Det smarte frokostbordet

Det er mange måter å lage det perfekte frokostbordet på – med nydelig servise, pynt og god mat. I tillegg til maten og det estetiske finnes det også mange smarte og praktiske løsninger til frokostbordet som bidrar til å gjøre livet litt enklere – hver eneste morgen. Her kommer våre beste tips!

Den smarte osteklokken

EasyCheese har for mange blitt en favoritt ved frokostbordet. Nå kan du endelig slippe irritasjonen over uegnede løsninger for å oppbevare osten. Den gjør det enklere å skjære osteskiver uten at du må holde på selve osten, når du skal ha mer ost dytter du bare opp bunnen. Enkelt og miljøvennlig!

Smørlokk med kniv

Hvorfor hente ny kniv hver gang du skal ha litt smør på skiven? Med Brelock smørlokk med kniv har du alltid en smørkniv klar. Lokket passer de aller fleste smørboksene på butikken. En perfekt liten sak i en hektisk hverdag.

Lag avokadoskiver på en trygg måte

Hvis du elsker avokado så er du nok også kjent med utfordringene det kan være å kutte avokadoen uten å bli kuttet selv. Avokadodeleren fra OXO løser problemet. Ved hjelp av en smart liten kniv deler du avokadoen i to uten at du trenger å være redd for at kniven skjærer igjennom til hånden. Kjernen fjernes enkelt med en lett dreining, og til slutt så deler du avokadoen i fine skiver. Nyt en deilig avokadoskive eller avokadosalat til frokosten.

Lag perfekte egg

Glemmer du alltid hvor lenge eggene skal koke? Med eggkokeren EggPerfekt blir jobben lekende lett. Dette er en liten sak som legges oppi gryten når du koker eggene. Indikatoren på egget vil hjelpe deg med å se når egget er perfekt kokt, og passer perfekt dersom flere har ulike preferanser. Få eggene akkurat som du ønsker deg.

Sett stemningen med naturtro LED-lys

Et fint frokostbord blir ikke komplett uten nydelige lys for å sette stemningen. LED-lysene fra Eledea kommer med naturtro 3D flamme og gir deg mulighet til å tenne lys uten fare for brann eller ulykker. I tillegg varer de ca. 400 timer, som gir utallige timer med hyggelig stemning.