Våre beste påsketips

Skal du på påskeferie i år? Uansett om du har planer om å være hjemme eller dra på hytta, så har vi noen gode tips til deg som ønsker en mer smart og behagelig påskeferie.

Massasje i bilen

Hva med å nyte en avslappende massasje på veien til hytta i påsken? Den trådløse massasjeputa fra Swedish Posture sørger deilig massasje i opptil 1,5-2 timer. Liten og perfekt for deg som ønsker en ekstra behagelig tur.

Hold deg varm med smart sitteunderlag fra Heat Experience

Skal du ut på tur i påsken anbefaler vi å ta med sitteunderlaget fra Heat Experience på tur! I tillegg til smarte materialvalg, sørger sitteunderlaget for varme på opptil 4,5 time. Du velger selv hvor varmt du ønsker å ha det ved hjelp av tre varmenivåer.

Bytt ut stearinlysene med naturtroe LED-lys

Ifølge brannvernsforeningen kan LED-lys være et godt alternativ til levende lys med tanke på brannsikkerhet. Sørg for en trygg påskeferie uten at det går på bekostning av hyggen med naturtroe LED-lys fra Eledea.

Gode og varme tøfler fra Topaz og Ulle

Får du fort kalde føtter? Hold føttene gode og varme med behagelige tøfler med klassisk utseende. Tøflene fra Topaz har praktisk syntetisk materiale som kan vaskes i maskin på 30℃. Til forskjell er tøflene fra Ulle laget av 100 % kvalitetsull, og tåler ullprogram på 30℃. Tøflene er nydelige og passer hele året da ull gir god varmeregulering. 

Varmeteppe for kjølige dager og kvelder

Våren er fortsatt preget med uregelmessig temperatur. Opplev maksimal komfort i solveggen, uansett temperatur, med dette deilige varmeteppe fra Beurer! Teppet har en god og myk overflate, og føles luksuriøst.

Den miljøvennlige minigrillen

Skal du ut på en lengre tur i påsken anbefaler vi at du sløyfer engangsgrillen til fordel for denne geniale minigrillen fra Barbeco. Den tar like liten plass som en engangsgrill, men kan brukes om igjen så mange ganger du ønsker. Husk Barbeco grillbriketter så får en varm grill på 1-2-3! Ta gjerne med Petrimax stormlighter så får du fyr på grillen uansett hvor mye det blåser. I tillegg kan den brukes til tilbereding av Crème Brûlée!

Lytt til påskeradioen med SilverServer radio

Det er mange tradisjoner knyttet til radiolytting for hyttefolk i Norge. Påskelabyrinten er et av Norges med populære program med mellom 800 – 900.000 lyttere. Ikke gå glipp av sendingen med SilverServer radio! Radioen har DAB+, FM, norsk tale og et tydelig lesbart display. Den passer også godt for eldre hvor man kan spille inn beskjeder som avspilles til et gitt klokkeslett.

Unngå kaffesøl med Mighty Mug

Dette er koppen for deg som er lei av å velte koppen når du minst trenger det! Koppen er den perfekte turkamerat når du skal på påsketur og passer perfekt i koppholderen i bilen. I tillegg tåler den oppvaskmaskin, en fordel for alle med hektisk hverdag.