Bytte og retur

Varer kjøpt i nettbutikken

Retur og Angrerett – nettbutikk

Du har 30 dagers angrerett (åpent kjøp) når du handler på enklereliv.no. I butikk gjelder 3 dagers angrerett. Skal du returnere en vare må den sendes i retur til nettbutikkens lager. 

 • Varen må være ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Fyll ut returskjemaet du fikk på e-post

Fyll ut returskjemaet med all relevant informasjon slik at det blir enklere for de som mottar din pakke på lageret å håndtere din ordre. Skjemaet kan også lastet ned her.

Pakk varene godt

Pakk varene, gjerne i emballasjen varene ble sendt i. Legg med returskjemaet i pakken og sørg for at den er godt pakket slik at ikke varene blir skadet under frakt.

Send pakken med retur-skjemaet

Send pakken med Posten eller den leverandøren du ønsker å bruke. Returen dekker du selv. Ta kontakt med kundeservice dersom returen er en reklamasjonssak.

 • Varen returneres til nettbutikkens lager innen 30 dager fra du mottok din ordre.
 • Du må selv betale for returen og er ansvarlig for forsendelsen. Vi anbefaler å sende pakken med sporing via Posten.
 • Returskjema som fulgte med din ordrebekreftelse på e-post
 • Beløpet refunderes / faktura oppdateres når vi har mottatt din retur. Dette kan ta ca. 30 virkedager, inkludert posttid. Du får bekreftelse på mail når din retur er registrert.
 • Returadresse: Enklere Liv nettbutikk, Lundedalen 51, 3940 Porsgrunn

Bytte – nettbutikk

Du har 60 dagers bytterett på alle varer kjøpt på enklereliv.no. Skal du bytte en vare som er kjøpt på enklereliv.no må den byttes i fysisk butikk. Du kan bytte til ny vare, en annen størrelse eller tilgodelapp.

 • Varer kjøpt på enklereliv.no kan kun byttes i våre fysiske butikker og det forutsetter at du tar med ordrekvitteringen eller byttelapp.
 • Varen må være ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt. Eksempelvis har du ikke bytterett på Gaitline-sko som er brukt eller mangler merkelapp/skoeske. Sensitive produkter som undertøy, CURA-, Tempur-, personlig pleie-produkter etc. som ikke er forseglet kan heller ikke byttes av hygieniske årsaker.
 • Vi har dessverre ikke mulighet for bytte av varer som går tilbake til lageret.

Varer kjøpt i fysisk butikk

Retur og Angrerett – fysisk butikk

I butikk er angreretten 3 dager

Bytte – fysisk butikk

Du har 30 dagers bytterett på alle varer kjøpt i fysisk butikk. Skal du bytte en vare som er kjøpt i fysisk butikk, kan den byttes i alle våre butikker. Du kan bytte til ny vare, en annen størrelse eller tilgodelapp.

 • Varer kjøpt i fysisk butikk kan byttes i alle våre butikker forutsett at du tar med kvitteringen eller byttelapp. Varen må være ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt.
 • Det er ikke bytterett på Gaitline-sko som er brukt eller mangler merkelapp/skoeske. Sensitive produkter som undertøy, Tempur-produkter, personlig pleie-produkter etc. som ikke er forseglet kan heller ikke byttes av hygieniske årsaker.