Badevektguide

Badevekter er en populær enhet for personlig helse og velvære, som brukes til å måle kroppsvekt. Det finnes et bredt utvalg av badevekter på markedet, og det kan være vanskelig å velge den rette for deg. I denne artikkelguiden vil vi gi litt generell informasjon om badevekt, og deretter sammenligne 9 modeller fra Beurer: BF 720, PS 25, GS 300 , MS 50, BF 220, BF 980, BF 880, BF 500, og GS 14.

Generell informasjon om badevekt

En badevekt er en enhet som brukes til å måle kroppsvekt ved å stå på toppen av den. De fleste moderne badevekter bruker elektronikk til å måle vekten din og kan gi informasjon om kroppsfett, muskelmasse og andre relevante kroppsmålinger. Det finnes ulike typer badevekter på markedet, inkludert digitale, mekaniske og smarte badevekter som kan koble seg til mobiltelefonen din via Bluetooth.

Smarte badevekter

Smarte badevekter representerer en ny generasjon av helse- og fitnessverktøy, utviklet for å gi en mer omfattende forståelse av kroppssammensetning og helse. Disse vektene går utover tradisjonell vektmåling ved å tilby funksjoner som kroppsvektsanalyse, målinger av kroppsfett, muskelmasse, vanninnhold, BMI, og i noen tilfeller til og med hjertefrekvens og metabolsk alder.

Beurer BF 980 Smart Badevekt med WiFi – Best i test


BF 980 er en toppmoderne badevekt med WiFi og Bluetooth®-tilkobling, som tilbyr detaljerte målinger inkludert hjertefrekvens og synkronisering med HealthManager Pro-appen. Denne vekten er perfekt for de som ønsker en helhetlig helseovervåkning og passer for en rekke brukere. Badevekten ble kåret Best i test hos Lyd og Bilde i 2023.

Beurer BF 880 Smart Badevekt med WiFi


Dette er en avansert personvekt som gir innsikt i vekt, kroppsfett, muskelmasse, BMI og mer. Den kan synkronisere data via Bluetooth® og WiFi til en gratis app, og er ideell for personlig helseoversikt og fitness-tracking.

Beurer BF 500 Smart Badevekt med Bluetooth


BF 500 er en smart vekt med Bluetooth®-tilkobling som måler kroppsvekt, fettprosent, vanninnhold, muskelmasse og BMI. Den har en XXL-skjerm for enkel lesbarhet og passer for alle aldersgrupper.

Beurer BF 720 – Badevekt med Bluetooth

Beurer BF 720 er en smart badevekt som kobles til mobiltelefonen din via Bluetooth. Denne badevekten gir informasjon om kroppsfett, muskelmasse, kroppsvæske, benmasse og kaloriforbrenning. BF 720 har en kapasitet på 180 kg og en nøyaktighet på 100 gram. Den har en stor og oversiktlig skjerm og en elegant design som passer til de fleste bad.

Semi-smarte badevekter

Semi-smarte badevekter er et ideelt mellomledd for de som ønsker mer enn bare grunnleggende vektmåling, men uten behovet for de avanserte funksjonene som finnes i fullt smarte badevekter. Disse vektene tilbyr en god balanse mellom funksjonalitet og enkelhet, ved å inkludere ekstra målinger som kroppsfett, vanninnhold og muskelmasse, uten behovet for trådløs synkronisering med helse-apper eller smartenheter.

Beurer BF 220 Badevekt


Denne digitale vekten har en blå opplyst XL-display for enkel lesbarhet og bruker B.I.A. for å måle kroppsfett, vanninnhold og muskelforhold. Den kan lagre data for opptil 10 brukere, og er ideell for familiebruk eller enkeltpersoner som ønsker en detaljert oversikt over kroppssammensetningen.

Klassiske badevekter

Klassiske badevekter er kjent for sin enkelhet og brukervennlighet, og er perfekte for de som ønsker enkel og direkte vektmåling. Disse vektene fokuserer hovedsakelig på å gi nøyaktig kroppsvekt, uten de ekstra funksjonene for helseanalyse som finnes i smarte badevekter. Mens de kanskje ikke har de avanserte funksjonene til sine smarte motparter, er klassiske badevekter pålitelige, holdbare og enkle å vedlikeholde, noe som gjør dem til et utmerket valg for de som ønsker grunnleggende vektmåling uten ekstra komplikasjoner.

Beurer Badevekt GS 14


GS 14 er en tidløs klassiker med en lettleselig LCD-skjerm og overflate laget av sikkerhetsglass. Den har en flat design og er enkel å bruke, perfekt for de som ønsker en grunnleggende, stilfull vekt.

Beurer PS 25 Beurer – Badevekt med LCD-skjerm

Beurer PS 25 er en digital badevekt som gir nøyaktige vektavlesninger med en kapasitet på 180 kg og en nøyaktighet på 100 g. Denne badevekten har en stor LCD-skjerm som viser vekten din tydelig, og den har en automatisk avstenging funksjon for å spare batterilevetid.

Beurer GS 300 Beurer – Badevekt med antiskli-belegg

Beurer GS 300 er en digital badevekt som gir nøyaktige vektavlesninger med en kapasitet på 180 kg og en nøyaktighet på 100 g. Denne badevekten har en stor skjerm som er lett å lese, og den har en solid konstruksjon som er holdbar og pålitelig. I tillegg har den et pent non-slip silikonbelegg for ekstra trygg håndtering.

Beurer MS 50 – den klassiske badevekten

Beurer MS 50 er en mekanisk badevekt som gir nøyaktige vektavlesninger med en kapasitet på 135 kg og en nøyaktighet på 1 kg. Vekten har et analog display som viser tall. Dette gjør det enkelt å lese for de som skal bruke den.

Likeheter og forskjeller mellom de fire Beurer-badevektene:

  • Kapasitet: Alle de fire badevektene har en kapasitet på enten 135 kg eller 180 kg, noe som betyr at de passer for de fleste personer.
  • Nøyaktighet: Alle badevekter har en nøyaktighet på 100 g, bortsett fra MS 50 som har en nøyaktighet på 1 kg.
  • Skjerm: BF 720, BF 220, BF 500 og BF 980 har en stor og oversiktlig LCD-skjerm, mens PS 25 og GS 300 har noe mindre skjermer. Dette kan påvirke hvor lett det er å lese av vektavlesningene. MS 50 har også en stort analog «skjerm» som er lett å lese.
  • Målinger: BF 720, BF 220, BF 980, BF 880 og BF 500 gir informasjon om kroppsfett, muskelmasse, kroppsvæske, benmasse og kaloriforbrenning, mens PS 25, GS 300 og MS 50 kun måler vekten
  • Tilleggsegenskaper: BF 720, BF 980, BF 880 og BF 500 er en smart badevekt som kan kobles til mobiltelefonen din via Bluetooth, mens BF220, PS 25, GS 300 og MS 50 er enklere badevekter uten tilkoblingsmuligheter.

Badevekt etter ditt behov

Badevekter er et nyttig verktøy for å måle kroppsvekt og overvåke helse og velvære. Beurer tilbyr et utvalg av badevekter som passer for ulike behov og preferanser. BF 980, BF 980, BF 880 og BF 500 er smarte badevektr med avanserte funksjoner, mens PS 25, GS 300 og MS 50 er enklere badevekter. GS 300 har en annen egenskap også, den er nemlig sklisikker. Det er viktig å velge en badevekt som passer til dine behov og budsjetter.