Reklamasjon og reparasjon

Vi håper du er fornøyd med ditt produkt fra Enklere Liv. Dersom du opplever at produktene har produksjonsfeil eller mangler ved seg, ønsker vi å rette opp i dette.

For å reklamere må du vise frem din kvittering/ordrebekreftelse.

Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet, eller fem år dersom produktet er ment til å vare vesentlig mer enn to år. Vil du vite mer? All informasjon tilknyttet reklamasjon og dine rettigheter som forbruker kan du lese her i forbrukerkjøpsloven.

Ønsker du å reklamere på et produkt? Ta kontakt med kundeservice.

Slik reklamerer du på en vare

Kontakt kundeservice

Kundeservice oppretter en forhåndbetalt returlapp. Fyll ut returskjemaet du får fra kundeservice med all relevant informasjon og marker den som reklamasjon.

Pakk varene godt

Pakk varene i en eske og legg med returskjemaet i pakken, sørg for at den er godt pakket slik at ikke varene blir skadet under frakt.

Send pakken med retur-skjemaet

Fest den forhåndsbetalte returlappen du har fått fra kundeservice på esken og lever pakken inn til nærmeste utleveringssted.

Reparasjon

GaitLine sko forsøker vi å reparere hos en skomaker, dersom varen er kjøpt i butikk. Royal Shopper har vi noen reservedeler på, for eksempel ny bag. Rullatorer kan i mange tilfeller repareres hos en sykkelreparatør.

Sko

Sko kjøpt hos Enklere Liv har 2 års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov. Slitasje og skader forårsaket av feil eller mangelfull vedlikehold dekkes ikke av reklamasjonsretten. Hull i stoff på innsiden av hælen(e) etter bruk er eksempel på slitasje og dekkes ikke av reklamasjon.

GaitLine Jadeite White

Råd og tips

  • Bruk skohorn når du skal ta på deg skoene, så unngår du belastning på skoens hæl
  • Bruk riktig impregneringspray for produktet det gjelder. Det er ikke alle sprayer som går til semsket skinn, som til stoff osv.

Les også artikkelen: Slik tar du vare på dine GaitLine-sko

Elektriske apparater

Elektriske apparater kjøpt hos Enklere Liv har 2 års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov. Enkelte apparater kan ha inntil 5 års garanti og reklamasjonsrett. Dette gjelder produkter som er ment for å vare. For eksempel Revitive, massasjestoler, osv. De fleste Beurer-produkter har 3 eller 5 års garanti.

Luftfukter/renser 330

Merk: Det er minimum 6 måneders reklamasjonsrett på erstatningsprodukter. Reklamasjonsretten gjelder fra opprinnelig kjøpsdato.