Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine. Ikke være redd for lange dager utendørs, GaitLine holder deg varm og sikrer optimal gange gjennom hele dagen, og du kan gå en komfortabel vinter i møte med stil! Les mer om hvorfor du bør investere i (minst) et par GaitLine-sko denne vinteren.

Silver MiD TRX

Kundefavoritten Silver Mid kommer i ny trakt, denne gangen i de flotte fargene grønn, lys beige, mørk brun og sort. Fuskepelsen inne i skoene holder foten god og varm selv på kalde dager, og lær-konstruksjonen i overdelen gjør skoen naturlig vannressistant. Sålen har både PU demping, SGL teknologi og GaitLines utviklede TRX såle for maks demping, maks komfort og maks grep på alle naturens underlag.

Silver MiD er en investering for de kalde, fine dagene og er perfekt for deg som går mye, også på vinteren, og ønsker en vintersko med foring og maksimal komfort!

TIPS: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse da skoen kan oppleves som liten.

Mørk brun

Silver MiD DK Brown/White/Specles

Mørk brun er å se over hele moteverden i år, og har definitivt vært en av de største trendfargene. Silver MiD i mørk brun er perfekt for deg som ønsker en mer nøytral sko som går perfekt til vintersesongens dempende farger.

Grønn

Silver MiD Green/White/Specles

Grønn har også vært en stor trendfarge denne høsten, og Silver MiD i grønn passer perfekt til vinterens mørke fargepalett.

Lys Beige

Silver MiD Lt Tan/White/Specles

Silver MiD i lys beige er perfekt for deg som ønsker en sko i en lysere farge, men ønsker å unngå alle de dristige fargene som skaper mye oppmerksomhet. Skoene har en nøytral og klassisk farge man kan bruke til det meste.

Sort

Silver MiD Black

Man kan aldri gå galt med sort! Denne modellen er ikke foret med fuskepels som de andre modellene, men oppleves likevel varm. Silver MiD i sort er skoen for deg som ønsker et nøytralt utseende og en sko man kan matche med absolutt alt.

TIPS: Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.

Spørsmål og svar om GaitLine Advance PRO

Vi tok en kort prat med GaitLine-Gründer Håvard Engell for å høre litt mer om den helt nye GaitLine-modellen, Advance Pro.

Ny såle, samme teknologi

– Det er viktig å påpeke at vi ikke har endret sålen når det kommer til teknologi og funksjon. Den største forskjellen er at vi har utviklet et nytt sålemateriale som heter IGNITE PRO. IGNITE PRO består av termoplast elastaner (TPE) som er 100% resirkulerbart. De viktigste kjennetegnene for vårt nye sålemateriale er: Lav vekt, markedets beste respons (rebounce) og svært god demping.  

Kort fortalt får du gleden av den samme teknologien, nå i en mer sporty og lettere utgave.

Hva er sålen laget av?

Engell forteller at sålen er laget av Termoplast Elastaner, som har den kjemiske forkortelsen TPE. Den er granularbasert, som vil si at sålen blir satt sammen av tusenvis av små kuler (litt som isopor) og ved hjelp av damp får den sin ferdige form. Fordelen med damp er at det ikke trengs ytterligere kjemikaler i såleproduksjonen. I tillegg til en mer miljøvennlig produksjon er også IGNITE PRO 100% resirkulerbar. 

Hva skiller den nye sålen fra den vanlige sålen?

– Den nye og gamle sålen har den samme teknologien og funksjonen (SGL-TECHNOLOGY). Det som først og fremst skiller de to er at den nye sålen har mye lavere vekt, den gir mer demping og har en fantastisk respons.  

Han opplever at mange kunder er opptatt av vekt og demping når de kjøper sko. For disse kan den nye sålen være en kjempefin tilvekst til Gaitline-kolleksjonen.

– For kunder som opplever myke såler som noe negativt i form av mindre stabilitet, vil PU sålen vi har på våre andre sko fortsatt være et perfekt alternativ. Den nye sålen er også større i volum og vil ikke kunne bli like nett som PU sålen. 

Kan man forvente mer/mindre levetid? 

Både PU og TPE har meget god levetid sammenlignet med de fleste andre sålematerialer på markedet.

– En test vi har fått, viste at den nye sålen IGNITE PRO (som er av TPE) har 30% lengre levetid enn PU.

Hvordan oppleves sålen for de som bruker den? 

– I forhold til PU sålen vi har i dag vil nok den nye sålen oppleves lettere, den vil gi bedre demping og du vil føle mer respons fra sålen når du går.

Hvem er passer den nye sålen best for? 

Engell sier den nye sålen vil passe godt for alle, uansett alder.

– Det viktigste er at man prøver skoen på foten og går med den. Da finner du den riktige skoen for DEG.  

Og fortsetter:

– Vi gleder oss til å få den nye skoen på markedet og høre fra dere hvordan den oppleves!  

Høstens må-ha sneakers

Gå som du aldri har gått før med høstens nyheter fra GaitLine! Denne gangen kan vi by på to helt nye modeller, GaitLine Advance PRO og GaitLine Route TRX. Ikke bare er nyhetene lekre å se på, men også superkomfortable å gå med. Dette er skoene for alle som elsker å være på farten, enten i byen eller i skog og mark! Les om teknologien og ut hvorfor du bør investere i et par GaitLine-sko her.

GaitLine Advance PRO

GaitLine Advance PRO er skoen for deg som elsker et sporty uttrykk, uten at det går på bekostning av komfort. Den strikkede overdelen tilpasser seg foten gjennom hele dagen, for en perfekt passform.

Helt ny mellomsåle

Advance PRO har i tillegg den helt nye mellomsålen IGNITE PRO, som gir fantastisk demping, markedets beste rebounce, lav vekt og svært god varighet.

Med andre ord en luftig og perfekt høstsko for de som går mye i løpet av dagen. Takket være det sporty designet kan man lett kombinere skoen med både jeans, kjole og treningstights.

Du finner skoen i fargene sennepsgul og sort. Les spørsmål og svar om såleteknologien i Advance Pro her.

TIPS: Den luftige overdelen gjør at skoen også kan passe til en bredere fot. 

GaitLine Route TRX

GaitLine Route TRX er også en helt ny modell hos Enklere Liv og er perfekt for høsten til både korte og lange turer, enten i urbant eller i skog og mark! Med en overdel i et lett vannresistent materiale er GaitLine Route TRX den perfekte skoen med tanke på høstens skiftende vær.

Høstens nyhet kommer fargene, sort og Macchiato/Vanilla/Specles.

TIPS: På grunn av den forsterkede overdelen i termoplast anbefaler vi at du går opp ½ til 1 størrelse opp, da skoen kan oppleves som liten.

TIPS: På grunn av den forsterkede overdelen i termoplast anbefaler vi at du går opp ½ til 1 størrelse opp, da skoen kan oppleves som liten.

– Den perfekte restitusjons sko

tre kvinner går opp en trapp i gaitline sko

Alice Ulla Berg har drevet aktivt med friidrett i 14 år. Hun satser på sprint, og løper for tiden for Tyrving i Bærum. Om kort tid er hun også ferdig utdannet som lærer i idrettsfag.

Her forteller Alice om hennes erfaringer med bruk av GaitLine som en restitusjons sko etter trening.


Velger GaitLine for optimal restitusjon

– GaitLine er for meg den perfekte restitusjons sko. I min idrett spiller all belastning utenfor treningen inn på resultatene. Det er da fint å benytte seg av GaitLine for å sørge for at restitusjonen blir optimal i hverdagen.

Grunnen til at skoen fungerer så godt til restitusjon er at den korrigerer bevegelsen i føttene slik at du går “riktig”, og dermed reduserer risikoen for belastningsplager. GaitLine er nemlig ikke en løpesko – det er en gåsko med en helt unik såle som sørger for riktig fordeling av kroppsvekten mens man står og går.

Slet med belastningsskader

For noen år siden bestemte Alice seg for å flytte fra hjembyen Ålesund til Oslo for å satse på løpingen. Etter 14 år elsker hun fortsatt det hun driver med, men hun forteller at idretten også har gitt henne noen plager gjennom årene.

– Jeg har tidligere slitt med både ryggplager og plantar fasciitt på grunn av den store belastningen kroppen får gjennom treningen min.

I et forsøk på å unngå flere belastningsplager, forsøkte hun å bytte ut skoene hun bruker når hun ikke løper. Dette viste seg å gi gode resultater.

Alice i bestselgeren Track Knit i vårens farge Chocolate.

– Etter å ha fått GaitLine på foten, har ikke dette plaget meg i det hele tatt. Tilfeldig? Neppe. 

Vi i Enklere Liv har hørt fra mange som opplever å få mindre plager med føttene etter å ha byttet til GaitLine. I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for GaitLine svarte faktisk nesten 9 av 10 med fot-problemer at de opplevde mindre smerter etter å ha brukt GaitLine-sko i 3-12 måneder. 

Du kan lese mer om hvordan GaitLine kan hjelpe mot rygg- og fotsmerter i artikkelen Vanlige spørsmål og svar om Gaitline-sko.

Bedre turer for føtter, knær og hofter

Alice forteller at hun anbefaler GaitLine til alle, uansett om man driver med idrett eller bare vil ha en skikkelig komfortabel hverdagssko.

– Å få på seg GaitLine er virkelig helt nydelig, og MÅ oppleves. Det er en stødig, solid og god sko. Alle burde ha et par med GaitLine for å kjenne på denne fantastiske følelsen. Du vil ikke bli skuffet.

Alice i den klassiske GaitLine modellen Track Leather i hvit.

I en hektisk hverdag fylt av studier, master, jobb og løping, blir det mye gåing på hardt underlag. For Alice er det derfor avgjørende å ha gode sko også utenfor løpebanen. Hun er i tillegg glad i å gå på tur, og forteller at hun med GaitLine på føttene føler seg tryggere på lengre turer.

– For å sørge for å ikke påføre meg belastningsskader er GaitLine helt perfekt. De gjør at jeg kan gå lange turer uten å oppleve at fot, kne eller hofter får gjennomgå. 

Alice sine favoritter fra GaitLine

Våre beste 17. mai tips

Nå er det for de fleste av oss lenge siden vi feiret 17. mai på en skikkelig måte, med full finstas, tog, iskrem og flagg – gjerne fra morgen til kveld. Her kommer det en liten guide til deg som ønsker å få en finest mulig nasjonaldag, (nesten helt) fri for slitne føtter, møkkete og våte klær.

Velg riktig fottøy

Det er ikke for uten grunn til at 8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Uansett om du skal gå med et vanlig festantrekk eller bunad, kan det være verdt å vurdere gode sko som hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går akkurat på 17. mai – gådagen over alle gådager.

Hvis du vurderer å bytte ut bunadsskoen til bunaden så er vårt beste tips å velge en nøytral GaitLine-sko, gjerne sorte Track Leather eller i Track Knit. Blir du fort varm på føttene så er det Track Knit som gjelder, mens Leather er et godt alternativ for kjøligere og fuktige dager. 

GaitLine Track Knit White/White/White

Skal du ikke ha bunad er det bare å velge den fargen som passer best til antrekket. Uansett hvilken GaitLine-sko du velger vil du få den samme unike såleteknologien som hjelper deg til å holde deg på bena hele dagen.

GaitLine Track Knit Dusty Blue

Definitivt de beste skoene jeg har hatt noen gang.

Stor hjelp etter en 8 år gammel plantarfascitt som endelig slipper taket. Pene er skoene også.
Nuri
fra enklereliv.no

Bli kvitt flekker på farten

Nasjonaldagen er ofte blant de dagene vi koser oss mest med mat og drikke, gjerne gående fra et sted til et annet. Da kan uhell fort oppstå, uten at man har tilgang på vann eller såpe. Vi anbefaler derfor å ha med en liten pakke On the spot flekkfjerner, som kan hjelper deg med å rengjøre finstasen på farten! Passer perfekt til å fjerne kaffe, vin, bær og lignende fra ull- og bomullsplagg.

Beste flekkfjerningsproduktet jeg har prøvd, og enkelt å ha med seg

Blitt en favoritt hvis jeg skal gi bort en liten gave.
Maria
fra enklereliv.no

Vær forberedt på skiftende vær

Vi håper alltid at væregudene er snille med oss på 17. mai. Noen år er det strålende sol, andre år er det dryppende regn. Uansett hva været kommer til å by på, kan det være lurt å ha en paraply tilgjengelig. Vi anbefaler paraplyene fra Gustbuster, finnes både i vanlig variant og sammenleggbar. Med en paraply som tåler vind opptil orkanstyrke er det Ingenting kan stoppe deg fra en fantastisk feiring!

En robust og god paraply!

Er ikke redd for at denne skal vrenge seg, det er iallfall klart!
Dag om Gustbuster Sammenleggbar orkanparaply
fra enklereliv.no

Hold deg hydrert

Det er alltid lurt å ha en drikkeflaske i nærheten for å sikre at du får i deg nok væske i løpet av dagen. Vi anbefaler derfor at du tar med deg en stålflaske. Til forskjell fra vanlige flasker vil du med en stålflaske kunne nyte kald drikke i opptil 24 timer. Ekstra deilig på varme dager.

Grill miljøvennlig i parken

Det heter seg slik at «Uten mat og drikke, duger helten ikke» og på nasjonaldagen er det intet unntak. For mange er det populært å samle venner eller familie, gjerne rundt en liten engangsgrill eller flere. Ønsker du fortsatt gleden med grilling uten den dårlige samvittigheten for avfallet, anbefaler vi å se nærmere på den miljøvennlige minigrillen fra Barbeco. Med denne kan du grille om og om igjen, med god samvittighet. Fint for deg og bra miljøet. I tillegg blir den varm på få minutter hvis du bruker Barbeco grillbriketter – laget av kokosnøttskall.

OBS: Vær obs på at det er generelt bålforbud i Norge mellom 15. april og 15. september. Dette gjelder også engangsgriller, åpen ild og lignende i skog og mark, uten tillatelse fra kommunen. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild/tenne bål der det åpenbart ikke kan begynne å brenne. Vi anbefaler at du tar hensyn til omgivelsene og ser an om du bør tenne på grillen dersom det kan være fare for brann pga. tørke. Mange kommuner tilrettelegger for bålbrenning under bålforbudet, du finner mer informasjon om hvor disse er på din kommunes nettsider. Her finner du for eksempel tilrettelagte grillplasser i Oslo kommune.

Les her for mer informasjon om bålforbudet.

Gi kroppen en pause

Etter en lang dag med mye gåing er det fantastisk å komme hjem til en deilig massasje. For slitne føtter er en fotmasserer perfekt. For resten av kroppen anbefaler vi en massasjepute som kan brukes hvor du vil!

– Som å gå på luft!

Maria Kronborg og Gaitline

Med mange baller i lufta som mamma, lærer og idrettsutøver ble GaitLine midt i blinken for Maria Kronborg, som elsker å være i aktivitet. For at kroppen skulle tåle belastningen var hun avhengig av gode sko. Her forteller hun om sine erfaringer med GaitLine i en hektisk hverdag.


Etter fysioterapeutens anbefaling

Maria oppdaget GaitLine først da fysioterapeuten anbefalte henne GaitLine. Det første hun tenkte var at skoene bare var superkule.

– Men etter kun én dag med, var jeg solgt. Dette var jo som å gå på luft! Og det var første gang på lenge at jeg ikke gledet meg til å ta av meg skoene etter en lang dag.

En aktiv lærerhverdag på hardt underlag

Maria forteller at en vanlig hverdag som regel starter med levering i barnehagen, etterfulgt av en innholdsrik og aktiv arbeidsdag som lærer ved en ungdomsskole. 

– Jeg står alltid når jeg foreleser, for deretter å gå rundt til elever som trenger hjelp. Under pandemien ble skolen delt inn i ulike soner. Dette for å holde trinnene adskilt i friminuttet. Lærerne fikk derfor økt sin inspeksjonstid, og da var jeg mye i aktivitet. Men jeg går mye uansett. Som sosiallærer er jeg der det skjer.

Hun legger til at GaitLine-sko også kommer godt med som undervisning i kroppsøving.

–  Som tidligere håndballspiller har jeg lang erfaring med flerbrukshaller og hardt underlag. Da er det godt å ha en GaitLine-sko som ikke bare bidrar til å redusere belastningsskader, men også har et godt grep.

Vemodig å bytte til andre sko

Maria elsker å trene Crossfit, men innrømmer at det alltid er litt vemodig å bytte ut GaitLine-skoene for å ta på seg flate Crossfit-sko. Desto større er gleden ved å ta de på igjen for maks restitusjon, gjerne i lek.

– Etter trening, leker jeg som regel ute med 6-åringen min. Er vi ute, leker vi «boksen går», eller andre aktiviteter som involverer løping og hopping. Jeg bor rett ved Østmarka, og i helgene pleier hele familien å dra på skogstur.  

Treningsskade setter ingen stopp

Maria forteller at kroppen har vært gjennom en påkjenning, hvor begge korsbånd har blitt operert, men at hun i dag har klart å trene seg tilbake. I tillegg har hun også litt problemer med korsryggen fra tid til annen. 

– Jeg er ikke i tvil om at den gode sålen i GaitLine-skoen vil bidra til økt komfort og restitusjon. Skulle bare ønske jeg oppdaget GaitLine tidligere, spesielt i permisjonstiden, da jeg trillet og gikk turer «no stop».

Etter at hun ble anbefalt GaitLine har hun brukt GaitLine ved mange anledninger, alt fra foreldremøte til date.

– Jeg har hatt 12-timers arbeidsdag inkludert et foreldremøte, jeg har vært på klassetur, jeg har lekt med barna, jeg har vært på sommerfest, jeg har vært på reise og deltatt i NM, jeg har vært på date med mannen min og jeg har gått tur med venninner. Alt dette med Gaitline på beina. Design og komfort i en og samme sko!

Maria i GaitLine sennepsgul
Høstens kuleste nyhet fra GaitLine – Advance Pro Mustard

Skoen som motiverer til økt aktivitet i hverdagen

Helsedirektoratet oppfordrer til 30 minutter fysisk aktivitet hver dag. Selv om du har en travel hverdag, anbefaler Maria GaitLine til alle som har eller ønsker en aktiv livsstil. 

– Jeg vil påstå at dette blir enklere å gjennomføre dersom man bruker et fottøy som er designet spesielt med tanke på optimal fordeling av vekt, i hvert steg. Dette vil kanskje bidra til at du tar trappa i stedet for heisen neste gang?

Finn din favoritt blant våre GaitLine sko

Fysioterapeutens favoritt-sko

Fysioterapeut Marthe og GaitLine

Før Marthe Strandbakke oppdaget GaitLine-sko savnet hun en hverdagssko som tålte det harde underlaget kroppen blir utsatt for, både for henne selv og ikke minst for hennes pasienter.

Strandbakke er privatpraktiserende fysioterapeut og underviser i anatomi. Her forteller hun om sine favoritt-sko, som hun mener gjør det enklere for folk å få en mer aktiv hverdag, og en friskere kropp.


En sko som reduserer og forebygger plager

Som fysioterapeut møter Strandbakke mange som er på søken etter en fornøyd kropp uten smerter og plager.

For å hjelpe pasientene, enten det er med forebygging av plager eller med varig bedring av smerter, forsøker Strandbakke å gi pasientene gode redskaper som medfører raske endringer i hverdagen. Et av redskapene hun ofte foreslår er GaitLine-sko.

– Uansett om du går lite eller mye, er Gaitline en sko jeg anbefaler til alle – da den har en robust såle, er komfortabel, anvendelig og ikke minst kan den redusere og forebygge muskel muskel/skjelett-plager.

Hun forklarer at Gaitline-skoen umiddelbart forbedrer bevegelsen i foten, noe som resulterer i at vi bærer kroppen optimalt når vi står og går. På denne måten kan skoene bidra til å redusere og forebygge plager, ikke bare i foten, men også i resten av kroppen.

Tips til mer bevegelse i hverdagen

Strandbakke kommer også med en annen anbefaling: Beveg deg mer! Mange sliter med tidsklemma, og syns det er vanskelig å holde kroppen i aktivitet i en hektisk hverdag. Likevel mener fysioterapeuten dette er noe vi alle burde strebe etter.

– Helsedirektoratets anbefaling om 30 min fysisk aktivitet daglig, er noe jeg råder både familie, venner og pasienter til å følge.

Det er fullt mulig å implementere dette i en travel hverdag ved hjelp av små grep som øker hverdagsmosjonen, forteller hun. Ta små gåturer, velg trapp i stedet for heis og gå til og fra jobb hvis du har muligheten. Selv bruker hun GaitLine på jobb og når hun beveger seg til og fra aktiviteter.

– Siden hverdagen min er aktiv, er jeg avhengig av en sko som gir meg best mulig demping og hvile for føttene. Gaitline er mitt klare førstevalg.

Når man velger gode sko er kroppen mer fornøyd, og da er det lettere å ta flere aktive valg, mener Strandbakke. Med Gaitline på føttene kan aktiviteten både økes og bedres, og det er bra for folkehelsa!

Fysioterapeutens favoritter fra GaitLine

Fysioterapeuten har testet flere GaitLine-modeller, og deler her noen av sine absolutt favoritter!

Til innendørsaktiviteter som jobb på harde gulv, enten det er som underviser eller behandler, foretrekker hun den lette og luftige modellen Track Knit her vist i fargen Navy/White.

Fysioterapeut Marthe med Track Gaitline i Blå
Fysioterapeut Marthe Strandbakke på tur i GaitLine Track Knit i Navy/White

Til gåturer ute velger Standbakken ofte modellen GaitLine Route TRX. Denne modellen er en robust og allsidig sko som er perfekt til høstens mange både små og store turer ute!

På vinterhalvåret er det støvelen Silver Mid Trek TRX som gjelder. Denne vinterskoen finnes i flere farger, både til dame og herre. Strandbakke varierer mellom å bruke den fargerike varianten i beige og den mer nedtonede varianten i mørk brun.

Finn din favoritt blant våre GaitLine sko

Vårens kuleste sneakers

en jente sitter på en brygge i solskinn med gaitline sko

Våren nærmer seg, og det betyr nye sko i butikkhyllene! Sjekk ut vårens sneakers fra norske GaitLine, som ikke bare ser bra ut, men som også er superkomfortable og gjør kroppen godt.

Kundefavoritt tilbake i vårens farger

Vår mest solgte GaitLine modell er tilbake i ny, fresh farge til dame og herre!

Vår bestselgende modell Track Knit er endelig tilbake – nå i vårens nye farger!

Velg mellom den nedtonede brunfargen Chocolate og den friske, lyse blåfargen Dusty Blue.

GaitLine Track Knit Chocolate

GaitLine Track Knit Dusty Blue

Track Knit er perfekt for deg som går mye og ønsker en lettere sko som puster godt. Den strikkede overdelen er designet helt uten ubehagelige sømmer for å skape en perfekt passform.

TIPS: Den luftige overdelen gjør at skoen også kan passe til en bredere fot. 

Ny sneakers for den fargeglade

Med en overdel i et lett vannresistent materiale er GaitLine Ride som skapt for den norske våren. Gå for den nye fargen Hydro hvis du er av den fargeglade typen!

GaitLine Ride i fargen Hydro er en fargerik hverdagssko!

Det sporty designet gjør det lett å kombinere skoen med både jeans og treningstights, og fargen vil definitivt sprite opp et hvert antrekk.

TIPS: Ride oppleves noe mindre i størrelsen enn andre GaitLine sko og vi anbefaler derfor å gå opp ½ – 1 størrelse. 

Skoene som virkelig passer til alt

GaitLine Ride er perfekt for hverdager fylt av gåturer på hardt underlag. Velger du denne nye modellen i sort og hvit får du en allsidig sko som virkelig passer til “alt”.

Du vil også oppleve at denne sneakersen gir fantastisk demping i forfoten og god støtte i hælen. Sneakersen passer derfor ypperlig på tur, og er et godt valg hvis du er på utkikk etter en kul tursko.

Sneakers i skinn – perfekt både vår og høst

GaitLine Track Leather er enda en modell vi er godt kjent med fra tidligere sesonger. Dette er en kundefavoritt som er populær både vår, sommer og høst.

Vårens nyhet er en semsket variant i fargen Tabacco – en klassisk bruntone som er like fin til dame og herre!

Skinnet i skoen er av høy kvalitet, produsert i Italia, og holder flere sesonger så lenge du tar godt vare på det.

Les mer om hvordan du kan ta vare på skoene dine slik at de holder seg godt over tid.

Hvorfor velge GaitLine?

Skoene fra GaitLine ser ut som helt vanlige sneakers, men de hjelper deg faktisk med å gå «riktig». Det norske firmaet  GaitLine har som mål å lage verdens mest komfortable sko, som gjør at kroppen din beveger seg optimalt. Løsningen for å gjøre dette ble å lage en patentert såleteknologi hvor fotens bevegelse og vektfordeling er korrekt i hvert skritt du går.

Norsk teknologi gir maksimal komfort

GaitLine skoen retter hælbeinet, stabiliserer foten din slik at vektfordeling optimaliseres når du står og går. Dette gir deg en maksimal komfort som merke godt på harde og flate underlag.

Støttende såle kan bidra til økt velvære

Yttersålen og Arch-roller løfter foten inn i en naturlig fotbue og gir aktiv støtte på hardt underlag. Dette kan bidra til å reduserer og forebygge plager som plantar facitt, hælspore og andre smerter i føtter, knær, hofter og rygg.

Sko laget for å gå med

Et balansert steg skaper en positiv kjedereaksjon oppover i kroppen. Skoene gir føttene den støtten den trenger på hardt og flatt underlag som vi beveger oss mest i.

Flere GaitLine-sko til våren

Les mer om teknologien bak GaitLine skoene.

TraXole-guide: Hvilken piggsko-modell skal jeg velge?

Har du endelig bestemt deg for å kjøpe piggsko, men usikker på hvilken modell du skal velge? Her får du en rask oversikt over våre ulike modeller fra TraXole. 

Dersom du er usikker på om du skal velge brodder eller piggsko, kan du lese artikkelen «Gå trygt i vinter med piggsko og brodder». 

Med svingende temperaturer er piggsko et godt alternativ når glattisen titter frem. Likt for alle piggskoene fra TraXole er at de har 17 strategisk plasserte pigger per sko laget av Wolframstål, vanntett membran og god isolering.

Unike pigger av av Wolframstål / tungsten

Alle våre piggsko har pigger laget av wolframstål (også kalt Tungstenstål), som gjør at de vil holde seg år etter år. Wolframstål er meget slitesterkt, har god hardhet, god styrke og seighet og korrosjonsbestandighet. Det vil si at piggene ikke ruster like lett som tradisjonelt karbonstål. Wolframstål brukes også i Traxol Running løpebrodder.

TraXole piggsko – Den originale 

Den originale TraXole piggskoen er en god allrounder med borrelås og lisser for god passform. Over 1400 har gitt skoen et karaktersnitt på 4,6, og over 700 har lagt igjen en brukeranmeldelse av skoen. Dette er en sko som har falt i god smak hos de aller fleste.

 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Forstår ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt slike sko tidligere. Dette er mine aller første piggsko og jeg finnes ikke redd for å gå tur med hunden lenger. Selv på blåis sklir jeg ikke. Jeg gikk opp en størrelse pga kundeomtaler og skoen er litt stor. Men det går utmerket fordi jeg da får plass til en tykkere sokk oppi den.» 

Irene, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko Training – For deg på farten

TraXole piggsko Training er en lavere sko som egner seg godt til turgåing når det er glatt ute. Den lave kanten sørger for mer bevegelighet av foten. Perfekt for når du skal fort frem. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko Training Black/Green 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Kjempe fornøyd med servicen og levering. Skoda er dei beste eg har hatt.» 

Astrid, fra enklereliv.no 

TraXole piggsko Hiking – For deg som går i terreng

Til forskjell fra de andre skoene er TraXole piggsko Hiking en mer stabil og høy sko som gir deg god støtte under hele turen og passer fint hvis du skal gå i terreng. Unikt med skoen er også Freelock-snøringen, som enkelt strammer skoen ved å snurre på hjulet. 

Dette sier kundene våre om TraXole piggsko 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «En str opp fra det du bruker, fornøyd .» 

Gerd, fra enklereliv.no 

Husk TraXole skobeskytter 

Uansett hvilken TraXole piggsko du ender opp med å kjøpe, anbefaler vi også TraXole skobeskytter. Skobeskytteren beskytter gulvet og sørger for at du går like trygt inne som ute, og er særlig praktisk hvis du for eksempel skal innom butikken på turen. 

Se alle våre piggsko fra TraXole

Du liker kansje også…

Gaitline Safari: Et par sko – fire stiler

gaitline safari stylet med fire forskjellige antrekk

Vi har stylet nyheten Track Leather Safari på fire måter for å gi deg inspirasjon til høsten, uansett stil!

Track Leather Safari er kanskje den mest spennende nyheten fra GaitLine denne sesongen. Skoen har samme, gode fasong som de øvrige Track-modellene fra GaitLine, med et nytt design som hever et hvert antrekk.

Gaitline Safari nærbilde av overdelen i "Ponni hår" med leopardprint

Skoens overdel er trukket i “ponni hår” (Hair-on-leather) med et lekkert leopardprint. “Ponni hår” er skinn som er behandlet for å etterligne ponni hår, men ikke vær redd, skinnet som benyttes kommer fra ku, akkurat som vanlig skinn.

En evig klassiker

Mange forbinder nok print, og særlig leopardmønster med trendplagg, men mønsteret har en lang historie, og ses på som en evig klassiker. Leopardmønstret tekstil ble først introdusert på catwalken av Christian Dior i 1947, og har siden blitt brukt av elegante kvinner som Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor, og i nyere tid Beyoncé og Michelle Obama.

Leopard kommer stadig tilbake i motebildet, og gjennom tidene har vi sett at mønsteret kan kombineres med det aller meste. Her har vi stylet mønsteret med forskjellige antrekk for å skape ulike fire stiler; klassisk, sporty, trendy og rocka.

Klassisk

Her har vi stylet skoene med et helsort antrekk, elegant tilbehør og en klassisk kåpe.

Kamelfargen på kåpen trekker frem fargen i GaitLine-skoene, og bidrar til å skape et helhetlig, nedtonet uttrykk. Dette antrekket er perfekt til en kveld ute eller en dag på jobb når du vil føle deg ekstra fin. Tidløst og behagelig! Om sommeren kan du bytte ut kåpen med en trenchcoat og droppe strømpebuksene.

Trendy

Her har vi stylet GaitLine Track Safari med en rutete ulljakke og løse jeans for en mer trendy look.

Dette må være det perfekte antrekket til høsten – enkelt å bruke på både kalde morgener og varme dager, og ikke minst behagelig! Ta gjerne igjen fargen fra skoene med tilbehør eller knapper i bruntoner.

Rocka

Kombiner leopardprintet med skinnbukser og en tøff jakke for å skape en mer rocka stil.

Ved å style skoene med sort og hvitt gir du de den oppmerksomheten de fortjener, og du spriter opp et ellers enkelt antrekk. Eier du ikke skinnbukser? Bytt ut buksen med jeans og sleng på deg en skinnjakke!

Sporty

Selv om Track-modellen i leopardprint ikke er en typisk fritidssko, kan den enkelt styles ned til bruk i hverdagen. Kombiner skoene med t-skjorte og jeans for et mer sporty uttrykk.

Gaitline Track safari stylet med hoodie, t-shirt og jeans

Dette antrekket passer ypperlig når du er på farten, enten du er på vei for å hente i barnehagen eller skal ut på tur med en venninne. Med disse skoene ser du kledd ut, selv med jeans og t-skjorte. På tur kan du også fint kombinere skoene med både treningstights og joggebukser.

Kjøp GaitLine Track Leather Safari på nett