10 nyttige gaver til besteforeldre som vil gjøre hverdagen litt enklere

Å finne den perfekte gaven til besteforeldre kan noen ganger være en utfordring. Kanskje de allerede har alt de trenger, eller kanskje du ønsker å finne noe som vil være nyttig og praktisk i deres hverdag. Uansett årsak, er Enklere Liv her for å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til dine besteforeldre, i alle prisklasser.

Under har vi satt sammen en liste med 10 forskjellige produkter fra vårt brede sortiment, som vi tror vil være både nyttige og verdsatte av dine besteforeldre.

Lettleselig klokke med kalender

Med alderen kan synet svekkes, og dette kan gjøre det vanskeligere å lese klokken. Vår lettleselige klokke med kalender er et nyttig hjelpemiddel som kan gjøre det lettere å holde styr på tiden. Ved behov kan man også sette opp alarm for medisinpåminnelser. Kalenderen er populær hos eldre og er blant våre mest solgte produkter.

Anbefales

Super og lettleselig klokke, som mine foreldre ønsker seg til jul!  Denne står høyt på ønskelista deres, og den anbefales på det sterkeste til eldre mennesker!
Ann Barittsti
fra enklereliv.no

Cut Loose Anti-skli sokk

Å ha riktig fottøy er viktig for eldre som ønsker å unngå fallskader. Våre Cut Loose Anti-skli sokker gir god støtte og stabilitet på glatte overflater, slik at besteforeldrene dine kan føle seg trygge hjemme.

En trygg og god hverdag

Gir min svigermor en trygg og god hverdag da hun er dårlig til bens.
John Helge
fra enklereliv.no

SilverServer radio

Musikk kan ha en positiv effekt på humøret og mentale helsen. Med SilverServer radio kan besteforeldrene dine lytte til favorittmusikken sin, samt nyheter og sport, med krystallklar lyd. Radioen er enkel å bruke, og har store og oversiktlige knapper som gjør det enkelt å navigere mellom kanaler og innstillinger. Dette kan være spesielt viktig for eldre som kanskje ikke har like god teknologisk forståelse.

Stort tydelig display, enkel i bruk og god lyd

Per Ivar
fra enklereliv.no

Denver fotoramme

En digital fotoramme kan være en fantastisk måte å dele familiebilder på med besteforeldrene dine. Med Denver bilderamme kan du sende bilder direkte fra telefonen til besteforeldrenes bilderamme, og dele de siste øyeblikkene med familien.

Royal shopper

Å handle kan være en utfordring for eldre som sliter med å bære tunge poser hjem fra butikken. Men med Royal Shopper kan besteforeldrene dine enkelt transportere varer og mat uten å belaste ryggen. Denne praktiske trillebagen kan også utstyres med et sykkelfeste for aktive besteforeldre som sykler, og med trappehjul som gjør det enkelt å ta seg opp og ned trapper. Det beste av alt er at Royal Shopper er et produkt som er bygget for å vare lenge, og du kan enkelt få tak i ekstrautstyr som ekstra bag eller hjul hvis det skulle bli nødvendig. Med Royal Shopper kan besteforeldre få hjelp til å håndtere dagligvarene sine uten stress eller unødvendig belastning på kroppen.

Nå er det morsomt å handle

Den er kommet i hus, og jeg er veldig fornøyd. Faktisk bedre enn forventet, og den gjør min hverdag atskillig lettere. Nå er det morsomt å handle, og jeg slipper å grue meg til all bæring av handleposer. Har trillebagen stående i borettslagets garasje mens jeg er ute og handler, så triller jeg varene i hus når jeg er kommet hjem. Glad jeg valgte varen fra Enklere Liv.
May Brith
fra enklereliv.no

Varmeteppe

En varmepute eller varmeteppe kan lindre smerter og muskelspenninger som kan oppstå med alderen. Beurer HD 75 varmeteppe gir en jevn varme og er enkel å bruke.

Er du en frysen person? Løp og kjøp!

Dette kan jeg varmt anbefale. Ble gitt i julegave til en eldre mann som alltid var kald. Siden jul har han holdt seg under teppet. Både  i stuen når han ser tv, og i sengen før han legger seg. Dette stod virkelig til forventningene,  Er du en frysen person? Løp og kjøp!
Helene om Beurer HD 75 varmeteppe
fra enklereliv.no

Fotbad

Et avslappende fotbad kan gi føttene en god pleie etter en lang dag. Vår fotbad kan også bidra til å lindre smerter og betennelser i føttene.

Helt fantastisk produkt

Denne bruker jeg ofte for slitne føtter etter jobb. Helt fantastisk produkt. Meget bra med egen beholder for fotsalt/olje/fotsåpe
Lisbeth om Beurer FB 35 fotbad
fra enklereliv.no

TraXole Piggsko

Vinteren kan være glatt og farlig for eldre. TraXole Piggsko gir et sikkert grep på isete overflater, og kan være en god gave til besteforeldre som ønsker å opprettholde en aktiv livsstil.

Fint å gå turer uansett vær!

Piggskoene er gode å gå med og gjør det mulig å gå raske turer på « blåholke». Forebygger benbrudd og gjør det fint å gå turer uansett vær!  Dette er mitt andre par piggsko fra Enklere liv!
Mari Bull om TraXole original
fra enklereliv.no

Traxole Brodder

For de som ønsker et lettere alternativ til piggsko, kan Traxole Brodder være en god løsning. Disse små broddene festes enkelt på skoene og gir godt grep på glatte overflater.

Anbefales på det sterkeste

Dette er de eneste broddene jeg har klart å få satt på sko og støvler selv, og jeg har forsøkt mange ulike typer. I tillegg er de, heldigvis, sklisikre og trygge i bruk. Anbefales på det sterkeste. 
Berit om TraXole Walking
fra enklereliv.no

STOJO Sammenleggbar bolle

En sammenleggbar bolle kan være praktisk for besteforeldre som ønsker å spare plass i kjøkkenskapene. I tillegg til å spare plass kan du også bruke bollen til å bake i, husk å ta av plastringen rundt.

Jeg er veldig fornøyd

Brukes hver eneste dag.  Lett å rengjøre er den ogdå! 
Møyfrid om STOJO sammenleggbar bolle
fra enklereliv.no