Høibo ICEWALKERS Sigtuna piggsko, med vendbare pigger

Produktnr: 10-807-H

Oppdag sikkerhet og komfort under vinterforhold med Høibo ICEWALKERS Sigtuna piggsko. Disse vanntette og varmfórede piggskoene, utstyrt med vendbare pigger og en termo innersåle, er det perfekte valget for norske vintre.

✔️Unik OC-system teknologi med vendbare pigger
✔️ Vanntett og varmfóret
✔️ Kombinerer funksjonalitet med elegant design.

kr 1 998,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Høibo ICEWALKERS Sigtuna piggsko representerer en fusjon av innovative løsninger og praktisk design. Med sitt OC-system, tilbyr skoene en revolusjonerende måte å håndtere glatte overflater på. Vendbare pigger på både forfot og hæl garanterer eksepsjonelt grep, og lar deg vandre trygt på is og snø.

Hvorfor Vendbare Pigger?

I motsetning til tradisjonelle piggsko, gir Sigtunas vendbare pigger fleksibiliteten til å tilpasse seg ulike overflater. Dette betyr at du kan gå komfortabelt på både isete og vanlige underlag uten å skifte sko. Det er en praktisk løsning for varierte norske vinterforhold.

Hvem passer piggskoene for?

Sigtuna piggsko er designet med tanke på aktive kvinner og menn. Enten du er en ivrig vandrer som utforsker vinterlandskap, en byvandrer som ønsker å holde deg stabil på glatte fortau, eller bare trenger pålitelige sko til daglig bruk, tilbyr Sigtuna den perfekte blandingen av stil, komfort og sikkerhet.

Bruksområder

  • Vinter vandring: Takle glatte stier med tillit.
  • Bylivet: Stilige nok for bybruk, robuste nok for vinterens utfordringer.
  • Daglig komfort: Ideelle for alle som ønsker ekstra sikkerhet og komfort i hverdagen.

Med Høibo ICEWALKERS Sigtuna piggsko, kan du nyte vinteren med full tillit til hvert skritt. Sikkerhet, komfort og stil – alt i ett.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Merke

Høibo

Omtaler

Du liker kanskje også…