TraXole-guide: Hvilken piggsko-modell skal jeg velge?

Har du endelig bestemt deg for å kjøpe piggsko, men usikker på hvilken modell du skal velge? Her får du en rask oversikt over våre ulike modeller fra TraXole. 

Dersom du er usikker på om du skal velge brodder eller piggsko, kan du lese artikkelen «Gå trygt i vinter med piggsko og brodder». 

Med svingende temperaturer er piggsko et godt alternativ når glattisen titter frem. Likt for alle piggskoene fra TraXole er at de har 17 strategisk plasserte pigger per sko laget av Wolframstål, vanntett membran og god isolering.

Unike pigger av av Wolframstål / tungsten

Alle våre piggsko har pigger laget av wolframstål (også kalt Tungstenstål), som gjør at de vil holde seg år etter år. Wolframstål er meget slitesterkt, har god hardhet, god styrke og seighet og korrosjonsbestandighet. Det vil si at piggene ikke ruster like lett som tradisjonelt karbonstål. Wolframstål brukes også i Traxol Running løpebrodder.

Mer korrekt størrelse fra 2022

Våre TraXole piggsko har vært kjent for å være litt små i størrelsen. Dette ble endret i 2022, slik at du nå velger skostørrelsen du bruker i andre sko.

TraXole piggsko – Den originale 

Den originale TraXole piggskoen er en god allrounder med borrelås og lisser for god passform. Over 1700 har gitt skoen et karaktersnitt på 4,6, og over 700 har lagt igjen en brukeranmeldelse av skoen. Dette er en sko som har falt i god smak hos de aller fleste.

 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. Jeg gikk opp en størrelse pga kundeomtaler og skoen er litt stor. Men det går utmerket fordi jeg da får plass til en tykkere sokk oppi den.» 

Irene, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko skolett – For deg som ønsker stil og trygghet

Denne nyeste modellen, TraXole piggsko skolett, er den ultimate vinterløsningen som kombinerer stil og komfort. Med et sikkert grep på glatte overflater, er disse skolettene perfekte for daglig bruk. Designet er elegant, noe som gjør dem ideelle for de som ønsker å opprettholde en stilig profil samtidig som de nyter godt av funksjonaliteten til piggsko.

TraXole piggsko Training – For deg på farten

TraXole piggsko Training er en lavere sko som egner seg godt til turgåing når det er glatt ute. Den lave kanten sørger for mer bevegelighet av foten. Perfekt for når du skal fort frem. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko Training Black/Green 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Kjempe fornøyd med servicen og levering. Skoda er dei beste eg har hatt.» 

Astrid, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko Hiking – For deg som går i terreng

Til forskjell fra de andre skoene er TraXole piggsko Hiking en mer stabil og høy sko som gir deg god støtte under hele turen og passer fint hvis du skal gå i terreng. Unikt med skoen er også Freelock-snøringen, som enkelt strammer skoen ved å snurre på hjulet. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Meget fornøyd, føler meg trygg når jeg går på glatta.»

Lise, fra enklereliv.no 

Husk TraXole skobeskytter 

Uansett hvilken TraXole piggsko du ender opp med å kjøpe, anbefaler vi også TraXole skobeskytter. Skobeskytteren beskytter gulvet og sørger for at du går like trygt inne som ute, og er særlig praktisk hvis du for eksempel skal innom butikken på turen. 

Se alle våre piggsko fra TraXole

Du liker kansje også…