GaitLine Route TRX – Black/White/Specles

Produktnr: 36-629-H

Route TRX er en robust og allsidig sko. Perfekt til våren og sommerens turer ute!

Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

kr 2 199,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Gummiblandingen i Route TRX i yttersålen er spesielt laget for å gi godt grep på stein og våte underlag. En perfekt sko til turer i skog og mark samtidig som den også takler mer urbane omgivelser.

Hvorfor velge GaitLine TRX?

Teknologien i denne skoen er utviklet på bakgrunn av 15 års arbeid i Olympiatoppen, slik at du som aktiv skal få den ultimate restitusjonen og motvirke slitasje. Skoen er med på å rette opp hælen, støtter fotbuen og fordeler trykket riktig. Dette gjør at belastningen blir ergonomisk god for føtter, hofter, knær og rygg.

I tillegg er dette en sko som passer godt til alle typer føtter og til både robust og allsidig bruk.

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les artikkelen om hvorfor GaitLine bør være ditt neste skopar her.

Hvem passer denne GaitLine modellen for?

GaitLine Route TRX er perfekt til vårens og sommerens mange både små og store turer ute! En av grunnene til dette er at skoen har et slitesterkt materiale med en vannavstøtende membran. Passer derfor for de som går i ulikt vær.

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

Størrelseguide

GaitLine sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller.

Rengjøring av GaitLine sko

Ikke vask de GaitLine skoene i vaskemaskinen. I vaskemaskinen vil skoene bli utsatt for mye press, høye temperaturer og såpe som ikke er tilpasset skoen. Dette kan føre til at limet kan løsne, materialet kan råtne, og selve formen på skoen faller sammen. Hælkappen får også kjørt seg hardt i vaskemaskinen.

Det er ikke vanskelig å vedlikeholde skoene. Les mer om hvordan du tar vare på dine GaitLine sko her

GaitLine med et bredt utvalg til enhver anledning

GaitLine har et bredt utvalg av skomodeller som passer ulike behov. Er du usikker på hvilke skomodell du skal velg? Da kan du lese om hvordan velge riktig GaitLine modell her

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Merke

GaitLine

Garanti

2 år

Hvordan er den i størrelsen

Liten – bør gå opp ½ – 1 størrelse

Omtaler

Du liker kanskje også…