Den ultimate gaveguiden – gaver i alle prisklasser

På leting etter gave, men usikker på hva du skal gi? Dette er våre beste gavetips i alle prisklasser!

Vi kjenner alle noen som aldri ønsker seg noe, eller som helt enkelt har “alt”. De som man hvert år sliter med å finne en gave til. Vi har derfor samlet våre beste gavetips med ting de aller fleste ikke har fra før.

Uansett om det er en stor eller liten anledning som skal markeres, så har vi en gave som kan passe!

Gaver under 300 kr

EasyCheese Osteklokke

Når denne osteklokken kom på markedet ble den en skikkelig snakkis! Med EasyCheese kan man droppe plastposen, og oppbevare osten i en boks som også brukes til servering.

Ettersom det blir mindre igjen, kan man enkelt presse opp osten fra bunnen. Praktisk og hygienisk med andre ord!

Bestilte to osteklokker og vi er veldig fornøyde. Osten tørker ikke ut og til og med hvitost på 1 kg går fint nedi. Lett å skjære ost for alle i familien. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inger-Lise, kunde Enklereliv.no

Snap N´Strain Dørslag

Dette dørslaget er genialt! Bare fest den på innsiden av kjelen og sil vannet rett ut i vasken. Dørslaget er enkelt å vaske i maskin – og kanskje aller best – tar liten plass i skapet.

Genial liten sak!🙌🏼👍🏼

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Camilla, kunde Enklereliv.no

OXO 3-i-1 Avocadodeler

Det perfekte redskapet for en avocado-elsker. OXOs avocadodeler har alle funksjonene man trenger: den kutter avocadoen i to, fjerner stenen og deler inn i fine, ensartede skiver. Kan enkelt vaskes i maskinen.

Hadde jeg visst hvor enkelt det var å bruke den, hadde jeg kjøpt den før 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anne K, kunde Enklereliv.no

Beurer MG 16 Minimasserer

Lange dager på kontoret og stive ledd? Denne minimassereren er rimelig gave som kan bidra til å stresse ned i hverdagen.

Beurer Minimasserer gir en beroligende massasje og er ideell både for rygg, nakke, armer og ben. Den er dessuten liten og hendig, som gjør det lett å ta den med seg på farten – kanskje noe å ha med i kofferten på neste ferie?

BRIX EggPerfect eggkoker

Kjenner du en som alltid glemmer å sette på stoppeklokken, og får overkokte egg? Med EggPerfect eggekoker vil de aldri oppleve det igjen. Denne smarte saken gir beskjed når egget er ferdig kokt – akkurat så hardt eller mykt man ønsker.

Gaver under 500 kr

Stirr Time Automatisk Sausevisp

Vi vet vet alle hvor irriterende det er når sausen brenner seg fast, men det er kanskje ikke alle som er klar over at det faktisk finnes en enkel løsning.

En automatisk sausevisp sørger for et perfekt resultat hver gang, og kokken kan bruke tiden på noe annet enn å røre. Fungerer også utmerket til risgrøt!

Gjør saus hverdagen mye enklere. Lett å bruke og rengjøre. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tor Erik, kunde Enklereliv.no

Gustbuster orkanparaply

Hvem er ikke lei paraplyer som blir ødelagt av et lite vindkast? Med denne paraplyen slipper man å stadig kjøpe nye paraplyer, denne tåler nemlig (nesten) alt!

Paraplyen ble kåret til den mest robuste paraplyen av både NRK og TV2. Kanskje ikke en typisk gave, men veldig kjekt å ha, og noe alle har behov for.

Kjæmpegod paraply. Midt i blinken for ækte Bærgens regnvær ☔️☔️😄😄

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Berit, kunde Enklereliv.no

Oxo frukt- og grønnsakskutter

Tidsklemma kan virkelig påvirke lysten til å lage mat. OXO frukt- og grønnsakskutter i rustfritt stål sparer både tid og krefter! Rask kutting i én bevegelse – enklere blir det ikke! Med denne har man fredagstacoen på bordet i rekordfart. Tåler også oppvaskmaskin.

STOJO Bowl

STOJO er en supersmart, sammenleggbar matboks som kan brukes til både frokost, lunsj og middag. Beholderen kan vaskes i maskin og tåler både fryser, mikro og stekeovn.

Når den ikke er i bruk kan den enkelt slås sammen slik at den tar minimalt med plass i veska eller kjøkkenskapet. En praktisk gave til alle som har med seg lunsj på skole eller jobb.

Beurer BS 45 Sminkespeil med lys

Dette belysende kosmetikkspeilet er perfekt for å få et godt resultat av sminken. Kan brukes på badet eller andre steder man måtte ønske. Det har også en ekstra stor speiloverflate med magnetisk forstørrelsesspeil, og justerbar dimmerfunksjon.

Beurer Varmelaken UB 53

Gi bort en god og varm natts søvn med Beurers varmelaken. Utmerket for å holde på varmen under kalde vinternetter! Varmelakenet passer perfekt i sengen og er laget av myk mikrofleece som er behagelig mot huden.

Veldig godt å bruke – plages du med å fryse om kveldene når vinteren er her, kjøp dette varmelaken og ha ei god natt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gerd Ingebjørg, kunde Enklereliv.no

Eledea – brannsikre LED-lys

Kjenner du en som er glad i levende lys? Da er disse fantastiske lysene fra Eledea en perfekt gave. Med 3D flamme og pulserende LED-lys kan man nå tenne lys uten å tenke på fare for brann eller ulykker. Kronelysene har en batterilevetid på + 200 timer, som gir utallige timer med hyggelig stemning.

Gaver under 700

Beurer FB 21 Fotbad

Kjenner du noen som står og går du mye i løpet av en dag? Dette fotbadet vil gir velbehag og et lite avbrekk fra en stressende hverdag. Et fotbad med varmetemperering, i tillegg til vibrerende- og boblemassasje som virker sirkulasjonsøkende.

Deilig fotbad. Brukes av både barn og voksne i huset.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jorunn, kunde Enklereliv.no

OXO Spiralizer

Kjenner du noen som du vet sliter med å finne inspirasjon til middag i hverdagen, eller som ofte tyr til raske løsninger? Med denne toppmodellen blant spiralizere kan man enkelt lage sunne og gode grønnsaksnudler, pasta eller ris. Sunne måltider er bare en vri unna!

Tåler vask i oppvaskmaskin.

Beurer HD 75 Varmeteppe

Kjenner du noen som alltid vil skru opp varmen i stua, selv når alle andre er passe varme? Et varmeteppe er et supert alternativ til å skru opp varmen i hele rommet, enten i felles oppholdsrom eller i ettroms-leiligheter.

Med dette myke varmeteppet fra Beurer holder man seg varm på selv de kjøligeste kveldene. Varmeteppet har 6 ulike temperaturinnstillinger, og kobles automatisk ut etter 3 timer.

Jeg er en veldig frossen dame, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kjøpte dette før… det er uvurderlig! Dette blir nok julegaven 2021. Anbefales på det sterkeste!  

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pia, kunde Enklereliv.no

Negl- og fottrimmer Beurer MP 41

Føtter og hender er viktige, og trenger å behandles godt. Med denne negl- og fottrimmeren kan man unngå hard hud, liktorner, inngrodde negler osv. Settet består av en motorisert sliper, med 7 slipeflater, som roterer i ulike hastigheter og sliper effektivt selv ved hard hud og mye motstand.

Anbefales til alle som plages med føttene sine, den har et lys som er rett og slett genialt og som gjør det enkelt og se hva du gjør. 10 poeng av 10 mulige!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brita, kunde Enklereliv.no

Beurer FM 39 Shiatsu Fotmasserer

Denne fotmassereren etterligner den japanske tommel- og fingerpress massasjen shiatsu, og gir en sirkulasjonsfremmende fotsoneterapi-massasje. Apparatet kan stilles inn etter valgfri varmefunksjon. En deilig og avslappende gave!

Anbefales både til de med fotsmerter og de med slitne føtter etter en lang tur.

SovGodt Knepute

Sliten den du skal gi gave til med vond korsrygg? Da kan denne puten hjelpe! Kneputen avlaster både rygg, hofter og ben, og reduserer eventuelle smerter i nedre del av ryggen. Anbefales både til de med kroppssmerter og de som ønsker å sove godt. Passer perfekt for de som sover på siden.

Veldig fornøyd har mindre vondt i korsryggen helt super 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sissel, kunde Enklereliv.no

Gaver til under 1000 kr

Beurer Massasjepute MG 145

En av våre favoritter! Denne massasjeputen er kåret til best i test og er en ypperlig gave for de som sliter med stiv nakke, skuldre, rygg eller ben. Beurers massasjepute har innebygd lys- og varmefunksjon, og er liten og lett å ta med seg!

Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

Gir god massasje, og kan flyttes rundt på rygg, lår, nakke osv. Anbefales 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Irene, kunde Enklereliv.no

Beurer Fotvarmer med massasje FWM 45

Dette er for frysepinnen! Vi har alle minst én i familien vår. Denne unike fotvarmeren gir også en deilig massasje, som igjen bidrar til å øke blodsirkulasjonen og holde føttene gode og varme. Varme- og massasjefunksjonen kan operere hver for seg.

Den ble gitt i gave til en m revmatisme, og tilbakemeldingen var positiv. Har blitt brukt daglig i romjulen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jorunn Alise, kunde Enklereliv.no

Beurer FB 35 Fotbad – med aromaterapi

En fotbad med avslappende aromaterapi gir en luksuriøs følelse av velvære i eget hjem. FB 35 fra Beurer er et fotspa med vibrasjonsmassasje, boblemassasje og vanntemperering. Velg mellom aromaoljene for harmoni, enegi og hvile, alt ettersom hva den som mottar gaven kan trenge.

Passer opp til skostørrelse 44.

Denne bruker jeg ofte for slitne føtter etter jobb. Helt fantastisk produkt. Meget bra med egen beholder for fotsalt/olje/fotsåpe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lisbeth, kunde Enklereliv.no

Tempur Original Pute

Tempur materialet er perfekt for trykkavlastning. Denne puten støtter hodet, nakke og skuldre for å hjelpe ryggraden med å tilpasse seg. Anbefales for de som sover på siden og ryggen, og de som trenger en mer terapeutisk sovestilling.

Trekket kan enkelt fjernes og vaskes på opp till 60°C.

Gaver under 1500 kr

Beurer WL 50 wakeuplight

Kjenner du noen som sliter med å stå opp om morgenen? Da burde de prøve en wakeuplight! Denne lampen gir en myk og avslappende start på dagen med lys som simulerer en soloppgang kombinert med en alarm.

TraXole Piggsko (Unisex)

Har du en turkompis? Disse skoene anbefales til alle som liker å gå tur i all slags vær. Med slitesterke og kraftige pigger vil du få et maksimalt grep gjennom hele vinteren. Skoen er foret med 3M Thinsulate som sikrer at man holder seg varm. Anbefales for å gå trygt i vinter!

Husk skobeskytter – de gjør det mulig å bruke skoene inne uten å slite på gulvet.

Er veldig fornøgd med desse skoa. No går eg avslappa og trygt på isete vegar. Desse kan eg verkeleg anbefale! Er små i str. Eg kjøpte eitt nr større enn vanleg, då passa dei perfekt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aud-Torhill, kunde Enklereliv.no

Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Har du en venn eller et familiemedlem med høyt aktivitetsnivå? Et massasjebelte for både rygg, nakke og skuldre er da den perfekte gaven. Shiatsu-massasjen virker avkoblende og pleier ømme muskler. Med tre ulike hastighetsinnstillinger, varme- og lysfunksjon og åtte massasjehoder, kan man enkelt tilpasse massasjen for å oppnå maksimal komfort.

Veldig bra 👍🏼. Tar tak der man ønsker det da den er flyttbar. Anbefales gjerne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lillian, kunde Enklereliv.no

Beurer Nakkemasserer MG 153

I en hektisk hverdag er det vell så viktig med et avbrekk. Denne nakkemasserer gir en penetrerende, klassisk eltemassasje for maksimal avslapning og muskelavspenning. Den gir i tillegg mulighet for massasje på flere områder som korsrygg, legger og lår.

Beste nakkemassasje jeg har prøvd 👏👏

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hege, kunde Enklereliv.no

HECS Varmesåler Unisex

Det kan fort bli kaldt på føttene når man er ute på tur om vinteren. Disse varmesålene løser problemet! Man kan selv regulere varmen etter behov, og velge mellom tre nivåer ved hjelp av en fjernkontroll. Varmesålene har 2 – 6 timer batteritid, avhengig av varmenivå og utendørs temperatur. De er ergonomisk utformet med en gel-pute i hælen som gjør at de er svært komfortable.

HECS Varmesåler Unisex fikk terningkast 5 av TV 2 hjelper deg, februar 2019.

Deilige såler som gir god varme. Fjernkontrollen virker gjennom skoene. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingunn, kunde Enklereliv.no

CURA Pearl Classic Vektdyne

Kjenner du noen som lider av dårlig søvn? Da anbefaler vi å prøve en vektdyne. Vektdynene fra Cura kan forbedre søvnkvalitet og gi mer energi.

Hvis den du skal kjøpe gave til allerede har en Cura dyne, er et Cura sengesett en super gave. Merk at sengesettet kun passer til dynene på 210 cm.

Cura har også deilige vekttepper, som har de samme terapeutiske egenskapene som dynen, og er perfekt for avslapning i sofaen.

Dette er den beste dynen jeg noen gang har prøvd. Har nå brukt den i 1mnd og er helt avhengig. Den gir roligere og dypere søvn, med mindre oppvåkning om natten. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirjam, kunde Enklereliv.no

Gaver under 2000 kr

Beurer FM 90 Fotmasserer

En fotmasserer er noe alle kan ha stor glede av. Denne bestselgeren fra Beurer gir både shiatsu- og lufttrykksmassasje, og har også en valgfri varmefunksjon. Apparatet kan stilles inn etter tre intensitetsnivåer og tre massasjeområder. Alle føtter fortjener en velfortjent massasje! Passer opptil størrelse 46.

Veldig bra – gir god massasje og varme

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Annie, kunde Enklereliv.no

Denne varmevesten tilfører varme med kun ett enkelt knappetrykk. I vesten er det integrert varmepaneler både foran på brystet og bak på korsryggen, med en batteritid opptil 10 timer. Man kan enkelt regulere varmen i vesten etter eget behov, med tre ulike varmenivåer. Perfekt på skitur for å unngå å fryse når man tar seg en velfortjent pause!

Varmevesten fikk terningkast 5 i Din Sides test av varmevest, mars 2018

Super god vest som varmer godt! Blir svett fort på ski/gå turer og begynner å fryse. Denne vesten løser det problemet galant! I tillegg er den stilig og har god passform og mykt og behagelig stoff. Anbefales på det sterkeste! 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena, kunde Enklereliv.no