Slik går du en varm høst i møte

Nå er høsten her, og med den kommer kulda. Det som gjør høsten så vanskelig er at den er uberegnerlig. På morgenen er det kaldt, og på ettermiddagen kan det være alt fra storm til sommervarmt. Når kulda først er her så er det veldig kjedelig å ikke ha tykke nok klær, eller varmeapparater som varmer opp rommene raskt nok før neste temperatursvingning. Heldigvis må man ikke sitte å fryse selv om det er kaldt. 

Invester i varmeprodukter der du er 

Uansett om du er hjemme eller på jobb, kan det være optimalt å ha et varmeprodukt tilgjengelig dersom du fort blir kald. En stillesittende jobb kan føre til at man blir ekstra frøsen når air conditionet går for fullt. Er du ekstra kald på føttene kan det også være lurt å investere i en fotvarmer. Er du først varm på føttene, så hjelper dette også på resten av kroppen og du får jobbet med konsentrert.

I tillegg til jobben og stua kan det også være ekstra behagelig å legge seg i en oppvarmet seng. Dermed slipper du å bruke unødvendig tid i et forsøk på å få det varmt under dyna før du sovner, slik at du kan sovne fortere og få en bedre søvn totalt. 

«Jeg synes varmelakenet er veldig bra. Særlig for meg så har en skade i ryggen ( tidligere brudd) Varmen gjør at jeg lettere kan slappe av å ryggen føles mindre stiv.»

Hillbjørg om Beurer Varmelaken TS19Se varmelakenet her

Noen har også brukt varmeprodukter til å varme opp hunden etter en lang gåtur ute i kulda. 

«En meget behagelig pute som en fint kan ha i go’stolen. Har kjøpt tre stk, en til å ha under bikkjepleddet. Bikkja elsker varmen etter en kald tur ut. Vi andre nyter å bli go å varm samt musklene slapper av» 

Hege om Beurer HK Comfort varmeputeSe varmeputen her

Ikke noe mer krangling om hva termostaten skal stå på 

Noen mener fast bestemt at termostaten skal stå på 23 grader, andre nærmere 20. En uendelig strid uten to streker under svaret for hva som er den optimale individuelle temperaturen. Med et varmeteppe kan du løse utfordringen, samtidig som du ikke fyrer for kråkene.  

« Supert teppe, som forventet. Aldring mer sitte å hutre om kvelden!!» 

Marianne om Beurer HD 75 varmeteppeSe varmeteppe her