Topp 10 denne måneden

Nedenfor finner du en oversikt over våre mest solgte produkter denne måneden.


#1 Beurer Ryggmassasjepute MG 145

Få en avslappende massasje hjemme med den allsidige massasjeputen. Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

#2 EasyCheese® Osteklokke

Er du lei av å oppbevare ost i plastposer som tar dårlig vare på osten og bare kommer i veien ved servering? Og ikke minst at man må ta direkte på osten når man forsyner seg? EasyCheese® er en ny, norsk oppfinnelse som blant annet løser disse problemene og gir deg en bedre ostehverdag. Mange av oss har på et tidspunkt irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og nyte ost.

#3 Lavrans Basic Crew Sock

Basic Crew sokk i en viskose og bomull kvalitet som gir den perfekte hverdags sokken. Middels høy med logo bak på ankelen. Komfortabel topp slik at den ikke strammer rundt ankelen. Composition 70% viskose, 28% Polyamide & 2% Elastane

#4 Lavrans Boxer JBlack

En boxer i en blanding av viskose og bomull gir en myk og komfortabel kvalitet. Samtidig som det gjør den utrolig behagelig å ha på og sitter slik den skal.  65% viskose, 30% Cotton & 5% Elastane. 170gsm

Ekstra hode til kremsmører Vitility

#5 Ekstra hode til kremsmører Vitility

Bruk kun krem eller gel uten alkohol for beste holdbarhet. Kan vaskes (håndvaskes) og tørkes for gjenbruk. Pakken inkluderer 3 hoder.

OBS. Kremsmøreren følger ikke med.

Kremsmøreren kan du kjøpe her.

#6 Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Massasjebelte for rygg, nakke og skuldre. Etterligner Shiatsu-massasje. Virker avkoblende, og pleier ømme muskler. Med varme- og lysfunksjon.

Beltet er meget brukervennlig. Det har tre hastighetsinnstillinger og åtte massasjehoder for optimal komfort og effekt.

#7 Beurer FC 55 Kroppsbørste

MEDLEMSTILBUD! T.o.m. 31. mai får alle medlemmer 200,- rabatt på Beurer FC 55 Kroppsbørste. For å få tilgang til medlemstilbudet må du logge inn på Min Side. Er du ikke medlem i Kundeklubben kan du bli medlem i dag helt gratis!

Elektrisk og vanntett børste for en effektiv og grundig rengjøring av kroppen som sikrer en strålende og myk hud. Perfekt for områder som er vanskelige å nå. 2 ulike børstehoder medfølger.

#8 Snorkebøyle

Nozovent er en enkel plastbøyle som plasseres mellom neseborene og som sørger for bedre tilgang av luft, og dermed mindre snorking. Sov med denne snorkebøylen og dine omgivelser vil følge takknemlighet.

#9 GoTravel Shaped Eye Mask sovemaske

Synes du det er ubehagelig at vanlige sovemasker ligger tett inntil øyene, eller at øyenvippene støter mot sovemasken – da er dette masken for deg.

#10 Vitility Kremsmører

Denne ergonomisk tilpassede kremsmører med langt skaft, hjelper deg med å påføre body lotion, medisinske kremer eller solkrem. Med det lange skaftet er det lettere å nå vriene områder på kroppen din, for eksempel ryggen, nedre del av beina eller føttene. Svampen kan byttes ut. Skaftet har non-slip belegg for ekstra bra grep.