Kjekt å vite

Kjekt å vite

Hei og velkommen til Enklere Liv sin artikkelside. Her vil vi publisere artikler, tips og råd som skal hjelpe deg med å finne riktig produkt for deg dine behov.


Se og bli sett i høstmørket

Har du opplevd nestenulykker med bil i mørket? Nå kan det være lurt å børste støv av den gamle refleksen eller investere i nye slik at du blir synlig i trafikken!

Slik velger du riktig Tempur-pute

En god natts søvn starter ofte med hvordan vi ligger når vi sover. Opplever du ofte dårlig søvnkvalitet kan det være lurt å den riktige puten.

Guide til lysterepilampe

Hvis du allerede sliter med dårlig søvn og energi, kan en lysterapilampe være løsningen. Les vår lysterapiguide!

Massasjeguide

Har du vond rygg, stiv nakke eller slitne føtter? Er du usikker på hvilket apparat som fungerer til hva? Her får du svaret!

Slik kan du få en bedre rygg

Er du plaget med vond rygg? Her får du tips til forebyggende tiltak og hva du kan gjøre når ryggen først er vond.
Revitive Medic

Kan jeg bruke Revitive?

Årsaken til dårlig sirkulasjon kan mange. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive hjelpe til med å redusere smerter i føtter og legger.
Munnbind

Hvordan bruke munnbind korrekt

Å bruke munnbind kan hjelpe deg med å hindre at du blir smittet, og at du smitter andre. Les mer for å vite hvordan det skal brukes korrekt.
GaitLine

Slik tar du vare dine GaitLine-sko

Å ta skikkelig vare på skoene kan virke som et pes, men heldigvis er det ganske enkelt. Les her og få mest mulig ut av dine GaitLine-sko.
Varmeteppe HD 75

Varm seng når kulden slår inn

Er du den som alltid klager over at det er for kaldt på soverommet? Still forberedt til de kalde nettene med et varmeteppe.
Uthvilt kvinne

3 tips til bedre søvn

Gode søvnvaner fremmer bedre søvn og forebygger fremtidige søvnproblemer. Her gir vi deg 3 gode tips for bedre søvn.

Vektdyne – en god klem for en god natt

Løsningen på søvnproblemene dine kan være noe så enkelt som en vektdyne. Vekten kan bidra til å øke produksjonen av beroligene hormoner og redusere stress.