Tips til nydelig hud og hår til festen

Ønsker du å føle deg ekstra fin på festen du skal på, enten det er snakk om sommerfest, bursdagsfest eller julebord? Her finner du gode og enkle tips som gjør deg klar for fest!

Gjør huden klar med ansiktssauna

Før feste kan det være deilig med en ordentlig rengjøring av ansiktet, ved hjelp av ansiktssaunaen fra Beurer. Den forfriskende dampen øker hudsirkulasjonen, porene åpnes og urenheter fjernes lettere. Huden får derfor et perfekt utgangspunkt for dyprens og fuktighetsgivende ansiktsmasker som gjør at hunden stråler på festen.

Beurer FC 96 ansiktsbørste

Kombiner gjerne behandling med ansiktssaunaen med en runde med Beurer FC 96 ansiktsbørste, for en effektiv og skånsom rens av ansiktet.

Gi hendene et løft

Har du tørre hender? Da anbefaler vi de fuktighetsgivende geléhanskene som tilfører fukt og bidrar til at hunden føles myk og glatt. Hanskene er tilsatt lavendelolje, jojobaolje og vitamin E.

Dette sier kundene våre om fuktighetsgivende geléhansker

Fungerer veldig bra. Bare ta på hanskene i 20 minutter så ferdig.  Myk på hendene etterpå.

Kristen, fra enklereliv.no

Et deilig parafinbad kan også være et godt alternativ til å bli kvitt grov, tørr eller stresset hud. Ved hjelp av et parafinbad åpner man porene og blodsirkulasjonen stimuleres.

Elsker du i tillegg fine negler, anbefaler vi at du leser vår manikyr- og pedikyrguide. Vi anbefaler bestselgeren Beurer MP 64, men skal du bruke kunstige negler bør du titte nærmere på Beurer MP 100.

Fuktighetsgivende pleie for føttene

Skal du gå med åpne sko kan det være lurt, og ikke minst behagelig, å ta et lite avbrekk med et deilig fotbad for å myke opp slitne føtter. Er det over 2 uker til du skal på festen kan du også vurdere å pleie føttene med den effektive Baby foot fotpeelingen, for ekstra myke føtter.

Baby Foot fotpeeling

Dette sier kundene våre om Baby Foot Exfoliation:

Fungerte veldig bra for meg. Fikk nye føtter i løpet av to uker. Anbefales!

Frederic, enklereliv.no

Dersom det er kortere tid til festen kan det være fint med en fuktighetsgivende fotmaske som gir intensiv fuktighet til tørre og trøtte føtter.

Frisk opp håret

Er du lei av den lange hårfønerledningen som alltid er i veien? Da bør du ta en titt på Beurer HC 55 med smart kabelhåndtering! Når du er ferdig å føne håret, enten det er snakk om til hverdag eller fest, så snurrer du kabelen tilbake igjen i hårføneren. Dette synes vi er helt genialt!

Beurer HT 22 Hårbørste som fjerner flisete tupper

Har du ikke tid til å dra til frisøren, men ønsker et friskt utseende på håret før festen? Ta en titt på denne geniale hårbørsten som fjerner flisete hårtupper, fra Beurer. Like fin å ha hjemme som å ha med på reise, takket være oppladbare batterier.

Om du ønsker ekstra volum anbefaler vi Beurer HC 45 Ocean volumbørste. Med denne kan du både style og tørket håret samtidig. I tillegg sikrer det stilige keramiske keratinbelegget at håret ditt er tilstrekkelig beskyttet under stylingen.

Beurer HT 65 4-i1 Bølgetang

Dersom du ønsker at håret skal være mer spennende og livlig kan det være fint å bruke Beurer HT 65 4-i-1 Bølgetang. Den kan gi deg fire forskjellige bølgestiler, alt etter hva du ønsker deg til festen.

Se alle anbefalinger her