Trillebag med sykkelfeste – For en enklere hverdag

Trillebag med sykkelfeste på Momas Eywa.

Med et stadig økende fokus på sykling som et miljøvennlig og helsefremmende transportmiddel, er det ikke overraskende at flere og flere velger sykkel som sin foretrukne fremkomstmåte. Enten du bruker sykkelen til daglige ærend i byen eller til eventyrlystne turer på landeveien, kan Andersen Shopper tilby en smart og allsidig løsning for å frakte det du trenger.

Kvalitet og allsidighet

Andersen Shopper er kjent for sitt brede utvalg av handletriller og trillebager av høy kvalitet. Disse allsidige produktene kan brukes på utallige måter, fra vanlige handle- og piknikturer til sykkelturer og mer. Med over 60 års erfaring med produksjon av rullende shoppingbager, har Andersen Shopper etablert seg som en pålitelig aktør innen bransjen.

Trillebag med sykkelfeste

Andersens trillebag-løsninger spesielt tilpasset for sykling – ideelt for både vanlige sykler og elsykler. Monteringssettet til Andersen Shopper passer til alle typer sykler med bagasjebrett og gjør det enkelt å feste trillebagen til sykkelen din.

Info: For Scala Shopper, Royal Shopper, Royal Shopper Plus og Komfort Shopper trillebag trenger du både PullEasy og Koblingsstift for å bruke trillebag på sykkel.

Praktiske fordeler

Andersen Shopper trillebagene er laget av høykvalitets aluminium, noe som sikrer god holdbarhet og bærekapasitet på alle utflukter.

Fleksibilitet og sammenleggbarhet

En av fordelene med Andersen Shopper er dens fleksibilitet og sammenleggbarhet. Når den ikke er i bruk, kan trillebagen enkelt slås sammen for å spare plass. Dette gjør den ideell for oppbevaring hjemme eller for enkel transport når den ikke er i bruk.

Hvem passer Andersen Shopper for?

Studenter

For studenter som pendler til og fra campus eller dagligvarebutikken, kan en Andersen Shopper trillebag være en livredder. Med romslig plass til bøker, matvarer og andre nødvendigheter, gjør trillebagen det enkelt å transportere tunge og mange ting uten å måtte bære dem på ryggen.

Eldre

Eldre personer som ønsker å opprettholde sin uavhengighet og mobilitet vil også dra nytte av en Andersen Shopper trillebag. Med muligheten til å feste trillebagen til sykkelen, blir det enklere å utføre daglige ærender som handleturer eller besøk til legen. Den robuste konstruksjonen og de store hjulene gjør trillebagen enkel å manøvrere, selv for de med begrenset styrke eller balanse.

Aktive familier

Familier som er på farten vil også finne nytte av en Andersen Shopper trillebag. Enten det er på vei til sportsarrangementer, pikniker i parken eller utforske nye områder på sykkel, kan trillebagen være en praktisk måte å bære alt fra sportsutstyr til matpakker og leketøy.

Uansett om du er en student på farten, en aktiv pensjonist eller en travel familie, vil en Andersen Shopper trillebag være et verdifullt tillegg til din hverdag. Utforsk vårt utvalg av trillebager og sykkelfester for å finne den perfekte løsningen for dine transportbehov.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om Andersen Shopper og sykkelfester? Ta en titt på vårt utvalg på nett eller kontakt oss via e-post eller kontaktskjema. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen for dine transportbehov. God tur!

Kalde hender og føtter? Slik holder du de varme

Kalde hender og føtter? Hold de varme med varmevotter fra HeatX.

Mange av oss opplever utfordringen med kalde hender og føtter, spesielt i de kalde månedene. Dette vanlige fenomenet kan redusere vår følelse av velvære og påvirke våre daglige aktiviteter. Men hvorfor skjer dette, og kanskje viktigst, hva kan vi gjøre med det?

I denne artikkelen utforsker vi årsakene bak kalde hender og føtter, og presenterer praktiske og smarte løsninger som kan gjøre en stor forskjell.

Årsaker til kalde hender og føtter

Kalde hender og føtter kan skyldes en rekke faktorer. En primær årsak er dårlig sirkulasjon, hvor kroppen begrenser blodstrømmen til hender og føtter for å bevare kjernevarmen. Andre faktorer inkluderer stillesittende livsstil, ernæringsmangler, og medisinske tilstander som anemi eller Raynauds syndrom, en tilstand som forårsaker en unormal innsnevring av de små blodkarene.

For å motvirke kalde henter og føtter, er det flere tiltak man kan gjøre:

  1. Beveg deg regelmessig: Fysisk aktivitet stimulerer blodsirkulasjonen. Korte, hyppige turer kan gjøre underverker.
  2. Kle deg smart: Lagvis bekledning hjelper til med å isolere kroppen din og beholde varmen. Husk også på materialvalget; naturlige fibre som ull er spesielt gode til å holde på varmen.
  3. Unngå tobakk og moderer alkoholinntak: Begge deler kan påvirke blodsirkulasjonen negativt.
  4. Spis riktig: Et balansert kosthold rikt på jern, magnesium, og vitaminer spiller en nøkkelrolle i å opprettholde god sirkulasjon.

Varmeløsninger fra HeatX

Etter å ha implementert vanene ovenfor og du likevel fryser, kan du vurdere å legge til et ekstra lag med varme og komfort gjennom produkter fra HeatX. HeatX er en innovativ løsning for de som sliter med kalde hender og føtter, spesielt under de kaldeste månedene. HeatX Varmehansker og varmesåler bruker elektrisk varme for å gi direkte og justerbar varme slik at du enkelt kan tilpasse hvor mye varme du har behov for.

Dette sier kundene våre om HeatX varmehansker

Tilbakemeldingen fra våre kunder sier mye om effektiviteten til HeatX-produktene. En kunde nevner, «God å bruke på kalde dager. Sliter med leddgikt, og det føles mye bedre å være ute når jeg bruker disse.» En annen sier, «Gode og varme å ha på når det er kaldt. Perfekt gave til mannen min med ‘lik-fingre’!» Disse tilbakemeldingene understreker hvordan HeatX varmehansker ikke bare tilbyr fysisk varme, men også forbedrer livskvaliteten for brukerne ved å gjøre utendørsaktiviteter mer behagelige.

Å holde hender og føtter varme handler ikke bare om komfort; det er også viktig for generell helse og velvære. Ved å kombinere daglige vaner som forbedrer blodsirkulasjonen med innovative løsninger fra HeatX, kan du effektivt bekjempe kalde hender og føtter. Enten det er for utearbeid, kjølige turer i bilen, tilbyr HeatX en praktisk og effektiv løsning for å holde kulden i sjakk.

Trenger du tips produkter som kan hjelpe deg med å øke sirkulasjonen i hendene når du er innendørs, kan du se på produktene fra IMAK.

Tungt å komme tilbake til jobb etter ferien? Her er våre beste tips!

Etter en lang ferie kan det være ekstra tøft å komme tilbake igjen på jobb, både for hodet og kropp. Her finner du flere gode tips til hvordan du kan gjøre overgangen litt enklere!

Korrekt sittestilling

Etter mange late dager i solen kan det være en stor omstilling å sitte rett opp og ned foran en skjerm, mange timer om dagen. Bruk en ryggstrekker så kan du oppleve økt energi og mindre smerter gjennom dagen, enten om du tar en pause og ligger på ryggstrekkeren i 15 minutter eller bruker den som støtte i kontorstolen. Se alle holdningsproduktene fra Swedish Posture her.

Trenger du ekstra oppmyking av stive kontorskuldre kan du se nærmere på Beurer MG 185 Massasjepistol og Beurer MG 153 Nakkemasserer.

Sunn start på hverdagen

De fleste av oss har kost seg ekstra godt i ferien med god mat og drikke. Hvis du ønsker å kickstarte en sunnere hverdag kan du for eksempel starte med å lage en deilig salat i den sammenleggbare bollen fra STOJO eller de sammenleggbare boksene fra Nuzzie. De tar ekstra liten plass i sekken eller vesken, og kan romme en god og sunn porsjon du blir mett av. I tillegg kan du for eksempel bruke STOJO også til å steke grove brød.

Elsker du avokado vil 3-i-1 avokadodeleren være uunnværlig. Få fine avokadoskiver i en fei, med kun ett enkelt verktøy! Det er ikke for uten grunn til at avokadodeleren er blant våre bestselgere. Dette sier kundene:

Hadde jeg visst hvor enkelt det var å bruke den, hadde jeg kjøpt den før 🙂

Anne, fra enklereliv.no

TIPS: Husk å la kjernen være igjen hvis du kun ønsker å bruke halve avokadoen, så blir den ikke like fort brun.

Spar miljøet med smarte kopper

Drikker du mye kaffe i løpet av en arbeidsdag kan det være lurt å bytte ut kruset eller pappkoppen på arbeidsplassen med din egen kopp med lokk. På den måten vil du kunne klare å drikke opp kaffen før den blir kald, noe som blant annet sparer på mengden kaffe som kastes i løpet av en hel arbeidsdag. Erstatter den en pappkopp vil du i tillegg redusere på mengden søppel.

Bruker du koppene fra STOJO så er disse sammenleggbare og tar derfor ekstra liten plass og er enkle å frakte med seg på vei til og fra jobb.

Få en bedre arbeidshverdag med gode sko

Er du aktiv under store deler av dagen? Da kan det være vel så viktig å investere i et par ekstra gode sko, som gjør at kroppen bedre tåler å gå på hardt underlag. GaitLine er anerkjent for sin revolusjonerende skosåleteknologi, og har spesialisert seg på den urbane hverdagsskoen. Dette er sko som både ser flott ut på foten, samtidig som de hjelper kroppen med korrekt belasting gjennom hele dagen. Les mer om GaitLine-teknologien her.

Flere tips

Luftavkjøling på budsjett

På de varmeste månedene er det uvurderlig å eie en luftavkjøler, enten det er snakk om bordvifte eller aircondition. For deg som ikke har det aller største budsjettet, men behov for avkjøling anbefaler vi å se nærmere på bordviften fra Beurer, som har en smart avkjøling sammenlignet med tradisjonelle bordvifter.

Spar strøm – avkjøl lokalt

Det går mye strøm og energi å kjøle ned et helt rom, i tillegg til tid. Med en liten bordvifte kan du bli nedkjølt, helt uten å bruke mye unødvendig energi – hvis du ikke vil. Bordviften fra Beurer har i tillegg til vanlig vifte, et smart filter som bruker fordampningsprisippet for kjøle deg ned mer effektivt enn ved en tradisjonell bordvifte.

Slik fungerer den

Du fyller vannflasken og setter den i beholderen, som du drar ut på siden av viften. Vannet i beholderen vil deretter fylle opp et rom i bunnen av viften og suges opp av et filter, slik at tørr varm luft blir fuktig og kjølig. Deretter plugger du den i PC-en eller i et adapter (ikke inkudert), så får du frisk avkjøling i opptil 4 timer. Fyll deretter på vanntanken hvis du ønsker mer avkjøling.

Vil du vite mer om hvordan bordviften fra Beurer fungerer kan du se videoen under:

Kan brukes omtrent over alt

Bordviften har mange bruksområder og passer ypperlig for deg som trenger avkjøling ved skrivebordet, når du skal sove om natten eller enkel avkjøling når du sitter i sofaen.

Om du trenger en rask, enkel og rimelig løsning på luftkjøling er Beurer LV 50 rett og slett et godt alternativ!

Morsomme aktiviteter du kan gjøre i påsken

Påsken er en av de mest spennende tider på året for mange. Det er en tid for å slappe av og nyte god mat, samtidig som man kan glede seg over den vakre naturen som endelig begynner å våkne til liv igjen etter en lang og kald vinter. Her er ti morsomme og fine aktiviteter du kan finne på i påsken.

1) Grille i skogen 

Hva med å ta lunch eller middag ute en dag? Uansett om du er hjemme, eller har en liten skog i nærheten, er det stor suksess å friste med grillmat. Skal du ut på gåtur anbefaler vi på det varmeste vår miljøvennlige grill, Barbeco. Minigrillen er lett og enkel å ta med seg, og har du i tillegg grillbrikettene så er den klar på 2 minutter! Perfekt til utålmodige og sultne barn som venter på en varm pølse eller to. Topp det hele med varm kakao, så blir turen komplett! 

2) Lete etter påskeegg 

Har du små barn kan en påskeeggjakt være utrolig spennende og gøy! Her kan du bestemme helt selv om du ønsker å gjemme flere små egg, eller et stort egg, til glede for både store og små. Ønsker du å gjøre jakten litt ekstra spennende, kan du lage et egenkomponert skattekart med ledetråder som til slutt leder frem til premien. Du kan også legge ledetråder i små påskeegg de finner underveis, som til slutt leder til et stort egg.  

3) Isfiske 

Bor du nærheten av en innsjø? Dersom isen er trygg og du har et isbor og fiskeutstyr, kan det være en gøy familieaktivet å isfiske. Kanskje dere til og med kan gjøre det til en konkurranse? I tillegg smaker det ofte ekstra godt med selvfanget mat. Er du i tvil og isen er trygg kan du følge med på isvarslingen

4) Ake

De fleste familier har et akebrett eller flere liggende i garasjen eller i boden. Aking er en perfekt uteaktivtet til hele familien, og dersom du ikke har akebrett kan du alltids bruke en plastpose. 

5) Gå tur og finn blomster

Å gå tur ute mens sola skinner gjør godt for både kropp og sjel. Du kan enten gå alene eller ta med hele familien for en ekstra hyggelig tur. Kanskje dere til og med kan klare å finne noen fine hestehover eller grener som kan brukes som dekor? 

6) Påskebingo 

Ønsker du litt mer action på turen kan du lage påskebingo for barna som de skal lete etter mens dere er ute på tur. Førstemann til å finne alle tingene på arket vinner! Er du usikker på hvordan du skal lage brettene, kan du enkelt Google «turbingo» så finner du mange fine forslag eller gå inn på dnt.no for ferdige brett. 

7) Bake

Påsken er den perfekte tiden til å bake noen deilige påskekaker og andre godbiter. Prøv å bake en tradisjonell påskekake, eller lag din egen vri på påskebaksten.

8) Håndverk

Påsken er også en fin tid for å prøve seg på ulike håndverksprosjekter. Kanskje du vil lære å strikke, hekle eller sy? Eller kanskje du vil prøve deg på å lage egne påskepynt?

9) Lese

Sett av tid til å lese en god bok eller to i påsken. Finn en spennende krimroman eller en romantisk bok, og kos deg med en god leseopplevelse.

10) Spill

Ta fram brettspillene og kortstokkene, og kos deg med en hyggelig kveld sammen med venner og familie. Påsken er en tid for å slappe av og nyte samvær med de du er glad i.

Se og bli sett med refleks og LED-lys

Har du opplevd nestenulykker med bil i mørket? Børst støv av den gamle refleksen eller invester i nye slik at du blir synlig i trafikken! 

20. oktober markeres Refleksdagen over hele landet. Målet er å minne folk på å bruke refleks for å unngå at man havner i en ulykke. 

Bruk refleks med LED-lys

Det kan være lurt å investere i refleks, gjerne med LED-lys, som gjør at du synes ekstra godt i nattemørket. Da har du én ting mindre å bekymre deg over, enten det er til deg selv eller noen du kjenner. Jo flere reflekser man bruker, jo bedre.

Plagg med refleks – perfekt til tur

Synes du det er vanskelig å huske på refleksen kan refleksplaggene til Morild være et godt alternativ! Morild har som mål å lage refleksplagg som oppfyller tre ufravikelige krav: Høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket. I det trykte mønsteret på hvert plagg finner du den aller råeste refleksteknologi, Heat Ref-Tec, som reflekterer svært kraftig når lyset treffer. Perfekt for deg som elsker å jogge eller gå turer, uansett årstid. 

Plagg med lys – et smart valg i høstmørket

Ønsker du å sørge for at du både ser bedre i mørket og blir sett? Da er en lue med LED-lys et godt alternativ.

Kun 4 av 10 bruker refleks 

Ifølge Trygg Trafikk bruker kun 4 av 10 refleks. De dårligste i klassen er menn 30+, mens de flinkeste er barna. Mange tenker kanskje at man er godt synlig hvor det er gatelys, men følger vi statistikken skjer de fleste ulykker i byene. Bruker du refleks har bilistene opptil 10 sekunder responstid ved en fart på 50 km/t, dersom du unngår å bruke refleks blir responstiden redusert til kun 2 sekunder. Å bruke refleks kan derfor være en forskjell på liv eller død. 

Bruker du refleks? Hos Enklere Liv kan du finne refleks, med og uten LED-lys. Vi anbefaler alle å beskytte seg selv og sine nærmeste i nattemørket.

Smarte produkter som gjør deg synlig i mørket