5 varme gavetips til frysepinnen

Vi kjenner alle noen som alltid fryser. Hun eller han som stadig ber om å øke varmen i stua én grad til. Så hvorfor ikke gi en gave som løser problemet?

Her har vi plukket 5 smarte produkter som gjør livet litt lettere for alle frysepinner der ute. Gi en personlig, omtenksom gave som varmer!

1 Varmeteppe – perfekt i sofakroken

Beurer HD 75 Varmeteppe

Et varmeteppe gjør det faktisk mulig å ha en temperatur i rommet som er behagelig for hele familien. Hvordan? Teppet holder frysepinnen varm, og gjør det også mulig for resten av familien å ha en kjøligere temperatur i rommet.

Varmeteppet er også helt genialt i rom som bruker lang tid på å varmes opp, på hytta, i kalde kontorbygg og i ettroms leiligheter (for å unngå at det er blir varmt når man skal sove). Rett og slett uvurderlig i hverdagen!

TIPS: Hvis den du skal gi gave til har liten plass til oppbevaring av puter og pledd, kan Beurers elegante varmecape eller varmepad være gode alternativer.

Teppet er stort, mykt og veldig godt å pakke seg inn i. Du kan selv velge hvor varmt du ønsker det. Jeg er en veldig frossen dame, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kjøpte dette før… det er uvurderlig! Dette blir nok julegaven 2021. Anbefales på det sterkeste!  

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pia, kunde Enklereliv.no

2 HECS varmeprodukter – til hverdag og tur

HECS Varmesåler Unisex

Du vet kanskje at det finnes skovarmere, men visste du at det finnes varmesåler som holder skoene varme mens man har de på? Sålene er i tillegg ergonomisk utformet og har en behagelig gel-pute i hælen.

HECS Sitteunderlag med varme

Kjenner du en som er glad i være ute, men som alltid er litt for kald? Med sitteunderlag med innebygd varme kan man nyte selv de kaldeste dagene uten å fryse. Som skapt for koselige pauser på skitur på påskefjellet.

HECS lager også praktiske varmehansker som er perfekt på skitur eller når man hugger ved på hytta.

3 Varmelaken – for kalde netter

Beurer varmelaken UB 53

Varmelaken er en god, gammel oppfinnelse som mange har glede av når gradene synker. Varmelakenet UB 53 fra kvalitetsprodusenten Beurer er laget av en myk fleece som er god mot huden. Kan trygt brukes for å varme opp seng og dyne før man legger seg, eller gjennom natten om ønskelig. Dersom du kjøper gave til et par, anbefaler vi å gå for et dobbelt varmelaken.

Fantastisk deilig varmeteppe. Teppet er mykt, har innstilling for varme fra 0-6. Jeg har brukt teppet på max, altså 6. Fin varme, men kunne nesten ønsket enda mer varme. Hvis jeg legger et teppe oppå varmeteppet blir det veldig varmt, – ja, jeg er en frysepinn🙈🙃  Anbefaler virkelig dette produktet!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kathrine, kunde Enklereliv.no

4 Fotvarmer

Beurer Fotvarmer i grå/brun

Kroppstemperaturen kan påvirkes av både sykdom og hormoner, men det er også noe som helt enkelt varierer fra person til person. Ifølge overlege Anders Palmstrøm Jørgensen trekker blodårene seg sammen i hender og føtter når man fryser for å føre blodet sentralt i kroppen. Dette er dette som fører til at mange kjenner ekstra på kulden på disse områdene.

Å holde føttene varme vil bidra til at hele kroppen føles varmere, og det er nettopp dette fotvarmeren FW 20 fra Beurer kan hjelpe med. Et varmt alternativ til tøfler, enten i sofaen eller på hjemmekontoret. Passer føtter opptil størrelse 45. Fotvarmeren FW 20 er en tilsvarende modell som kommer i brun farge.

5 Fotbad

Luksusfotbad FB 50

Etter en kald dag ute er det lite som er deiligere enn et varmt, boblende fotbad! Beurers FB 50 er vårt mest luksuriøse fotbad. Med denne modellen kan man selv velge hvilken temperatur man ønsker i fotbadet, slik at selv frysepinnen kan bli fornøyd!

Hvis du tror mottakeren vil ha glede av en skikkelig pedikyr med aromaterapi, anbefaler vi FB 35 som kan brukes med eteriske oljer.

Usikker på hvilken som passer best til din kjære? Les vår fotbadguide før du handler.

På nettbutikken vår har vi en hel kategori dedikert til varme, med både alt fra varmelaken til varmepledd, varmesåler og mer.