Traxole piggsko skolett sort, dame

Produktnr: 10-719-H

NYHET: Den ultimate vinterløsningen for stil og komfort. Disse skolettene med pigger tilbyr solid grep på glatt underlag og kombinerer funksjonalitet med et stilig design. Perfekt for daglig bruk.

Husk skobeskytter. 

kr 1 199,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Hvorfor velge piggsko fra TraXole?

Traxole Piggsko Skolett er den optimale løsningen for vinterens utfordringer, og tilbyr en unik kombinasjon av stil, komfort og sikkerhet. Skoene er designet for å gi et sikkert grep på glatte overflater som is og snø, noe som gjør dem ideelle for både daglige reiser og fritidsaktiviteter. Med sitt elegante design er disse skolettene perfekte for de som ønsker å opprettholde en stilig profil samtidig som de nyter godt av funksjonaliteten til piggsko.

Unike pigger av Wolframstål

Piggene på Traxole skolettene er laget av wolframstål, et materiale kjent for sin ekstraordinære holdbarhet og styrke. Dette sikrer at piggene ikke bare tilbyr et utmerket grep, men også har en lang levetid og er motstandsdyktige mot rust. Dette gjør skolettene til et pålitelig valg for vinterbruk år etter år.

Hvem passer piggskoene for?

Traxole Piggsko Skolett er designet for å passe alle, uavhengig av deres daglige rutiner eller aktivitetsnivå. Med en varmende foring er de spesielt egnet for de som ønsker å holde føttene varme gjennom kalde vinterdager. Denne allsidigheten gjør skolettene til et ideelt valg for enhver, fra de som trenger ekstra stabilitet på vei til jobb, til eventyrlystne som utforsker vinterlandskapet.

Størrelsesguide

Traxole Piggsko Skolett har en normal størrelsespassform. Dette betyr at du kan velge den størrelsen du vanligvis bruker i andre sko for å finne den perfekte passformen. Denne størrelsesguiden gjør det enkelt å velge riktig størrelse, og sikrer at du får mest mulig komfort og funksjonalitet fra dine nye skolettene.

Traxole Piggsko Skolett representerer en ideell blanding av stil, komfort og sikkerhet, og er den perfekte følgesvennen for vinterens mange utfordringer. Utforsk vårt brede utvalg og invester i en vinter med komfort og stil.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Merke

TraXole

Garanti

2 år

Farge

Sort

Omtaler

Du liker kanskje også…