En sammenligning av Beurer MG 135 og MG 145 Shiatsu Massasjeputer

Lurer du på hvilken massasjepute som er best for deg? La oss ta en nærmere titt på to populære valg fra Beurer: MG 135 og MG 145 Shiatsu Massasjeputer. Begge er fantastiske, men de har noen små forskjeller som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer best for dine behov.

Det de har til felles

Først og fremst, både MG 135 og MG 145 gir deg den deilige Shiatsu-massasjen – du vet, den herlige japanske stilen som bruker dypt trykk for å løse opp i stive muskler. Tenk deg den følelsen av å få løst opp alle de små knutene etter en lang dag! Og ja, begge putene har varmefunksjon, som er kjempebra for ekstra avslapping og bedre blodsirkulasjon.

Designmessig er de ganske like. De er laget for å passe perfekt til rygg, nakke, skuldre, og til og med bena, så du kan bruke dem stort sett hvor som helst du føler for en liten massasje.

Hva er forskjellen da?

Nå, la oss snakke litt om hva som skiller disse to. MG 135 er super for deg som liker å mikse og matche med hjemmets interiør. Du kan faktisk bruke dine egne putetrekk! Dette er perfekt for deg som er litt ekstra opptatt av at alt skal passe sammen hjemme.

MG 145, derimot, er kjent for å være litt av en stjerne. Den vant faktisk «Best i test» i Dagbladet i 2020! Den er også lettere og mer praktisk å ta med seg om du er på farten, enten det er til hytta eller på en liten weekend-tur.

Hva sier folk?

Folk som har prøvd MG 135 snakker varmt om den sterke massasjen den gir og hvor fint det er å kunne bruke egne trekk. På MG 145-siden er folk imponert over hvor godt balansert den er mellom komfort og effektivitet, og de liker at den er lett og stillegående.

Veldig fornøyd som varmen og massasjen som puten gir. Lindrer godt for øm og stiv muskelatur. 

Marit om Beurer MG 135

Elsker den!! Har mye vondt i nakke og rygg, og denne er en lifesaver!

Ingrid om Beurer MG 145

Så, Hvilken skal du velge?

Tja, det kommer egentlig an på hva du er ute etter. Er du typen som elsker å få ting til å matche i hjemmet og vil ha en solid massasjepute? Da er MG 135 veien å gå. Men hvis du er mye på farten og vil ha en prisvinnende pute som er lett å ta med, så er MG 145 perfekt for deg. OBS: ikke trådløs.

Begge er fantastiske valg for litt ekstra avslapning og velvære i hverdagen. Så uansett hvilken du velger, kan du se frem til mange herlige massasjeøyeblikk! 😊🌸