Kjekt å vite

Kjekt å vite

Her har vi samlet noen av våre beste tips til deg som ønsker en smartere og enklere hverdag.


Våre mest leste artikler

luftrenser fra bedrer i en stue

Hvordan velge riktig luftrenser

Usikker på hvordan du kan velge riktig luftrenser? Her får du en oversikt over våre luftrensere og hjelp til å finne en som passer ditt behov.

Dette er GaitLine-teknologien

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Finn ut mer her.
beurer fotbad med tilbehør for pedikyr

Fotbadguide – slik velger du riktig fotbad

Står og går du mye i løpet av en dag? Hos Enklere Liv fører vi flere fotbad fra Beurer med unike egenskaper, derfor har vi laget en liten guide til deg som vurderer å investere i et fotbad, slik at du får hjelp til å velge fotbadet som passer deg aller best.

Guide til manikyr- og pedikyrsett

Er det på tide med en vårrengjøring av hender og føtter, eller ønsker du rett og slett å føle deg litt ekstra fresh i hverdagen? Her får du våre beste tips til en deilig velværedag ved hjelp av manikyr- og pedikyrsett.

Guide til massasjesete

Å ha et massasjesete er et lite stykke hverdagsluksus. Etter en lang stillesittende dag kan man fort kjenne at man er ekstra sliten i nakke og rygg. Les vår guide her.

Heges 10 favoritter

Hege jobber som butikksjef i Enklere Liv Liertoppen og har over 4 års erfaringer fra Enklere Liv. Her deler sine beste erfaringer fra produkter hun bruker selv.
Cura cozy vektdyne

Hva er en vektdyne?

En vektdyne, eller vektteppe, er en ekstra tung dyne som kan bidra til dypere søvn og forbedret søvnkvalitet. Les mer her.
bruker vektdyne i sin nye satsing

Bjørgen bruker vektdyne i sin nye satsing

Foran comebacket i vinter bruker Marit Bjørgen CURA-dynen for å forbedre søvnen og restitusjonen. Marit har nå blitt ambassadør for CURA for å spre sine erfaringer til andre mennesker.

Guide til lysterapilampe

Hvis du allerede sliter med dårlig søvn og energi, kan en lysterapilampe være løsningen. Les vår lysterapiguide!
Kvinne blir massert med Beurer massasjehammer

Massasjeguide

Har du vond rygg, stiv nakke eller slitne føtter? Er du usikker på hvilket apparat som fungerer til hva? Her får du svaret!
Revitive Medic

Kan jeg bruke Revitive?

Årsaken til dårlig sirkulasjon kan mange. Ved å øke sirkulasjonen kan Revitive hjelpe til med å redusere smerter i føtter og legger.
Munnbind

Hvordan bruke munnbind korrekt

Å bruke munnbind kan hjelpe deg med å hindre at du blir smittet, og at du smitter andre. Les mer for å vite hvordan det skal brukes korrekt.
Uthvilt kvinne

4 tips til bedre søvn

Gode søvnvaner fremmer bedre søvn og forebygger fremtidige søvnproblemer. Her gir vi deg 4 gode tips for bedre søvn.