Gå trygt i vinter med piggsko og brodder

Føler du deg utrygg på isen, eller ønsker du rett og slett bedre feste når du går turer om vinteren? Her er tipsene som holder deg skadefri gjennom holkesesongen.

Hver eneste vinter preges nyhetsbildet av glatte veier og fortau, både i byer og i distriktene. Mange av disse skadene kunne ha vært unngått. Så, hvordan unngår du å bli en del av statistikken?

Det enkle svaret er selvfølgelig å være mer forsiktig. Heldigvis finnes det skotøy som virkelig hjelper deg på glattisen, enten du foretrekker brodder eller piggsko.

Piggsko – perfekt til norsk vinter

Særlig i starten og slutten av vinteren preges værbildet av svingende temperaturer. Da smelter snøen ofte i løpet av dagen, det fryser til i løpet av natten og glattisen møter oss på morgenkvisten. I disse tilfellene er du helt avhengig av sko som gir godt feste. Her kan piggsko redde deg.

TraXole piggsko er utstyrt med slitesterke, kraftige pigger av tungsten, som gir maksimalt grep på isen. Skoene er foret med Thinsulate, slik at du er varm på føttene hele vinteren gjennom. Og best av alt – de ser ut som helt vanlige vintersko. Den eneste forskjellen er at de holder deg trygg på isglatte veier. Skoene fra TraXole er unisex, og passer til både dame og herre.

TraXole piggsko

Traxole-piggskoene er faste følgesvenner på vinteren. Skoene har fire ulike formål; TraXole Piggsko, TraXole Piggsko Training, TraXole Piggsko Cabin og Traxole Piggsko hiking. Alle er utstyrt med pigger, men har noen ulikheter:

  •  TraXole Piggsko: Passer til alle formål, med god demping og gummiforsterket tupp. Det er disse vi anbefaler hvis du skal ha piggsko til hverdagsbruk.
  •  TraXole Piggsko Training: Beregnet til løping og raske turer når det er glatt ute. Produsert med vanntett membran.
  • TraXole Piggsko Cabin: Perfekt til de kaldeste dagene! Denne modellen er høyere og laget med en overdel i semsket skinn.
  • TraXole Piggsko Hiking: Stabil og mellomhøy tursko med vanntett  membran og Freelock snøring.

Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. (…)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Irene, kunde Enklereliv.no om TraXole Piggsko

Beskytt gulvet med skotrekk

En vanlig bekymring med piggsko er om de er praktiske når man for eksempel skal innom butikken eller postkontoret. Ingen vil bli beskyldt for å ripe opp gulvet med piggsko. Den bekymringen er grunnløs med Traxole, som har egne skotrekk for å beskytte underlag og pigger.

Tradisjonelle brodder – gir godt fotfeste på tur

Bilde5.png

Sverger du til sneakers eller joggesko, er det tradisjonelle brodder som gjelder. Dette fordi de gir bedre stabilitet over hele sålen, slik at du får bedre tak når du går på isen. Traxole Walking sitter godt på både i oppover- og nedoverbakke. De gir godt grep på isen, og er enkle å ta på og av.

Broďene gjør at jeg føler meg veldig trygg når jeg er ute og går på vinterføre.  De er lette å få på og veldig lette å ta av igjen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Astrid, kunde Enklereliv.no

Trygghet: Traxole Walking holder deg trygg når holken kommer.

Brodder til løping – for en trygg løpetur

Jogger du på vinteren, er imidlertid Traxole Running det beste alternativet. Her er piggene asymmetrisk plassert for å gi bedre feste i høy fart. Selve piggene er laget i tungsten, som kort forklart er en hardere stålvariant. Det betyr bedre feste og økt trygghet når du ferdes på glattisen.

Knallkjøp.. Absolutt verdt pengene. Anbefaler disse broddene til alle som ferdes ute på glatta.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erik, kunde Enklereliv.no

Partybrodder – for penere sko

Ikke helt overbevist om å bytte ut de italienske skinnskoene ennå? Det finnes løsninger for deg også. Går du ofte i dress, kjole eller andre fine antrekk som krever elegante sko, kan et par diskret partybrodder være løsningen.

De små broddene Traxole Go er så små at de får plass i både veske og sekk, og kan brukes på absolutt alle sko. Perfekt når du er på farten! De består av en smal gummiremse med tre pigger under, og synes knapt når du har de på. Du kan også vurdere varianter du setter på hælen. Velg mellom 3 farger; sort, brun og rosa.

Traxole.jpg

Brodder for høye hæler og dressko: Traxole Go er perfekt for deg som bruker høye hæler eller dressko på jobb eller fest. Alle broddene kommer dessuten med praktisk oppbevaringspose.

De funker vikelig som de skal. Anbefaler de på det sterkes 🙂 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mette Elisabeth, kunde Enklereliv.no

Har du støvletter eller skoletter? Prøv TraXole hælbrodder.

Fremdeles usikker på hvilken modell som passer best for deg? Sving innom din nærmeste Enklere Liv-butikk, og finn skoene eller broddene som holder deg trygg på vinteren.

Gå vinteren trygt i møte