Våre beste påsketips

Skal du på påskeferie i år? Uansett om du har planer om å være hjemme eller dra på hytta, så har vi noen gode tips til deg som ønsker en mer smart og behagelig påskeferie.

Slapp av med Bosign reisepute

Skal du være passasjer i bilen? Da er 3-i-1 reiseputen fra Bosign helt perfekt. Med denne kan du velge å enten slappe av, eller bruke den som en nettbrettholder eller laptopbrett hvis du trenger jobbe litt mens du er på vei.

Hold deg varm med smart sitteunderlag fra Heat Experience

Skal du ut på tur i påsken anbefaler vi å ta med sitteunderlaget fra Heat Experience på tur! I tillegg til smarte materialvalg, sørger sitteunderlaget for varme på opptil 4,5 time. Du velger selv hvor varmt du ønsker å ha det ved hjelp av tre varmenivåer.

Varmeteppe for kjølige dager og kvelder

Våren er fortsatt preget med uregelmessig temperatur. Opplev maksimal komfort i solveggen, uansett temperatur, med dette deilige varmeteppe fra Beurer! Teppet har en god og myk overflate, og føles luksuriøst.

Den miljøvennlige minigrillen

Skal du ut på en lengre tur i påsken anbefaler vi at du sløyfer engangsgrillen til fordel for denne geniale minigrillen fra Barbeco. Den tar like liten plass som en engangsgrill, men kan brukes om igjen så mange ganger du ønsker. Husk Barbeco grillbriketter så får en varm grill på 1-2-3! Ta gjerne med Petrimax stormlighter så får du fyr på grillen uansett hvor mye det blåser. I tillegg kan den brukes til tilbereding av Crème Brûlée!