Kan jeg bruke Revitive?

Revitive Medic

UTGÅTT PRODUKT: Revite er dessverre et utgått produkt hos oss, men vi anbefaler å se nærmere på Beurer FM 250 Vital Legs.

Revitive sirkulasjonstrener passer for alle som av ulike grunner har dårlig sirkulasjon. Årsaken til dårlig sirkulasjon kan være alder, kosthold, livstil, medisinsk tilstand eller bevegelsesvansker. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive hjelpe til med å redusere smerter i føtter og legger. 

For deg med diabetes og høyt blodtrykk 

En rekke medisinske tilstander kan påvirke sirkulasjonen, og dette gjelder blant annet de som har diabetes og høyt blodtrykk. 

Har du diabetes kan dette påvirke mange deler av kroppen din og kan føre til nedsatt følelse i føttene. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive bidra til å redusere eller forhindre symptomer som blodsammenkobling forårsaket av diabetes. 

Høyt blodtrykk, også kalt «hypertensjon» – er en tilstand der blod som pumpes gjennom kroppen legger for mye press på arteriene som forårsaker skade. 

For deg som blir eldre 

Jo eldre vi blir, dess mindre aktive blir vi. Dette, kombinert med den generelle «slitasje» ved aldring, kan føre til at sirkulasjonen fungerer mindre effektivt enn den en gang gjorde. 

For deg som spiser usunt, røyker eller snuser 

Et usunt kosthold kan føre til at arteriene blir tilstoppet med fettstoffer – en tilstand som kalles «aterosklerose». Dette gjør at arterier smalner og stivner, noe som hindrer blod i å strømme gjennom som normalt. 

Tobakk skader sirkulasjonen på mange måter, inkludert innsnevring av blodkar i huden, slik at blodet ikke kan strømme like lett. Dette kan ødelegge slimhinnen i arteriene, noe som øker sannsynligheten for at de tetter seg og redusere blodstrømmen til fingre og tær (dvs. kroppsdelene lengst borte fra hjertet). 

For deg med begrenset mobilitet 

Mens vi går fungerer muskler i underbena og føttene som en pumpe, og skyver blodet opp igjen til hjertet. Hvis vi ikke beveger oss over en lengre periode (spesielt hvis vi setter oss ned), kan dette føre til blodsamling i bena, som igjen kan forårsake hevelse, stivhet og ubehag. 

Hvem kan ikke bruke Revitive 

Revitive Circulation Booster® bør ikke brukes av personer som har elektronisk implanterte enheter, for eksempel en hjertepacemaker. Sikulasjonstreneren kan heller ikke brukes av de som behandles for, eller har symptomer på, blodpropp i legg eller arm / dyp venetrombose (DVT) eller dersom du er gravid.