Den ultimate gaveguiden – gaver i alle prisklasser

På leting etter gave, men usikker på hva du skal gi? Dette er våre beste gavetips i alle prisklasser!

Vi kjenner alle noen som aldri ønsker seg noe, eller som helt enkelt har “alt”. De som man hvert år sliter med å finne en gave til. Vi har derfor samlet våre beste gavetips med ting de aller fleste ikke har fra før.

Uansett om det er en stor eller liten anledning som skal markeres, så har vi en gave som kan passe!

Gaver under 300 kr

OXO 3-i-1 Avocadodeler

Det perfekte redskapet for en avocado-elsker. OXOs avocadodeler har alle funksjonene man trenger: den kutter avocadoen i to, fjerner stenen og deler inn i fine, ensartede skiver. Kan enkelt vaskes i maskinen.

Hadde jeg visst hvor enkelt det var å bruke den, hadde jeg kjøpt den før 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anne K, kunde Enklereliv.no

Eggtimer med melodi

Kjenner du en som alltid glemmer å sette på stoppeklokken, og får overkokte egg? Med BeepEgg eggtimer vil de aldri oppleve det igjen. Denne smarte saken gir beskjed når egget er ferdig kokt – akkurat så hardt eller mykt man ønsker.

Gaver under 500 kr

Beurer BS 45 Sminkespeil med lys

Dette belysende kosmetikkspeilet er perfekt for å få et godt resultat av sminken. Kan brukes på badet eller andre steder man måtte ønske. Det har også en ekstra stor speiloverflate med magnetisk forstørrelsesspeil, og justerbar dimmerfunksjon.

Eledea – brannsikre LED-lys

Kjenner du en som er glad i levende lys? Da er disse fantastiske lysene fra Eledea en perfekt gave. Med 3D flamme og pulserende LED-lys kan man nå tenne lys uten å tenke på fare for brann eller ulykker. Kronelysene har en batterilevetid på + 200 timer, som gir utallige timer med hyggelig stemning.

Gaver under 700

Beurer Massasjepute MG 145

En av våre favoritter! Denne massasjeputen er kåret til best i test og er en ypperlig gave for de som sliter med stiv nakke, skuldre, rygg eller ben. Beurers massasjepute har innebygd lys- og varmefunksjon, og er liten og lett å ta med seg!

Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

Gir god massasje, og kan flyttes rundt på rygg, lår, nakke osv. Anbefales 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Irene, kunde Enklereliv.no

SovGodt Knepute

Sliten den du skal gi gave til med vond korsrygg? Da kan denne puten hjelpe! Kneputen avlaster både rygg, hofter og ben, og reduserer eventuelle smerter i nedre del av ryggen. Anbefales både til de med kroppssmerter og de som ønsker å sove godt. Passer perfekt for de som sover på siden.

Veldig fornøyd har mindre vondt i korsryggen helt super 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sissel, kunde Enklereliv.no

Gaver til under 1000 kr

Beurer HD 75 Varmeteppe

Kjenner du noen som alltid vil skru opp varmen i stua, selv når alle andre er passe varme? Et varmeteppe er et supert alternativ til å skru opp varmen i hele rommet, enten i felles oppholdsrom eller i ettroms-leiligheter.

Med dette myke varmeteppet fra Beurer holder man seg varm på selv de kjøligeste kveldene. Varmeteppet har 6 ulike temperaturinnstillinger, og kobles automatisk ut etter 3 timer.

Jeg er en veldig frossen dame, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kjøpte dette før… det er uvurderlig! Dette blir nok julegaven 2021. Anbefales på det sterkeste!  

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pia, kunde Enklereliv.no

Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Har du en venn eller et familiemedlem med høyt aktivitetsnivå? Et massasjebelte for både rygg, nakke og skuldre er da den perfekte gaven. Shiatsu-massasjen virker avkoblende og pleier ømme muskler. Med tre ulike hastighetsinnstillinger, varme- og lysfunksjon og åtte massasjehoder, kan man enkelt tilpasse massasjen for å oppnå maksimal komfort.

Veldig bra 👍🏼. Tar tak der man ønsker det da den er flyttbar. Anbefales gjerne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lillian, kunde Enklereliv.no

Beurer Fotvarmer med massasje FWM 45

Dette er for frysepinnen! Vi har alle minst én i familien vår. Denne unike fotvarmeren gir også en deilig massasje, som igjen bidrar til å øke blodsirkulasjonen og holde føttene gode og varme. Varme- og massasjefunksjonen kan operere hver for seg.

Den ble gitt i gave til en m revmatisme, og tilbakemeldingen var positiv. Har blitt brukt daglig i romjulen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jorunn Alise, kunde Enklereliv.no

Gaver under 1500 kr

TraXole Piggsko (Unisex)

Har du en turkompis? Disse skoene anbefales til alle som liker å gå tur i all slags vær. Med slitesterke og kraftige pigger vil du få et maksimalt grep gjennom hele vinteren. Skoen er foret med 3M Thinsulate som sikrer at man holder seg varm. Anbefales for å gå trygt i vinter!

Husk skobeskytter – de gjør det mulig å bruke skoene inne uten å slite på gulvet.

Er veldig fornøgd med desse skoa. No går eg avslappa og trygt på isete vegar. Desse kan eg verkeleg anbefale! Er små i str. Eg kjøpte eitt nr større enn vanleg, då passa dei perfekt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aud-Torhill, kunde Enklereliv.no

Beurer Nakkemasserer MG 153

I en hektisk hverdag er det vell så viktig med et avbrekk. Denne nakkemasserer gir en penetrerende, klassisk eltemassasje for maksimal avslapning og muskelavspenning. Den gir i tillegg mulighet for massasje på flere områder som korsrygg, legger og lår.

Beste nakkemassasje jeg har prøvd 👏👏

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hege, kunde Enklereliv.no

HECS Varmesåler Unisex

Det kan fort bli kaldt på føttene når man er ute på tur om vinteren. Disse varmesålene løser problemet! Man kan selv regulere varmen etter behov, og velge mellom tre nivåer ved hjelp av en fjernkontroll. Varmesålene har 2 – 6 timer batteritid, avhengig av varmenivå og utendørs temperatur. De er ergonomisk utformet med en gel-pute i hælen som gjør at de er svært komfortable.

HECS Varmesåler Unisex fikk terningkast 5 av TV 2 hjelper deg, februar 2019.

Deilige såler som gir god varme. Fjernkontrollen virker gjennom skoene. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingunn, kunde Enklereliv.no