Beurer FM 70 Shiatsu fot- og ryggmassasje

Produktnr: 21-005

2 – i 1 massasje! Avslappende Shiatsu-massasje for rygg og føtter.

✔️ 18 massasjehoder
✔️ Valgfri varmefunksjonen
✔️ Tar liten plass

kr 1 299,-

7 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Funksjonene til FM 70

Apparatet gir en beroligende Shiatsu fot- og ryggmassasje med 18 massasjehoder for å fremme sirkulasjonen i kroppen. Du velger selv om du ønsker behagelig varme mens du får massasje, rotasjonsretning og hvilken hastighet du ønsker å benytte. Apparatet kommer med 3 hastigheter for en optimal massasjeopplevelse og skrur seg selv av etter 15 minutter.

Apparatet har i tillegg en behagelig overflate laget av pustende mesh-materiale og har et slankt utseende for enkel oppbevaring.

Hvem passer den for?

Alle som ønsker et avbrekk fra hverdagen eller for de som har brukt kroppen og trenger å mykne opp musklene i rygg eller gi ekstra velvære for slitne føtter.

Hva er egentlig shiatsu-massasje?

Shiatsu-massasje kommer opprinnelig fra Asia og inkluderer beroligende og avslappende trykkmassasje med fingrene, tomlene eller håndflatene. Selve navnet kommer fra ordene Shi = finger, atsu = trykk. FM 39 med sine roterende massasjehoder imiterer disse massasjebevegelsene.

Vask og rengjøring

Apparatet har et avtagbart og vaskbart trekk som gjør det enkelt å rengjøre. Husk å følge vaskeanvisningen i bruksanvisningen.

Bruksanvisning Beurer FM 70 Fot- og ryggmassasje.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Beurer

Farge

Svart

Garanti

3 år

Massasjehoder

18

Varmefunksjon

Ja

Omtaler