6 smarte ting du må ha på kjøkkenet

Er du frustrert over å ikke få ut alt av tuben eller savner noen ekstra hender mens du lager mat? Her lister vi opp 6 smarte dingser ethvert kjøkken burde ha. 

Få ut alt med tubepressen 

Enten det er snakk om å presse ut det siste av tannkremtuben, tubeosten eller majonestuben er en tubepresser supergenialt for deg som ønsker å få ut de siste edle dråpene før tuben går i søpla. En tubepresser forenkler rett og slett prosessen, og det geniale er at når den først er satt på din favorittube trenger du ikke å tenke på hente en kniv eller annet redskap for å få ut de siste restene. Har du flere favoritter kan det være lurt å investere i flere tubepressere for en enklere hverdag. 

Aldri mer brent saus med automatisk sausvisp 

Vi har alle vært der. Middagen skal lages, ungene krever oppmerksomhet og du skulle så gjerne ønske at du hadde et ekstra sett med hender, eller kanskje åtte. Med den automatiske sausvispen Stirr Time får du endelig hjelp til matlagingen, uten å vokse ut nye lemmer. Den plasseres enkelt i gryten, og du velger selv hvilken hastighet du ønsker. I tillegg kommer den med en superpraktisk timer, som kan stilles mellom 1-10 minutter. Perfekt for de fleste sauser. 

Dørslaget som holder seg selv på plass 

Å helle av pasta, poteter og andre ting som koker er ikke alltid lett og noen ganger kan det til og med være litt farlig. Ved hjelp av dette dørslaget som festes på kjelen er problemet løst. Du kan konsentrere deg om å løfte og helle av kjelen mens dørslaget holder seg selv på kjelen og vannet tømmes igjennom. Superenkelt!

Tidsbesparende frukt- og grønnsakskutter 

Skal du lage taco, chili con carne eller bare en god salat? Spar tid og få perfekte biter med grønnsakskutteren fra OXO. Med denne kan du kutte raskt, effektivt og ikke minst trygt. Et hull på baksiden av boksen gjør det enkelt å helle ferdigkuttede grønnsaker i salatbollen eller i gryten. I tillegg tåler den også å vaskes i oppvaskmaskinen. 

Skjær avokadoen trygt med avokadodeler 

Å kutte opp en avokado er ikke alltid bare enkelt. Mange bruker en stor kniv når de skal dele den i to, og her kan det fort oppstå uhell. Med en avokadoler vil du i større grad ha mer kontroll, da plastkniven er kort nok til å ikke skjære gjennom hele avokadoen slik at du treffer hånden som holder den, men lang nok til å skjære rundt steinen. I tillegg kommer den med metalltagger som gjør det enkelt å fjerne steinen når avokadoen er delt i to, samt at du kan skjære ut fine skiver. 

PSSST… Jo mer moden avokadoen er, jo enklere er det å få ut fine skiver. Det er også enklere å skjære større avokadoer enn små. 

Miljøvennlig oppbevaring av matrester med silikonlokk

Silikonlokk er et supert alternativ til plastfolie som sørger for at maten holder seg lengre i kjøleskapet. Et miljøvennlig alternativ som gjør at du unngår både matsvinn og plastfolie.