Guide til manikyr- og pedikyrsett

Er det på tide med en vårrengjøring av hender og føtter, eller ønsker du rett og slett å føle deg litt ekstra fresh i hverdagen? Her får du våre beste tips til en deilig velværedag ved hjelp av manikyr- og pedikyrsett. 

Hva er forskjellen på manikyr og pedikyr? 

Manikyr og pedikyr er kosmetisk skjønnhetsbehandling av enten føtter eller hender. Mens manikyr fokuserer på hendene, er føtter og tånegler i fokus ved en pedikyrbehandling. Manikyr inkluderer ofte å fukte hender slik at det er enklere å fjerne grov hud, stell av neglebånd og til slutt gjerne påføring av neglelakk for en fresh finish.  

Ved en pedikyr er det gunstig å bruke et fotbad for å myke opp føttene, særlig da føttene ofte har hardere hud enn hendene, og krever en god skrubb for et mykt og behagelig resultat. Stell av negl og neglebånd pleier som regel å inngå, i tillegg til at det kan være behagelig å avslutte med en deilig fotmaske og kanskje en fotmassasje. 

Hva er de største forskjellene mellom trådløse og ikke tårdløse manikyr-/pedikyrsett?

Den største forskjellen mellom trådløse og ikke-trådløse manikyrsett er tilkoblingen og bruken av strøm. Trådløse manikyrsett (MP 64 og MP 84) er utstyrt med et oppladbart batteri, slik at du kan bruke dem uten å være koblet til en strømkilde. Dette gir større fleksibilitet og bevegelsesfrihet når du utfører manikyr eller pedikyr. Du trenger ikke å bekymre deg for ledninger som begrenser bevegelsen din eller å være i nærheten av en stikkontakt, noe som gjør den perfekt på tur.

Settene som må kobles til strøm kan derimot være kraftigere og ha flere rotasjoner per minutt (rpm), for et mer presist resultat. Eksempelvis har de trådløse settene (MP 64 og MP 84) en rpm på maks 4400, mens de ikke tådløse settene MP 41 og MP 60 har en rpm på 4600 og 6100.

Bortsett fra tilkoblingen og strømkilden, kan funksjonaliteten og verktøyene i manikyrsettene være ganske like. Forskjellen ligger hovedsakelig i strømtilførselen og friheten til å bevege seg rundt uten begrensninger.

Bestselgeren Beurer MP 64 Trådløst Manikyr og pedikyrsett

Beurer MP 64 er vårt mest solgte manikyr- og pedikyrsett. Ved hjelp av oppladbare batterier kan du enkelt bruke enheten, nesten hvor som helst, uten å tenke på hvor nærmeste strømuttak er. Enheten har 3 ulike hastighetsnivåer, og har opptil 4400 omdreininger per minutt, med mulighet for å endre rotasjon når du bytter behandlingsområde. 

Detaljer:

 • Batteridrevet
 • LED-display
 • 3 hastighetsinnstillinger, rotasjon med eller mot klokka
 • Inkl. 10 tilbehør av høy kvalitet
 • Inkluderer mikro-USB-tilkobling
 • Slår seg autpmatisk av etter 20 min.
 • Ergonomisk design for enklere grep
 • LED-lys
 • Vedlegg som passer for diabetikere
 • Inkluderer beskyttelseshette for neglestøv
 • Inkluderer oppbevaringsetui

Dette sier kundene våre: 

Jeg er kjempefornøyd !!! Hadde i mange år noe tilsvarende, men det var ikke med manikyr. Likte veldig godt at en kan velge retning den skal svive + at den brukes trådløs. Utvalget på hodene er stort, og enkelt å bruke. Da jeg var ferdige med å stelle mine føtter i går – salvet jeg dem inn i en deilig fotkrem. Skulle tro jeg kom rett fra fotterapeuten !! Utrolig deilig.  Den vil jeg ha glede av lenge ! 

Anne, fra enklereliv.no 

Beurer MP 84 Trådløst Manikyr og pedikyrsett

Beurer MP 84 er også et populært valg for deg som ønsker trådløs operasjon når du skal stelle henter og tær. Den største forskjellen mellom Beurer MP 64 og MP 84 er at MP 84 har en kombinert lade- og oppbevaringsboks.

 • Begge er manikyr-/pedikyrsett lar deg ta vare på neglene hjemme
 • Begge har høykvalitets vedlegg som er egnet for negle- og hudpleie
 • Begge har flere hastighetsinnstillinger for tilpasning av behandlingen
 • Begge har et ergonomisk design som gir komfortabel bruk
 • Begge har en lyskilde (LED-lys) som gir godt lys under behandlingen
 • Begge inkluderer en beskyttelseshette for neglestøv
 • Begge er oppladbare og kan brukes uten ledning
 • Begge har 3 hastighetsinnstillinger og en omdreinging på opptil 4400 per minutt
 • Begge har lithium-ion-batteri som gir 2 timers trådløs drift
 • Begge har 10 høykvalitetsvedlegg

Beurer MP 41 Negl- og fottrimmer (kabel)

Til forskjell fra Beurer MP 64 og MP 84, er ikke Beurer MP 41 trådløs. Men med sin 2,8 lange ledning er settet likevel et godt alternativ som bidrar godt til å gå løs på problemer som hard hud, liktorner, inngrodde negler, osv. Settet inneholder 7 slipeflater, belagt med safir for ekstra lang levetid. Som med Beurer MP 64 kan du også endre både hastighet og retning for en profesjonell manikyr- og pedikyrbehandling, med en rotasjon på opptil 4600 i minuttet.

Dette sier kundene våre: 

Veldig god kvalitet, enkelt og hygienisk å bruke og gir gode resultater. Fint med  hastighet som kan reguleres og kjempe smart med rotasjon i begge retninger.

Janus fra enklereliv.no. 

Beurer MP 60 Manikyrsett (kabel)

Dette settet gjør manikyr- og pedikyr enkelt. Den kommer med justerbar hastighet, 9 safirbelagte tilbehørstyper og stilig oppbevaringspose som gir deg myk hud på hender og føtter og perfekt velstelte negler og tånegler. Velg hastighet mellom 2.600 og 6.100 rotasjoner i minuttet.

Beurer MP 100 – for de som også bruker kunstige negler (kabel)

Steller du neglene ofte eller elsker du å bruke kunstige negler? Da kan det være verdt å investere i kvalitetssettet Beurer MP 100. Manikyr- og pedikyrsettet kommer med rotering opptil 20 000 i minuttet som gjør den godt egnet for kunstige negler, og du kan selv justere hastigheten etter eget ønske. Settet inkluderer10 høykvalitets og langvarig profesjonelle tilbehør som består av safir eller poleringsfilt.

Flere tips for en fullverdig manikyr- og pedikyrdag hjemme 

Ønsker du å få full effekt av ditt manikyr- og pedikyrsett, helt uten å oppsøke en salong, kan det være lurt å investere i et elektrisk fotbad. Fotbadet vil bidra til å myke opp føtter og negler, som vil gjøre pedikyrbehandlingen senere mye enklere. I tillegg vil det føles behagelig og avslappende å duppe føttene i et deilig fotbad, gjerne etter en lang arbeidsdag. Hvis du ser nærmere på Beurer FB 35 fotbad kan du i tillegg bruke badeoljer for ekstra deilig behandling av føttene. 

Vi anbefaler også jevnlig bruk av fuktighetsgivende gelésokker og hansker dersom du sliter med ekstra tørre hender eller føtter. Disse kan brukes opptil 40 ganger og lukter deilig av lavendel, i tillegg til at de er tilsatt vitamin E og jojobaolje. 

Dette sier kundene våre:  

Det er min mor på 80 år som ønsker seg disse sokkene til jul, har brukt opp mange par og synes de er veldig behagelige for foten.

Anne, fra enklereliv.no. 

Ved pedikyr vil en deilig fotmaske hjelpe til med å bevare silkemyke føtter. Masken sørger for intensiv og fuktighetsgivende behandling for tørre og trøtte føtter, på kun 15 minutter. 

Dette sier kundene våre: 

Ikke mere tørre føtter.

Inger, fra enklereliv.no. 

Avslutt gjerne behandlingen med en velfortjent massasje av rygg eller føtter ved hjelp av Beurer MG 151 shiatsu-masserer eller Beurer FM 90 fotmasserer.