Sporty gavetips til han og henne

kvinne løper på snø

Er du på leting etter en gave til en sporty venn, eller en pappa som elsker å gå tur? Her har vi samlet våre beste gavetips til de som elsker å bevege seg, enten det er på skitur, løpetur, gåtur i by og fjell eller hjemme i stua.

Gavetips til skientusiasten

Er det noe nordmenn er glad i, så er det å gå på ski! De aller fleste eier allerede ski og staver, så her har vi plukket ut andre smarte produkter som skientusiasten mest sannsynlig ikke har fra før.

Morild lager refleksplagg som er supre på all slags tur. Pannebåndet og halsen er sikre vinnere! Velg mellom svalere plagg i en quickdry-polyester, eller varmere plagg i merinoull. Alle plaggene kommer i flere farger og passer både dame og herre.

For alle de som fryser lett, anbefaler vi varmeplaggene fra HECS. Men et oppvarmet sitteunderlag og varmehansker kan man nyte pausen rundt utenfor skisporene uten å bli kald. Dette er også flotte gavetips til de som tilbringer lange dager i slalåmbakken. På de kaldeste dagene i løypa er varmesåler redningen.

Gode ullsokker får man aldri nok av! Disse tynne ullsokkene fra Ametrine er superkomfortable, og blir garantert brukt.

Gavetips til turgåeren

Godt skotøy er viktig, men det er ekstra viktig for de som går mye. GaitLine lager sko som korrigere fotens stilling slik at man unngår feilbelastning og unødvendig slitasje. Flere av våre kunder mener GaitLine er de mest behagelige skoene som finnes der ute, og best av alt – de er fine!

På gåtur i vintermørket kan det fort bli glatt, og da er brodder hendig å ha. Vi har ulike type brodder, men til gåturer er det Traxole Walking broddene som er best egnet. Piggsko er et godt alternativ til de som går mye ute om vinteren.

Lumus’ lue med LED-lys er kanskje vårt aller beste tips til turgåere. Perfekt til kveldsturer med hunden, skogsturer på stier som ikke er belyst, eller på sene løpeturer. Hvis det er varmt ute kan man enkelt ta av lyset og feste det på jakken.

Gavetips til løperen

Hvis man bor i Norge, så er man rett og slett nødt til å bruke refleks i vinterhalvåret. Aller best synlig er man med en refleksvest – utfordringen er å finne en som man faktisk vil bruke. Lumus sin reflekssele synes på 500 meters avstand og er så nett at man nesten ikke merker at man har den på. Den er justerbar, og passer alt fra størrelse S til XXL.

TIPS: Kjøp denne til både hund og eier, den kan nemlig brukes av begge!

Brodder er også et godt gavetips til alle som løper når det er kaldt og glatt ute. Traxole produserer løpebrodder som er spesifikt utviklet for å brukes med løpesko. De lager også piggsko til løping og utendørstrening i flere farger.

For de som løper eller trener mye, er en massasjepistol den perfekte gave. Beurer MG 185 gir en målrettet massasje og er fantastisk på ømme muskler. Hvis du ser etter et rimeligere alternativ anbefaler vi massasjeputen MG 145 som kan brukes på hele kroppen.