Gustbuster Sammenleggbar orkanparaply

Varenummer: 33-003

Paraplyen som tåler alt! Paraplyen er av merket Gustbuster og ble kåret til den mest robuste paraplyen i NRK og TV2 sin store test av paraplyer.

399,-

Utsolgt på nett, kan finnes i butikk

Se tilgjengelighet i butikk

Butikker nær deg

Enklere Liv Storo Storsenter

Vitaminveien 7-9
0485 Oslo

På lager

Tid for reservasjon er utgått.

Vil du starte ny reservasjon?

Jeg ønsker å hente varen fra

Antall: 1

Beskrivelse

Beskrivelse

Orkanparaplyen er en stor og solid paraply som tåler vind opptil orkan styrke uten at den vrenger seg. Paraplyen er fin hvis man er to personer med kun én paraply. Orkanparaplyen er laget av to overlappende lag med solid nylonstoff. Det innerste laget har store dråpeformede ventiler som slipper vinden rett gjennom paraplyen, uten at regn kommer inn. Det ytterste stofflaget dekker den øverste delen av paraplyen, og er festet med solide, elastiske bånd som tillater stofflaget å løfte seg for å slippe vinden ut gjennom ventliene i det innerste stofflaget. Denne ekstra store paraplyen er hele 101 cm i diameter.
“Dette ble en klar testvinner. Den tørker hurtig og ble best i Sifos vanntest. Dessuten klarte den seg best i vindtunnelen. «Den kom- binerer aluminium, stål og glassfiber. Den ser ut til å være en vel gjennomtenkt paraply. Det er en paraply du kan ha lenge.” NRK, Forbrukerinspektørene 29.09.2010

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.45 kg
Merke

Gustbuster

Farge

Svart

Omtaler

Du liker kanskje også…