv massasje, som enten kan brukes til oppvarming, restitusjon eller oppløsing av stive kontorknuter.

Massasjepistolen er inspirert av behandlingsmetoden shockwave therapy. Dette er en teknikk som innebærer raske og tette støt for å behandle skader i ledd og muskler. Muskelknuter kan oppstå dersom du har muskler som spennes over lang tid, og det er nettopp dette en massasjepistol vil bistå med. Ved hjelp av støt mot muskler og ledd, kan du oppleve økt blodsirkulasjon, økt vevsrestitusjon og aktivitet i cellene. Dette gjør at massasjepistolen kan brukes til flere ulike formål.

Massasjepistol for deg som trener

En massasjepistol har flere bruksområder for deg som trener hardt, både før og etter trening. Før treningsøkten kan du sette massasjepistolen på en lav frekvens og behandle de største muskelgruppene for økt blodsirkulasjon. Dermed kan du oppleve å være mindre anspent under trening. Etter treningsøkten kan du behandle støle muskler slik at kroppen kan restituere raskere. Dette er også fint for deg som ønsker å unngå skader i forbindelse med trening.

Noen tips til bruk av massasjepistol etter trening:

 • Identifiser ømme områder
 • Bruk en lav frekvens
 • Hold én posisjon i minst 30 sekunder

Massasjepistol for deg med stivhet og smerter

Stivhet og smerter i rygg og nakke kan ofte oppstå blant de som har en stillesittende arbeidssituasjon, særlig for de som sitter foran en datamaskin store deler av dagen. En massasjepistol kan hjelpe deg med å løse opp knutene som ofte oppstår, da vibrasjonene kan ha en avslappende effekt på spente muskler.

Noen tips til deg som skal bruke massasjepistol for første gang

Er du ukjent med massasjepistolen og hvordan den fungerer er det lurt å starte forsiktig. Slapp helt av i kroppen, og unngå å stramme musklene når du tar apparatet i bruk. Skal du bruke apparatet utenom trening holder det å holde én posisjon maks 20 sekunder. Har du ekstra vondt noen plasser, kan du bruke massasjepistolen rundt problemområdet.

Dersom du er gravid bør du ikke bruke massasjepistol, da det kan være risiko hvis produktet blir brukt feil. Dette gjelder også for personer som bruker pacemaker.

Massasjepistolen kan brukes på de fleste områder av kroppen, men du bør holde deg unna store vaskulære strukturer. Dette inkluderer nakkeårene, under armen og kroppens benmasse. Dersom du er kvinne bør du unngå å bruke massasjepistolen på brystet.

Eksempel på hvor de ulike tilbehørene skal brukes på kroppen for Beurer MG 185.

Tips til nydelig hud og hår til festen

Ønsker du å føle deg ekstra fin på festen du skal på, enten det er snakk om sommerfest, bursdagsfest eller julebord? Her finner du gode og enkle tips som gjør deg klar for fest!

Gjør huden klar med ansiktssauna

Før feste kan det være deilig med en ordentlig rengjøring av ansiktet, ved hjelp av ansiktssaunaen fra Beurer. Den forfriskende dampen øker hudsirkulasjonen, porene åpnes og urenheter fjernes lettere. Huden får derfor et perfekt utgangspunkt for dyprens og fuktighetsgivende ansiktsmasker som gjør at hunden stråler på festen.

Beurer FC 96 ansiktsbørste

Kombiner gjerne behandling med ansiktssaunaen med en runde med Beurer FC 96 ansiktsbørste, for en effektiv og skånsom rens av ansiktet.

Gi hendene et løft

Har du tørre hender? Da anbefaler vi de fuktighetsgivende geléhanskene som tilfører fukt og bidrar til at hunden føles myk og glatt. Hanskene er tilsatt lavendelolje, jojobaolje og vitamin E.

Dette sier kundene våre om fuktighetsgivende geléhansker

Fungerer veldig bra. Bare ta på hanskene i 20 minutter så ferdig.  Myk på hendene etterpå.

Kristen, fra enklereliv.no

Et deilig parafinbad kan også være et godt alternativ til å bli kvitt grov, tørr eller stresset hud. Ved hjelp av et parafinbad åpner man porene og blodsirkulasjonen stimuleres.

Elsker du i tillegg fine negler, anbefaler vi at du leser vår manikyr- og pedikyrguide. Vi anbefaler bestselgeren Beurer MP 64, men skal du bruke kunstige negler bør du titte nærmere på Beurer MP 100.

Fuktighetsgivende pleie for føttene

Skal du gå med åpne sko kan det være lurt, og ikke minst behagelig, å ta et lite avbrekk med et deilig fotbad for å myke opp slitne føtter. Er det over 2 uker til du skal på festen kan du også vurdere å pleie føttene med den effektive Baby foot fotpeelingen, for ekstra myke føtter.

Baby Foot fotpeeling

Dette sier kundene våre om Baby Foot Exfoliation:

Fungerte veldig bra for meg. Fikk nye føtter i løpet av to uker. Anbefales!

Frederic, enklereliv.no

Dersom det er kortere tid til festen kan det være fint med en fuktighetsgivende fotmaske som gir intensiv fuktighet til tørre og trøtte føtter.

Frisk opp håret

Er du lei av den lange hårfønerledningen som alltid er i veien? Da bør du ta en titt på Beurer HC 55 med smart kabelhåndtering! Når du er ferdig å føne håret, enten det er snakk om til hverdag eller fest, så snurrer du kabelen tilbake igjen i hårføneren. Dette synes vi er helt genialt!

Beurer HT 22 Hårbørste som fjerner flisete tupper

Har du ikke tid til å dra til frisøren, men ønsker et friskt utseende på håret før festen? Ta en titt på denne geniale hårbørsten som fjerner flisete hårtupper, fra Beurer. Like fin å ha hjemme som å ha med på reise, takket være oppladbare batterier.

Om du ønsker ekstra volum anbefaler vi Beurer HC 45 Ocean volumbørste. Med denne kan du både style og tørket håret samtidig. I tillegg sikrer det stilige keramiske keratinbelegget at håret ditt er tilstrekkelig beskyttet under stylingen.

Beurer HT 65 4-i1 Bølgetang

Dersom du ønsker at håret skal være mer spennende og livlig kan det være fint å bruke Beurer HT 65 4-i-1 Bølgetang. Den kan gi deg fire forskjellige bølgestiler, alt etter hva du ønsker deg til festen.

Se alle anbefalinger her

Våre beste påsketips

Skal du på påskeferie i år? Uansett om du har planer om å være hjemme eller dra på hytta, så har vi noen gode tips til deg som ønsker en mer smart og behagelig påskeferie.

Massasje i bilen

Hva med å nyte en avslappende massasje på veien til hytta i påsken? Den trådløse massasjeputa fra Swedish Posture sørger deilig massasje i opptil 1,5-2 timer. Liten og perfekt for deg som ønsker en ekstra behagelig tur.

Hold deg varm med smart sitteunderlag fra Heat Experience

Skal du ut på tur i påsken anbefaler vi å ta med sitteunderlaget fra Heat Experience på tur! I tillegg til smarte materialvalg, sørger sitteunderlaget for varme på opptil 4,5 time. Du velger selv hvor varmt du ønsker å ha det ved hjelp av tre varmenivåer.

Bytt ut stearinlysene med naturtroe LED-lys

Ifølge brannvernsforeningen kan LED-lys være et godt alternativ til levende lys med tanke på brannsikkerhet. Sørg for en trygg påskeferie uten at det går på bekostning av hyggen med naturtroe LED-lys fra Eledea.

Gode og varme tøfler fra Topaz og Ulle

Får du fort kalde føtter? Hold føttene gode og varme med behagelige tøfler med klassisk utseende. Tøflene fra Topaz har praktisk syntetisk materiale som kan vaskes i maskin på 30℃. Til forskjell er tøflene fra Ulle laget av 100 % kvalitetsull, og tåler ullprogram på 30℃. Tøflene er nydelige og passer hele året da ull gir god varmeregulering. 

Varmeteppe for kjølige dager og kvelder

Våren er fortsatt preget med uregelmessig temperatur. Opplev maksimal komfort i solveggen, uansett temperatur, med dette deilige varmeteppe fra Beurer! Teppet har en god og myk overflate, og føles luksuriøst.

Den miljøvennlige minigrillen

Skal du ut på en lengre tur i påsken anbefaler vi at du sløyfer engangsgrillen til fordel for denne geniale minigrillen fra Barbeco. Den tar like liten plass som en engangsgrill, men kan brukes om igjen så mange ganger du ønsker. Husk Barbeco grillbriketter så får en varm grill på 1-2-3! Ta gjerne med Petrimax stormlighter så får du fyr på grillen uansett hvor mye det blåser. I tillegg kan den brukes til tilbereding av Crème Brûlée!

Lytt til påskeradioen med SilverServer radio

Det er mange tradisjoner knyttet til radiolytting for hyttefolk i Norge. Påskelabyrinten er et av Norges med populære program med mellom 800 – 900.000 lyttere. Ikke gå glipp av sendingen med SilverServer radio! Radioen har DAB+, FM, norsk tale og et tydelig lesbart display. Den passer også godt for eldre hvor man kan spille inn beskjeder som avspilles til et gitt klokkeslett.

Unngå kaffesøl med Mighty Mug

Dette er koppen for deg som er lei av å velte koppen når du minst trenger det! Koppen er den perfekte turkamerat når du skal på påsketur og passer perfekt i koppholderen i bilen. I tillegg tåler den oppvaskmaskin, en fordel for alle med hektisk hverdag.

Fotbadguide – slik velger du riktig fotbad

Står og går du mye i løpet av en dag? Fotbad kan være en god kilde til velbehag og egenpleie i en stressende hverdag. Gi føttene den omsorgen og pleien de fortjener med et behagelig og mykgjørende fotbad.  

Hvorfor bør man ta fotbad? 

Føttene blir gjerne oversett når vi sammenligner de med pleie av huden i ansiktet og ellers på kroppen. Et fotbad er i tillegg til å være svært avslappende også gunstig ved fotplager som liktorn, fotvorter, inngrodd negl og ved tykk eller sprukken hud. Har du fotsvette kan det også være ganske gunstig å ta et fotbad med badesalt, urter eller eteriske oljer for ekstra rene og velduftende føtter. Generelt så anbefaler man å ha føttene i fotbad mellom fem og tretti minutter. Har du hælsprekker bør du være ekstra varsom med tanke på veldig varmt vann og sterke såper. 

Hos Enklere Liv fører vi flere fotbad fra Beurer med unike egenskaper, derfor har vi laget en liten guide til deg som vurderer å investere i et fotbad, slik at du får hjelp til å velge fotbadet som passer deg aller best. 

Vanntemperering versus vannoppvarming 

De fleste av Beurer sine fotbad har noe som heter vanntemperering. Dette betyr at du fyller fotbadet med behagelig varmt vann som fotbadet forsøker å bevare så lenge som mulig. Til forskjell har også Beurer fotbad med vannoppvarming, som bidrar til å varme opp vannet underveis. Ser du etter sistnevnte kan vi anbefale Beurer FB 50 og Beurer FB 65. I tillegg har både Beurer 50 og Beurer FB 35 dobbeltvegg som gjør at de holder enda bedre på varmen. 

Bruk av oljer og urter 

De fleste fotbad kan brukes sammen med urter som rosmarin, arnica eller havsalt for å få sirkulasjonen i gang. Du kan også bruke lavendel eller timian for en ekstra avslappende effekt. Beurer anbefaler å legge urter i et eget tefilter eller teinfuser for enkel bruk.

Derimot kan ikke alle Beurer fotbad bruke eteriske oljer da det kan skade fotbadet. Dette gjelder eksempelvis Beurer FB 50, Beurer FB 65Beurer FB 30 og Beurer FB 21. Dersom du ønsker å ha muligheten til å bruke eteriske oljer, anbefaler vi Beurer FB 35 som har et egnet aromafilter nettopp for bruk av eteriske oljer. Badeprodukter som inneholder saltkrystaller anbefales ikke da disse kan skade enheten.

Aromatiske vannløselige oljer kan brukes i alle våre fotbad, men vær oppmerksom på at misfarging kan forekomme.

Skostørrelse 

Når du skal velge et fotbad kan det være lurt å undersøke hvilket fotbad som passer dine føtter. Alle fotbad fra Beurer passer opptil størrelse 44, men dersom du har større føtter enn dette anbefaler vi å se nærmere på Beurer FB 21Beurer FB 30 og Beurer FB 50. Sistnevnte passer opptil størrelse 51/52. 

Massasje/pedikyrtilbehør 

Er det viktig for deg å kunne utføre enkel pedikyr eller få en behagelig massasje? Alle Beurer fotbad har et eller flere tilbehør for massasje eller pedikyrbehandling. Dersom du ønsker muligheten for sistnevnte anbefaler vi Beurer FB 21Beurer FB 35Beurer FB 30Beurer FB 50 og Beurer FB 65.

Garanti 

Alle fotbad fra Beurer har 3 års garanti. Du kan derfor være trygg på ditt kjøp hvis det skulle være noe galt med ditt fotbad.

Beurer FB 30 – Sammenleggbart fotbad for deg som tenker plassbesparing 

Avslappende fotbad som enkelt kan brettes og lagres vekk etter bruk. Aldri har det vært enklere med fotspa, selv i små leiligheter. 

 Detaljer:

 • Med foldefunksjon – kan foldes sammen for plassbesparende lagring 
 • 3 funksjoner: vibrasjonsmassasje, boblemassasje, vanntemperering 
 • Beroligende infrarødt lys 
 • Med pedikyrtilbehør (pimpstein) 
 • Fotstøtte med massasjelapper 
 • Avtakbar sprutbeskyttelse 
 • Sklisikre gummiføtter 
 • Ledningsvikler 
 • Passer opp til skostørrelse 45 

Dette sier kundene våre:

Føttene kjennes deilig ut etter hvert bruk, og plassbesparende fordi det er sammenleggbart

Søvia, fra Enklereliv.no

Beurer FB 35 – for deg som ønsker å bruke eteriske oljer 

Fotbadet kommer med pedikyrtilbehør som sørger for avslappede føtter. Takket være aromafilteret er det også mulig å tilsette eteriske oljer, for en ekstra god velværefølelse. 

 Detaljer: 

 • Aromafilter for bruk av eteriske oljer 
 • 3 funksjoner: vibrasjonsmassasje, boblemassasje, vanntemperering 
 • Beroligende infrarødt lys 
 • 16 integrerte tilbehør for magnetfeltapplikasjon 
 • 3 utskiftbare pedikyrtilbehør 
 • Avtakbare ruller for fotreflekssonemassasje 
 • Fotstøtte med massasjelapper 
 • Praktisk bærehåndtak 
 • Avtakbar sprutbeskyttelse 
 • Sklisikre gummiføtter 
 • Ledningsvikler 
 • Dobbelvegget – for bedre varmeisolasjon 
 • Passer opp til skostørrelse 44 

Beurer FB 21 – Fotbad for deg med større føtter 

beurer fb 21 fotbad i bruk

Beurer FB 21 er perfekt for slitne føtter, med pedikyrfester og infrarødt lys for avslappende pleie for føttene. Passer opptil størrelse 49.

 Detaljer:

 • Inkluderer pedikyrtilbehør 
 • 3 utskiftbare pedikyrtilbehør 
 • 3 funksjoner: vibrasjonsmassasje, boblemassasje, vanntemperering 
 • Beroligende infrarødt lys 
 • Avtakbare ruller for fotreflekssonemassasje 
 • Fotstøtte med massasjelapper 
 • Med praktisk bærehåndtak 
 • Avtakbar sprutbeskyttelse 
 • Sklisikre gummiføtter 
 • Ledningsvikler 
 • Dreneringsutløp 
 • Passer opp til skostørrelse 49 

Beurer FB 50 – For deg som ønsker å bruke fotbadet lenge om gangen 

Beurer FB 50 fotbad

Fotbadet kommer med pedikyrtilbehør og har en ekstra kraftig vannoppvarming som sørger for maksimal avslapning for slitne føtter. 

 Detaljer:

 • Enkel å bruke med LED-skjerm og timer-funksjon 
 • 3 funksjoner: vibrasjonsmassasje, boblemassasje, 5-trinns vannoppvarming (35 – 48 ° C) 
 • Beroligende infrarødt lys 
 • 6 integrerte magneter for magnetfeltapplikasjon 
 • 3 utskiftbare pedikyrtilbehør, automatisk rotasjon når trykk påføres midtkonsollen 
 • Avtakbare ruller for fotreflekssonemassasje 
 • Fotstøtte med massasjelapper 
 • Tørrmassasje er mulig 
 • Sprutbeskyttelse 
 • Sklisikre gummiføtter 
 • Ledningsvikler 
 • Dobbelvegget – for bedre varmeisolasjon 
 • Passer opp til skostørrelse 51/52 

Beurer FB 12 – Det enkle fotbadet 

Beurer FB 12 sørger for god avslapning for føttene – fotbadet med massasjefeste og 3 funksjoner.

 Detaljer:

 • Inkluderer massasjefeste 
 • 3 funksjoner: vibrasjonsmassasje, boblemassasje, vanntemperering 
 • Fotstøtte med massasjelapper 
 • Avtakbar sprutbeskyttelse 
 • Sklisikre gummiføtter 
 • Dreneringsutløp 
 • Passer til inntil skostørrelse 50 

Dette sier kundene våre:

Er virkelig fornøyd med dette fotbadet !  Enkelt i bruk og gode funksjoner som massasje , bobler og ikke minst at det varmer seg opp automatisk. Anbefales virkelig,- dette er en god investering til selvpleie av beina.

Maj, fra enklereliv.no

Beurer FB 65 fotbad – For deg som ønsker oppvarming og moderne luksus

Beurer FB 65 fotbade kommer med vannoppvarming, ambient belysning og roterende pedikyrstasjon. Perfekt avslutning på en lang dag på føttene. Det kan i tillegg brukes opp til skostørrelse 51.

 • Avslappende vibrasjon og boblemassasje
 • Forhåndsinnstilte massasjeprogrammer og manuelle massasjeinnstillinger for enkel og personlig avslapning
 • Dobbeltvegget for bedre varmeisolasjon
 • Sprutbeskyttelse i hjemmekoselig tredesign
 • 3 temperatursoner for en perfekt velværeopplevelse
 • Premium berøringsskjerm
 • Massasjeknopper og ekstra brede ruller for en avslappet massasje på undersiden av foten
 • Inkl. oppbevarings- og tørkepose
 • Inkl. roterende pedikyrstasjon med 3 ulike pedikyrtilbehør for velstelte føtter
 • Praktiske bærehåndtak
 • Sklisikre gummiføtter inkl. ledningstrekker

Guide til manikyr- og pedikyrsett

Er det på tide med en vårrengjøring av hender og føtter, eller ønsker du rett og slett å føle deg litt ekstra fresh i hverdagen? Her får du våre beste tips til en deilig velværedag ved hjelp av manikyr- og pedikyrsett. 

Hva er forskjellen på manikyr og pedikyr? 

Manikyr og pedikyr er kosmetisk skjønnhetsbehandling av enten føtter eller hender. Mens manikyr fokuserer på hendene, er føtter og tånegler i fokus ved en pedikyrbehandling. Manikyr inkluderer ofte å fukte hender slik at det er enklere å fjerne grov hud, stell av neglebånd og til slutt gjerne påføring av neglelakk for en fresh finish.  

Ved en pedikyr er det gunstig å bruke et fotbad for å myke opp føttene, særlig da føttene ofte har hardere hud enn hendene, og krever en god skrubb for et mykt og behagelig resultat. Stell av negl og neglebånd pleier som regel å inngå, i tillegg til at det kan være behagelig å avslutte med en deilig fotmaske og kanskje en fotmassasje. 

Bestselgeren Beurer MP 64 Trådløst Manikyr og pedikyrsett

Beurer MP 64 er vårt mest solgte manikyr- og pedikyrsett. Ved hjelp av oppladbare batterier kan du enkelt bruke enheten, nesten hvor som helst, uten å tenke på hvor nærmeste strømuttak er. Enheten har 3 ulike hastighetsnivåer, og har opptil 4400 omdreininger per minutt, med mulighet for å endre rotasjon når du bytter behandlingsområde. 

Detaljer:

 • Batteridrevet
 • LED-display
 • 3 hastighetsinnstillinger, rotasjon med eller mot klokka
 • Inkl. 10 tilbehør av høy kvalitet
 • Inkluderer mikro-USB-tilkobling
 • Slår seg autpmatisk av etter 20 min.
 • Ergonomisk design for enklere grep
 • LED-lys
 • Vedlegg som passer for diabetikere
 • Inkluderer beskyttelseshette for neglestøv
 • Inkluderer oppbevaringsetui

Dette sier kundene våre: 

Jeg er kjempefornøyd !!! Hadde i mange år noe tilsvarende, men det var ikke med manikyr. Likte veldig godt at en kan velge retning den skal svive + at den brukes trådløs. Utvalget på hodene er stort, og enkelt å bruke. Da jeg var ferdige med å stelle mine føtter i går – salvet jeg dem inn i en deilig fotkrem. Skulle tro jeg kom rett fra fotterapeuten !! Utrolig deilig.  Den vil jeg ha glede av lenge ! 

Anne, fra enklereliv.no 

Beurer MP 41 Negl- og fottrimmer (kabel)

Til forskjell fra Beurer MP 64, er ikke Beurer MP 41 trådløs. Men med sin 2,8 lange ledning er settet likevel et godt alternativ som bidrar godt til å gå løs på problemer som hard hud, liktorner, inngrodde negler, osv. Settet inneholder 7 slipeflater, belagt med safir for ekstra lang levetid. Som med Beurer MP 64 kan du også endre både hastighet og retning for en profesjonell manikyr- og pedikyrbehandling, med en rotasjon på opptil 4600 i minuttet.

Dette sier kundene våre: 

Veldig god kvalitet, enkelt og hygienisk å bruke og gir gode resultater. Fint med  hastighet som kan reguleres og kjempe smart med rotasjon i begge retninger.

Janus fra enklereliv.no. 

Beurer MP 60 Manikyrsett (kabel)

Dette settet gjør manikyr- og pedikyr enkelt. Den kommer med justerbar hastighet, 9 safirbelagte tilbehørstyper og stilig oppbevaringspose som gir deg myk hud på hender og føtter og perfekt velstelte negler og tånegler. Velg hastighet mellom 2.600 og 6.100 rotasjoner i minuttet.

Beurer MP 100 – for de som også bruker kunstige negler (kabel)

Steller du neglene ofte eller elsker du å bruke kunstige negler? Da kan det være verdt å investere i kvalitetssettet Beurer MP 100. Manikyr- og pedikyrsettet kommer med rotering opptil 20 000 i minuttet som gjør den godt egnet for kunstige negler, og du kan selv justere hastigheten etter eget ønske. Settet inkluderer10 høykvalitets og langvarig profesjonelle tilbehør som består av safir eller poleringsfilt.

 

Tørk neglene ekstra fort med LED- og UV-lys

 En negletørker er et må-ha produkt for deg som elsker pene og holdbare negler, på kortest mulig tid. Med negletørkeren fra Beurer kan du trylle frem franske negler og tilpassede negledesign på kort tid. Enheten kommer med 18 kraftige lysdioder og smart timer-funksjon.

Flere tips for en fullverdig manikyr- og pedikyrdag hjemme 

Ønsker du å få full effekt av ditt manikyr- og pedikyrsett, helt uten å oppsøke en salong, kan det være lurt å investere i et elektrisk fotbad. Fotbadet vil bidra til å myke opp føtter og negler, som vil gjøre pedikyrbehandlingen senere mye enklere. I tillegg vil det føles behagelig og avslappende å duppe føttene i et deilig fotbad, gjerne etter en lang arbeidsdag. Hvis du ser nærmere på Beurer FB 35 fotbad kan du i tillegg bruke badeoljer for ekstra deilig behandling av føttene. 

Vi anbefaler også jevnlig bruk av fuktighetsgivende gelésokker og hansker dersom du sliter med ekstra tørre hender eller føtter. Disse kan brukes opptil 40 ganger og lukter deilig av lavendel, i tillegg til at de er tilsatt vitamin E og jojobaolje. 

Dette sier kundene våre:  

Det er min mor på 80 år som ønsker seg disse sokkene til jul, har brukt opp mange par og synes de er veldig behagelige for foten.

Anne, fra enklereliv.no. 

Ved pedikyr vil en deilig fotmaske hjelpe til med å bevare silkemyke føtter. Masken sørger for intensiv og fuktighetsgivende behandling for tørre og trøtte føtter, på kun 15 minutter. 

Dette sier kundene våre: 

Ikke mere tørre føtter.

Inger, fra enklereliv.no. 

Avslutt gjerne behandlingen med en velfortjent massasje av rygg eller føtter ved hjelp av Beurer MG 151 shiatsu-masserer eller Beurer FM 90 fotmasserer. 

Guide til massasjesete

Å ha et massasjesete er et lite stykke hverdagsluksus. Etter en lang stillesittende dag kan man fort kjenne at man er ekstra sliten i nakke og rygg. Da kan et massasjesete være et godt alternativ for å gå løs på eventuelle knuter som har dukket opp, men hvilket massasjesete skal man velge?

Et massasjesete kan brukes nesten over alt, på kontoret, hjemme og til og med i bilen, hvis man har adapter. Sett bort fra de mange likhetene finnes det likevel noen forskjeller som for eksempel hvilken type massasje massasjesetet tilbyr, antall funksjoner, materiell, massasjehoder og rotasjonsmuligheter. Derfor har vi laget en guide.

Beurer MG 315 Shiatsu setemasserer – Tilpasset massasje ved hjelp av kroppskanning

MG 315 Shiatsu massasjesete er perfekt for deg som vil ha en ordentlig massasjeopplevelse fra sofaen eller stolen.

 • 4 massasjehoder 
 • Automatisk bodyskanningsfunsjon for tilpasset massasje
 • Ekstra stort massasjeområde
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Kan justere massasjehodene 
 • Imitert skinn og putbar mesh
 • Massasjeprogram: 3
 • Vaskbart trekk
 • 36 watt

 

Beurer MG 155 – Vibrerende massasjesete – kan brukes i bilen

Feel-good, avslappende vibrasjonsmassasje. Biladapteren lar deg til og med bruke massasjesetetrekket i bilen, ideelt for lange bilturer. Bestem om du vil ha massasje, massasje med varme eller bare varme. Valget er ditt!

 • For bruk hjemme eller i bilen
 • 5 vibrasjonsmotorer
 • 2 intensitetsnivåer
 • 3 individuelt valgbare massasjeområder
 • Varmefunksjon med massasje eller separat
 • Enkel betjening med manuell kontrollbryter
 • Festes med fleksible festebånd
 • Kan brukes på alle seter med tilstrekkelig setedybde og ryggstøtte
 • Watt: 9,6

 

Beurer MG 260 Shiatsu-setemasserer – Perfekt all-rounder

Shiatsu-massasjesetet dekker alle dine behov. Enten du ønsker en nakkemassasje, ryggmassasje, punktmassasje eller rullemassasje, valget er ditt. Den valgfrie lys- og varmefunksjonen, 3 individuelt valgbare massasjeområder og 2 hastighetsinnstillinger gjør produktet til en god all-rounder.

 • 4 massasjehoder 
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Kan justere massasjehodene i nakke 
 • Watt 18 
 • Trekk: Mesh og velour 
 • Materiale på undersiden: Bomull 
 • Massasjeprogram: 1 

 

Beurer MG 300 Shiatsu-setemasserer

 • 4 massasjehoder 
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Watt 60 
 • Skrus automatisk av 
 • Trekk: Mesh 
 • Materiale på undersiden: Bomull 
 • Massasjeprogram: 3 

 

Beurer MG 295 Shiatsu setemasserer med 3D-ryggmassasje

Ved hjelp av 4 Shiatsu-massasjehoder med 3D rocker teknologi og 2 roterende Shiatsu-nakkemassasjefingre vil du oppleve en avslappende massasjeopplevelse du sent vil glemme.

Beurer massasjesete MG 295 Svart 

 • 4 massasjehoder 
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Kan justere massasjehodene i nakke 
 • Watt 48 
 • Skrus automatisk av 
 • Trekk: Mesh 
 • Materiale på undersiden: Bomull 
 • Massasjeprogram: 1 
 • Varme i sete 

 

Oppsummert

MG 315MG 155MG 295MG 260
Automatisk avAutomatisk av etter 15 minutterNeiJaNei
Antall massasjetilbehør4 massasjeruller
Vektca. 5.8 kg
Lys- og varmefunksjonJaJaJa
Vaskbart trekkJa
Massasjeområde kan velgesJaJaJaJa
Massasjeprogram3111
Mains operationyes
OverflateOverflate i imitert skinn(PU) og pustbar meshSkinn-effektSkinn-effekt
Garanti i år3333

Få et mer behagelig hjemmekontor med massasje

Beurer MG 260 Shiatsu setemasserer perfekt på hjemmekontor

Har du typiske tegn på stiv kontorrygg og -nakke etter flere måneder med hjemmekontor? Da kan det være gunstig å unne seg en velfortjent massasje i ny og ne for å løse på stiv muskulatur. Her får du våre beste tips til deg som sliter med en typisk «kontor-kropp». 

Nakke- og ryggmassasje 

De fleste som jobber på kontor, enten det er hjemme eller på jobb, kjenner nok til problemer i nakke og rygg etter en lang dag foran skjermen. Dette er kanskje blant de vanligste problemene for de som jobber på kontor. For å løse opp knuter i rygg og nakke, kan det være gunstig å vurdere en nakke- eller ryggmassasje fra Beurer som gir deg en behagelig pleie av problemområdene. For nakke og rygg anbefaler vi å se nærmere på Beurer MG 153, en ren nakkemasserer, Beurer MG 151, et fleksibelt massasjebelte og Beurer MG 295 for deg som ønsker et heldekkende massasjesetet for både nakke og rygg. Ønsker du mer direkte fokus på nakke kan håndmassasjen fra Beurer være et godt alternativ som hjelper til med å penetrere og løsne stive muskler etter en lang arbeidsdag.

Fotmassasje 

Føttene er kanskje ikke mest i bruk i løpet av en arbeidsdag, men en deilig fotmassasje kan være et fint avbrekk fra en arbeidshverdag som ikke har noen tydelige pauser. Det er også sunt for hjernen og koble ut minst 15 minutter for deretter å jobbe mer effektivt etter pausen. Både Beurer FM 39 og Beurer FM 90 gjør en god jobb med å gi deg en behagelig fotmassasje, og er helt himmelsk etter en lang gåtur og lignende. 

5 tips til morsdagsgave

Morsdag 2021

I år faller morsdag på søndag den 13. februar. Er du som mange andre usikker på hva du skal gi til mamma denne dagen? Under følger en liste med mange gode tips. Har du ikke mulighet til å overrekke gaven selv kan du ganske enkelt legge inn navn og adresse til den som skal motta gaven, i kassen. 

Beurer Varmepute HK 48 

Nå på vinteren passer det kanskje ekstra fint med gaver som varmer. Varmeputen fra Beurer er en perfekt gave til mange frosne mammaer og passer perfekt til kos i sofaen eller i sengen. Varmeputen har tre temperaturinnstillinger og slår seg automatisk av etter 90 minutter. Den har i tillegg BSS® overopphetingsbeskyttelse slik at du kan være helt trygg. Denne puten vet vi vil gi mamma mye glede. 

Dette sier kundene våre: 

Deilig, deilig, herlig! Jeg elsker den nye varmeputen min. ❤👍🏼

Karin fra enklereliv.no 

MG 145 Ryggmassasjepute 

Massasjeputen som ble best i test i Dagbladet, desember 2020, er en soleklar favoritt blant mange mødre. Med denne kan mamma få en behagelig og avslappende massasje hjemme. Denne massasjeputen er meget allsidig, og kan fleksibelt brukes på skuldre, nakke, rygg eller bein. I tillegg kommer puten med deilig varmefunksjon. 

Dette sier kundene våre: 

Denne gir jeg full pott. Den er veldig behagelig og gir en god massasje. Den brukes både til legger og nakken. Samt øvre og nedre del av ryggen. Brukes nesten daglig. Mannen min er også veldig fornøyd med denne ryggmassasjepute. Effektiv og mykner opp, og gjør som den skal. Anbefaler denne her til andre som har rygg, nakke og legg plager.

Monica fra enklereliv.no 

TraXole piggsko

En gave som fortsetter å gi er kundefavoritten, TraXole piggsko. Med disse kan du være helt trygg på at mamma holder seg på beina, gjennom hele vinteren. Kombinerer du piggskoene med TraXole skobeskytter vil hun gå like trygt ute, som inne.

Dette sier kundene våre: 

Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. Jeg gikk opp en størrelse pga kundeomtaler og skoen er litt stor. Men det går utmerket fordi jeg da får plass til en tykkere sokk oppi den. 

Irene fra enklereliv.no 

Beurer høyt bordspeil med lys BS 55 

Er badet ofte opptatt? Noen ganger kan det være kjekt med et flyttbart speil som gjør at man kan sitte hvor som helst og fikse seg. Med dette nydelig speilet fra Beurer får man 2 i 1. Et fint speil med forstørrelsesglass og dimmbart LED-lys som gjør gir et optimalt sminkelys. Perfekt for alle mammaer i en hektisk hverdag. 

Dette sier kundene våre: 

Passende høyde og størrelse, står stødig på bordet, bra at den ene siden er forstørrelse og den andre ikke og supert at det er lys. Veldig fornøyd med dette kjøpet.

Kari fra enklereliv.no 

Mighty Mug – koppen som ikke velter

Å si at en kopp aldri velter er kanskje litt påståelig, men vi vet at livet for mange kaffeelskere fort kan bli mye mer praktisk med denne antivelte-koppen om bord. Takket være vakuum-tekonolgien i bunnen på koppen vil koppen bli stående, selv om du eller noen andre er uheldig å skumpe borti den. En must-have alle mammaer som elsker kaffe! Bonus: Den kan også vaskes i oppvaskmaskinen.

Beurer Varmelaken TS19 

Har du kjent snikende kalde føtter fra damen i huset når dere skal legge dere? Dette varmelakenet er en perfekt gave til alle mødre som synes det er kaldt på soverommet. Lakenet er laget av myk mikrofleece og er veldig behagelig mot huden. Jo kortere tid man behøver for å varme opp dyna, jo raskere kommer man i dyp søvn. I tillegg trenger man ikke være bekymret over at lakenet står på, da det automatisk skrus av etter ca. 3 timer. Den perfekte gaven for alle som fryser! 

Et varme laken jeg kan anbefale videre. 

Edel fra enklereliv.no 

5 unike gavetips til Valentinsdagen

14. februar er det Valentinsdagen. I Norge er den en forholdsvis ny tradisjon, selv om den har opphav i middelalderen. Til tross for dette ser vi at det blir en stadig mer populær merkedag og at det er utrolig mange måter å vise at man er glad i sin kjæreste, men det er ikke alltid like lett å finne noe som passer. Derfor har vi laget en liten liste over produkter som definitivt vil falle i smak! 

Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett 

Nå som vi fleste ikke ønsker å gå mer ut enn nødvendig, hva er vel mer hyggelig enn et fint innpakket manikyr- og pedikyrsett fra Beurer? Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett har falt i smak hos mange av våre kunder, og gir mange valgmuligheter for de som ønsker å gå nøye til verks på hender og føtter, med sine 10 utskiftbare tupper for ulikt resultat. 

Dette sier våre kunder: 

Endelig eit manikyrsett som gjer det den var tenkt til!  Fungerer utmerket! 

Gry fra enklereliv.no 

Beurer Håndmassasje MG 55 

Unn kjæresten en deilig og avslappende tappemassasje. Perfekt for å avspenne slitne muskler etter en lang dag på jobben eller på hjemmekontoret. Håndmassasjen er en perfekt kjærestegave da du kan gi kjæresten en velfortjent massasje uten å slite ut tomlene. Dette er noe mange vil sette pris på til Valentinsdagen. 

Luksusfotbad FB50 

Gi kjærestens føtter den luksusen de fortjener. Fotbadet har egen oppvarming som varmer vannet til ønsket temperatur, mens bobler og myke vibrasjoner har en avslappende effekt på muskler, ledd og leddbånd. Perfekt hverdagsluksus etter lange turer, og veldig fint om man ønsker å kombinere det med pedikyrstell.

Dette sier våre kunder: 

Vi går veldig mye med føttene hver eneste dag. Da er det viktig at vi steller føttene våres regelmessig. Et fotbad som vi ser her vil da gjøre underverker for føttene, og man får føtter, og ben som er gode å gå på. 

Tone fra enklereliv.no 

Beurer FM 39 Shiatsu Fotmasserer 

Hva med å gi bort en veldig god fotmassasje, hver dag? Med Fotmassereren FM 39 fra Beurer kan du nettopp det. Fotmassasjeapparatet har en realistisk shiatsu-massasje og  tilbyr omsorg til slitne føtter. La kjæresten føtter få slappe av med sirkulasjonsfremmende fotsoneterapi-massasje ved hjelp av 6 roterende massasjehoder. 

Dette sier våre kunder: 

Deilig! Deilig! Veldig deilig! Noe mer er det egentlig ikke å si om dette massasjeapparatet! 

Grethe fra enklereliv.no 

Beurer MG 280 Yoga & stretching matte 

Elsker kjæresten din yoga, eller har behov for å strekke ut? Denne yogamatten vil gi kjæresten din yogainspirert uttøying for skuldre, rygg og nakke. I tillegg kommer den med deilig varmefunksjon, som er valgfritt. En perfekt gave til alle som trenger en time-out i hverdagen.