Smarte løsninger til vinterferien

Har du mange planer for vinterferien, eller skal du ta det helt med ro hjemme? Uansett hva du har planlagt kan Enklere Liv hjelpe deg med å få en smartere vinterferie!

Ut på tur med Heat Experience sitteunderlag

Aldri har det vært enklere å holde varmen på tur. Heat Experience sitteunderlag med innebygd varme er den perfekte turkompanjongen for deg som liker å nyte nistepakka og beundre landskapet uten å bli kald og våt i rumpa. Når sitteunderlaget er fulladet holder den deg varm i opptil 4,5 time. Perfekt for alle frysepinner som elsker å komme seg ut på tur.

Kom deg frem med piggsko

Vi kan ikke få sagt det nok, TraXole piggsko er en smart investering dersom du har tenkt deg ut på gåtur i vinterferien. Ved hjelp av 17 strategisk plasserte pigger per sko sørger TraXole for at du holder deg på beina hele turen. Husk også TraXole skobeskytter, så unngår du å falle på glatte fliser og beskytte skjøre gulv.

Varme og gode å gå i 

Dette er mitt tredje par slike sko. De første varte i 5 år, og nå har jeg et par hjemme og et på hytta. Varme og gode å gå i i tillegg til tryggheten med pigger😊
Karin
fra enklereliv.no

Turmat med Barbeco Miljøvennlig Minigrill

Å lage deilig grillmat på tur med god samvittighet er nå superenkelt! Barbeco er det miljøvennlige alternative til engangsgrillen, uten alt avfallet etterpå. Grillen kan nemlig brukes om og om igjen, i tillegg til at den blir god og varm på under 2 minutter ved hjelp av kokosbriketter. Smart for alle turentusiaster som elsker grillmat!

Deilig fotmassasje

Skal du gå lange turer i vinterferien? Da er det gull verdt med en fotmasserer på slutten av dagen. Få din personlige massør ved hjelp av fotmasserere fra Beurer. Investerer du i Beurer FM 90 får du både shiatsu- og lufttrykksmassasje, med mulighet for varme – perfekt for slitne føtter.

Avslappende fotbad

Om du skal ta det helt med ro i vinterferien anbefaler vi også et avslappende fotbad, gjerne med vannløselige oljer. Er du usikker på hvilket fotbad du bør kjøpe? Les vår fotbadguide her.

Hold varmen med varmeteppe

Ikke noe er så plagsomt som å fryse. Har du tilgang på strøm der du er, kan det være deilig å slappe av uten å kjenne på kulda med et deilig varmeteppe fra Beurer. Nyt varmeteppe i sofaen, solveggen eller i senga.