Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine. Ikke være redd for lange dager utendørs, GaitLine holder deg varm og sikrer optimal gange gjennom hele dagen, og du kan gå en komfortabel vinter i møte med stil! Les mer om hvorfor du bør investere i (minst) et par GaitLine-sko denne vinteren.

Silver MiD TRX

Kundefavoritten Silver Mid kommer i ny trakt, denne gangen i de flotte fargene grønn, lys beige, mørk brun og sort. Fuskepelsen inne i skoene holder foten god og varm selv på kalde dager, og lær-konstruksjonen i overdelen gjør skoen naturlig vannressistant. Sålen har både PU demping, SGL teknologi og GaitLines utviklede TRX såle for maks demping, maks komfort og maks grep på alle naturens underlag.

Silver MiD er en investering for de kalde, fine dagene og er perfekt for deg som går mye, også på vinteren, og ønsker en vintersko med foring og maksimal komfort!

TIPS: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse da skoen kan oppleves som liten.

Mørk brun

Silver MiD DK Brown/White/Specles

Mørk brun er å se over hele moteverden i år, og har definitivt vært en av de største trendfargene. Silver MiD i mørk brun er perfekt for deg som ønsker en mer nøytral sko som går perfekt til vintersesongens dempende farger.

Grønn

Silver MiD Green/White/Specles

Grønn har også vært en stor trendfarge denne høsten, og Silver MiD i grønn passer perfekt til vinterens mørke fargepalett.

Lys Beige

Silver MiD Lt Tan/White/Specles

Silver MiD i lys beige er perfekt for deg som ønsker en sko i en lysere farge, men ønsker å unngå alle de dristige fargene som skaper mye oppmerksomhet. Skoene har en nøytral og klassisk farge man kan bruke til det meste.

Sort

Silver MiD Black

Man kan aldri gå galt med sort! Denne modellen er ikke foret med fuskepels som de andre modellene, men oppleves likevel varm. Silver MiD i sort er skoen for deg som ønsker et nøytralt utseende og en sko man kan matche med absolutt alt.

TIPS: Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.