Slik velger du riktig Tempur-pute

En god natts søvn starter ofte med hvordan vi ligger når vi sover. Opplever du ofte dårlig søvnkvalitet, snorking, stiv nakke eller hodepine, kan det være lurt å finne den riktige puten for deg. 

Hvordan sover du? 

For å kunne identifisere hvilken pute som passer best til deg, må man kartlegge hvordan du sover. Sover du mest på ryggen, magen eller snur du deg mye i løpet av natten? 

For deg som sover på siden 

Sover du på siden bør du velge puter som gir god støtte til hode og nakke, slik at ryggraden får hvile i en rett linje. Tempur Millenium Sovepute har en buet kant som er utformet for å gi korrekt støtte til nakken. Tempur Original Pute har en mindre kant enn Millenium, men gir fortsatt godt terapeutisk sovestilling. Utformingen til Original følger din kurve og gir god støtte til hode, nakke og skuldre for en god natts søvn 

For deg som sover på ryggen 

Sover du på ryggen er det ofte middels høye puter som gir best støtte til nakkevirvlene. Tempur Millenium og Original Sovepute passer også godt til de som sover mest på rygg. 

For deg som bytter sovestilling 

Har du ingen bestemt sovestilling kan Tempur Traditional Pute være et godt alternativ. Puten gir deg unik avslapning i alle sovestillinger, og du får den i tre ulike fastheter, fra myk til hard. Traditional puten består av et annet materiale enn Original/Millennium. Det er både litt fastere materiale og mer fyll i putene fra myk til fast.