Gavetips

Hos Enklere Liv finner du gaver til hele familien. Her kan du velge mellom alt fra sko og massasje til nyttige produkter for hus og hage. Se gavetipsene under!

Gavetips til henne

Det er ikke alltid like enkelt å finne gaven til hun som har alt. Heldigvis kan vi hjelpe deg godt på vei! Hos oss finner du garantert noe som faller i smak – uansett om det er en deilig nattskjorte, varmeteppe eller massasje – her finner du noe som hun virkelig kan sette pris på.

Gavetips til han

Skal du gi gave til din kjæreste, bror, bestefar eller pappa? Hos Enklere Liv finner du gaven til han som har alt, enten det er deilige boksere i bambus, gode GaitLine-sko eller geniale duppeditter som forenkler livet. Her er det gaver for de fleste menn!

Gavetips til bestefar

Hos Enklere Liv finner du fine og smarte gaver til bestefar, enten det er snakk om gaver som holder bestefar på beina eller sørger for en god sirkulasjon for å lindre slitne føtter.

Gavetips til bestemor

Hos Enklere Liv finner du fine og smarte gaver til bestemor, enten det er snakk om en deilig varmeflaske eller smarte gaver som vår bestselger Royal Shopper – ekstra smart med store praktiske hjul.

Gavetips til mamma

Det er ikke alltid like enkelt å finne gaven til mammaen som har alt. Heldigvis kan vi hjelpe deg godt på vei! Hos oss finner du garantert noe som faller i smak – uansett om det er et deilig varmeteppe eller massasje – her finner du noe som mamma virkelig kan sette pris på.

Gavetips til pappa

Skal du gi en gave til pappa? Hos Enklere Liv finner du gaven til pappaen som har alt, enten det er deilige boksere i bambus, gode GaitLine-sko eller geniale duppeditter som forenkler livet. Her er det gaver for de fleste pappaer!

Gavetips til de som har alt

Vi alle kjenner noen som har alt, og det er alltid like vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe i gave. Heldigvis kan du finne smarte og unike gaver her hos Enklere Liv. Hva med en deilig massasjepute, en praktisk røredispenser eller avokadodeler?