Steg for steg mot bedre helse

Asfalt, betong og annet hardt underlag gir føttene våre juling på daglig basis. Gi dem derfor den omtanken de trenger og fortjener.

Sålene fra Godfot inneholder den flyytende væsken glyserin, som sørger for både å dempe og variere trykket fra hardt underlag. Vi sammenligner det med å gå barbeint i vannkanten på en sandstrand. Akkurat passe støtte, og akkurat passe ettergivende.​

Masserer føttene når du går 

Sålen har spesialkonstruerte kanaler hvor væsken beveger seg gjennom steget ditt. Føttene dine får massasje i hvert skritt du tar. I tillegg til å være behagelige stimulerer massasjen til økt blodsirkulasjon. 

Ideen er at du skal hindre deg selv fra å gå på deg skader som i stor grad skyldes moderne, harde underlag. Det er små feil over tid som skaper plagene, og det er ofte nok å korrigere disse feilene i hverdagen for å oppleve bedring.

Forebygger og lindrer

Takket være egenskapene til Godfotsålene, kan de forebygge eller lindre en rekke plager som stammer fra belastningsskader. Sliter du med smerter som følge av noen av disse:
• Dårlig blodsirkulasjon, vonde og hovne bein
• Kramper
• Smerter i fot, ankel, kne, hofte og/eller rygg
• Gikt/Artroser
• Kalde føtter
• Utvikling av belastningsskader
• Plantar fascitt/Hælspore

Fakta om Godfot-sålene

Sålene finnes i variantene Basic og Professional. Begge har samme virkning, men der Basic-sålen er tiltenkt hverdagsskoene, er Professional blitt utviklet for litt tøffere bruk.

Basic

Bygger kun 2-3 mm, og kan derfor legges oppå dine vanlige såler.
• Sålen er designet for å dekke over to størrelser. Kan klippes til for å passe ditt skonummer.

Professional*

• Utviklet spesielt for arbeidssko/vernesko.
• Ekstra støtdempende med 5,5 mm under hælen og 3,5 mm under tærne.
• Passer best i en romslig sko, eller i en sko hvor du kan fjerne den eksisterende sålen

Fastmonterte vs. vendbare pigger: Finn piggskoene som passer ditt vinterbehov

Når vinteren viser seg fra sin mest utfordrende side, med islagte gater og snødekte fortau, er det å velge riktig fottøy mer kritisk enn noensinne. For å hjelpe deg å navigere gjennom vinterens utfordringer, har vi satt sammen denne guiden for å forklare fordelene med piggsko og hvordan våre produkter, TraXole med fastmonterte pigger og Høibo med vendbare pigger, kan tilby løsninger som holder deg trygg og komfortabel.

Hvorfor velge piggsko?

Bruken av piggsko om vinteren er en enkel, men effektiv måte å forebygge fall og skader på. Med pigger får du et mye bedre grep på glatte overflater, noe som gir deg økt stabilitet og trygghet, enten du er på vei til jobb, tar en tur i parken, eller nyter vinteraktiviteter utendørs.

TraXole – Sikkerhet i hvert steg

TraXole piggsko kommer utstyrt med fastmonterte pigger i Wolframstål, et materiale kjent for sin høye slitestyrke og evne til å gi eksepsjonelt grep på isete underlag. Disse skoene er et utmerket valg for deg som ser etter maksimal sikkerhet og ønsker å gå vinteren trygt i møte. Og for de øyeblikkene du trenger å ta skrittene innendørs, tilbyr vi praktiske skobeskyttere som er enkle å ta på og av. Det gjør TraXole til det ideelle valget for deg som vil føle deg trygg på alle underlag.

Passer fint for:

 • Eldre eller de med redusert balanse som trenger ekstra stabilitet på glatte overflater
 • Daglige pendlere som går mye på islagte fortau og trenger pålitelig grep gjennom hele vinteren
 • Utendørsarbeidere som tilbringer lange dager utendørs i variert og ofte utfordrende terreng
 • Vinterløpere og turgåere som søker maksimal sikkerhet under sine aktiviteter

Hvis sikkerhet er ditt viktigste krav, anbefaler vi TraXole piggsko.

Høibo – Fleksibiliteten til å tilpasse seg vinteren

For deg som verdsetter fleksibilitet like høyt som sikkerhet, tilbyr Høibo-serien sko med vendbare pigger. Denne innovative løsningen lar deg tilpasse skoene etter forholdene; vend piggene inn når du beveger deg over mindre glatte overflater, og ut igjen når isen krever ekstra grep. Høibo er perfekt for deg som ønsker en allsidig sko som kan håndtere både byens gater og naturens varierte terreng.

Passer fint for:

 • Byvandrere som foretrekker en sko som kan justeres for ulike underlag, fra isete gater til innendørs bruk.
 • Reisende som ønsker praktiske sko de enkelt kan tilpasse etter forholdene, uten å måtte bytte skotøy.

Tips for å velge og bruke piggsko

 • Vedlikehold er nøkkelen: Regelmessig sjekk og vedlikehold av piggene sikrer at skoene dine alltid er klare for vinterens utfordringer.
 • Tilpass skoene etter aktiviteten: Tenk på hvor og hvordan du vil bruke skoene. Å velge riktig type piggsko kan gjøre stor forskjell for din komfort og sikkerhet.
 • Bruk tilbehør etter behov: Skobeskyttere kan være en praktisk løsning for å bruke dine TraXole-sko innendørs uten å skade gulvet, eller risikere å falle på glatte flisoverflater

Ved å følge disse rådene og velge sko som passer dine behov, kan du gå vinteren i møte med selvtillit. Enten du foretrekker TraXole for dens urokkelige sikkerhet eller Høibo for dets fleksible tilpasningsevne, har vi de riktige skoene for å holde deg trygg og komfortabel gjennom hele vinteren. Husk, forberedelse er nøkkelen til å nyte vintersesongen til det fulle, og det starter med riktig fottøy.

TraXole-guide: Hvilken piggsko-modell skal jeg velge?

Har du endelig bestemt deg for å kjøpe piggsko, men usikker på hvilken modell du skal velge? Her får du en rask oversikt over våre ulike modeller fra TraXole. 

Dersom du er usikker på om du skal velge brodder eller piggsko, kan du lese artikkelen «Gå trygt i vinter med piggsko og brodder». 

Med svingende temperaturer er piggsko et godt alternativ når glattisen titter frem. Likt for alle piggskoene fra TraXole er at de har 17 strategisk plasserte pigger per sko laget av Wolframstål, vanntett membran og god isolering.

Unike pigger av av Wolframstål / tungsten

Alle våre piggsko har pigger laget av wolframstål (også kalt Tungstenstål), som gjør at de vil holde seg år etter år. Wolframstål er meget slitesterkt, har god hardhet, god styrke og seighet og korrosjonsbestandighet. Det vil si at piggene ikke ruster like lett som tradisjonelt karbonstål. Wolframstål brukes også i Traxol Running løpebrodder.

Mer korrekt størrelse fra 2022

Våre TraXole piggsko har vært kjent for å være litt små i størrelsen. Dette ble endret i 2022, slik at du nå velger skostørrelsen du bruker i andre sko.

TraXole piggsko – Den originale 

Den originale TraXole piggskoen er en god allrounder med borrelås og lisser for god passform. Over 1700 har gitt skoen et karaktersnitt på 4,6, og over 700 har lagt igjen en brukeranmeldelse av skoen. Dette er en sko som har falt i god smak hos de aller fleste.

 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. Jeg gikk opp en størrelse pga kundeomtaler og skoen er litt stor. Men det går utmerket fordi jeg da får plass til en tykkere sokk oppi den.» 

Irene, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko skolett – For deg som ønsker stil og trygghet

Denne nyeste modellen, TraXole piggsko skolett, er den ultimate vinterløsningen som kombinerer stil og komfort. Med et sikkert grep på glatte overflater, er disse skolettene perfekte for daglig bruk. Designet er elegant, noe som gjør dem ideelle for de som ønsker å opprettholde en stilig profil samtidig som de nyter godt av funksjonaliteten til piggsko.

TraXole piggsko Training – For deg på farten

TraXole piggsko Training er en lavere sko som egner seg godt til turgåing når det er glatt ute. Den lave kanten sørger for mer bevegelighet av foten. Perfekt for når du skal fort frem. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko Training Black/Green 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Kjempe fornøyd med servicen og levering. Skoda er dei beste eg har hatt.» 

Astrid, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko Hiking – For deg som går i terreng

Til forskjell fra de andre skoene er TraXole piggsko Hiking en mer stabil og høy sko som gir deg god støtte under hele turen og passer fint hvis du skal gå i terreng. Unikt med skoen er også Freelock-snøringen, som enkelt strammer skoen ved å snurre på hjulet. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Meget fornøyd, føler meg trygg når jeg går på glatta.»

Lise, fra enklereliv.no 

Husk TraXole skobeskytter 

Uansett hvilken TraXole piggsko du ender opp med å kjøpe, anbefaler vi også TraXole skobeskytter. Skobeskytteren beskytter gulvet og sørger for at du går like trygt inne som ute, og er særlig praktisk hvis du for eksempel skal innom butikken på turen. 

Se alle våre piggsko fra TraXole

Du liker kansje også…

Vanlige spørsmål og svar om GaitLine-sko

gaitline sko i hvit skinn med blå jeans

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Hvis du ikke finner svar på akkurat det du lurer på, hjelper kundeservice deg mer enn gjerne.

Dersom du ønsker å teste GaitLine, men er usikker på hvilken modell som passer din fot, anbefaler vi å ta en titt på Hvordan velge riktig modell – en guide til GaitLine-sko.

Hva er unikt med GaitLine?

GaitLine er en norskutviklet sko som gjennom sin unike SGL teknologi hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går.  

Jeg ønsker å bruke skoen til gåturer i både by og skog. Fungerer den til begge deler?

Ja! GaitLine-skoene er utviklet for bruk i typisk “urbane” bymiljø hvor vi går på hardt, flatt underlag som asfalt og betong. Når vi går på asfalt får ikke foten den naturlig ustabiliteten på bakken som føttene våre trenger. Derfor vil de fleste oppleve at foten hviler bedre i en GaitLine sko.

Ved for eksempel overpronasjon vil det å gå på hardt underlag bidra til ytterligere slitasje, da man repeterer feilmønsteret sitt for hvert steg man går. Denne repeterende belastingen er utfordrende for kroppen, og daglig gange på hardt underlag krever derfor en god såle. GaitLine-sålen bidrar til en forbedring av bevegelsen i foten når du går, og passer derfor ypperlig til bruk på hardt underlag.

I lette turer i skog og mark fungerer skoen også svært godt. Hvis du er på leting etter en sko som skal brukes primært til tur, anbefaler vi skoene med litt grovere såle og med litt tettere overdel slik at skoen oppleves mer stødig. Vi anbefaler særlig modellene Ride (tilgjengelig i blå og sort) eller Track (tilgjengelig i en rekke farger). Gå gjerne for en mørkere farge, da vil skoene holde seg pene lenger.

Kundene våre sier:

“GaitLine sko er best, uansett kort eller lang tur. Både jeg og min mann er meget godt fornøyd med GaitLine sko og har brukt dette merket som tursko i 6 år nå, og kvaliteten er også veldig god.” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anne Britt, kunde fra Enklereliv.no (kjøpte Track Knit)
Kundefavoritten Track Knit, her vist i hvit.

Passer GaitLine best for de med smale eller brede føtter?

Alle sko fra GaitLine er laget på en medium lest. Dette betyr at skoene er middels brede, og derfor passer de aller fleste. Selv om selve sålen er lik på de ulike modellene, kan skoene føles ulike på foten på grunn av overdelens utforming og materiale. Modellen Ride med tynn, luftig overdel føles for eksempel romsligere ut i bredden enn modellene med fôr.

Hvis du har veldig smale eller veldig brede føtter, kan det være lurt å prøve skoene i butikk. Du kan også bestille på nett og returnere skoene innen 30 dager hvis de ikke passer.

 Du kan lese mer om passformen på de ulike modellene i vår guide til GaitLine-sko

Kan jeg bruke innleggssåler i GaitLine-skoene mine?

Alle GaitLine-sko er utstyrt med en såle med en innebygd “arch-roller”, en sylinderformet del som ligger over yttersålen. Denne lille delen i sålen hjelper foten inn i sin naturlige bue, og hindrer feilstillinger. Av denne grunn benytter de fleste ikke innleggssåler i sine GaitLine-sko.

Kundene våre sier:

“Beste skoene for meg. Har vært avhengig av fotsenger i sko i mange år, men når jeg fikk mitt første par GaitLine kunne jeg droppe dette. Anbefales på det sterkeste”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reidun, kunde fra Enklereliv.no (kjøpte Accent)
GaitLine Track Knit i fargen Chocolate.

Er GaitLine en løpesko?

GaitLine er ikke en løpesko (enda!). Det er en forskjell på ev hverdagssko (som burde gir bedre støtte) og en løpesko (som gjerne kan være lettere).

GaitLine er en sko som er laget for å gå i, og det er dette den fungerer absolutt best til. Skoene er også veldig gode å bruke hvis man står mye på jobb, for eksempel i butikk eller på kontor.

Selv om GaitLine ikke er laget for løping, er det noen som likevel foretrekker å også bruke skoene som en løpesko. Dette gjelder typisk de som er plaget med mye vondter når de løper.

Kundene våre sier:

“Fantastisk gode sko. Jobber i helsevesenet  og går hele dagen, beste jobbsko jeg har hatt i løpet av 30 år.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yvonne, kunde fra Enklereliv.no

Hva er forskjellen mellom løpesko og gåsko?

Løpesko kan føles veldig myke og behagelige å gå i, men nettopp fordi de er myke, så tillater de foten å gå inn i feilstillinger når vi går. Dette kan skape problemer på sikt. De aller fleste får ingen plager av dette i ung alder, men man kan risikere å pådra seg vondter med tiden. Av denne grunn kan det være lurt å skille mellom skoene man skoene man løper i og skoene man går i.

GaitLine-skoene er laget for å stabilisere hælbeinet i en nøytral, vertikal stilling slik at hælen går rett ned i gulvet. Det ligger mye krefter på innsiden av skoen som tar deg imot når du går inn i feilstilling, for eksempel ved overpronasjon. Skoen vipper deg opp igjen slik at du blir stående vertikalt selv om du tråkker litt feil. GaitLine-sko er også utformet for å hjelpe foten inn i sin naturlige bue for å unngå feilbelastning under foten.

Dersom du går med løpesko vil ikke potensielle feilstillinger bli korrigert, og du kan ende opp med å repetere en bevegelse som kan slite på både foten og resten av kroppen.

Er skoene laget for de med normalpronasjon, overpronasjon eller supinasjon?

GaitLine er laget for å kunne brukes av de aller fleste, og passer derfor best for de som har normal pronasjon eller overpronasjon når de går. De som overpronerer opplever at foten faller innover når foten belastes, for eksempel når man går eller løper. Ved supinasjon (underpronering) faller foten utover. Sistnevnte er relativt uvanlig.

Dersom du er usikker på pronasjon, kan det være lurt å ta en tur til legen for å sjekke dette før du velger sko. GaitLine har fått gode tilbakemeldinger fra kunder med supinasjon (underpronering), men hvis du plages med dette anbefaler vi å prøve skoene i butikk.

Jeg har plantar fasciitt, kan det hjelpe å bytte til GaitLine-sko?

I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for GaitLine svarte nesten 9 av 10 med fot-problemer at de opplevde mindre smerter i føtter etter å ha gått med GaitLine-sko i 3-12 måneder. Smerter i føtter er typisk plantar fascitt, hæl spore og hallux valgus.

Plantar fasciitt kommer ifølge NHI av at seneplaten plantarfascien sitt feste til hælbenet blir overbelastet og irritert. GaitLine er utformet for å avlaste denne seneplaten som befinner seg under foten, slik at man unngår overbelastningen som kan føre til plantar fasciitt.

Under GaitLine-skoen ligger det en rulle (arch roller) som gir foten en høyere, mer naturlig bue. Dette minsker presset på plantarfascien, som i tillegg til å forebygge, også kan redusere smertene for de som lider av plantar fasciitt.

Kundene våre sier:

“Definitivt de beste skoene jeg har hatt noen gang. Stor hjelp etter en 8 år gammel plantarfascitt som endelig slipper taket. Pene er skoene også.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nuri Siv, kunde fra EnklereLiv.no (kjøpte Track Knit)

Jeg har skjev stortå, kan jeg bruke GaitLine?

GaitLine stabiliserer hælbeinet i en nøytral stilling for å motvirke overpronasjon, og fungerer derfor godt for mange med skjev stortå. Skjev stortå (hallux valgus) er en skjevstilling av stortåen som er vanlig, særlig hos kvinner.

NHI anbefaler “fornuftig bruk av sko” for å bremse utviklingen av tilstanden. Tilstanden kan også forverres dersom man går innoverlent og ikke har sko som korrigerer dette. Hvis du har skjev stortå er det ekstra viktig å sørge for å velge sko med god nok plass til tærne.

Les gjerne vår guide til valg av GaitLine-sko før du bestemmer deg for hvilken modell du vil kjøpe.

Jeg har ryggplager. Kan GaitLine-sko hjelpe?

I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for GaitLine, svarte 8 av 10 deltagere at de har hatt redusert smerte i knær, bekken og korsrygg etter å ha brukt GaitLine i 3-12 måneder.

Dersom du er plaget med smerter i ryggen er gode sko ekstra viktig. Fotens bevegelse påvirker resten av kroppen, og feilstillinger i føttene vil derfor ofte forplante seg oppover og skape smerter i kne, hofte og rygg. Dersom du plages med smerter i ryggen, kan det være lurt å teste GaitLine en periode og se om det hjelper. Skoene kan oppleves som litt uvante i starten, så det er lurt å gi det litt tid.

Kundene våre sier:

“Verdens beste sko. Har brukt Gaitline i 5 år. Har gjort underverker for en dårlig rygg! Strålene fornøyd med mitt nye par!” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trude, kunde fra Enklereliv.no (kjøpte Molto)

Hvor lenge holder sålen? Må jeg bytte sko ofte?

GaitLine-sålen er svært robust, og har en holdbarhet som er ca. 20 ganger så lang som andre sko. Du må med andre ord ikke bytte skoene like ofte som for eksempel løpesko. Dersom du er opptatt av å kjøpe sko som varer lengst mulig, er det først og fremst materialet på overdelen du bør tenke på. Se spørsmålet under for tips til hvordan du kan få skoene til å holde seg best mulig.

TIPS: Skinn har gjerne lengre holdbarhet enn tekstil, og tettere strikk har gjerne lenger holdbarhet enn løs strikk.

Track Leather er en stabil og behagelig helårssko.

Hva kan jeg gjøre for å få skoene til å holde seg best mulig?

Allerede før du begynner å bruke skoene dine, kan du gjøre en enkel ting for å sørge for at de holder lenger, nemlig å impregnere de. Dette bidrar til å bevare fargen og virker vannavstøtende. Husk at skoene helst skal impregneres en gang i måneden for best beskyttelse.

Et av de beste rådene når det kommer til å bevare sko, er å veksle mellom noen forskjellige sko for å gi favorittparet litt hvile. Dersom man bruker en sko hver dag, vil man merke at det skoene preges av dette.

Utover dette er vedlikehold og renhold viktig. Innersålen og lissene kan vaskes i maskin, men selve skoen skal ikke vaskes i vaskemaskin, og heller ikke tørkes i tørketrommel. I stedet bør du vaske skoene skånsomt i en balje eller kjøkkenvask med 30 grader vann og vanlig vaskemiddel. Unngå å bruke harde børster som kan slite på overmaterialet. Dersom skoene har overmateriale i skinn er det viktig å pleie skinnet jevnlig med skokrem slik at skinnet holder seg mykt. Dette kan du lese mer om på produktsiden til de ulike skoene.

TIPS: Husk å alltid bruke skojern, det gjør større forskjell enn du tror!

Les mer om hvordan du best kan ta vare på skoene dine.

Jeg har ingen plager eller smerter, hvorfor skal jeg bruke GaitLine?

GaitLine er en sko som er god å bruke for de med ulike plager, men den er først og fremst en forebyggende sko. Sålen er utviklet for å hjelpe oss med å gå riktig, og dermed ikke påta oss noen skader eller hverdagsplager.

Sålen er utformet for å jobbe forebyggende mot både skjev stortå (hallux valgus), overpronasjon og smerter i hælen (for eksempel plantar fasciitt). For å motvirke overpronasjon er skoen høyere på innsiden slik at man unngår at foten faller innover. Å rette opp fotens stilling på denne måten kan også bidra til å forebygge hallux valgus.

For å redusere smerter i hælen ligger det en rulle (arch roller) under GaitLine-skoen som gir foten en høyere arch. Dette avlaster fotsålens seneplate, som kan gi smerter i hælen dersom den blir overbelastet.

Her kan du se hvordan sålen er bygd opp for å hjelpe kroppen med å få et riktigere steg.

Grunnleggeren av GaitLine har i mange år studert kroppens bevegelser og jobbet med å lære folk å gå riktig. Han har sett hvor vanskelig det er å endre måten man går på når det har blitt en vane. Hele formålet med GaitLine-skoen er å bidra til å korrigere bevegelsen til føttene dine mens du går, uten at du selv må være bevisst på å gå “riktig”.

Artikkelen er skrevet basert på samtale med GaitLines grunnlegger og forskning fra GaitLine.

Jeg har nettopp kjøpt GaitLine og opplever at jeg får litt vondt i føttene når jeg bruker skoene. Hva skal jeg gjøre?

Heldigvis får vi ikke mange av disse spørsmålene da de fleste opplever at GaitLine-skoene er gode å gå med.

Skoene har en aktiv teknologi som aktiverer både muskler og bindevev i føttene på en annerledes måte enn andre sko. Da kan det være at enkelte trenger tilvenning av skoene i en startfase.

Gå med skoene noen timer de første dagene og trapp opp bruken. Ikke slutt å bruke skoene, men gi dem en sjans. Du skal vite at om ikke mange dager er dette din favoritt-sko, nettopp fordi sålen aktiverer føttene og kroppen på en god måte.

NB! Noen av oss går også med låsninger i fotbladet uten at vi vet om det. Dette kan også medføre at skoene oppleves vonde på foten. Da anbefales en kort tur til kiropraktor eller fysioterapeut for å knekke eller løse opp dette.

Favoritter fra GaitLine

Hvordan velge riktig modell – en guide til GaitLine-sko

Ønsker du å teste GaitLine, men er usikker på hvilken modell som passer dine behov? Vår guide hjelper deg med å finne den rette skoen for deg.

Dette har alle GaitLine-sko til felles

Alle GaitLine-sko er bygget på samme teknologi, og de ulike modellene har derfor flere fellestrekk.

 • Skoene egner seg godt for å gå på asfalt og annet hardt underlag
 • Sålen gir optimal fordeling av vekt i hvert steg
 • Skoene bidrar til bedre holdning og redusering av belastningsskader 
 • Skoene korrigerer bevegelsen til føttene dine mens du går, og retter opp eventuelle feilstillinger
 • De er godt egnet for de som har smerter i føtter, knær og rygg 
 • De fungerer godt for de som trener mye som ønsker en sko for restitusjon
 • De er utstyrt med såler som er middels brede, og passer derfor de aller fleste (medium lest)
 • Skoene er i utgangspunktet unisex, og det er ingen forskjell i utformingen av sko til kvinner og menn

GaitLine helårssko

Advance Pro – Sporty sko med et lettere steg

GaitLine Advance Pro er skoen for deg som elsker et sporty uttrykk, og som tilbringer mye tid stående og gående i løpet av dagen.

Advance Pro har en helt ny mellomsåle som heter IGNITE PRO, som gjør denne modellen lettere enn andre GaitLine-modeller, gir mer demping og en fantastisk respons. Er du opptatt av både vekt og demping, er Advance Pro et godt valg for deg. Skoene har også god pusteevne og egner seg derfor godt til bruk i vårsesongen, sommeren og høsten.

Med sitt sporty utseende, kan skoene enkelt kombineres med jeans, kjoler og treningstights.

Størrelse: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Route TRX – Den perfekte høstskoen

Route TRX er en helt ny modell fra GaitLine med robust gummiblandingen i yttersålen, spesielt laget for å gi godt grep på stein og våte underlag.

Med andre ord er GaitLine Route TRX perfekt til høstens mange både små og store turer ute, takket være det slitesterke materiale med vannavstøtende membran. Høsten byr på variert vær, derfor er nettopp disse skoene perfekt for høsten.

Gummiblandingen gjør at du bør gå opp ½-1 størrelse og kommer i to fager: Sort og beige.

Track Knit – en optimal jobbsko

GaitLine Track Knit i hvit

Track Knit er vår mest solgte modell fra GaitLine! Bestselgeren er perfekt for de som har en aktiv hverdag der du står og går mye. Skoen fungerer ypperlig som en jobbsko, og er også god på korte og lange turer.

Denne modellen er for deg som ønsker en pustende hverdagssko. Skoens overdel består av strikk uten sømmer for den perfekte passformen.

Denne skoen passer til:

 • De som er opptatt av god pusteevne
 • De som er på utkikk etter en god, nøytral sko til hverdags
 • De som står og går mye, for eksempel på jobb
 • De som foretrekker et mer klassisk utseende
 • De som ønsker en stabiliserende sko som støtter for eksempel ustødige ankler

Tilgjengelige farger

Track Leather – en praktiske helårssko

GaitLine Leather Track I helhvit stylet med lyse jeans

Track Leather er en elegant skinnsko laget med høy-kvalitets skinn fra Italia. Modellen er tilgjengelig i fire forskjellige farger med ulikt type skinn.

Nytt denne sesongen er fargen Tabacco, en klassisk brunfarge som er like fin til dame og herre. Gaitline Track Leather Tabacco er tilgjengelig i et høykvalitets semsket skinn.

Den helhvite varianten er laget av glatt skinn slik at hvitfargen holder seg ekstra godt hele året, mens den helsorte varianten er laget i matt nubuck skinn. Den leopardmønstrede varianten Safari varianten er laget av skinn med en finish som imiterer ponnihår. Resultatet er en fargerik sko som hever et hvert antrekk!

Den største forskjellen mellom Track Leather og Track Knit er at skinnskoen egner seg bedre til helårsbruk. Skinn tåler bedre norske forhold, og er lettere å rengjøre etter en tur i sølete vær. Det kan være kjekt å vite at Track Leather kan oppleves litt mindre i størrelsen enn varianten i tekstil, særlig i forfoten.

Dette skyldes at skoens overmateriale er noe tykkere, i tillegg til at det er mindre elastisk. Fasongen vil tilpasse seg foten etter skoen er gått inn, men hvis du foretrekker en litt romsligere sko, kan du vurdere å gå opp en halv størrelse.

Gå for en ensfarget sko for en klassisk look, eller dyreprint for et mer spennende uttrykk.

Usikker på hva du skal kombinere med Track-skoen i leopardprint? Se hvordan vi stylet skoene med fire ulike stiler, og bli inspirert!

Denne skoen passer til:

 • De som ønsker en noe varmere hverdagssko
 • De som ønsker en mer slitesterk sko
 • De som vil ha en sko som kan brukes store deler av året
 • De som står og går mye, for eksempel på jobb
 • De som ønsker en stabiliserende sko som støtter for eksempel ustødige ankler

TIPS: Skinn vider seg litt ut i bredden etter de er gått inn, men lengden bør passe med en gang.

Tilgjengelige farger

Ride – en praktisk sko med vannresistent overdel

Nytt fra GaitLine denne våren er modellen Ride. Dette er en sko som er laget for norske forhold, med en overdel i et pustende, lett vannresistent materiale.

Ride har et sporty design, og egner seg like godt som en hverdagssko i byen som en tursko i lett terreng. Skoen er forsterket i hælen og har også en kant i plast som går rundt hele skoen.

Denne modellen er mer romslig i forfoten enn andre GaitLine-sko, og passer derfor perfekt til alle med brede føtter. Ride er noe mindre i størrelsen sammenlignet med for eksempel Track Knit, så vi anbefaler likevel å gå opp 1/2-1 størrelse.

For de med smalere føtter, vil Track mest sannsynlig sitte bedre på foten.

Hvis du er plaget med smerter i føttene grunnet belastningsskade eller lignende, anbefaler vi deg å lese gjennom vanlige spørsmål og svar om GaitLine-sko for å se om GaitLine-sko kan hjelpe.

GaitLine vintersko

Silver Mid TRX – maksimal varme og komfort

Den nyeste utgaven av GaitLines vintersko er laget av vannresistent skinn med nye, forsterkede hemper. Lær-konstruksjonen i overdelen gjør skoen naturlig vannavstøtende mens fuskepels holder foten god og varm selv på kalde vinterdager. 

Sålen har både PU demping, SGL teknologi og vår utviklede TRX såle for maks demping, maks komfort og maks grep på alle naturens underlag.

TIPS: Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.

Denne skoen passer til:

 • De som allerede bruker GaitLine-sko, og er på leting etter en vintersko med de samme egenskapene
 • De som går mye ute, også på vinteren
 • De som ønsker en vintersko med maksimal komfort
 • De som vil ha en vintersko som fungerer på alle naturens underlag
 • De som foretrekker en vintersko med fôr
 • De som ønsker en mer fargerik vintersko

Tilgjengelige farger

GaitLine sommersko

Clip – en lett sko uten knyting

Gaitline Clip i nile blue (en lys blåfarge) med hvit såle.

Clip er en sommerlig, fargerik modell fra GaitLine. Skoen har ingen foring, og er derfor lettere enn de andre modellene fra GaitLine. Dette, kombinert med en elastisk, 3D-strikket overdel gjør at modellen kan oppleves som noe stor i størrelsen. Vi anbefaler derfor å gå ned en halv størrelse sammenlignet med din vanlige størrelse.

Skoen kan strammes med de elastiske båndene på oversiden for ytterligere tilpasning. Selve overdelen (med eller uten innstramming) passer best en middels eller bred fot. For de med smalere føtter, vil Track mest sannsynlig sitte bedre på foten. Hvis du er plaget med smerter i føttene grunnet belastningsskade eller lignende, anbefaler vi deg å lese gjennom vanlige spørsmål og svar om GaitLine-sko for å se om GaitLine-sko kan hjelpe.

Grunnet den strikkede overdelen uten lisser, kan Clip føles litt trang ut for de med veldig høy vrist. Dersom du har en høy vrist anbefaler vi i stedet å prøve en av modellene med snøring.

Hælkappen på GaitLine-sko er forsterket med microfiber for å hindre slitasje samtidig som det gir en anti-slip effekt som holder føttene godt på plass, selv uten snøring!

Denne skoen passer til:

 • De som ønsker en luftig sko som egner seg til varmt vær
 • De som har litt bredere føtter, eller ser etter en sko som legger lite press på føttene
 • De som ønsker god plass ved forfoten, for eksempel ved hallux valgus, inngrodde tånegler e.l.
 • De som foretrekker en sko uten snøring som er enkel å ta på

TIPS: Selv om skoen er lett å tre inn i, anbefaler vi bruk av skojern. Da holder hælen på skoen seg bedre over tid.

Tilgjengelige farger

Dette er GaitLine-teknologien

GaitLine teknologi

Livet er rett og slett for kort til å gå i dårlige sko, uansett om det er snakk om hverdagsturer eller stående arbeid. Derfor kan GaitLine være en god redning for mange som ønsker en bedre hverdag, ikke bare for føttene men også for hele kroppen. Men hva skiller GaitLine fra andre skoprodusenter?  

Slik fungerer GaitLine-skoen 

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Det som skiller GaitLine fra andre lignende sko er den unike såle-teknologien som kan hjelpe deg til å korrigere fotens posisjon og bevegelse når du står og går, som igjen kan ha en påvirkning på resten av kroppen.  

Unik såleteknologi med 20 ganger lengre levetid

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). Det vil si; En såle designet etter den optimale balanseaksen i foten, som sørger for at fotbuten belastes korrekt og at kroppsvekten fordeles riktig når vi står og går. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen. Sålen skiller seg derfor fra typiske løpesko, med nedbrytbare elastiske celler, og flate hverdagssko som gjør lite for verken fotbuen eller fordelingen av kroppsvekten. 

GaitLine bruker det bærekraftige materialet PU (Polytuertan), som har 20 ganger lengre levetid enn EVA som benyttes av de fleste løpeskoene på markedet. Kjøper du en GaitLine-sko i dag kan du også være sikker på at den gunstige teknologien er lik i alle sko. 

Derfor kan feil bevegelse gi store konsekvenser 

Foten er fundamentet for hele kroppen. Forskning viser at dersom foten beveges feil kan dette få konsekvenser for belastningen gjennom legger, lår, bekken og ryggsøyle, helt opp til hodet. Det er nettopp dette GaitLine ønsker å hjelpe deg med. Sålen i GaitLine-sko kan bistå med å korrigere hælbeinets grunnposisjon, slik at du unngår feilbelastning, og i stedet oppnår symmetri, i tillegg til avlastning og støtte av fotbuen. 

Hvem passer GaitLine for? 

GaitLine passer for alle, men er særlig gunstig for: 

 • De som står og går i mye i hverdagen/arbeid 
 • De som ønsker en optimal gå-sko for å bedre holdning og redusere belastningsskader 
 • De som har smerter i føtter, knær og rygg. 
 • De som trener mye som ønsker en sko for restitusjon. 

GaitLine fritidssko

Våre beste 17. mai tips

17. mai er en dag fylt med festlige tradisjoner som tog, iskrem, og flaggheising. Men det kan også være en utfordrende dag med lange køer, slitne føtter og potensielt møkkete og våte klær. For å hjelpe deg å få en finest mulig nasjonaldag, har vi satt sammen en liten guide. Les videre for å lære hvordan du best kan nyte 17. mai med stil og komfort!

Velg riktig fottøy

Det er ikke for uten grunn til at 8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Uansett om du skal gå med et vanlig festantrekk eller bunad, kan det være verdt å vurdere gode sko som hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går akkurat på 17. mai – gådagen over alle gådager.

Hvis du vurderer å bytte ut bunadskoene så er vårt beste tips å velge en nøytral GaitLine-sko, gjerne sort Track Leather eller Track Knit. Blir du fort varm på føttene så er det luftige Track Knit som gjelder, mens Leather er et godt alternativ for kjøligere og fuktige dager. 

GaitLine Leather Tan/Vanilla/Gold og Advance Pro Sand/Sand/Nougat

Skal du ikke bruke bunad er det bare å velge den fargen som passer best til antrekket. Uansett hvilken GaitLine-sko du velger vil du få den samme unike såleteknologien som hjelper deg til å holde deg på bena gjennom hele dagen.

Definitivt de beste skoene jeg har hatt noen gang.

Stor hjelp etter en 8 år gammel plantarfascitt som endelig slipper taket. Pene er skoene også.
Nuri
fra enklereliv.no

Frisk opp skjorten eller kjolen

Bli kvitt rynkete skjorter eller kjoler i en fei med Russell Hobbs Håndhold Tøydamper! Ikke bare tar den lite plass, den er også enkel å bruke, og den er et «must-have» for alle som ønsker å gi tøyet sitt en ny og frisk «look» før 17. mai-feiringen. Med denne håndholdte tøydamperen kan du være trygg på at du har en ren og duftende garderobe til den store dagen.

Bonus: Tøydamperen kommer med 3 ulike tilbehør tilpasset finttøy, tøy med lo og gardiner/sengetøy/leketøy o.l.

Bli kvitt flekker på farten

Nasjonaldagen er ofte blant de dagene vi koser oss mest med mat og drikke, gjerne gående fra et sted til et annet. Da kan uhell fort oppstå, uten at man har tilgang på vann eller såpe. Vi anbefaler derfor å ha med en liten pakke On the spot flekkfjerner eller Silk&Clean flekkfjerner for silke/delikat stoff, som kan hjelper deg med å rengjøre finstasen på farten! On the spot passer perfekt til å fjerne kaffe, vin, bær og lignende fra ull- og bomullsplagg. Se gjerne videoen under for å se hvor effektiv den er på røbetsaft på hvit skjorte.

Shoe & Shine er også en perfekt følgesvenn under 17. mai-feiringen! Med dette produktet kan du enkelt holde skoene dine blanke og skinnende, selv om du har gått i timesvis. Shoe & Shine er laget av fin voks og har en silisiumfri formel som er bra for læret og er pakket i en praktisk og unik emballasje som gjør det enkelt å ha med seg i lommen eller vesken. Med Shoe&Shine kan du være sikker på å gjøre et godt inntrykk på 17. mai, og alle andre dager også!

Beste flekkfjerningsproduktet jeg har prøvd, og enkelt å ha med seg

Blitt en favoritt hvis jeg skal gi bort en liten gave.
Maria
fra enklereliv.no

Vær forberedt på skiftende vær

Vi håper alltid at væregudene er snille med oss på 17. mai. Noen år er det strålende sol, andre år er det dryppende regn. Uansett hva været kommer til å by på, kan det være lurt å ha en paraply tilgjengelig. Vi anbefaler paraplyene fra Gustbuster, finnes både i vanlig variant og sammenleggbar. Med en paraply som tåler vind opptil orkanstyrke er det Ingenting kan stoppe deg fra en fantastisk feiring!

En robust og god paraply!

Er ikke redd for at denne skal vrenge seg, det er iallfall klart!
Dag om Gustbuster Sammenleggbar orkanparaply
fra enklereliv.no

Hold deg hydrert

Det er alltid lurt å ha en drikkeflaske i nærheten for å sikre at du får i deg nok væske i løpet av dagen.

Grill miljøvennlig i parken

Det heter seg slik at «Uten mat og drikke, duger helten ikke» og på nasjonaldagen er det intet unntak. For mange er det populært å samle venner eller familie, gjerne rundt en liten engangsgrill eller flere. Ønsker du fortsatt gleden med grilling uten den dårlige samvittigheten for avfallet, anbefaler vi å se nærmere på den miljøvennlige minigrillen fra Barbeco. Med denne kan du grille om og om igjen, med god samvittighet. Fint for deg og bra miljøet. I tillegg blir den varm på få minutter hvis du bruker Barbeco grillbriketter – laget av kokosnøttskall.

OBS: Vær obs på at det er generelt bålforbud i Norge mellom 15. april og 15. september. Dette gjelder også engangsgriller, åpen ild og lignende i skog og mark, uten tillatelse fra kommunen. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild/tenne bål der det åpenbart ikke kan begynne å brenne. Vi anbefaler at du tar hensyn til omgivelsene og ser an om du bør tenne på grillen dersom det kan være fare for brann pga. tørke. Mange kommuner tilrettelegger for bålbrenning under bålforbudet, du finner mer informasjon om hvor disse er på din kommunes nettsider. Her finner du for eksempel tilrettelagte grillplasser i Oslo kommune.

Les her for mer informasjon om bålforbudet.

Gi kroppen en pause

Etter en lang dag med mye gåing er det fantastisk å komme hjem til en deilig massasje. For slitne føtter er en fotmasserer perfekt. For resten av kroppen anbefaler vi en massasjepute som kan brukes hvor du vil!

Smarte løsninger til vinterferien

Har du mange planer for vinterferien, eller skal du ta det helt med ro hjemme? Uansett hva du har planlagt kan Enklere Liv hjelpe deg med å få en smartere vinterferie!

Ut på tur med Heat Experience sitteunderlag

Aldri har det vært enklere å holde varmen på tur. Heat Experience sitteunderlag med innebygd varme er den perfekte turkompanjongen for deg som liker å nyte nistepakka og beundre landskapet uten å bli kald og våt i rumpa. Når sitteunderlaget er fulladet holder den deg varm i opptil 4,5 time. Perfekt for alle frysepinner som elsker å komme seg ut på tur.

Kom deg frem med piggsko

Vi kan ikke få sagt det nok, TraXole piggsko er en smart investering dersom du har tenkt deg ut på gåtur i vinterferien. Ved hjelp av 17 strategisk plasserte pigger per sko sørger TraXole for at du holder deg på beina hele turen. Husk også TraXole skobeskytter, så unngår du å falle på glatte fliser og beskytte skjøre gulv.

Varme og gode å gå i 

Dette er mitt tredje par slike sko. De første varte i 5 år, og nå har jeg et par hjemme og et på hytta. Varme og gode å gå i i tillegg til tryggheten med pigger😊
Karin
fra enklereliv.no

Turmat med Barbeco Miljøvennlig Minigrill

Å lage deilig grillmat på tur med god samvittighet er nå superenkelt! Barbeco er det miljøvennlige alternative til engangsgrillen, uten alt avfallet etterpå. Grillen kan nemlig brukes om og om igjen, i tillegg til at den blir god og varm på under 2 minutter ved hjelp av kokosbriketter. Smart for alle turentusiaster som elsker grillmat!

Deilig fotmassasje

Skal du gå lange turer i vinterferien? Da er det gull verdt med en fotmasserer på slutten av dagen. Få din personlige massør ved hjelp av fotmasserere fra Beurer. Investerer du i Beurer FM 90 får du både shiatsu- og lufttrykksmassasje, med mulighet for varme – perfekt for slitne føtter.

Avslappende fotbad

Om du skal ta det helt med ro i vinterferien anbefaler vi også et avslappende fotbad, gjerne med vannløselige oljer. Er du usikker på hvilket fotbad du bør kjøpe? Les vår fotbadguide her.

Hold varmen med varmeteppe

Ikke noe er så plagsomt som å fryse. Har du tilgang på strøm der du er, kan det være deilig å slappe av uten å kjenne på kulda med et deilig varmeteppe fra Beurer. Nyt varmeteppe i sofaen, solveggen eller i senga.

Gå trygt i vinter med piggsko og brodder

Føler du deg utrygg på isen, eller ønsker du rett og slett bedre feste når du går turer om vinteren? Her er tipsene som holder deg skadefri gjennom holkesesongen.

Hver eneste vinter preges nyhetsbildet av glatte veier og fortau, både i byer og i distriktene. Mange av disse skadene kunne ha vært unngått. Så, hvordan unngår du å bli en del av statistikken?

Det enkle svaret er selvfølgelig å være mer forsiktig. Heldigvis finnes det skotøy som virkelig hjelper deg på glattisen, enten du foretrekker brodder eller piggsko.

Piggsko – perfekt til norsk vinter

Særlig i starten og slutten av vinteren preges værbildet av svingende temperaturer. Da smelter snøen ofte i løpet av dagen, det fryser til i løpet av natten og glattisen møter oss på morgenkvisten. I disse tilfellene er du helt avhengig av sko som gir godt feste. Her kan piggsko redde deg.

TraXole piggsko er utstyrt med slitesterke, kraftige pigger av tungsten, som gir maksimalt grep på isen. Skoene er foret med Thinsulate, slik at du er varm på føttene hele vinteren gjennom. Og best av alt – de ser ut som helt vanlige vintersko. Den eneste forskjellen er at de holder deg trygg på isglatte veier. Skoene fra TraXole er unisex, og passer til både dame og herre.

TraXole piggsko

Traxole-piggskoene er faste følgesvenner på vinteren. Skoene har fire ulike formål; TraXole Piggsko, TraXole Piggsko Training, TraXole Piggsko Cabin og Traxole Piggsko hiking. Alle er utstyrt med pigger, men har noen ulikheter:

 •  TraXole Piggsko: Passer til alle formål, med god demping og gummiforsterket tupp. Det er disse vi anbefaler hvis du skal ha piggsko til hverdagsbruk.
 •  TraXole Piggsko Training: Beregnet til løping og raske turer når det er glatt ute. Produsert med vanntett membran.
 • TraXole Piggsko Cabin: Perfekt til de kaldeste dagene! Denne modellen er høyere og laget med en overdel i semsket skinn.
 • TraXole Piggsko Hiking: Stabil og mellomhøy tursko med vanntett  membran og Freelock snøring.

Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. (…)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Irene, kunde Enklereliv.no om TraXole Piggsko

Beskytt gulvet med skotrekk

En vanlig bekymring med piggsko er om de er praktiske når man for eksempel skal innom butikken eller postkontoret. Ingen vil bli beskyldt for å ripe opp gulvet med piggsko. Den bekymringen er grunnløs med Traxole, som har egne skotrekk for å beskytte underlag og pigger.

Tradisjonelle brodder – gir godt fotfeste på tur

Bilde5.png

Sverger du til sneakers eller joggesko, er det tradisjonelle brodder som gjelder. Dette fordi de gir bedre stabilitet over hele sålen, slik at du får bedre tak når du går på isen. Traxole Walking sitter godt på både i oppover- og nedoverbakke. De gir godt grep på isen, og er enkle å ta på og av.

Broďene gjør at jeg føler meg veldig trygg når jeg er ute og går på vinterføre.  De er lette å få på og veldig lette å ta av igjen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Astrid, kunde Enklereliv.no

Trygghet: Traxole Walking holder deg trygg når holken kommer.

Brodder til løping – for en trygg løpetur

Jogger du på vinteren, er imidlertid Traxole Running det beste alternativet. Her er piggene asymmetrisk plassert for å gi bedre feste i høy fart. Selve piggene er laget i tungsten, som kort forklart er en hardere stålvariant. Det betyr bedre feste og økt trygghet når du ferdes på glattisen.

Knallkjøp.. Absolutt verdt pengene. Anbefaler disse broddene til alle som ferdes ute på glatta.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erik, kunde Enklereliv.no

Partybrodder – for penere sko

Ikke helt overbevist om å bytte ut de italienske skinnskoene ennå? Det finnes løsninger for deg også. Går du ofte i dress, kjole eller andre fine antrekk som krever elegante sko, kan et par diskret partybrodder være løsningen.

De små broddene Traxole Go er så små at de får plass i både veske og sekk, og kan brukes på absolutt alle sko. Perfekt når du er på farten! De består av en smal gummiremse med tre pigger under, og synes knapt når du har de på. Du kan også vurdere varianter du setter på hælen. Velg mellom 3 farger; sort, brun og rosa.

Traxole.jpg

Brodder for høye hæler og dressko: Traxole Go er perfekt for deg som bruker høye hæler eller dressko på jobb eller fest. Alle broddene kommer dessuten med praktisk oppbevaringspose.

De funker vikelig som de skal. Anbefaler de på det sterkes 🙂 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mette Elisabeth, kunde Enklereliv.no

Har du støvletter eller skoletter? Prøv TraXole hælbrodder.

Fremdeles usikker på hvilken modell som passer best for deg? Sving innom din nærmeste Enklere Liv-butikk, og finn skoene eller broddene som holder deg trygg på vinteren.

Gå vinteren trygt i møte

Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine. Ikke være redd for lange dager utendørs, GaitLine holder deg varm og sikrer optimal gange gjennom hele dagen, og du kan gå en komfortabel vinter i møte med stil! Les mer om hvorfor du bør investere i (minst) et par GaitLine-sko denne vinteren.

Silver MiD TRX

Kundefavoritten Silver Mid kommer i ny trakt, denne gangen i de flotte fargene grønn, lys beige, mørk brun og sort. Fuskepelsen inne i skoene holder foten god og varm selv på kalde dager, og lær-konstruksjonen i overdelen gjør skoen naturlig vannressistant. Sålen har både PU demping, SGL teknologi og GaitLines utviklede TRX såle for maks demping, maks komfort og maks grep på alle naturens underlag.

Silver MiD er en investering for de kalde, fine dagene og er perfekt for deg som går mye, også på vinteren, og ønsker en vintersko med foring og maksimal komfort!

TIPS: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse da skoen kan oppleves som liten.

Mørk brun

Silver MiD DK Brown/White/Specles

Mørk brun er å se over hele moteverden i år, og har definitivt vært en av de største trendfargene. Silver MiD i mørk brun er perfekt for deg som ønsker en mer nøytral sko som går perfekt til vintersesongens dempende farger.

Grønn

Silver MiD Green/White/Specles

Grønn har også vært en stor trendfarge denne høsten, og Silver MiD i grønn passer perfekt til vinterens mørke fargepalett.

Lys Beige

Silver MiD Lt Tan/White/Specles

Silver MiD i lys beige er perfekt for deg som ønsker en sko i en lysere farge, men ønsker å unngå alle de dristige fargene som skaper mye oppmerksomhet. Skoene har en nøytral og klassisk farge man kan bruke til det meste.

Sort

Silver MiD Black

Man kan aldri gå galt med sort! Denne modellen er ikke foret med fuskepels som de andre modellene, men oppleves likevel varm. Silver MiD i sort er skoen for deg som ønsker et nøytralt utseende og en sko man kan matche med absolutt alt.

TIPS: Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.