Har du prøvd dette tacolefsetrikset?

Tik Tok tacolefse triks

Denne tortilla-teknikken sprer seg over alt i sosiale medier. Nedenfor gir vi deg en liten guide til hvordan du kan lage din egen taco-lefse!

Dette trenger du

Bruk det fyllet du ønsker selv, her er det bare fantasien som setter grenser. Vi anbefaler at du tenker ut 4 ulike soner: en for kjøtt, en for salat, en for salsa/rømme og en for ost. For eksempel valgte vi stekte kyllingstrimler, avokado, salsa/rømme og mozarella, til forfatterens store begeistring! Det er også mulig å lage en dessertvariant med sjokoladepålegg, bananer, syltetøy, jordbær og så videre.

I tillegg kan du finne frem en saks eller kniv.

Slik gjør du

Klipp eller del tortillaen fra en hvilken som helst side og inn til midten. Dette er viktig for å få til bretteteknikken. Tenk deretter at du har 4 soner, og fordel fyllet du har valgt deg ut. Husk at det kan være lurt å starte med litt mindre fyll, slik at du kan klare å brette tortillaen til slutt. Deretter bretter du tortillaen. Først bretter du opp en del der du har klippet, og fortsetter helt til hele lefsen blir en slags lomme.

Til slutt steker du tortillaen, enten i pannen, toastjernet eller i vaffeljernet i ca. 5 minutter eller til den har fått en fin skorpe. For de to sistnevnte kan det være lurt med et bakepapir slik at det blir mindre søl.

Vi håper du blir like fornøyd med dette trikset som oss!