Levering

Hos Enklere Liv vil vi sørge for at du får pakken din så fort som mulig. Alle varer på enklereliv.no ligger på eget lager i Porsgrunn, og sendes omgående. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Levering Black Days

Pga. stor pågang kan det oppstå noe lenger leveringstid. Vi regner med at dette kun utgjør et par dager ekstra

Levering julen 2020

Husk å handle julegaver tidlig dersom du ønsker å kjøpe de på nett. Nedenfor finner du en oversikt over våre fraktmuligheter og sendefrist med PostNord. På kartet ser du også hvor mange virkedager vi estimerer at leveringen skal ta til ulike deler av landet.

Leveringstid til nærmeste postkontor/post i butikk

Kjøp julegavene senest innen 14.12.20 for at de skal komme frem til jul

Hjemlevering

Kjøp julegavene senest 14.12.20

Leveringstid

  • 2-3 arbeidsdager leveringstid: Gjelder postnummer 0000-3999
  • 3-4 arbeidsdager leveringstid: Gjelder postnummer 4000-7599
  • 4-7 arbeidsdager leveringstid: Gjelder postnummer 7600-9999

Fri frakt på kjøp over 999,-

Husk at du hos Enklere Liv får fri frakt på alle kjøp over 999,-. Dersom du handler under dette beløpet er fraktkostnaden 79,-.

Alle våre leveringer går med PostNord. Når pakken har kommet frem får du informasjon om dette via sms. For å hente ut din pakke trenger du å ta med legitimasjon og vise din hentekode.

Utvidet bytte- og angrerett i forbindelse med julehandelen

Handler du hos Enklere Liv mellom 1. november og 16. desember har du 60 dagers utvidet angrerett. Vi har også utvidet bytterett mellom 1. desember og 24. desember til 31. januar. Bytteretten gjelder kun bytte av varer i butikk, uavhengig av om produktet er kjøpt på nett eller i butikk. Les mer om bytte og retur her.

Åpningstider i julen

Flere av våre butikker har endrede åpningstider i november og desember. Se åpningstidene for din nærmeste Enklere Liv-butikk her.