Sommerfavoritter

Sommerfavorittene på stranden

Planlegger du for strandlivet i sommer? Sjekk ut våre spennende produkter under da, vel!

Enten du trenger skygge for solen eller noe lekent, da har vi utvalget for deg. Unn deg moro og rolige dager på stranden med dette produktutvalget.

Smart oppbevaring for sommeren

Blir det bilturer, strandtur eller annet moro i sommer? Vi har det du trenger. Enten du trenger en smart kjølebag eller en smart oppbevaringsbag, så har vi utvalget!

Riktig fottøy er viktig for sommeren

Du har ikke gått skikkelig før du går i GaitLine-sko

Det er en tøff påstand, men sannheten er at såleteknologien i GaitLine-skoene er ansvarlig for 60 000 solgte par sko i året. Faktisk viser kundeundersøkelser at hele 8 av 10 sier at skoene har hatt en positiv effekt på helsen. Nå har det kommet mange spennende vårnyheter fra GaitLine i flere fine farger.

Kundefavoritten Royal Shopper

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne gjør både byturen og handleturen mye enklere, spesielt i varmen på sommeren!

For uteentusiasten

Glad i å være ute? Vi har satt sammen ulike produkter som passer perfekt for deg som er mye ute.

For bedre søvn

Våren betyr at det blir mer lyst ute, og for noen betyr det at det er vanskeligere å få sove med alt lyset som trenger inn på rommet. Fortvil ikke, vi har flere gode sovemasker som passer perfekt. Disse egner seg også veldig bra til reiseformål!

Andre nyttige løsninger

Vi har en stor mengde smarte løsninger for ute- og inneaktiviteter. Enten du skal jobbe inne i sommer eller ut på tur i sommer, så har vi det du trenger.

Skal du på Norgesferie?

Norgesferie

Planlegger du å tilbringe sommerferien i Norge? Her finner du våre beste råd til deg som trenger litt tips og inspirasjon til hva du kan gjøre, hvor du kan reise og generelle reise-hacks.

Koffert overfylt av klær

8 geniale pakkehacks

For liten plass i kofferten? Her har vi samlet 8 geniale pakkehacks som gir deg bedre plass og sørger for god orden i kofferten.

Pakkeliste: Dette trenger du til byferien

Er du en av mange som skal ta deler eller hele ferien i byen i sommer? Her følger noen av våre beste og smarte tips til hva du kan pakke med deg når du skal på byferie, enten det er i hjembyen eller i andre byer.

Pakkeliste med smarte tips til fjellturen

Planlegger du å legge Norgesferien til fjellet i sommer, eller skal du kanskje på skogstur med familien? Uansett om du skal på lang eller kort tur, kan denne pakkelisten hjelpe deg med å huske det viktigste du må ha med.
Caping innendørs med barn

Hjemmeferie? Her er våre beste tips

Til tross for at de fleste av oss mest sannsynligvis er lei av hjemmetilværelsen, og lengter etter nye impulser utenfra, er det fortsatt mange som planlegger hjemmeferie også i år. Her er våre beste tips til deg som skal feriere hjemme i år.