Populære produkter

Nedenfor finner du en oversikt over våre mest populære produkter denne måneden.


#1 Beurer Ryggmassasjepute MG 145

Få en avslappende massasje hjemme med den allsidige massasjeputen. Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

Dette sier kundene våre:

Denne gir jeg full pott. Den er veldig behagelig og gir en god massasje. Den brukes både til legger og nakken. Samt øvre og nedre del av ryggen. Brukes nesten daglig. Mannen min er også veldig fornøyd med denne ryggmassasjepute. Effektiv og mykner opp, og gjør som den skal. Anbefaler denne her til andre som har rygg, nakke og legg plager.

Monika, fra enklereliv.no

#2 EasyCheese® Osteklokke

Er du lei av å oppbevare ost i plastposer som tar dårlig vare på osten og bare kommer i veien ved servering? Og ikke minst at man må ta direkte på osten når man forsyner seg? EasyCheese® er en ny, norsk oppfinnelse som blant annet løser disse problemene og gir deg en bedre ostehverdag. Mange av oss har på et tidspunkt irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og nyte ost.

Dette sier kundene våre:

Endelig en osteklokke som tar vare på osten over litt tid. Enkelt å «løfte» osten opp og man kan få plass til flere størrelser alt ettersom man setter den på høykant eller ei. Anbefales!

Bodil, fra enklereliv.no

#3 Beurer HD 75 Varmeteppe

Beurer varmeteppe med fleece-overflate som holder deg god og varm på sofaen eller i soverommet.

Dette sier kundene våre:

Teppet er stort, mykt og veldig godt å pakke seg inn i. Du kan selv velge hvor varmt du ønsker det. Jeg er en veldig frossen dame, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kjøpte dette før… det er uvurderlig! Dette blir nok julegaven 2021. Anbefales på det sterkeste!  

Pia, fra enklereliv.no

#4 Lettleselig klokke med kalender

Lettleselig og enkelt oppsett med automatisk nattdimmer.

Dette sier kundene våre:

Denne ble svært godt mottatt  som gave. Fin størrelse, lettleselige tall, norsk tekst. Kan absolutt anbefales.

Trine, fra enklereliv.no

#5 Royal Shopper Trillebag

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne trillebagen er laget av den anerkjente tyske produsenten Andersen, og bør tilfredsstille de fleste trillebagbrukere da den er vår mest robuste.

Dette sier kundene våre:

Super trillebag! Lett å trille med de store hjulene, som jeg ser er litt større enn den jeg kjøpte for 12 år siden. Jeg er så fornøyd med dette produktet fra Andersen firma. Den «gamle» er «still going strong». Stoffet er jo blitt litt falmet, men den brukes fortsatt til å frakte ting fra bilen til hytta. Og jeg har brukt den masse! En sterk og anvendelig trillebag, og jeg forventer at jeg blir like fornøyd med den nye modellen som jeg nå også kjøpte fra Enklere Liv

Liv, fra enklereliv.no

#6 Beurer FM 90 Fotmasserer

Fotmasserer med både shiatsu- og lufttrykksmassasje, samt valgfri varmefunksjon. Passer opptil størrelse 46.

Dette sier kundene våre:

God informasjon fra bestilling til mottak. Populær og godt likt masasje som benyttes av flere i familen hver eneste dag

Martin, fra enklereliv.no

#7 Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Massasjebelte for rygg, nakke og skuldre. Etterligner Shiatsu-massasje. Virker avkoblende, og pleier ømme muskler. Med varme- og lysfunksjon. Beltet er meget brukervennlig. Det har tre hastighetsinnstillinger og åtte massasjehoder for optimal komfort og effekt.

Dette sier kundene våre:

Fantastisk apparat til vond nakke og rygg. Revmatiker og min hobby er strikking. Får ofte vond muskulatur deretter men dette apparate gjorde susen.

Grethe, fra enklereliv.no

#8 GaitLine Silver Mid Trek TRX – Root/White Vintersko, Unisex

Molto har et rent og klassisk design. Overdelen er laget i strikk, noe som gjør at skoen føles lett og luftig på foten. Dette materialet gir også skoen et mer sporty og moderne uttrykk. For å sikre en god passform er hælkappen forsterket med skinn. Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

Dette sier kundene våre:

Fantastisk gode på foten🤩 .

Vivi, fra enklereliv.no

#9 Beurer MG 180 Massasjepistol

MG 180 Massasjepistol fra Beurer bidrar til aktivering og regenerering gjennom målrettet muskelmassasje. 6 massasjefester muliggjør skreddersydd bruk. Den ergonomiske formen og det komfortable håndtaket gjør den enkel å bruke.

Dette sier kundene våre:

Denne kan lett beskrives med ett ord : FANTASTISK🥳

Siv-Janka, fra enklereliv.no
Beurer MG 153 Nakkemasserer

#10 Beurer MG 153 Nakkemasserer

Nakkemasserer med valgfri varmefunksjon for en dyp og beroligende massasje og optimal muskelavspenning.

Dette sier kundene våre:

Denne nakkemasserer er virkelig super. Har fått god hjelp for nakke, skulderen og rygg.

Jorunn, fra enklereliv.no

#7 Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett

Manikyr- og pedikyrsett for profesjonell hånd- og fotpleie til hjemmebruk. Trådløs og oppladbart batteri. Ergonomisk design sikrer et godt grep for et perfekt resultat.

Dette sier kundene våre:

Jeg er kjempefornøyd !!! Hadde i mange år noe tilsvarende, men det var ikke med manikyr. Likte veldig godt at en kan velge retning den skal svive + at den brukes trådløs. Utvalget på hodene er stort, og enkelt å bruke. Da jeg var ferdige med å stelle mine føtter i går – salvet jeg dem inn i en deilig fotkrem. Skulle tro jeg kom rett fra fotterapeuten !! Utrolig deilig.  Den vil jeg ha glede av lenge ! 

Anne Torill, fra enklereliv.no

#9 GaitLine Track Knit – Urban Green/White Fritidssko, Unisex

Din favoritt i hverdagen!

Track knit er for deg som ønsker en pustende sko med strikket overdel uten sømmer for den perfekte passformen. Skoen har lav vekt og er luftig for bruk ute og inne som en optimal «jobbsko» for deg som står og går mye i hverdagen!

Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

#9 Beurer MG 135 Massasjepute

Nyt en avslappende, allsidig massasje for rygg, nakke, skuldre eller ben. Takket være den universelle puteformen kan massasjeputen brukes med ditt eget putetrekk i 40×40 cm.

Dette sier kundene våre:

Veldig fornøyd med varmen og massasjen som puten gir. Lindrer godt for øm og stiv muskelatur. 

Marit, fra enklereliv.no

#9 Lavrans Boxer JBlack

En boxer i en blanding av viskose og bomull gir en myk og komfortabel kvalitet. Samtidig som det gjør den utrolig behagelig å ha på og sitter slik den skal.  65% viskose, 30% Cotton & 5% Elastane. 170gsm

#10 GaitLine Track Knit – White/White/White Fritidssko, Unisex

Vår mest solgte Gaitline modell i nye, flotte vår- og sommerfarger! Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.