-40%

-40%

GaitLine Track Leather – Deep Tan/White/Gold Fritidssko, Dame

Produktnr: 36-751-H

GaitLine skoen som passer til alt!

Størrelse: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

kr 1 379,-

Før kr 2 299,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Beskrivelse

Beskrivelse

Track Lthr er en stilren og elegant sko. Overdelen er laget med kvalitets skinn. Overdelen i skinn gir skoen bedre stabilitet samtidig som den tåler litt tøffere bruk. Pløsen og hælkappen er foret ut for å sikre en optimal passform. Skoene er spesielt tilpasset harde underlag som asfalt og betong. Ved å impregnere denne modellen vil du ha en sko du kan bruke store deler av året. Den blir vannavvisende samtidig som du forlenger levetiden på skinnet.

En klassiker som kler enhver anledning.

GaitLine Størrelsesguide

Track Leather har en medium bred såle, men grunnet skinnoverdel oppleves noe mindre i størrelsen. Vi kan anbefale å gå opp ½-1 strl om du har bred fot. Skoen har et mykt, kvalitetsskinn som puster godt og holder formen i skoene gjennom dagen.

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

Rengjøring av GaitLine sko

Ikke vask de GaitLine skoene i vaskemaskinen. I vaskemaskinen vil skoene bli utsatt for mye press, høye temperaturer og såpe som ikke er tilpasset skoen. Dette kan føre til at limet kan løsne, materialet kan råtne, og selve formen på skoen faller sammen. Hælkappen får også kjørt seg hardt i vaskemaskinen.

Det er ikke vanskelig å vedlikeholde skoene. Les mer om hvordan du tar vare på dine GaitLine sko her

Impregnering

Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.

Usikker på hvilken GaitLine modell du skal velge?

GaitLine har et bredt utvalg av skomodeller som passer ulike behov. Er du usikker på hvilke skomodell du skal velg? Da kan du lese om hvordan velge riktig GaitLine modell her.

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Farge

Brun, Hvit

Garanti

2 år

Hvordan er den i størrelsen

Liten – bør gå opp ½ – 1 størrelse

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42

Omtaler