– Den perfekte restitusjons sko

tre kvinner går opp en trapp i gaitline sko

Alice Ulla Berg har drevet aktivt med friidrett i 14 år. Hun satser på sprint, og løper for tiden for Tyrving i Bærum. Om kort tid er hun også ferdig utdannet som lærer i idrettsfag.

Her forteller Alice om hennes erfaringer med bruk av GaitLine som en restitusjons sko etter trening.


Velger GaitLine for optimal restitusjon

– GaitLine er for meg den perfekte restitusjons sko. I min idrett spiller all belastning utenfor treningen inn på resultatene. Det er da fint å benytte seg av GaitLine for å sørge for at restitusjonen blir optimal i hverdagen.

Grunnen til at skoen fungerer så godt til restitusjon er at den korrigerer bevegelsen i føttene slik at du går “riktig”, og dermed reduserer risikoen for belastningsplager. GaitLine er nemlig ikke en løpesko – det er en gåsko med en helt unik såle som sørger for riktig fordeling av kroppsvekten mens man står og går.

Slet med belastningsskader

For noen år siden bestemte Alice seg for å flytte fra hjembyen Ålesund til Oslo for å satse på løpingen. Etter 14 år elsker hun fortsatt det hun driver med, men hun forteller at idretten også har gitt henne noen plager gjennom årene.

– Jeg har tidligere slitt med både ryggplager og plantar fasciitt på grunn av den store belastningen kroppen får gjennom treningen min.

I et forsøk på å unngå flere belastningsplager, forsøkte hun å bytte ut skoene hun bruker når hun ikke løper. Dette viste seg å gi gode resultater.

Alice i bestselgeren Track Knit i vårens farge Chocolate.

– Etter å ha fått GaitLine på foten, har ikke dette plaget meg i det hele tatt. Tilfeldig? Neppe. 

Vi i Enklere Liv har hørt fra mange som opplever å få mindre plager med føttene etter å ha byttet til GaitLine. I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for GaitLine svarte faktisk nesten 9 av 10 med fot-problemer at de opplevde mindre smerter etter å ha brukt GaitLine-sko i 3-12 måneder. 

Du kan lese mer om hvordan GaitLine kan hjelpe mot rygg- og fotsmerter i artikkelen Vanlige spørsmål og svar om Gaitline-sko.

Bedre turer for føtter, knær og hofter

Alice forteller at hun anbefaler GaitLine til alle, uansett om man driver med idrett eller bare vil ha en skikkelig komfortabel hverdagssko.

– Å få på seg GaitLine er virkelig helt nydelig, og MÅ oppleves. Det er en stødig, solid og god sko. Alle burde ha et par med GaitLine for å kjenne på denne fantastiske følelsen. Du vil ikke bli skuffet.

Alice i den klassiske GaitLine modellen Track Leather i hvit.

I en hektisk hverdag fylt av studier, master, jobb og løping, blir det mye gåing på hardt underlag. For Alice er det derfor avgjørende å ha gode sko også utenfor løpebanen. Hun er i tillegg glad i å gå på tur, og forteller at hun med GaitLine på føttene føler seg tryggere på lengre turer.

– For å sørge for å ikke påføre meg belastningsskader er GaitLine helt perfekt. De gjør at jeg kan gå lange turer uten å oppleve at fot, kne eller hofter får gjennomgå. 

Alice sine favoritter fra GaitLine

Våre beste 17. mai tips

Nå er det for de fleste av oss lenge siden vi feiret 17. mai på en skikkelig måte, med full finstas, tog, iskrem og flagg – gjerne fra morgen til kveld. Her kommer det en liten guide til deg som ønsker å få en finest mulig nasjonaldag, (nesten helt) fri for slitne føtter, møkkete og våte klær.

Velg riktig fottøy

Det er ikke for uten grunn til at 8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Uansett om du skal gå med et vanlig festantrekk eller bunad, kan det være verdt å vurdere gode sko som hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går akkurat på 17. mai – gådagen over alle gådager.

Hvis du vurderer å bytte ut bunadsskoen til bunaden så er vårt beste tips å velge en nøytral GaitLine-sko, gjerne sorte Track Leather eller i Track Knit. Blir du fort varm på føttene så er det Track Knit som gjelder, mens Leather er et godt alternativ for kjøligere og fuktige dager. 

GaitLine Track Knit White/White/White

Skal du ikke ha bunad er det bare å velge den fargen som passer best til antrekket. Uansett hvilken GaitLine-sko du velger vil du få den samme unike såleteknologien som hjelper deg til å holde deg på bena hele dagen.

GaitLine Track Knit Dusty Blue

Definitivt de beste skoene jeg har hatt noen gang.

Stor hjelp etter en 8 år gammel plantarfascitt som endelig slipper taket. Pene er skoene også.
Nuri
fra enklereliv.no

Bli kvitt flekker på farten

Nasjonaldagen er ofte blant de dagene vi koser oss mest med mat og drikke, gjerne gående fra et sted til et annet. Da kan uhell fort oppstå, uten at man har tilgang på vann eller såpe. Vi anbefaler derfor å ha med en liten pakke On the spot flekkfjerner, som kan hjelper deg med å rengjøre finstasen på farten! Passer perfekt til å fjerne kaffe, vin, bær og lignende fra ull- og bomullsplagg.

Beste flekkfjerningsproduktet jeg har prøvd, og enkelt å ha med seg

Blitt en favoritt hvis jeg skal gi bort en liten gave.
Maria
fra enklereliv.no

Vær forberedt på skiftende vær

Vi håper alltid at væregudene er snille med oss på 17. mai. Noen år er det strålende sol, andre år er det dryppende regn. Uansett hva været kommer til å by på, kan det være lurt å ha en paraply tilgjengelig. Vi anbefaler paraplyene fra Gustbuster, finnes både i vanlig variant og sammenleggbar. Med en paraply som tåler vind opptil orkanstyrke er det Ingenting kan stoppe deg fra en fantastisk feiring!

En robust og god paraply!

Er ikke redd for at denne skal vrenge seg, det er iallfall klart!
Dag om Gustbuster Sammenleggbar orkanparaply
fra enklereliv.no

Hold deg hydrert

Det er alltid lurt å ha en drikkeflaske i nærheten for å sikre at du får i deg nok væske i løpet av dagen. Vi anbefaler derfor at du tar med deg en stålflaske. Til forskjell fra vanlige flasker vil du med en stålflaske kunne nyte kald drikke i opptil 24 timer. Ekstra deilig på varme dager.

Grill miljøvennlig i parken

Det heter seg slik at «Uten mat og drikke, duger helten ikke» og på nasjonaldagen er det intet unntak. For mange er det populært å samle venner eller familie, gjerne rundt en liten engangsgrill eller flere. Ønsker du fortsatt gleden med grilling uten den dårlige samvittigheten for avfallet, anbefaler vi å se nærmere på den miljøvennlige minigrillen fra Barbeco. Med denne kan du grille om og om igjen, med god samvittighet. Fint for deg og bra miljøet. I tillegg blir den varm på få minutter hvis du bruker Barbeco grillbriketter – laget av kokosnøttskall.

OBS: Vær obs på at det er generelt bålforbud i Norge mellom 15. april og 15. september. Dette gjelder også engangsgriller, åpen ild og lignende i skog og mark, uten tillatelse fra kommunen. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild/tenne bål der det åpenbart ikke kan begynne å brenne. Vi anbefaler at du tar hensyn til omgivelsene og ser an om du bør tenne på grillen dersom det kan være fare for brann pga. tørke. Mange kommuner tilrettelegger for bålbrenning under bålforbudet, du finner mer informasjon om hvor disse er på din kommunes nettsider. Her finner du for eksempel tilrettelagte grillplasser i Oslo kommune.

Les her for mer informasjon om bålforbudet.

Gi kroppen en pause

Etter en lang dag med mye gåing er det fantastisk å komme hjem til en deilig massasje. For slitne føtter er en fotmasserer perfekt. For resten av kroppen anbefaler vi en massasjepute som kan brukes hvor du vil!

– Skulle ønske jeg oppdaget GaitLine tidligere


Med mange baller i lufta som mamma, lærer og idrettsutøver ble GaitLine midt i blinken for Maria Kronborg, som elsker å være i aktivitet. For at kroppen skulle tåle belastningen var hun avhengig av gode sko. Her forteller hun om sine erfaringer med GaitLine i en hektisk hverdag.


Etter fysioterapeutens anbefaling

Maria oppdaget GaitLine først da fysioterapeuten anbefalte henne GaitLine. Det første hun tenkte var at skoene bare var superkule.

– Men etter kun én dag med, var jeg solgt. Dette var jo som å gå på luft! Og det var første gang på lenge at jeg ikke gledet meg til å ta av meg skoene etter en lang dag.

En aktiv lærerhverdag på hardt underlag

Maria forteller at en vanlig hverdag som regel starter med levering i barnehagen, etterfulgt av en innholdsrik og aktiv arbeidsdag som lærer ved en ungdomsskole. 

– Jeg står alltid når jeg foreleser, for deretter å gå rundt til elever som trenger hjelp. Under pandemien ble skolen delt inn i ulike soner. Dette for å holde trinnene adskilt i friminuttet. Lærerne fikk derfor økt sin inspeksjonstid, og da var jeg mye i aktivitet. Men jeg går mye uansett. Som sosiallærer er jeg der det skjer.

Hun legger til at GaitLine-sko også kommer godt med som undervisning i kroppsøving.

–  Som tidligere håndballspiller har jeg lang erfaring med flerbrukshaller og hardt underlag. Da er det godt å ha en GaitLine-sko som ikke bare bidrar til å redusere belastningsskader, men også har et godt grep.

Vemodig å bytte til andre sko

Maria elsker å trene Crossfit, men innrømmer at det alltid er litt vemodig å bytte ut GaitLine-skoene for å ta på seg flate Crossfit-sko. Desto større er gleden ved å ta de på igjen for maks restitusjon, gjerne i lek.

– Etter trening, leker jeg som regel ute med 6-åringen min. Er vi ute, leker vi «boksen går», eller andre aktiviteter som involverer løping og hopping. Jeg bor rett ved Østmarka, og i helgene pleier hele familien å dra på skogstur.  

Treningsskade setter ingen stopp

Maria forteller at kroppen har vært gjennom en påkjenning, hvor begge korsbånd har blitt operert, men at hun i dag har klart å trene seg tilbake. I tillegg har hun også litt problemer med korsryggen fra tid til annen. 

– Jeg er ikke i tvil om at den gode sålen i GaitLine-skoen vil bidra til økt komfort og restitusjon. Skulle bare ønske jeg oppdaget GaitLine tidligere, spesielt i permisjonstiden, da jeg trillet og gikk turer «no stop».

Etter at hun ble anbefalt GaitLine har hun brukt GaitLine ved mange anledninger, alt fra foreldremøte til date.

– Jeg har hatt 12-timers arbeidsdag inkludert et foreldremøte, jeg har vært på klassetur, jeg har lekt med barna, jeg har vært på sommerfest, jeg har vært på reise og deltatt i NM, jeg har vært på date med mannen min og jeg har gått tur med venninner. Alt dette med Gaitline på beina. Design og komfort i en og same sko!

Vårens fresheste nyhet fra GaitLine – Track Knit Chocolate

Skoen som motiverer til økt aktivitet i hverdagen

Helsedirektoratet oppfordrer til 30 minutter fysisk aktivitet hver dag. Selv om du har en travel hverdag, anbefaler Maria GaitLine til alle som har eller ønsker en aktiv livsstil. 

– Jeg vil påstå at dette blir enklere å gjennomføre dersom man bruker et fottøy som er designet spesielt med tanke på optimal fordeling av vekt, i hvert steg. Dette vil kanskje bidra til at du tar trappa i stedet for heisen neste gang?

Finn din favoritt blant våre GaitLine sko

Fysioterapeutens favoritt-sko

fysioterapeut viser frem en modell av ryggraden

Før Marthe Strandbakke oppdaget GaitLine-sko savnet hun en hverdagssko som tålte det harde underlaget kroppen blir utsatt for, både for henne selv og ikke minst for hennes pasienter.

Strandbakke er privatpraktiserende fysioterapeut og underviser i anatomi. Her forteller hun om sine favoritt-sko, som hun mener gjør det enklere for folk å få en mer aktiv hverdag, og en friskere kropp.


En sko som reduserer og forebygger plager

Som fysioterapeut møter Strandbakke mange som er på søken etter en fornøyd kropp uten smerter og plager.

For å hjelpe pasientene, enten det er med forebygging av plager eller med varig bedring av smerter, forsøker Strandbakke å gi pasientene gode redskaper som medfører raske endringer i hverdagen. Et av redskapene hun ofte foreslår er GaitLine-sko.

– Uansett om du går lite eller mye, er Gaitline en sko jeg anbefaler til alle – da den har en robust såle, er komfortabel, anvendelig og ikke minst reduserer og forebygger muskel/skjelett-plager.

Hun forklarer at Gaitline-skoen umiddelbart forbedrer bevegelsen i foten, noe som resulterer i at vi bærer kroppen optimalt når vi står og går. På denne måten kan skoene bidra til å redusere og forebygge plager, ikke bare i foten, men også i resten av kroppen.

Tips til mer bevegelse i hverdagen

Strandbakke kommer også med en annen anbefaling: Beveg deg mer! Mange sliter med tidsklemma, og syns det er vanskelig å holde kroppen i aktivitet i en hektisk hverdag. Likevel mener fysioterapeuten dette er noe vi alle burde strebe etter.

– Helsedirektoratets anbefaling om 30 min fysisk aktivitet daglig, er noe jeg råder både familie, venner og pasienter til å følge.

Det er fullt mulig å implementere dette i en travel hverdag ved hjelp av små grep som øker hverdagsmosjonen, forteller hun. Ta små gåturer, velg trapp i stedet for heis og gå til og fra jobb hvis du har muligheten. Selv bruker hun GaitLine på jobb og når hun beveger seg til og fra aktiviteter.

– Siden hverdagen min er aktiv, er jeg avhengig av en sko som gir meg best mulig demping og hvile for føttene. Gaitline er mitt klare førstevalg.

Når man velger gode sko er kroppen mer fornøyd, og da er det lettere å ta flere aktive valg, mener Strandbakke. Med Gaitline på føttene kan aktiviteten både økes og bedres, og det er bra for folkehelsa!

Fysioterapeutens favoritter fra GaitLine

Fysioterapeuten har testet flere GaitLine-modeller, og deler her noen av sine absolutt favoritter!

Til innendørsaktiviteter som jobb på harde gulv, enten det er som underviser eller behandler, foretrekker hun den lette og luftige modellen Track Knit her vist i fargen Urban Green.

Fysioterapeut Marthe Strandbakke på tur i Leather, i fargen Tabacco fra GaitLine.

Til gåturer ute velger hun ofte helårsmodellen Track Leather, som er tilgjengelig i ulike typer skinn. Strandbakkes favoritt er varianten som heter Safari, en sko i skinn som imiterer ponni-hår med et klassisk leopardprint. Denne skoen kombinerer hun gjerne med et sporty antrekk.

På vinterhalvåret er det støvelen Silver Mid Trek TRX som gjelder. Denne vinterskoen finnes i flere farger, både til dame og herre. Strandbakke varierer mellom å bruke den fargerike varianten i rosa og den mer nedtonede varianten i mørk brun.

Finn din favoritt blant våre GaitLine sko

Vårens kuleste sneakers

en jente sitter på en brygge i solskinn med gaitline sko

Våren nærmer seg, og det betyr nye sko i butikkhyllene! Sjekk ut vårens sneakers fra norske GaitLine, som ikke bare ser bra ut, men som også er superkomfortable og gjør kroppen godt.

Kundefavoritt tilbake i vårens farger

Vår mest solgte GaitLine modell er tilbake i ny, fresh farge til dame og herre!

Vår bestselgende modell Track Knit er endelig tilbake – nå i vårens nye farger!

Velg mellom den nedtonede brunfargen Chocolate og den friske, lyse blåfargen Dusty Blue.

GaitLine Track Knit Chocolate

GaitLine Track Knit Dusty Blue

Track Knit er perfekt for deg som går mye og ønsker en lettere sko som puster godt. Den strikkede overdelen er designet helt uten ubehagelige sømmer for å skape en perfekt passform.

TIPS: Den luftige overdelen gjør at skoen også kan passe til en bredere fot. 

Ny sneakers for den fargeglade

Med en overdel i et lett vannresistent materiale er GaitLine Ride som skapt for den norske våren. Gå for den nye fargen Hydro hvis du er av den fargeglade typen!

GaitLine Ride i fargen Hydro er en fargerik hverdagssko!

Det sporty designet gjør det lett å kombinere skoen med både jeans og treningstights, og fargen vil definitivt sprite opp et hvert antrekk.

TIPS: Ride oppleves noe mindre i størrelsen enn andre GaitLine sko og vi anbefaler derfor å gå opp ½ – 1 størrelse. 

Skoene som virkelig passer til alt

GaitLine Ride er perfekt for hverdager fylt av gåturer på hardt underlag. Velger du denne nye modellen i sort og hvit får du en allsidig sko som virkelig passer til “alt”.

Du vil også oppleve at denne sneakersen gir fantastisk demping i forfoten og god støtte i hælen. Sneakersen passer derfor ypperlig på tur, og er et godt valg hvis du er på utkikk etter en kul tursko.

Sneakers i skinn – perfekt både vår og høst

GaitLine Track Leather er enda en modell vi er godt kjent med fra tidligere sesonger. Dette er en kundefavoritt som er populær både vår, sommer og høst.

Vårens nyhet er en semsket variant i fargen Tabacco – en klassisk bruntone som er like fin til dame og herre!

Skinnet i skoen er av høy kvalitet, produsert i Italia, og holder flere sesonger så lenge du tar godt vare på det.

Les mer om hvordan du kan ta vare på skoene dine slik at de holder seg godt over tid.

Hvorfor velge GaitLine?

Skoene fra GaitLine ser ut som helt vanlige sneakers, men de hjelper deg faktisk med å gå «riktig». Det norske firmaet  GaitLine har som mål å lage verdens mest komfortable sko, som gjør at kroppen din beveger seg optimalt. Løsningen for å gjøre dette ble å lage en patentert såleteknologi hvor fotens bevegelse og vektfordeling er korrekt i hvert skritt du går.

Norsk teknologi gir maksimal komfort

GaitLine skoen retter hælbeinet, stabiliserer foten din slik at vektfordeling optimaliseres når du står og går. Dette gir deg en maksimal komfort som merke godt på harde og flate underlag.

Støttende såle kan bidra til økt velvære

Yttersålen og Arch-roller løfter foten inn i en naturlig fotbue og gir aktiv støtte på hardt underlag. Dette kan bidra til å reduserer og forebygge plager som plantar facitt, hælspore og andre smerter i føtter, knær, hofter og rygg.

Sko laget for å gå med

Et balansert steg skaper en positiv kjedereaksjon oppover i kroppen. Skoene gir føttene den støtten den trenger på hardt og flatt underlag som vi beveger oss mest i.

Flere GaitLine-sko til våren

Les mer om teknologien bak GaitLine skoene.

TraXole-guide: Hvilken piggsko-modell skal jeg velge?

Har du endelig bestemt deg for å kjøpe piggsko, men usikker på hvilken modell du skal velge? Her får du en rask oversikt over våre ulike modeller fra TraXole. 

Dersom du er usikker på om du skal velge brodder eller piggsko, kan du lese artikkelen «Gå trygt i vinter med piggsko og brodder». 

Med svingende temperaturer er piggsko et godt alternativ når glattisen titter frem. Likt for alle piggskoene fra TraXole er at de har 17 strategisk plasserte pigger per sko, vanntett membran og god isolering. Vi anbefaler i tillegg å gå opp én størrelse, da skoene kan oppleves som små. 

TraXole piggsko – Den originale 

Den originale TraXole piggskoen er en god allrounder med borrelås og lisser for god passform. Over 1400 har gitt skoen et karaktersnitt på 4,5, og over 600 har lagt igjen en brukeranmeldelse av skoen. Dette er en sko som har falt i god smak hos de aller fleste.

 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. Jeg gikk opp en størrelse pga kundeomtaler og skoen er litt stor. Men det går utmerket fordi jeg da får plass til en tykkere sokk oppi den.» 

Irene, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko Training – For deg på farten

TraXole piggsko Training er en lavere sko som egner seg godt til turgåing når det er glatt ute. Den lave kanten sørger for mer bevegelighet av foten. Perfekt for når du skal fort frem. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko Training Black/Green 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Kjempe fornøyd med servicen og levering. Skoda er dei beste eg har hatt.» 

Astrid, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko Hiking – For deg som går i terreng

Til forskjell fra de andre skoene er TraXole piggsko Hiking en mer stabil og høy sko som gir deg god støtte under hele turen og passer fint hvis du skal gå i terreng. Unikt med skoen er også Freelock-snøringen, som enkelt strammer skoen ved å snurre på hjulet. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «En str opp fra det du bruker, fornøyd .» 

Gerd, fra enklereliv.no 

Husk TraXole skobeskytter 

Uansett hvilken TraXole piggsko du ender opp med å kjøpe, anbefaler vi også TraXole skobeskytter. Skobeskytteren beskytter gulvet og sørger for at du går like trygt inne som ute, og er særlig praktisk hvis du for eksempel skal innom butikken på turen. 

Se alle våre piggsko fra TraXole

Du liker kansje også…

Gaitline Safari: Et par sko – fire stiler

gaitline safari stylet med fire forskjellige antrekk

Vi har stylet nyheten Track Leather Safari på fire måter for å gi deg inspirasjon til høsten, uansett stil!

Track Leather Safari er kanskje den mest spennende nyheten fra GaitLine denne sesongen. Skoen har samme, gode fasong som de øvrige Track-modellene fra GaitLine, med et nytt design som hever et hvert antrekk.

Gaitline Safari nærbilde av overdelen i "Ponni hår" med leopardprint

Skoens overdel er trukket i “ponni hår” (Hair-on-leather) med et lekkert leopardprint. “Ponni hår” er skinn som er behandlet for å etterligne ponni hår, men ikke vær redd, skinnet som benyttes kommer fra ku, akkurat som vanlig skinn.

En evig klassiker

Mange forbinder nok print, og særlig leopardmønster med trendplagg, men mønsteret har en lang historie, og ses på som en evig klassiker. Leopardmønstret tekstil ble først introdusert på catwalken av Christian Dior i 1947, og har siden blitt brukt av elegante kvinner som Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor, og i nyere tid Beyoncé og Michelle Obama.

Leopard kommer stadig tilbake i motebildet, og gjennom tidene har vi sett at mønsteret kan kombineres med det aller meste. Her har vi stylet mønsteret med forskjellige antrekk for å skape ulike fire stiler; klassisk, sporty, trendy og rocka.

Klassisk

Her har vi stylet skoene med et helsort antrekk, elegant tilbehør og en klassisk kåpe.

Kamelfargen på kåpen trekker frem fargen i GaitLine-skoene, og bidrar til å skape et helhetlig, nedtonet uttrykk. Dette antrekket er perfekt til en kveld ute eller en dag på jobb når du vil føle deg ekstra fin. Tidløst og behagelig! Om sommeren kan du bytte ut kåpen med en trenchcoat og droppe strømpebuksene.

Trendy

Her har vi stylet GaitLine Track Safari med en rutete ulljakke og løse jeans for en mer trendy look.

Dette må være det perfekte antrekket til høsten – enkelt å bruke på både kalde morgener og varme dager, og ikke minst behagelig! Ta gjerne igjen fargen fra skoene med tilbehør eller knapper i bruntoner.

Rocka

Kombiner leopardprintet med skinnbukser og en tøff jakke for å skape en mer rocka stil.

Ved å style skoene med sort og hvitt gir du de den oppmerksomheten de fortjener, og du spriter opp et ellers enkelt antrekk. Eier du ikke skinnbukser? Bytt ut buksen med jeans og sleng på deg en skinnjakke!

Sporty

Selv om Track-modellen i leopardprint ikke er en typisk fritidssko, kan den enkelt styles ned til bruk i hverdagen. Kombiner skoene med t-skjorte og jeans for et mer sporty uttrykk.

Gaitline Track safari stylet med hoodie, t-shirt og jeans

Dette antrekket passer ypperlig når du er på farten, enten du er på vei for å hente i barnehagen eller skal ut på tur med en venninne. Med disse skoene ser du kledd ut, selv med jeans og t-skjorte. På tur kan du også fint kombinere skoene med både treningstights og joggebukser.

Kjøp GaitLine Track Leather Safari på nett

Hvordan velge riktig modell – en guide til GaitLine-sko

mann tar på seg gaitline sko

Ønsker du å teste GaitLine, men er usikker på hvilken modell som passer dine behov? Vår guide hjelper deg med å finne den rette skoen for deg.

Dette har alle GaitLine-sko til felles

Alle GaitLine-sko er bygget på samme teknologi, og de ulike modellene har derfor flere fellestrekk.

 • Skoene egner seg godt for å gå på asfalt og annet hardt underlag
 • Sålen gir optimal fordeling av vekt i hvert steg
 • Skoene bidrar til bedre holdning og redusering av belastningsskader 
 • Skoene korrigerer bevegelsen til føttene dine mens du går, og retter opp eventuelle feilstillinger
 • De er godt egnet for de som har smerter i føtter, knær og rygg 
 • De fungerer godt for de som trener mye som ønsker en sko for restitusjon
 • De er utstyrt med såler som er middels brede, og passer derfor de aller fleste (medium lest)
 • Skoene er i utgangspunktet unisex, og det er ingen forskjell i utformingen av sko til kvinner og menn

GaitLine helårssko

Ride – en praktisk sko med vannresistent overdel

Nytt fra GaitLine denne våren er modellen Ride. Dette er en sko som er laget for norske forhold, med en overdel i et pustende, lett vannresistent materiale.

Ride har et sporty design, og egner seg like godt som en hverdagssko i byen som en tursko i lett terreng. Skoen er forsterket i hælen og har også en kant i plast som går rundt hele skoen.

Denne modellen er mer romslig i forfoten enn andre GaitLine-sko, og passer derfor perfekt til alle med brede føtter. Ride er noe mindre i størrelsen sammenlignet med for eksempel Track Knit, så vi anbefaler likevel å gå opp 1/2-1 størrelse.

For de med smalere føtter, vil Track mest sannsynlig sitte bedre på foten.

Hvis du er plaget med smerter i føttene grunnet belastningsskade eller lignende, anbefaler vi deg å lese gjennom vanlige spørsmål og svar om GaitLine-sko for å se om GaitLine-sko kan hjelpe.

Track Knit – en optimal jobbsko

GaitLine Track Knit i hvit

Track Knit er vår mest solgte modell fra GaitLine! Bestselgeren er perfekt for de som har en aktiv hverdag der du står og går mye. Skoen fungerer ypperlig som en jobbsko, og er også god på korte og lange turer.

Denne modellen er for deg som ønsker en pustende hverdagssko. Skoens overdel består av strikk uten sømmer for den perfekte passformen.

Denne skoen passer til:

 • De som er opptatt av god pusteevne
 • De som er på utkikk etter en god, nøytral sko til hverdags
 • De som står og går mye, for eksempel på jobb
 • De som foretrekker et mer klassisk utseende
 • De som ønsker en stabiliserende sko som støtter for eksempel ustødige ankler

Tilgjengelige farger

Track Leather – en praktiske helårssko

GaitLine Leather Track I helhvit stylet med lyse jeans

Track Leather er en elegant skinnsko laget med høy-kvalitets skinn fra Italia. Modellen er tilgjengelig i fire forskjellige farger med ulikt type skinn.

Nytt denne sesongen er fargen Tabacco, en klassisk brunfarge som er like fin til dame og herre. Gaitline Track Leather Tabacco er tilgjengelig i et høykvalitets semsket skinn.

Den helhvite varianten er laget av glatt skinn slik at hvitfargen holder seg ekstra godt hele året, mens den helsorte varianten er laget i matt nubuck skinn. Den leopardmønstrede varianten Safari varianten er laget av skinn med en finish som imiterer ponnihår. Resultatet er en fargerik sko som hever et hvert antrekk!

GaitLine Track Leather Safari med leopardmønster.

Den største forskjellen mellom Track Leather og Track Knit er at skinnskoen egner seg bedre til helårsbruk. Skinn tåler bedre norske forhold, og er lettere å rengjøre etter en tur i sølete vær. Det kan være kjekt å vite at Track Leather kan oppleves litt mindre i størrelsen enn varianten i tekstil, særlig i forfoten.

Dette skyldes at skoens overmateriale er noe tykkere, i tillegg til at det er mindre elastisk. Fasongen vil tilpasse seg foten etter skoen er gått inn, men hvis du foretrekker en litt romsligere sko, kan du vurdere å gå opp en halv størrelse.

Gå for en ensfarget sko for en klassisk look, eller dyreprint for et mer spennende uttrykk.

Usikker på hva du skal kombinere med Track-skoen i leopardprint? Se hvordan vi stylet skoene med fire ulike stiler, og bli inspirert!

Denne skoen passer til:

 • De som ønsker en noe varmere hverdagssko
 • De som ønsker en mer slitesterk sko
 • De som vil ha en sko som kan brukes store deler av året
 • De som står og går mye, for eksempel på jobb
 • De som ønsker en stabiliserende sko som støtter for eksempel ustødige ankler

TIPS: Skinn vider seg litt ut i bredden etter de er gått inn, men lengden bør passe med en gang.

Tilgjengelige farger

Molto – moderne og sporty

GaitLine Molto I sort med hvit såle

Molto er en klassisk fritidssko med fantastisk god passform. Skoen er like god på jobb som ellers i hverdagen. Strikken i overdelen er sømløs for maksimal komfort, uansett om du skal gå kort eller langt, og hælen er forsterket med skinn.

Overdelen er konstruert i en kombinasjon av ulik strikk for en mer et moderne og sporty uttrykk.

Dette er en utgående modell og vi har derfor kun et fåtall størrelser igjen på lager. Hvis du ikke finner Molto i din størrelse, kan vi anbefale Track Knit som et godt alternativ.

Denne skoen passer til:

 • De som er på utkikk etter en god sko til hverdags
 • De som står og går mye, for eksempel på jobb
 • De som foretrekker et mer sporty utseende
 • De som ønsker en stabiliserende sko som støtter for eksempel ustødige ankler

Tilgjengelige farger

GaitLine vintersko

Silver Mid TRX – maksimal varme og komfort

gaitline vintersko i rosa farge, stylet med blå jeans

Den nyeste utgaven av GaitLines vintersko er laget av vannresistent skinn med nye, forsterkede hemper. Lær-konstruksjonen i overdelen gjør skoen naturlig vannavstøtende mens fuskepels holder foten god og varm selv på kalde vinterdager. 

Sålen har både PU demping, SGL teknologi og vår utviklede TRX såle for maks demping, maks komfort og maks grep på alle naturens underlag.

TIPS: Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.

Denne skoen passer til:

 • De som allerede bruker GaitLine-sko, og er på leting etter en vintersko med de samme egenskapene
 • De som går mye ute, også på vinteren
 • De som ønsker en vintersko med maksimal komfort
 • De som vil ha en vintersko som fungerer på alle naturens underlag
 • De som foretrekker en vintersko med fôr
 • De som ønsker en mer fargerik vintersko

Tilgjengelige farger

GaitLine sommersko

Clip – en lett sko uten knyting

Gaitline Clip i nile blue (en lys blåfarge) med hvit såle.

Clip er en sommerlig, fargerik modell fra GaitLine. Skoen har ingen foring, og er derfor lettere enn de andre modellene fra GaitLine. Dette, kombinert med en elastisk, 3D-strikket overdel gjør at modellen kan oppleves som noe stor i størrelsen. Vi anbefaler derfor å gå ned en halv størrelse sammenlignet med din vanlige størrelse.

Skoen kan strammes med de elastiske båndene på oversiden for ytterligere tilpasning. Selve overdelen (med eller uten innstramming) passer best en middels eller bred fot. For de med smalere føtter, vil Track mest sannsynlig sitte bedre på foten. Hvis du er plaget med smerter i føttene grunnet belastningsskade eller lignende, anbefaler vi deg å lese gjennom vanlige spørsmål og svar om GaitLine-sko for å se om GaitLine-sko kan hjelpe.

Grunnet den strikkede overdelen uten lisser, kan Clip føles litt trang ut for de med veldig høy vrist. Dersom du har en høy vrist anbefaler vi i stedet å prøve en av modellene med snøring.

Hælkappen på GaitLine-sko er forsterket med microfiber for å hindre slitasje samtidig som det gir en anti-slip effekt som holder føttene godt på plass, selv uten snøring!

Denne skoen passer til:

 • De som ønsker en luftig sko som egner seg til varmt vær
 • De som har litt bredere føtter, eller ser etter en sko som legger lite press på føttene
 • De som ønsker god plass ved forfoten, for eksempel ved hallux valgus, inngrodde tånegler e.l.
 • De som foretrekker en sko uten snøring som er enkel å ta på

TIPS: Selv om skoen er lett å tre inn i, anbefaler vi bruk av skojern. Da holder hælen på skoen seg bedre over tid.

Tilgjengelige farger

Accent – sandalen for aktive hverdager

Gaitline accent sandaler i hvit og sort på sandstrand

Accent er GaitLines klassiske sandaler med borrelås. Sandalen har tre borrelås-remmer for å sikre en optimal passform og gjøre sandelen enkel å ta på.

Sandalens remmer er laget i en lett strikket kvalitet med en myk innside av skinn. Den hvite sandalen har også skinn på utsiden, mens den sorte er laget med skinn på innsiden og en mesh på utsiden.

Denne sandalen passer til:

 • De som er fornøyd med GaitLine-sko og ønsket et alternativ for varme dager
 • De som ser etter en stabil sandal med god demping til bruk på jobb eller innendørs hjemme
 • De som foretrekker en sko/sandal som er enkel å ta på

Tilgjengelige farger

Fortsatt usikker på om GaitLine er noe for deg? Få svar på det du lurer på i vår oversikt over vanlige spørsmål og svar om GaitLine.

Vanlige spørsmål og svar om GaitLine-sko

gaitline sko i hvit skinn med blå jeans

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Hvis du ikke finner svar på akkurat det du lurer på, hjelper kundeservice deg mer enn gjerne.

Dersom du ønsker å teste GaitLine, men er usikker på hvilken modell som passer din fot, anbefaler vi å ta en titt på Hvordan velge riktig modell – en guide til GaitLine-sko.

Hva er unikt med GaitLine?

GaitLine er en norskutviklet sko som gjennom sin unike SGL teknologi hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går.  

Jeg ønsker å bruke skoen til gåturer i både by og skog. Fungerer den til begge deler?

Ja! GaitLine-skoene er utviklet for bruk i typisk “urbane” bymiljø hvor vi går på hardt, flatt underlag som asfalt og betong. Når vi går på asfalt får ikke foten den naturlig ustabiliteten på bakken som føttene våre trenger. Derfor vil de fleste oppleve at foten hviler bedre i en GaitLine sko.

Ved for eksempel overpronasjon vil det å gå på hardt underlag bidra til ytterligere slitasje, da man repeterer feilmønsteret sitt for hvert steg man går. Denne repeterende belastingen er utfordrende for kroppen, og daglig gange på hardt underlag krever derfor en god såle. GaitLine-sålen bidrar til en forbedring av bevegelsen i foten når du går, og passer derfor ypperlig til bruk på hardt underlag.

I lette turer i skog og mark fungerer skoen også svært godt. Hvis du er på leting etter en sko som skal brukes primært til tur, anbefaler vi skoene med litt grovere såle og med litt tettere overdel slik at skoen oppleves mer stødig. Vi anbefaler særlig modellene Ride (tilgjengelig i blå og sort) eller Track (tilgjengelig i en rekke farger). Gå gjerne for en mørkere farge, da vil skoene holde seg pene lenger.

Kundene våre sier:

“GaitLine sko er best, uansett kort eller lang tur. Både jeg og min mann er meget godt fornøyd med GaitLine sko og har brukt dette merket som tursko i 6 år nå, og kvaliteten er også veldig god.” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anne Britt, kunde fra Enklereliv.no (kjøpte Track Knit)
Kundefavoritten Track Knit, her vist i hvit.

Passer GaitLine best for de med smale eller brede føtter?

Alle sko fra GaitLine er laget på en medium lest. Dette betyr at skoene er middels brede, og derfor passer de aller fleste. Selv om selve sålen er lik på de ulike modellene, kan skoene føles ulike på foten på grunn av overdelens utforming og materiale. Modellen Ride med tynn, luftig overdel føles for eksempel romsligere ut i bredden enn modellene med fôr.

Hvis du har veldig smale eller veldig brede føtter, kan det være lurt å prøve skoene i butikk. Du kan også bestille på nett og returnere skoene innen 30 dager hvis de ikke passer.

 Du kan lese mer om passformen på de ulike modellene i vår guide til GaitLine-sko

Kan jeg bruke innleggssåler i GaitLine-skoene mine?

Alle GaitLine-sko er utstyrt med en såle med en innebygd “arch-roller”, en sylinderformet del som ligger over yttersålen. Denne lille delen i sålen hjelper foten inn i sin naturlige bue, og hindrer feilstillinger. Av denne grunn benytter de fleste ikke innleggssåler i sine GaitLine-sko.

Kundene våre sier:

“Beste skoene for meg. Har vært avhengig av fotsenger i sko i mange år, men når jeg fikk mitt første par GaitLine kunne jeg droppe dette. Anbefales på det sterkeste”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reidun, kunde fra Enklereliv.no (kjøpte Accent)
GaitLine Track Knit i fargen Chocolate.

Er GaitLine en løpesko?

GaitLine er ikke en løpesko (enda!). Det er en forskjell på ev hverdagssko (som burde gir bedre støtte) og en løpesko (som gjerne kan være lettere).

GaitLine er en sko som er laget for å gå i, og det er dette den fungerer absolutt best til. Skoene er også veldig gode å bruke hvis man står mye på jobb, for eksempel i butikk eller på kontor.

Selv om GaitLine ikke er laget for løping, er det noen som likevel foretrekker å også bruke skoene som en løpesko. Dette gjelder typisk de som er plaget med mye vondter når de løper.

Kundene våre sier:

“Fantastisk gode sko. Jobber i helsevesenet  og går hele dagen, beste jobbsko jeg har hatt i løpet av 30 år.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yvonne, kunde fra Enklereliv.no

Hva er forskjellen mellom løpesko og gåsko?

Løpesko kan føles veldig myke og behagelige å gå i, men nettopp fordi de er myke, så tillater de foten å gå inn i feilstillinger når vi går. Dette kan skape problemer på sikt. De aller fleste får ingen plager av dette i ung alder, men man kan risikere å pådra seg vondter med tiden. Av denne grunn kan det være lurt å skille mellom skoene man skoene man løper i og skoene man går i.

GaitLine-skoene er laget for å stabilisere hælbeinet i en nøytral, vertikal stilling slik at hælen går rett ned i gulvet. Det ligger mye krefter på innsiden av skoen som tar deg imot når du går inn i feilstilling, for eksempel ved overpronasjon. Skoen vipper deg opp igjen slik at du blir stående vertikalt selv om du tråkker litt feil. GaitLine-sko er også utformet for å hjelpe foten inn i sin naturlige bue for å unngå feilbelastning under foten.

Dersom du går med løpesko vil ikke potensielle feilstillinger bli korrigert, og du kan ende opp med å repetere en bevegelse som kan slite på både foten og resten av kroppen.

Er skoene laget for de med normalpronasjon, overpronasjon eller supinasjon?

GaitLine er laget for å kunne brukes av de aller fleste, og passer derfor best for de som har normal pronasjon eller overpronasjon når de går. De som overpronerer opplever at foten faller innover når foten belastes, for eksempel når man går eller løper. Ved supinasjon (underpronering) faller foten utover. Sistnevnte er relativt uvanlig.

Dersom du er usikker på pronasjon, kan det være lurt å ta en tur til legen for å sjekke dette før du velger sko. GaitLine har fått gode tilbakemeldinger fra kunder med supinasjon (underpronering), men hvis du plages med dette anbefaler vi å prøve skoene i butikk.

Jeg har plantar fasciitt, kan det hjelpe å bytte til GaitLine-sko?

I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for GaitLine svarte nesten 9 av 10 med fot-problemer at de opplevde mindre smerter i føtter etter å ha gått med GaitLine-sko i 3-12 måneder. Smerter i føtter er typisk plantar fascitt, hæl spore og hallux valgus.

Plantar fasciitt kommer ifølge NHI av at seneplaten plantarfascien sitt feste til hælbenet blir overbelastet og irritert. GaitLine er utformet for å avlaste denne seneplaten som befinner seg under foten, slik at man unngår overbelastningen som kan føre til plantar fasciitt.

Under GaitLine-skoen ligger det en rulle (arch roller) som gir foten en høyere, mer naturlig bue. Dette minsker presset på plantarfascien, som i tillegg til å forebygge, også kan redusere smertene for de som lider av plantar fasciitt.

Kundene våre sier:

“Definitivt de beste skoene jeg har hatt noen gang. Stor hjelp etter en 8 år gammel plantarfascitt som endelig slipper taket. Pene er skoene også.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nuri Siv, kunde fra EnklereLiv.no (kjøpte Track Knit)

Jeg har skjev stortå, kan jeg bruke GaitLine?

GaitLine stabiliserer hælbeinet i en nøytral stilling for å motvirke overpronasjon, og fungerer derfor godt for mange med skjev stortå. Skjev stortå (hallux valgus) er en skjevstilling av stortåen som er vanlig, særlig hos kvinner.

NHI anbefaler “fornuftig bruk av sko” for å bremse utviklingen av tilstanden. Tilstanden kan også forverres dersom man går innoverlent og ikke har sko som korrigerer dette. Hvis du har skjev stortå er det ekstra viktig å sørge for å velge sko med god nok plass til tærne.

Les gjerne vår guide til valg av GaitLine-sko før du bestemmer deg for hvilken modell du vil kjøpe.

Jeg har ryggplager. Kan GaitLine-sko hjelpe?

I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for GaitLine, svarte 8 av 10 deltagere at de har hatt redusert smerte i knær, bekken og korsrygg etter å ha brukt GaitLine i 3-12 måneder.

Dersom du er plaget med smerter i ryggen er gode sko ekstra viktig. Fotens bevegelse påvirker resten av kroppen, og feilstillinger i føttene vil derfor ofte forplante seg oppover og skape smerter i kne, hofte og rygg. Dersom du plages med smerter i ryggen, kan det være lurt å teste GaitLine en periode og se om det hjelper. Skoene kan oppleves som litt uvante i starten, så det er lurt å gi det litt tid.

Kundene våre sier:

“Verdens beste sko. Har brukt Gaitline i 5 år. Har gjort underverker for en dårlig rygg! Strålene fornøyd med mitt nye par!” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trude, kunde fra Enklereliv.no (kjøpte Molto)

Hvor lenge holder sålen? Må jeg bytte sko ofte?

GaitLine-sålen er svært robust, og har en holdbarhet som er ca. 20 ganger så lang som andre sko. Du må med andre ord ikke bytte skoene like ofte som for eksempel løpesko. Dersom du er opptatt av å kjøpe sko som varer lengst mulig, er det først og fremst materialet på overdelen du bør tenke på. Se spørsmålet under for tips til hvordan du kan få skoene til å holde seg best mulig.

TIPS: Skinn har gjerne lengre holdbarhet enn tekstil, og tettere strikk har gjerne lenger holdbarhet enn løs strikk.

Track Leather er en stabil og behagelig helårssko.

Hva kan jeg gjøre for å få skoene til å holde seg best mulig?

Allerede før du begynner å bruke skoene dine, kan du gjøre en enkel ting for å sørge for at de holder lenger, nemlig å impregnere de. Dette bidrar til å bevare fargen og virker vannavstøtende. Husk at skoene helst skal impregneres en gang i måneden for best beskyttelse.

Et av de beste rådene når det kommer til å bevare sko, er å veksle mellom noen forskjellige sko for å gi favorittparet litt hvile. Dersom man bruker en sko hver dag, vil man merke at det skoene preges av dette.

Utover dette er vedlikehold og renhold viktig. Innersålen og lissene kan vaskes i maskin, men selve skoen skal ikke vaskes i vaskemaskin, og heller ikke tørkes i tørketrommel. I stedet bør du vaske skoene skånsomt i en balje eller kjøkkenvask med 30 grader vann og vanlig vaskemiddel. Unngå å bruke harde børster som kan slite på overmaterialet. Dersom skoene har overmateriale i skinn er det viktig å pleie skinnet jevnlig med skokrem slik at skinnet holder seg mykt. Dette kan du lese mer om på produktsiden til de ulike skoene.

TIPS: Husk å alltid bruke skojern, det gjør større forskjell enn du tror!

Les mer om hvordan du best kan ta vare på skoene dine.

Jeg har ingen plager eller smerter, hvorfor skal jeg bruke GaitLine?

GaitLine er en sko som er god å bruke for de med ulike plager, men den er først og fremst en forebyggende sko. Sålen er utviklet for å hjelpe oss med å gå riktig, og dermed ikke påta oss noen skader eller hverdagsplager.

Sålen er utformet for å jobbe forebyggende mot både skjev stortå (hallux valgus), overpronasjon og smerter i hælen (for eksempel plantar fasciitt). For å motvirke overpronasjon er skoen høyere på innsiden slik at man unngår at foten faller innover. Å rette opp fotens stilling på denne måten kan også bidra til å forebygge hallux valgus.

For å redusere smerter i hælen ligger det en rulle (arch roller) under GaitLine-skoen som gir foten en høyere arch. Dette avlaster fotsålens seneplate, som kan gi smerter i hælen dersom den blir overbelastet.

Her kan du se hvordan sålen er bygd opp for å hjelpe kroppen med å få et riktigere steg.

Grunnleggeren av GaitLine har i mange år studert kroppens bevegelser og jobbet med å lære folk å gå riktig. Han har sett hvor vanskelig det er å endre måten man går på når det har blitt en vane. Hele formålet med GaitLine-skoen er å bidra til å korrigere bevegelsen til føttene dine mens du går, uten at du selv må være bevisst på å gå “riktig”.

Artikkelen er skrevet basert på samtale med GaitLines grunnlegger og forskning fra GaitLine.

Favoritter fra GaitLine

Dette er GaitLine-teknologien

GaitLine teknologi

Livet er rett og slett for kort til å gå i dårlige sko, uansett om det er snakk om hverdagsturer eller stående arbeid. Derfor kan GaitLine være en god redning for mange som ønsker en bedre hverdag, ikke bare for føttene men også for hele kroppen. Men hva skiller GaitLine fra andre skoprodusenter?  

Slik fungerer GaitLine-skoen 

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Det som skiller GaitLine fra andre lignende sko er den unike såle-teknologien som kan hjelpe deg til å korrigere fotens posisjon og bevegelse når du står og går, som igjen kan ha en påvirkning på resten av kroppen.  

Unik såleteknologi med 20 ganger lengre levetid

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). Det vil si; En såle designet etter den optimale balanseaksen i foten, som sørger for at fotbuten belastes korrekt og at kroppsvekten fordeles riktig når vi står og går. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen. Sålen skiller seg derfor fra typiske løpesko, med nedbrytbare elastiske celler, og flate hverdagssko som gjør lite for verken fotbuen eller fordelingen av kroppsvekten. 

GaitLine bruker det bærekraftige materialet PU (Polytuertan), som har 20 ganger lengre levetid enn EVA som benyttes av de fleste løpeskoene på markedet. Kjøper du en GaitLine-sko i dag kan du også være sikker på at den gunstige teknologien er lik i alle sko. 

Derfor kan feil bevegelse gi store konsekvenser 

Foten er fundamentet for hele kroppen. Forskning viser at dersom foten beveges feil kan dette få konsekvenser for belastningen gjennom legger, lår, bekken og ryggsøyle, helt opp til hodet. Det er nettopp dette GaitLine ønsker å hjelpe deg med. Sålen i GaitLine-sko kan bistå med å korrigere hælbeinets grunnposisjon, slik at du unngår feilbelastning, og i stedet oppnår symmetri, i tillegg til avlastning og støtte av fotbuen. 

Hvem passer GaitLine for? 

GaitLine passer for alle, men er særlig gunstig for: 

 • De som står og går i mye i hverdagen/arbeid 
 • De som ønsker en optimal gå-sko for å bedre holdning og redusere belastningsskader 
 • De som har smerter i føtter, knær og rygg. 
 • De som trener mye som ønsker en sko for restitusjon. 

GaitLine fritidssko