En bedre fothverdag med GaitLine-sko

Gaitline sko

Du har ikke gått skikkelig før du går i GaitLine-sko

Det er en tøff påstand, men sannheten er at såleteknologien i GaitLine-skoene er ansvarlig for 60 000 solgte par sko i året. Faktisk viser kundeundersøkelser at hele 8 av 10 sier at skoene har hatt en positiv effekt på helsen.

Hva er GaitLine-sko?

Skoene er utviklet rundt den patenterte såleteknologien SensoryGaitLine, ofte referert til som kun SGL. Denne tar utgangspunkt i at foten din har en optimal bevegelse for riktig fordeling av belastning, og skoens oppgave er å gi nettopp dette.

Vi er nemlig utviklet for å bevege oss på ujevnt underlag, men moderne, kompromissløse underlag som asfalt og betong dominerer manges hverdag. Når bakken ikke gir etter, havner hele belastningen på foten.

Såleteknologien er utviklet av norske Håvard Engell, tidligere ballettdanser og ansatt ved Olympiatoppen. Han har lenge vært opptatt av funksjonell bevegelse for å forbygge skader.

Ser den ut som en helsesko?

Det er lett å rynke litt på nesen når man tenker på betegnelser som helsesko, spesialsko eller ortopediske sko. Dette har GaitLine tatt på alvor. Designet på de ulike seriene er derfor laget for at de ikke bare skal gjøre godt, de skal også se bra ut. Det er ikke uten grunn at folk med spesiell interesse for sneakers også har begynt å se til GaitLines nye modeller.

I årets nye kolleksjon finner vi blant annet modellen GaitLine Molto, som har et litt mer moderne design. Disse kommer i klassiske farger som sort og hvitt, men også marineblått og avokadogrønt.

Hvor finner du GaitLine-sko?

Gaitline selges over hele Skandinavia, og hos Enklere Liv har du kunnet finne ditt par siden 2014. Butikkjeden har jobbet mye med opplæring rundt GaitLine-sko og vanlige helseplager, og på den måten er vi bedre rustet til å gi kunden den hjelpen de trenger.

Det er ikke helt tilfeldig at GaitLine er en suksess i Skandinavia. Vi liker klær og sko som ser bra ut, men det sør-europeiske motebildet er ikke alltid i tråd med vår fysikk. Her oppe i nord har vi ofte bredere føtter og flere tilfeller av plattfot, og disse føttene har ikke godt av å bli klemt ned i smale, italienske sko.

Moderne føtter møter mange harde underlag.

GaitLine-sko til alle anledninger

Skoene fra Gaitline kommer i mange ulike farger og modeller, slik du skal finne det du vil ha. Den mest vanlige er en joggesko i tidløst design med et moderne uttrykk, men du får også sandaler og moteriktige vintersko.

Vinterskoene fra Gaitline er laget i slitesterkt skinnmateriale, slik at de tåler påkjenningen fra den norske vinteren samtidig som de er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Yttersålen har også et grovere mønster enn resten av GaitLine-modellene. Nytt av året er en modell i mørk brun, som i likhet med de sorte vinterskoene passer for alle uansett kjønn.

Ta vare på føttene og resten kroppen hele året. Disse heter Silver Mid Trek, og de brune vinterskoene er nye denne sesongen.

Vinterskoene har et spesialkonstruert mønster som gir deg bedre grep når føret blir dårligere. Klassikeren Silver Mid Trek i sort passer for alle.

_dsc5113.jpg

De fleste av GaitLine-kunder skulle ønske at de prøvde skoene tidligere.

Hvorfor velge GaitLine?

7 av 10 nordmenn går feil, og over tid kan det gi skader og smerter i muskler og skjelett. Den samme fordelingen ser vi når det gjelder sammenhengen mellom feil bevegelsesmønstre og belastningsskader i føtter, knær, hofte, rygg og nakke.

Det koker ofte ned til at føttenes velvære er absolutt nødvendig, og det skader jo ikke at de helsebringende skoene også er kule. Se bare på hvor nøye vi er i valg av brilleinnfatninger, regntøy og gamasjer.

Bestill GaitLine i dag

STØTTE

Foten din er ikke laget for asfalt og flate skosåler. GaitLines unike sålekonstruksjon ivaretar muskler og ledd gjennom hele kroppen, for forebygging og god gå-opplevelse.

BALANSE

Med unik sålekonstruksjon veileder GaitLine foten din gjennom hele steget, slik at kroppstyngden fordeles optimalt. Det påvirker hele din fysiske prestasjon, skritt for skritt.

PRESTASJON

GaitLines unike såleteknologi optimaliserer ganglaget ditt, korrigerer holdningen din og forebygger muskel og ledd plager. For ultimat prestasjon, til enhver tid.


Steg for steg mot bedre helse

Asfalt, betong og annet hardt underlag gir føttene våre juling på daglig basis. Gi dem derfor den omtanken de trenger og fortjener.

Sålene fra Godfot inneholder den flyytende væsken glyserin, som sørger for både å dempe og variere trykket fra hardt underlag. Vi sammenligner det med å gå barbeint i vannkanten på en sandstrand. Akkurat passe støtte, og akkurat passe ettergivende.​

Masserer føttene når du går 

Sålen har spesialkonstruerte kanaler hvor væsken beveger seg gjennom steget ditt. Føttene dine får massasje i hvert skritt du tar. I tillegg til å være behagelige stimulerer massasjen til økt blodsirkulasjon. 

Ideen er at du skal hindre deg selv fra å gå på deg skader som i stor grad skyldes moderne, harde underlag. Det er små feil over tid som skaper plagene, og det er ofte nok å korrigere disse feilene i hverdagen for å oppleve bedring.

Forebygger og lindrer

Takket være egenskapene til Godfotsålene, kan de forebygge eller lindre en rekke plager som stammer fra belastningsskader. Sliter du med smerter som følge av noen av disse:
• Dårlig blodsirkulasjon, vonde og hovne bein
• Kramper
• Smerter i fot, ankel, kne, hofte og/eller rygg
• Gikt/Artroser
• Kalde føtter
• Utvikling av belastningsskader
• Plantar fascitt/Hælspore

Bedre helse med Godfot

Er du lei av smerter og ubehag som følge av belastningsskader? Du finner forebygging og lindring på enklereliv.no og i utvalgte Enklere Liv-butikker.

Fakta om Godfot-sålene

Sålene finnes i variantene Basic og Professional. Begge har samme virkning, men der Basic-sålen er tiltenkt hverdagsskoene, er Professional blitt utviklet for litt tøffere bruk.

Basic

Bygger kun 2-3 mm, og kan derfor legges oppå dine vanlige såler.
• Sålen er designet for å dekke over to størrelser. Kan klippes til for å passe ditt skonummer.

Professional*

• Utviklet spesielt for arbeidssko/vernesko.
• Ekstra støtdempende med 5,5 mm under hælen og 3,5 mm under tærne.
• Passer best i en romslig sko, eller i en sko hvor du kan fjerne den eksisterende sålen