Topplisten

Nedenfor finner du en oversikt over blant våre mest populære produkter denne måneden.


Best i test MG 145

#1 Beurer Ryggmassasjepute MG 145

Få en avslappende massasje hjemme med den allsidige massasjeputen. Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

Dette sier kundene våre:

Denne gir jeg full pott.

Den er veldig behagelig og gir en god massasje. Den brukes både til legger og nakken. Samt øvre og nedre del av ryggen. Brukes nesten daglig. Mannen min er også veldig fornøyd med denne ryggmassasjepute. Effektiv og mykner opp, og gjør som den skal. Anbefaler denne her til andre som har rygg, nakke og legg plager.
Monika
fra enklereliv.no

#2 Royal Shopper Trillebag

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne trillebagen er laget av den anerkjente tyske produsenten Andersen, og bør tilfredsstille de fleste trillebagbrukere da den er vår mest robuste.

Dette sier kundene våre:

Meget bra trillebag

Fungerer veldig godt både med bag og uten bag. Bruker den mye. God plass i bagen, og de store hjulene gjør at den triller godt også nå på vinters tid.
Bente
fra enklereliv.no

Beurer MG 151 3D Shiatsu

#3 Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Massasjebelte for rygg, nakke og skuldre. Etterligner Shiatsu-massasje. Virker avkoblende, og pleier ømme muskler. Med varme- og lysfunksjon. Beltet er meget brukervennlig. Det har tre hastighetsinnstillinger og åtte massasjehoder for optimal komfort og effekt.

Dette sier kundene våre:

Fantastisk apparat til vond nakke og rygg.

Revmatiker og min hobby er strikking. Får ofte vond muskulatur deretter men dette apparate gjorde susen.
Grethe
fra enklereliv.no

#4 EasyCheese® Osteklokke

Er du lei av å oppbevare ost i plastposer som tar dårlig vare på osten og bare kommer i veien ved servering? Og ikke minst at man må ta direkte på osten når man forsyner seg? EasyCheese® er en ny, norsk oppfinnelse som blant annet løser disse problemene og gir deg en bedre ostehverdag. Mange av oss har på et tidspunkt irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og nyte ost.

Dette sier kundene våre:

Anbefales!

Endelig en osteklokke som tar vare på osten over litt tid. Enkelt å «løfte» osten opp og man kan få plass til flere størrelser alt ettersom man setter den på høykant eller ei. Anbefales!
Bodil
fra enklereliv.no

#5 Lettleselig klokke med kalender

Lettleselig og enkelt oppsett med automatisk nattdimmer.

Dette sier kundene våre:

Veldig lett å lese av

Denne klokken var helt genial for familiemedlem som trengte tydelig tidsorientering. Særlig at det står tydelig hvilken tid på døgnet det er. Veldig lett å lese av.
Unni
fra enklereliv.no

#6 XQ Max Oppblåsbart SUP-brett, komplett pakke

SUP – Stand Up Paddle Board. Oppblåsbart padlebrett, perfekt for deg som padler på hobbynivå. Du trener balanse, styrke og utholdenhet. Brettet er lett å transportere og pakke sammen i den medfølgende bagen. Laget av solid PVC, og kan blåses opp til 1 bar (15 psi). Antiskli ståflate.

#7 GaitLine Track Knit – White/White/White Fritidssko, Unisex

Vår mest solgte Gaitline modell i nye, flotte vår- og sommerfarger! Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

GaitLine sko er best, uansett kort eller lang tur.

Både jeg og min mann er meget godt fornøyd med GaitLine sko og har brukt dette merket som tursko i 6 år nå, og kvaliteten er også veldig god. 
Anne Britt
fra enklereliv.no

#8 Beurer FM 90 Fotmasserer

Fotmasserer med både shiatsu- og lufttrykksmassasje, samt valgfri varmefunksjon. Passer opptil størrelse 46.

Dette sier kundene våre:

God informasjon fra bestilling til mottak. Populær og godt likt masasje som benyttes av flere i familen hver eneste dag

Martin, fra enklereliv.no

#9 Beurer FB 35 Fotbad med aromaterapi

Fotbadet med magnetfelt og pedikyrapplikasjon sørger for avslappede føtter. Takket være aromafilteret er det også mulig å tilsette badeoljer – for en følelse av velvære i hjemmet.

Helt fantastisk produkt

Denne bruker jeg ofte for slitne føtter etter jobb. Helt fantastisk produkt. Meget bra med egen beholder for fotsalt/olje/fotsåpe
Lisbeth
fra enklereliv.no

Tempur Millenium pute

#10 Tempur Millenium Sovepute

Denne puten har en buet kant som er utformet for å gi korrekt støtte og hjelpe nakken med å tilpasse seg, uansett om du sover på ryggen eller på siden. Den fremre kanten heller også framover for å gi halsen overlegen komfort og støtte.
Passer best for de som sover på side eller rygg.

Dette sier kundene våre:

Veldig behagelig

Veldig behagelig å sove på rygg og siden. God støtte for hode  og nakke uten å være for hard. 
Jane
fra enklereliv.no

#7 Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett

Manikyr- og pedikyrsett for profesjonell hånd- og fotpleie til hjemmebruk. Trådløs og oppladbart batteri. Ergonomisk design sikrer et godt grep for et perfekt resultat.

Dette sier kundene våre:

Jeg er kjempefornøyd !!!

Jeg er kjempefornøyd !!! Hadde i mange år noe tilsvarende, men det var ikke med manikyr. Likte veldig godt at en kan velge retning den skal svive + at den brukes trådløs. Utvalget på hodene er stort, og enkelt å bruke. Da jeg var ferdige med å stelle mine føtter i går – salvet jeg dem inn i en deilig fotkrem. Skulle tro jeg kom rett fra fotterapeuten !! Utrolig deilig.  Den vil jeg ha glede av lenge ! 
Anne Torill
fra enklereliv.no

#10 Swedish Posture trådløs massasjepute

Denne deilige massasjeputen har justerbar intensitet slik at du selv kan velge hvor hard eller myk massasje du vil ha. Du kan også velge om du ønsker å bruke puten med eller uten varme.Puten kan enkelt brukes på hele kroppen – bare flytt den der du ønsker massasje, len deg tilbake og nyt!

Dette sier kundene våre:

Er veldig fornøyd med denne trådløse massasjeputen!

Den har 3- trinn innstilling på hvor rask/ sakte man ønsker massasjen; og den masserer begge veier. Er veldig god i nakke- område, men også god på både hofte og lysken! Den er behagelig og løser opp stram muskulatur! ☺ (Apparatet stopper automatisk etter 15 minutter, som er mer enn nok for å unngå overoppheting av muskulaturen).
Åse
fra enklereliv.no

#6 GoTravel Shaped Eye Mask sovemaske

Medlemstilbud: 3 for 2 på alt fra Go Travel. Tilbudet gjelder t.o.m. 26.06. Logg inn på min side, eller registrer deg som medlem, for å få tilgang på tilbudet.

Synes du det er ubehagelig at vanlige sovemasker ligger tett inntil øyene, eller at øyenvippene støter mot sovemasken – da er dette masken for deg.

Behagelig å ha på

Endelig en maske med lang nok strikk rundt hode. Behagelig å ha på. Strammer ikke og den kommer ikke innpå øye. Velfig bra!
Lars
fra enklereliv.no

#9 Luksusfotbad FB 50

Med dette fotbadet kan du gi føttene dine den luksusen de fortjener. Fotbadet har egen oppvarming som varmer vannet til ønsket temperatur, mens bobler og myke vibrasjoner har en avslappende effekt på muskler, ledd og leddbånd.

Dette sier kundene våre:

Har virkelig fått et godt navn til produktet

Dette fotbadet såg veldig bra ut.har et sjølv,men det er heilt annleis.dette såg ut for å gi god massasje under fotbladet.vil absolutt tru at luksusfotbad det er tingen og har virkelig fått eit godt navn til produktet.
Åse
fra enklereliv.no

#10 Beurer MG 153 Nakkemasserer

Nakkemasserer med valgfri varmefunksjon for en dyp og beroligende massasje og optimal muskelavspenning.

Dette sier kundene våre:

Denne nakkemasserer er virkelig super.

Denne nakkemasserer er virkelig super. Har fått god hjelp for nakke, skulderen og rygg.
Jorunn
fra enklereliv.no

GaitLine Track Leather - White/White/White Fritidssko, Dame

#3 GaitLine Track Leather – White/White/White Fritidssko, Dame

Klassisk og elegant skinnsko med perfekt passform!

Track Leather er en elegant skinnsko laget med høy-kvalitets skinn fra italia. Skinnet gir skoene et klassisk utseende og SGL teknologien sørger for en perfekt fit. TRACK Leather har fantastisk demping i forfot og støtte i hæl, den perfekte hverdagssko . Skoene er spesielt tilpasset for harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som overpronerte. En klassiker som kler enhver anledning.

Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

#2 GaitLine Track Knit – Black/Black/Black Fritidssko, Dame / Herre

Vår mest solgte Gaitline modell i helsort farge. Også tilgjengelig i sort med hvit sålehvitmarineblå og grønn.

Definitivt de beste skoene jeg har hatt noen gang.

Stor hjelp etter en 8 år gammel plantarfascitt som endelig slipper taket. Pene er skoene også.
Nuri
fra enklereliv.no

#10 TraXole piggsko

Gå sikkert i vinter med Traxole piggsko! Piggskoen har slitesterke, kraftige pigger som gir maksimalt grep. Vinterforet med 3M Thinsulate slik at du holder deg varm.

Dette sier kundene våre:

Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere.

Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. Jeg gikk opp en størrelse pga kundeomtaler og skoen er litt stor. Men det går utmerket fordi jeg da får plass til en tykkere sokk oppi den. 
Irene
fra enklereliv.no

#1 Beurer MP 41 Manikyr- og pedikyrsett

Alt du trenger for å trimme negler og føtter. Settet består av en motorisert sliper som roterer i ulike hastigheter og sliper effektivt selv ved hard hud og mye motstand.

Dette sier kundene våre:

Fungerer meget godt.

Kraftig nok motor, derfor en fordel at den ikke er batteridrevet
Jens
fra enklereliv.no

#8 Traxole Piggsko Training Black/Green, Dame / Herre

Flott sko som passer til løping og turer når det er glatt ute.

Dette sier kundene våre:

Kjempe fornøyd med servicen og levering.

Skoda er dei beste eg har hatt.
Astrid
fra enklereliv.no

#4 GaitLine Track Leather – Safari/White Fritidssko, Dame

Sesongens MUST-HAVE!
Track Leather er en elegant skinnsko med fantastisk safari dyrprint. Høy-kvalitets skinn fra italia med print gir skoene et klassisk utseende og sørger for en perfekt fit. Track Leather har fantastisk demping i forfot og støtte i hæl, den perfekte hverdagssko. Skoene er spesielt tilpasset for harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som overpronerte

Vi har stylet nyheten Track Leather Safari på fire måter for å gi deg inspirasjon til høsten, uansett stil! Se stilene her.

#2 GaitLine Molto – Navy/White Fritidssko, Unisex

Molto har et rent og klassisk design. Overdelen er laget i strikk, noe som gjør at skoen føles lett og luftig på foten. Dette materialet gir også skoen et mer sporty og moderne uttrykk. For å sikre en god passform er hælkappen forsterket med skinn. Hvorfor velge GaitLine sko? Les her.

Dette sier kundene våre:

Tror ikke jeg kan bruke andre sko heretter.

Dette er tredje paret jeg har investert i (det er virkelig en investering)! Har artrose i begge anklene, og de har ikke vært så “fredelige” på årevis.
Marit
fra enklereliv.no

#7 Beurer MG 280 Yoga & stretching matte med valgfri varme

Matten har luftkammere som blåses opp på en slik måte at du opplever yogainspirert uttøyning for skuldre, rygg og nakke. Varme- og vibrasjonsfunksjonen kan slås på individuelt. Hold deg i form og øk fleksibiliteten din.

Dette sier kundene våre:

4 ulike programmer gjør treningen variert.

Med varme i ryggen på jobber jeg meg gjennom de programmene jeg ønsker. Noen dager er jeg mer stiv og støl, og da er det godt at styrken kan reduseres. Anbefales på det varmeste for de som er stiv og støl, og trenger litt ekstra drahjelp. 
Vibeke
fra enklereliv.no

#9 Beurer MG 180 Massasjepistol

MG 180 Massasjepistol fra Beurer bidrar til aktivering og regenerering gjennom målrettet muskelmassasje. 6 massasjefester muliggjør skreddersydd bruk. Den ergonomiske formen og det komfortable håndtaket gjør den enkel å bruke.

Dette sier kundene våre:

Denne kan lett beskrives med ett ord : FANTASTISK🥳

Siv-Janka, fra enklereliv.no

#3 Beurer HD 75 Varmeteppe

Beurer varmeteppe med fleece-overflate som holder deg god og varm på sofaen eller i soverommet.

Dette sier kundene våre:

Teppet er stort, mykt og veldig godt å pakke seg inn i. Du kan selv velge hvor varmt du ønsker det. Jeg er en veldig frossen dame, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kjøpte dette før… det er uvurderlig! Dette blir nok julegaven 2021. Anbefales på det sterkeste!  

Pia, fra enklereliv.no

#9 Beurer MG 135 Massasjepute

Nyt en avslappende, allsidig massasje for rygg, nakke, skuldre eller ben. Takket være den universelle puteformen kan massasjeputen brukes med ditt eget putetrekk i 40×40 cm.

Dette sier kundene våre:

Veldig fornøyd med varmen og massasjen som puten gir. Lindrer godt for øm og stiv muskelatur. 

Marit, fra enklereliv.no