Oppdag Hyperice: 3 essensielle verktøy for muskelavslapning og restitusjon

Å ta vare på kroppen er avgjørende i en travel hverdag, enten du er en aktiv idrettsutøver eller bare ønsker å redusere hverdagens stress og spenninger. Hyperice, en ledende aktør innen innovasjon for muskelavslapning og restitusjon, har lansert tre imponerende verktøy som ikke bare lindrer muskelsmerter, men også forbedrer generell velvære. La oss utforske hva disse nyhetene kan tilby:

1. Hyperice Venom Go Massasjeplaster m/varme og vibrasjon

Hyperice Venom Go er et banebrytende varmemassasjeplaster som tilbyr en øyeblikkelig lindring av muskelspenninger. Dette innovative produktet kombinerer avansert varmeteknologi med terapeutisk vibrasjon i en praktisk og bærbar design. Enten du kommer hjem etter en lang arbeidsdag eller trenger å løsne opp etter en intens treningsøkt, tilpasser Venom Go seg dine behov med tre nivåer av HyperHeat™-teknologi og tre vibrasjonsmønstre. Den magnetiske tilkoblingen og Bluetooth®-funksjonaliteten gir deg kontroll over behandlingen uansett hvor du er.

2. Hyperice Vyper 3 Vibrasjonsmassasje

For de som ønsker å fremskynde oppvarmingen og øke restitusjonen, er Hyperice Vyper 3 vibrasjonsmassasje det perfekte verktøyet. Enheten tilbyr tre kraftige hastigheter av vibrasjon som kan aktivisere og løsne opp musklene effektivt. Det ergonomiske designet sørger for at du kan massere musklene uten å påvirke sensitive områder, og den er laget av miljøvennlig polypropylen for både holdbarhet og bærekraft. Med Bluetooth®-tilkobling til Hyperice-appen, kan du få tilgang til veiledede økter og profesjonelle tips som gjør det enkelt å integrere vibrasjonsmassasje i din daglige rutine.

3. Hyperice Hypervolt GO 2 Massasjepistol

Foretrekker du en kraftig, men bærbar massasjeløsning? Da er Hyperice Hypervolt GO 2 massasjepistol svaret. Den veier mindre enn 700 gram, men er utstyrt med en kraftig børsteløs motor som leverer en dyp og effektiv massasje. Med tre timers batteritid per lading og QuietGlide™-teknologi kan du nyte en nesten lydløs massasjeopplevelse når som helst, hvor som helst. Det ergonomiske designet sikrer komfortabel bruk, og den er godkjent for flyreiser, noe som gjør den til den ideelle reisefølgesvennen for de som er på farten.

Utforsk Hyperice: Optimaliser muskelavslapning og restitusjon

Hyperice-produktene representerer det nyeste innen teknologi for muskelavslapning og restitusjon, og de er designet med både brukervennlighet og effektivitet i tankene. Enten du er en idrettsutøver som trenger å optimalisere ytelsen eller en vanlig person som ønsker å opprettholde en sunn og smertefri kropp, tilbyr Hyperice noe for de aller fleste. Investeringen i din egen velvære starter her – med Hyperice sin pålitelige og innovative tilnærming til muskelhelse.

Ta kontroll over din velvære i dag med Hyperice – hvor teknologi møter avslapning og restitusjon på sitt beste.

En sammenligning av Beurer MG 135 og MG 145 Shiatsu Massasjeputer

Lurer du på hvilken massasjepute som er best for deg? La oss ta en nærmere titt på to populære valg fra Beurer: MG 135 og MG 145 Shiatsu Massasjeputer. Begge er fantastiske, men de har noen små forskjeller som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer best for dine behov.

Det de har til felles

Først og fremst, både MG 135 og MG 145 gir deg den deilige Shiatsu-massasjen – du vet, den herlige japanske stilen som bruker dypt trykk for å løse opp i stive muskler. Tenk deg den følelsen av å få løst opp alle de små knutene etter en lang dag! Og ja, begge putene har varmefunksjon, som er kjempebra for ekstra avslapping og bedre blodsirkulasjon.

Designmessig er de ganske like. De er laget for å passe perfekt til rygg, nakke, skuldre, og til og med bena, så du kan bruke dem stort sett hvor som helst du føler for en liten massasje.

Hva er forskjellen da?

Nå, la oss snakke litt om hva som skiller disse to. MG 135 er super for deg som liker å mikse og matche med hjemmets interiør. Du kan faktisk bruke dine egne putetrekk! Dette er perfekt for deg som er litt ekstra opptatt av at alt skal passe sammen hjemme.

MG 145, derimot, er kjent for å være litt av en stjerne. Den vant faktisk «Best i test» i Dagbladet i 2020! Den er også lettere og mer praktisk å ta med seg om du er på farten, enten det er til hytta eller på en liten weekend-tur.

Hva sier folk?

Folk som har prøvd MG 135 snakker varmt om den sterke massasjen den gir og hvor fint det er å kunne bruke egne trekk. På MG 145-siden er folk imponert over hvor godt balansert den er mellom komfort og effektivitet, og de liker at den er lett og stillegående.

Veldig fornøyd som varmen og massasjen som puten gir. Lindrer godt for øm og stiv muskelatur. 

Marit om Beurer MG 135

Elsker den!! Har mye vondt i nakke og rygg, og denne er en lifesaver!

Ingrid om Beurer MG 145

Så, Hvilken skal du velge?

Tja, det kommer egentlig an på hva du er ute etter. Er du typen som elsker å få ting til å matche i hjemmet og vil ha en solid massasjepute? Da er MG 135 veien å gå. Men hvis du er mye på farten og vil ha en prisvinnende pute som er lett å ta med, så er MG 145 perfekt for deg. OBS: ikke trådløs.

Begge er fantastiske valg for litt ekstra avslapning og velvære i hverdagen. Så uansett hvilken du velger, kan du se frem til mange herlige massasjeøyeblikk! 😊🌸

4 gode fordeler med en massasjestol

Massasjestol er kanskje det nærmeste du kommer til din egen personlige massør og kan være en av de beste investeringene hvor du får en avslappende og virkningsfull metode mot stress. Her er det fire gode grunner til å gå til innkjøp av en massasjestol.

Stress ned med massasje

Stress i seg selv er ikke nødvendigvis noe negativt. Kroppen forbereder seg på ekstra arbeid og er i stand til å yte mer ved behov. Det er først når stress blir for intenst eller pågår over lang tid at det kan bli en belastning, i følge NHI.no.

Forebygg en stressende hverdag med en avslappende massasjestol, som øker følelsen av velvære. Styrk din generelle helse ved å redusere stressnivået, slik at adrenalin og kortisol kan brytes ned.

Forbereder restituering

Har du hatt en hard treningsøkt? Sett deg i en massasjestol og demp betennelsestilstanden som kan dukke opp etter treningsøkten. Massasje stimulerer også mitrokondrier, som fungerer som kraftverk i cellene dine, det viser blant annet en rapport publisert hos Science Translational Medicine.

Bedre livskvalitet og økt velvære

Har du en jobb som gir deg dårlig arbeidsstilling eller anstrengelser? Mange kan oppleve kroniske smerter i kroppen og spenningshodepine som kan sette seg i rygg, skuldre, nakke, hofte og knær. Spenningshodepine kan være et resultat av anspente muskler, enten det er i skuldre eller nakke. Jevnlig massasje kan være forebyggende mot både stress, samtidig som den bedrer den generelle livskvaliteten.

Endre sykefraværet på arbeidsplassen

Er du en arbeidsgiver kan en massasjestol være en liten investering i ansattes velvære i en stressende arbeidshverdag. Ansattes motivasjon og velvære kan ha en direkte påvirkning av bedriftens økonomiske resultat. Å investere i økt velvære på arbeidsplassen kan derfor være en strategisk god beslutning.

Se våre massasjestoler

Hva er en massasjepistol og hvordan fungerer den?

Massasjepistolen har blitt et veldig populært verktøy, ikke bare for treningsentusiaster men også for vanlige folk. Men hvordan fungerer den og hva kan den gjøre for deg?

Slik fungerer massasjepistolen

En massasjepistol består som regel av en batteridrevet motor, en bevegelig arm og et munnstykke, som kan være utskiftbar. Dens hovedfunksjon er å gi deg en dyptgående og intensiv massasje, som enten kan brukes til oppvarming, restitusjon eller oppløsing av stive kontorknuter.

Massasjepistolen er inspirert av behandlingsmetoden shockwave therapy. Dette er en teknikk som innebærer raske og tette støt for å behandle skader i ledd og muskler. Muskelknuter kan oppstå dersom du har muskler som spennes over lang tid, og det er nettopp dette en massasjepistol vil bistå med. Ved hjelp av støt mot muskler og ledd, kan du oppleve økt blodsirkulasjon, økt vevsrestitusjon og aktivitet i cellene. Dette gjør at massasjepistolen kan brukes til flere ulike formål.

Massasjepistol for deg som trener

En massasjepistol har flere bruksområder for deg som trener hardt, både før og etter trening. Før treningsøkten kan du sette massasjepistolen på en lav frekvens og behandle de største muskelgruppene for økt blodsirkulasjon. Dermed kan du oppleve å være mindre anspent under trening. Etter treningsøkten kan du behandle støle muskler slik at kroppen kan restituere raskere. Dette er også fint for deg som ønsker å unngå skader i forbindelse med trening.

Noen tips til bruk av massasjepistol etter trening:

 • Identifiser ømme områder
 • Bruk en lav frekvens
 • Hold én posisjon i minst 30 sekunder

Massasjepistol for deg med stivhet og smerter

Stivhet og smerter i rygg og nakke kan ofte oppstå blant de som har en stillesittende arbeidssituasjon, særlig for de som sitter foran en datamaskin store deler av dagen. En massasjepistol kan hjelpe deg med å løse opp knutene som ofte oppstår, da vibrasjonene kan ha en avslappende effekt på spente muskler.

Noen tips til deg som skal bruke massasjepistol for første gang

Er du ukjent med massasjepistolen og hvordan den fungerer er det lurt å starte forsiktig. Slapp helt av i kroppen, og unngå å stramme musklene når du tar apparatet i bruk. Skal du bruke apparatet utenom trening holder det å holde én posisjon maks 20 sekunder. Har du ekstra vondt noen plasser, kan du bruke massasjepistolen rundt problemområdet.

Dersom du er gravid bør du ikke bruke massasjepistol, da det kan være risiko hvis produktet blir brukt feil. Dette gjelder også for personer som bruker pacemaker.

Massasjepistolen kan brukes på de fleste områder av kroppen, men du bør holde deg unna store vaskulære strukturer. Dette inkluderer nakkeårene, under armen og kroppens benmasse. Dersom du er kvinne bør du unngå å bruke massasjepistolen på brystet.

Eksempel på hvor de ulike tilbehørene skal brukes på kroppen for Beurer MG 185.

Her er våre massasjepistoler

Guide til massasjesete

Å ha et massasjesete er et lite stykke hverdagsluksus. Etter en lang stillesittende dag kan man fort kjenne at man er ekstra sliten i nakke og rygg. Da kan et massasjesete være et godt alternativ for å gå løs på eventuelle knuter som har dukket opp, men hvilket massasjesete skal man velge?

Et massasjesete kan brukes nesten over alt, på kontoret, hjemme og til og med i bilen, hvis man har adapter. Sett bort fra de mange likhetene finnes det likevel noen forskjeller som for eksempel hvilken type massasje massasjesetet tilbyr, antall funksjoner, materiell, massasjehoder og rotasjonsmuligheter. Derfor har vi laget en guide.

Beurer MG 315 Shiatsu setemasserer – Tilpasset massasje ved hjelp av kroppskanning

MG 315 Shiatsu massasjesete er perfekt for deg som vil ha en ordentlig massasjeopplevelse fra sofaen eller stolen.

 • 4 massasjehoder 
 • Automatisk bodyskanningsfunsjon for tilpasset massasje
 • Ekstra stort massasjeområde
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Kan justere massasjehodene 
 • Imitert skinn og putbar mesh
 • Massasjeprogram: 3
 • Vaskbart trekk
 • 36 watt

 

Beurer MG 155 – Vibrerende massasjesete – kan brukes i bilen

Feel-good, avslappende vibrasjonsmassasje. Biladapteren lar deg til og med bruke massasjesetetrekket i bilen, ideelt for lange bilturer. Bestem om du vil ha massasje, massasje med varme eller bare varme. Valget er ditt!

 • For bruk hjemme eller i bilen
 • 5 vibrasjonsmotorer
 • 2 intensitetsnivåer
 • 3 individuelt valgbare massasjeområder
 • Varmefunksjon med massasje eller separat
 • Enkel betjening med manuell kontrollbryter
 • Festes med fleksible festebånd
 • Kan brukes på alle seter med tilstrekkelig setedybde og ryggstøtte
 • Watt: 9,6

 

Beurer MG 260 Shiatsu-setemasserer – Perfekt all-rounder

Shiatsu-massasjesetet dekker alle dine behov. Enten du ønsker en nakkemassasje, ryggmassasje, punktmassasje eller rullemassasje, valget er ditt. Den valgfrie lys- og varmefunksjonen, 3 individuelt valgbare massasjeområder og 2 hastighetsinnstillinger gjør produktet til en god all-rounder.

 • 4 massasjehoder 
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Kan justere massasjehodene i nakke 
 • Watt 18 
 • Trekk: Mesh og velour 
 • Materiale på undersiden: Bomull 
 • Massasjeprogram: 1 

 

Beurer MG 300 Shiatsu-setemasserer

 • 4 massasjehoder 
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Watt 60 
 • Skrus automatisk av 
 • Trekk: Mesh 
 • Materiale på undersiden: Bomull 
 • Massasjeprogram: 3 

 

Beurer MG 295 Shiatsu setemasserer med 3D-ryggmassasje

Ved hjelp av 4 Shiatsu-massasjehoder med 3D rocker teknologi og 2 roterende Shiatsu-nakkemassasjefingre vil du oppleve en avslappende massasjeopplevelse du sent vil glemme.

Beurer massasjesete MG 295 Svart 

 • 4 massasjehoder 
 • Shiatsu, rullende og svingende massasje 
 • Varmefunksjon 
 • Masserer både rygg og nakke 
 • Kan justere massasjehodene i nakke 
 • Watt 48 
 • Skrus automatisk av 
 • Trekk: Mesh 
 • Materiale på undersiden: Bomull 
 • Massasjeprogram: 1 
 • Varme i sete 

 

Oppsummert

MG 315MG 155MG 295MG 260
Automatisk avAutomatisk av etter 15 minutterNeiJaNei
Antall massasjetilbehør4 massasjeruller
Vektca. 5.8 kg
Lys- og varmefunksjonJaJaJa
Vaskbart trekkJa
Massasjeområde kan velgesJaJaJaJa
Massasjeprogram3111
Mains operationyes
OverflateOverflate i imitert skinn(PU) og pustbar meshSkinn-effektSkinn-effekt
Garanti i år3333

Få et mer behagelig hjemmekontor med massasje

Beurer MG 260 Shiatsu setemasserer perfekt på hjemmekontor

Har du typiske tegn på stiv kontorrygg og -nakke etter flere måneder med hjemmekontor? Da kan det være gunstig å unne seg en velfortjent massasje i ny og ne for å løse på stiv muskulatur. Her får du våre beste tips til deg som sliter med en typisk «kontor-kropp». 

Nakke- og ryggmassasje 

De fleste som jobber på kontor, enten det er hjemme eller på jobb, kjenner nok til problemer i nakke og rygg etter en lang dag foran skjermen. Dette er kanskje blant de vanligste problemene for de som jobber på kontor. For å løse opp knuter i rygg og nakke, kan det være gunstig å vurdere en nakke- eller ryggmassasje fra Beurer som gir deg en behagelig pleie av problemområdene. For nakke og rygg anbefaler vi å se nærmere på Beurer MG 153, en ren nakkemasserer, Beurer MG 151, et fleksibelt massasjebelte og Beurer MG 295 for deg som ønsker et heldekkende massasjesetet for både nakke og rygg. Ønsker du mer direkte fokus på nakke kan håndmassasjen fra Beurer være et godt alternativ som hjelper til med å penetrere og løsne stive muskler etter en lang arbeidsdag.

Fotmassasje 

Føttene er kanskje ikke mest i bruk i løpet av en arbeidsdag, men en deilig fotmassasje kan være et fint avbrekk fra en arbeidshverdag som ikke har noen tydelige pauser. Det er også sunt for hjernen og koble ut minst 15 minutter for deretter å jobbe mer effektivt etter pausen. Både Beurer FM 39 og Beurer FM 90 gjør en god jobb med å gi deg en behagelig fotmassasje, og er helt himmelsk etter en lang gåtur og lignende. 

Massasjeguide

Kvinne blir massert med Beurer massasjehammer

Hvilket massasjeapparat passer best for deg?

Har du vond rygg, stiv nakke eller slitne føtter? Et massasjeapparat kan hjelpe deg som er litt ekstra støl i kroppen. Er du usikker på hvilket apparat som fungerer til hva? Her får du svaret!

Massasjepute for rygg, skuldre og bein

De fleste har opplevd ryggsmerter, og de kan ofte være ganske smertefulle. Heldigvis finnes det et massasjeapparat som kan lindre smertene.

Ved hjelp av en massasjepute kan du enkelt få avslappende og stresslindrende massasje for rygg- og skulderområde. Noen massasjeputer kommer også med varme, som gjør at de gir lokal varme der de jobber – for en deilig og avslappende massasje.

Det finnes også massasjestoeler som gir behandling til hele kroppen, for en fullverdig massasjebehandling hjemme.

Anbefales på det sterkeste. Greit å ha når man av og til har vondt et eller annet sted.

Kevin om Beurer ryggmassasjepute MG 145

Nakke- og skuldermassasje

Sitter du mye foran PC-skjermen i løpet av en dag? Da kan man fort oppleve stive skuldre og nakke, det samme kan man også oppleve ved tungt fysisk arbeid. Kjenner du at det gjør vondt når du løfter skuldrene mot ørene kan det være en idé å investere i nakkemassasje. En nakkemasserer kan hjelpe deg med en kraftig og effektiv behandling av dine problemområder.

Fotmassasje for slitne føtter

Går du mye på tur eller har du generelt vonde føtter? Da kan det være gull verdt å investere i en fotmasserer som elter føttene med deilige shiatsu-bevelgelser og luftrykk. Apparatene kommer også ofte med varmefunksjon for ekstra behagelig opplevelse, særlig for deg meg kalde føtter.

Det finnes massasjeapparat laget for fotsålen og føtter, i tillegg til fotbad som også bidrar til økt følelsen av velvære.

Det var med stor forventning jeg bestilte denne til kona da  hun hadde “hørt” ryktet fra sine tur venninner om denne innretningen som kunne utrette mirakler for føttene etter en lang dag ute i norsk natur. Den gjorde absolutt det! Anbefales. 

John om Beurer FM 90 Fotmasserer

Håndholdte massasjeapparat

Det finnes også andre håndholdte massasjeprodukter som ofte er små og enkle å ta med seg. Disse jobber målrettet og er svært godt egnet til å takle bestemte områder av kroppen. De håndholdte massasjeapparetene passer ypperlig til å pleie slitne ømme, såre og stive muskler etter trening.

Denne kan lett beskrives med ett ord : FANTASTISK🥳

Siv-Janka om Beurer MG 180 Massasjepistol

Se våre siste massasjenyheter

Se alle massasjeprodukter her

Slik kan du få en bedre rygg

Er du plaget med vond rygg? De fleste har gjennom livet opplevd at ryggen kan være vond til tider, noen kanskje mer enn andre. Ryggen påvirker mye av hva vi kan klare å gjøre gjennom dagen og det kan derfor være viktig å tenke både forebyggende og hva man kan gjøre når ryggen først er vond.

Forebyggende – for deg som går mye

Gjennom en lang arbeidsdag kan man ofte merke det på bekken og ryggen. For å kunne jobbe forebyggende for en bedre rygghverdag kan det derfor være lurt å starte med føttene. Menneskefoten er nemlig skapt for å kunne gå i terreng, ikke for å tråkke rundt på asfalt og betong. Feilstilling i føttene kan føre til plager lenger opp i kroppen, i knær, bekken hofter og rygg. Derfor kan det være lurt å investere i gode sko.

En god sko kan bidra til at man belaster foten mer korrekt og derfor være et godt utgangspunkt for å jobbe forebyggende for en bedre rygg. Dette gjelder særlig hvis man står og går mye på føttene i løpet av en dag, slik som for eksempel butikkansatte, fotografer, helsefagarbeidere, m.m.

Veldig fornøyd med GaitLine sko. Dei er stilige, utrolig lette og behagelige å gå i. På jobben går eg heile dagen på harde betonggolv og med GaitLine sko har eg ikkje lenger ilt i føttene mine. Det er ein befrielse 🙂 Eineste minus er at dei er litt glatte på våte golv. 

Daniela om GaitLine Molto – Black

Forebyggende – for deg som sitter mye

Har du en stillesittende hverdag? Svak kjerne- og setemuskulatur gjør at du fort kan merke at man synker litt sammen sammen i løpet av arbeidsdagen. God holdning er en enkel måte å holde ryggsøylen på korrekt plass for å unngå smerter i nakke og rygg senere. Har du hatt dårlig holdning over flere år kan det være gunstig å finne hjelpemidler som kan hjelpe deg i riktig retning, slik som en holdningstrener. Dermed blir det litt enklere å starte de gode vanene.

Smertelindrende varme

Visste du at ved muskel- og leddplager finnes det dokumenterte studier som viser at varme har en smertedempende effekt? Vi nordmenn er særlig utsatt for muskelsmerter på vinterhalvåret da vi ofte spenner oss når vi fryser. Varmeplagg eller produkter med varmeegenskaper kan derfor gi en behagelig og avslappende virkning når kulden først er her. Ved å påføre for eksempel et par strøk med en varmestift får man en lokal varme som øker blodgjennomstrømningen til vev, dette kan igjen bidra til å lindre, samt løse opp spenning og muskler.

Effektiv varmestift mot vonde muskler som fungerer bra!

Trine om Linnex varmestift

Avslappende massasje

Når du først har vondt i kroppen kan det være behagelig å myke opp slitne muskler med et massasjeapparat. Stive skuldre og nakke kommer ofte fra lange dager med kontorarbeid eller tungt fysisk arbeid. Heldigvis finnes det massasjeprodukter spesiallaget for nakke- og skulderparti. Dette er ofte massasjeapparat som er enkle å ta med seg, men som samtidig gir en god og kraftig behandling. Det samme gjelder for massasjeapparat direkte rettet mot deg med vond rygg.

Om du virkelig ønsker en totalbehandling bør du kanskje gå for en massasjestol som gir behandling til hele kroppen.

Styrketrening

Styrketrening bidrar til å gjøre kroppen sterkere, og forebygger også smerter. I Enklere Liv er vi opptatt av at trening og mosjon skal være enkelt, og vi har derfor samlet tips og råd for å lage gode treningsvaner på siden 30 om dagen.

Her finner du blant annet treningsprogram med enkel hjemmetrening for hele kroppen, utetrening med strikk og 5 yogaøvelser alle kan klare.

Slik kan du få ditt eget massasjestudio hjemme

Har du alltid drømt om å få massasje hver dag? Her har vi noen gode råd til deg som sliter en del med slitne skuldre eller stiv muskulatur og som ønsker en behagelig massasjeopplevelse hjemme.

Dette hjelper massasje mot 

Det sier seg kanskje selv at det å få massasje er en veldig behagelig opplevelse, men massasje kan også hjelpe deg mot hverdagsproblemer som stress, muskelavspenning og hodepine. Uansett om du har en fysisk krevende jobb eller en rolig og stillesittende kontorstilling kan det være aktuelt med jevnlig massasje av dine problemområder for en bedre hverdag. 

Så ofte kan man ta massasje 

Det finnes ingen grense for hvor ofte du kan ha massasjebehandling, men skal du bruke et massasjeapparat kan det være lurt å ikke overstimulere samme muskelgruppe. Dersom du har en rygg- eller nakkemasserer kan det være gunstig å flytte den rundt på kroppen hvis du ønsker mer massasje. Husk å alltid lese bruksanvisningen før du tar apparatet i bruk. 

Våre anbefalinger

Ønsker du å oppleve massasje hver dag kan det være lurt å investere i et godt massasjeapparater med «shiatsu». Dette er en kjent massasjebevegelse og betyr tommel- og fingerpress på japansk, en terapeutisk og målrettet behandlingsform som gir deg en velfortjent og behagelig massasje du ikke kommer til å angre på. 

Hos Enklere Liv fører vi flere gode massasjeapparat fra YouCare og Beurer, og du kan selv velge hvilket massasjeapparat som best passer for deg.  

Fotmasserer 

Går du mye i løpet av en dag kan det være gunstig å velge en god fotmasserer med eltemassasje, varmefunksjon og lufttrykkteknologi som bearbeider alle akupunkturpunktene i føttene dine, fra hæl til tå. Velger du fotmasserer fra Beurer kan den også brukes opptil størrelse 46.  

Mirakelutretter

Det var med stor forventning jeg bestilte denne til kona da  hun hadde “hørt” ryktet fra sine tur venninner om denne innretningen som kunne utrette mirakler for føttene etter en lang dag ute i norsk natur. Den gjorde absolutt det! Anbefales.
John om Beurer FM 90 fotmasserer
fra enklereliv.no

«Har slitt med vonde heler etter jeg la på meg en del. Spesielt etter å ha gått mye kan det være veldig ømt. Etter en halvtime med denne føles beina helt fantastisk! Også veldig god til å bedre blodsirkulasjonen i beina og deilig etter en lang fjelltur! Anbefales!!!» 

Nakke-/ryggmasserer 

En nakkemasserer kan være svært praktisk dersom man ønsket et apparat som gjør en god jobb med stive kontorskuldre, i tillegg til at den kan brukes på resten av kroppen. Velger du en liten massasjepute kan den også flyttes fleksibelt fra ulike problemområder. Dersom du synes nakkemasseren og ryggmassereren blir litt for store kan et godt alternativ være et håndholdt massasjeapparet som er enda lettere å flytte på.

https://youtu.be/9XIIiss63BI

Denne gir jeg full pott.

Den er veldig behagelig og gir en god massasje. Den brukes både til legger og nakken. Samt øvre og nedre del av ryggen. Brukes nesten daglig. Mannen min er også veldig fornøyd med denne ryggmassasjepute. Effektiv og mykner opp, og gjør som den skal. Anbefaler denne her til andre som har rygg, nakke og legg plager.
Monika om Beurer MG 145
fra enklereliv.no

Massasjestol 

Dersom man virkelig ønsker å investere i en god massasjeopplevelse kan massasjestolen være et godt alternativ. Med massasjestolen opplever du herlig massasje i tillegg til at du kan lese en god bok, se på TV, høre på musikk eller være med familien. Det perfekte avslapningsmøbelet for å lindre plager i nakke, rygg og ledd. 

Dette sier Ole Christian om massasjestolen fra Beurer: 

«Gi god massasje og tar ikke mye plass. Mange gang bedre enn løse massasje “stoler” og puter.» 

Oppfyller alle forventningene

Oppfyller alle forventningene vi hadde til en nydelig massasje.
Irene om Beurer MC 5000 Massasjestol
fra enklereliv.no