Bytte og retur

Varer kjøpt i nettbutikken

Retur og Angrerett – nettbutikk

Du har 14 dagers angrerett (åpent kjøp) når du handler på enklereliv.no. I butikk gjelder 3 dagers angrerett. Skal du returnere en vare må den sendes i retur til nettbutikkens lager. 

  • Varen må være ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt.

Hvordan returnerer jeg en vare?

  • Varen returneres til nettbutikkens lager innen 14 dager fra du mottok din ordre.
  • Du må selv betale for returen og er ansvarlig for forsendelsen. Vi anbefaler å sende pakken med sporing via Posten.
  • Angreskjemaet som fulgte med din ordrebekreftelse på e-post
  • Beløpet refunderes / faktura oppdateres når vi har mottatt din retur. Dette kan ta ca. 30 virkedager, inkludert posttid. Du får bekreftelse på mail når din retur er registrert.
  • Returadresse: Enklere Liv nettbutikk, Lundedalen 51, 3940 Porsgrunn

Bytte – nettbutikk

Du har 30 dagers bytterett på alle varer kjøpt på enklereliv.no. Skal du bytte en vare som er kjøpt på enklereliv.no må den byttes i fysisk butikk. Du kan bytte til ny vare, en annen størrelse eller tilgodelapp.

  • Varer kjøpt på enklereliv.no kan kun byttes i våre fysiske butikker og det forutsetter at du tar med ordrekvitteringen eller byttelapp.
  • Varen må være ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt. Eksempelvis har du ikke bytterett på Gaitline-sko som er brukt eller mangler merkelapp/skoeske. Sensitive produkter som undertøy, Tempur-produkter, personlig pleie-produkter etc. som ikke er forseglet kan heller ikke byttes av hygieniske årsaker.

Bytte – nettbutikk julen 2020

Har du kjøpt julegaver mellom 1. november og 24. desember 2020 kan den byttes i butikk innen 31.01.2021 med byttelapp som følger med i pakken. Husk at dersom du kun har byttelapp og ikke kjøpsbevis (ordrebekreftelse, fraktbrev, kvittering) gjelder laveste pris i perioden 01.12.20 og 24.12.20. Angreretten er utvidet for kjøp mellom 01.11.20 og 16.12.2020 med 60 dager.

Varer kjøpt i fysisk butikk

Retur og Angrerett – fysisk butikk

I butikk er angreretten 3 dager

Bytte – fysisk butikk

Du har 30 dagers bytterett på alle varer kjøpt i fysisk butikk. Skal du bytte en vare som er kjøpt i fysisk butikk, kan den byttes i alle våre butikker. Du kan bytte til ny vare, en annen størrelse eller tilgodelapp.

  • Varer kjøpt i fysisk butikk kan byttes i alle våre butikker forutsett at du tar med kvitteringen eller byttelapp. Varen må være ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt.
  • Det er ikke bytterett på Gaitline-sko som er brukt eller mangler merkelapp/skoeske. Sensitive produkter som undertøy, Tempur-produkter, personlig pleie-produkter etc. som ikke er forseglet kan heller ikke byttes av hygieniske årsaker.