Vinterfavoritter

Batteridrevne varmeplagg

Utforsk vårt utvalg av batteridrevne varmeplagg, fra gode og varme hansker som holder fingrene varme på de kaldeste dagene, til komfortable såler og varmevester som gir deg den perfekte balansen mellom stil og varme til vinteren.

Vintersko

Gjør deg klar for vinteren med GaitLine vintersko – en revolusjon i fottøyteknologi. Våre sko er skapt for å møte de utfordrende vintermånedene med stil og komfort. Aktiver foten din, hold deg varm og stabil gjennom vinteren med GaitLine, og opplev den norske innovasjonen som hjelper deg å takle alle hverdagens eventyr, uansett vær.

Piggsko

Hver eneste vinter preges nyhetsbildet av glatte veier og fortau, både i byer og i distriktene, og mange faller og skader seg. Mange av disse skadene kunne ha vært unngått. Så, hvordan unngår du å bli en del av statistikken?

Det enkle svaret er selvfølgelig å være mer forsiktig. Heldigvis finnes det skotøy som virkelig hjelper deg på glattisen – velg mellom vanlig piggsko som er perfekte i hverdagen eller piggsko for ulike typer aktiviteter. Husk TraXole skobeskytter så holder du deg også trygg hvis du skal gå på fliser innendørs.

Varme

Fryser du lett, eller kjenner du noen som fort blir kald? Hold deg varm med alt fra varmetepper og varmeputer til varmesokker.