Beurer MG 153 Nakkemasserer

Produktnr: 20-672

«Beste nakkemassasje jeg har prøvd 👏👏» – Hege

Nakkemasserer med valgfri varmefunksjon for en dyp og beroligende massasje og optimal muskelavspenning.

✔️ Klassisk eltemassasje for maksimal avslapning og optimal muskelavspenning.
✔️ Innehar valgfri varmefunksjon.
✔️ Håndsimulerende 4D massasjehoder.

kr 1 199,-

50+ på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne nakkemassereren tar massasjestudioet hjem til deg. De hånd-simulerende 4D massasjehodene skaper en ekte massasjeopplevelse du ikke vil være foruten. Penetrerende klassisk eltemassasje for maksimal avslapning og optimal muskelavspenning.

Funksjonene til nakkemassereren MG 153

Praktiske håndtak gir fleksibilitet for bruk. Med disse kan man enkelt kontrollere massasjens intensitet, i tillegg til at den gir mulighet for flere bruksområder utover klassisk nakke- og skuldermassasje, som for eksempel massasje på nedre rygg/korsrygg eller legger og lår. Rotasjon både med og mot klokken skaper en behagelig variasjon i kombinasjon med 2 ulike intensitetsnivåer og 1 massasjemodus.

Nakkemassereren innehar også valgfri varmefunksjon gjennom to massasjefingre for en ekstra beroligende effekt. Unn deg denne nytelse og avslapning hjemme i ditt private hjem, hver dag!

– Enklel å ta i bruk – Brukervennlig kontrollpanel på nakkemassererens side gjør at du enkelt kan slå apparatet av/på og endre innstillinger underveis i massasjen.
– Automatisk av – Produktet slår seg automatisk av etter 15 minutter for økt sikkerhet. Det anbefales å ikke bruke produktet mer enn 15 minutter på hvert område for å unngå overstimulering av muskelvevet.

Hvem passer den for?

Har du anspente muskler i nakken, eller trenger bare en avslapping etter lang dag på jobb? Da kan denne nakkemassereren være noe for deg.

Vask og rengjøring

Avtagbart og vaskbart trekk, kan maskinvaskes på 30°C.

Annen informasjon
– Må være koblet til strøm
– Strømledningen er 185 cm lang.

Bruksanvisningen til Beurer MG 153 finner du her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Beurer

Garanti

3 år

Effekt (Watt)

24

Automatisk av

Ja

Massasjehoder

4

Omtaler