8 smarte løsninger for studenten

Skal du kjøpe gave til en student og usikker på hva du skal kjøpe, eller er du en student som trenger noen tips til hva du kan trenge til studiestart? Her har vi samlet noen smarte løsninger som kan være til hjelp for studenten!

1) Smart oppbevaring av kniver og bestikk

Oppbevaringsdesignet av kniver og bestikk fra Joseph Joseph passer ypperlig på en lite studenthybel. Her får studenten plass til alt man trenger under studieoppholdet. Ved å vinkle og legge hvert rom på toppen av hverandre, lar det deg lagre et komplett bestikksett på mindre enn halvparten av plassen til et vanlig bestikkbrett. Helt genialt!

2) Mer våken med en dagslyslampe

En dagslyslampe kan fort bli studentens beste venn, særlig når vi går mot eksamen i desember. Ved hjelp av 10.000 lux kan en dagslyslampe påvirke hormonet serotonin, som blant annet sørger for at vi føler oss mer opplagt. Perfekt for alle studenter som kjenner på vintertrettheten mot slutten av året.

Ønsker du å vite mer om hvordan en lysterapilampe fungerer kan du lese denne artikkelen.

3) Varmeteppe – perfekt for alle frysepinner

Hva er vel ikke mer forstyrrende enn å fryse når man studerer? Varmeteppet er et må-ha produkt for alle kalde studenter. Teppet fra Beurer gir en behagelig varme og har en deilig og myk fleece-overflate. Og skulle man være så uheldig å få flekker på teppet, så kan det vaskes i vaskemaskin (Les veiledning i bruksanvisningen). Det er også rimeligere å bruke et varmeteppe enn å varme opp et helt rom, som gjør det til en økonomisk fordel.

Beurer HD 75 varmeteppe

4) Smart og miljøvennlig osteklokke

Med osteklokken fra EasyCheese kan studenten spare penger ved å kjøpe stor ost (1 kilo) i stedet for å kjøpe ferdigskivet. Samtidig sparer man miljøet ved å ikke bruke unødvendige plastposer rundt osten. Smart og miljøvennlig!

5) Borspeil med LED-lys

Skal studenten flytte inn i kollektiv uten eget bad? Da kan det være genialt med et bordspeil med LED-lys. Vi har både trådløse og ikke-trådløse varianter fra Beurer.

6) Kok perfekte egg med BRIX EggPerfect

Er det første gang man flytter ut så er det mye som må læres for aller første gang. Med BRIX EggPerfect er det én ting mindre for studenten å bekymre seg over, med denne får du perfekte egg – hver gang!

7) Ha kontroll på nøklene med nøkkelsøker

Ikke noe er så kjedelig som å miste nøklene på en helt ny plass. Med Smartfinder nøkkelsøker blir det i det minste litt enklere å ha kontroll på nøklene hvis uhellet først skulle være ute.

8) Unngå stiv studienakke

Lange studiedager kan gjøre studenten mer stiv i skuldre og nakke, da kan det være behagelig å avslappe med nakkemasserer som kan brukes om og om igjen, alt etter ønske. Perfekt avslapning i en hektisk studenthverdag.

Se alle tipsene her