Få bedre sirkulasjon og god helse med Revitive

Revitive Medic

UTGÅTT PRODUKT: Revite er dessverre et utgått produkt hos oss, men vi anbefaler å se nærmere på Beurer FM 250 Vital Legs.

Dette er fordelene med Revitive sirkulasjonstrener

Revitive er en god løsning for deg som sliter med urolige, vonde, hovne eller kalde ben. Ved hjelp av elektriske impulser søker sirkulasjonstreneren for at muskelaturen strammes opp og slapper av, og sørger for en forbedret blodsirksulasjon.

Hvem passer sirkulasjonstrener for?

Sirkulasjonstreneren passer for alle som har behov for sirkulasjonstrening, alt fra idrettsutøvere til deg som sliter med hovne eller kalde føtter. Sirkulasjonstreneren er ikke anbefalt for deg som benytter pacemaker, er gravid eller som har blodpropp i beina. Metallskruer i hofte eller liknende er derimot ikke et problem. Er du usikker på om dette er noe for deg kan det være lurt å rådføre seg med lege eller fysioterapeut.

Klinisk dokumentert

Medic er grundig testet i laboratorier og er klinisk dokumentert å ha helsemessig gevinst for de som har slitasjegikt, diabetes og for de som har dårlig mobilitet og svake muskler for eksempel etter operasjoner. Den kan hjelpe deg med å:

  • Aktivt forbedre sirkulasjonen
  • Redusere smerter i ben og føtter
  • Redusere hovne føtter og ankler
  • Lindre slitne, verkende ben og føtter
  • Styrke beinmuskulaturen

Forskjellen mellom Revitive IX og Revitive Medic

Begge er gode produkter for god blodsirkulasjon. Den store forskjellen mellom de to produktene er Toe Touch teknologien til Revitive Medic, noe som betyr en enklere håndtering av maskinen uten å bruke hendene. Revitive Medic er derfor mer optimal for eldre og de med mindre mobilitet.

Hvordan bruke Revitive sirkulasjonstrener?

Du kan ta i bruk din sirkulasjonstrener med en gang ved å plassere føttene på apparatet og trykke på knappen enten via fjernkontroll (Revitive IX) eller direkte på maskinen (Revitive Medic). Etter å ha brukt den i 30 minutter vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt. Treningen kan på mange måter sammenlignes med treningen leggene får ved å gå i trapper. 

Tilbehør til din sirkulasjonstrener

Produktet kommer med fire pads, men du kan også kjøpe flere pads for behandling av flere spesifikke kroppsområder som knær, skuldre, armer og rygg. Disse kan benyttes opptil 20- 30 ganger.  For å få best mulig kontakt mellom huden på føttene anbefaler vi også at du benytter sirkulasjonstreneren sammen med Revitive sirkulasjonskrem, spesiallaget for optimal sirkulasjon.

Tilbakemelding fra kunder

«Jobber i et yrke som krever at jeg er på fotene mesteparten av dagen, ofte fører det til trykksmerter i hælene, som gjør det mye vanskeligere å gjøre hverdagslige ting hjemme etter jobb. Etter å ha brukt revitive sirkulasjonstrener så har jeg ikke hatt noe trykksmerter! Er veldig fornøyd.» Charlotte Henriksen

«Jeg sliter med smerter i spesielt føttene pga blant annet diabetes og da i særlig grad i hælene. Satt i 10 min  første gang jeg brukte den og kjente hvordan smertene avtok! Denne er helt vidunderlig og anbefales virkelig!» Tara Skogly 

«Trenger du hjelp til ømme, opphovnede bein, kjøp ein Revitive Medic Sirkulasjonstrener, du veit ikkje kor god og effektiv den er før du har prøvd den! Både kona og eg har fått eit heilt annart liv! Den er utruligt effektiv.» Einar Olav Natvik