MEDLEM

-40%

GaitLine Ride – Hydro/White Fritidssko Dame / Herre

Varenummer: 36-275-H

Helt ny modell fra GaitLine! Ride er laget for urbane hverdager. En sko med pustende overdel og den unike SGL teknologien som motvirker idretts-slitasje i føtter, hofter, knær og rygg. En favoritt i hverdagsliv og aktivitet på asfalt og betong. Fantastisk demping i forfot og støtte i hæl.

Ride oppleves noe mindre i størrelsen enn andre GaitLine sko og vi anbefaler derfor å gå opp ½ – 1 størrelse. 

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les mer om hvorfor GaitLine bør bli ditt neste skopar.

 

MEDLEM

kr 1 139,-


Ikke medlem

kr 1 899,-

Kampanjeslutt: 26.03.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Ride har en stilren overdel laget i en lett nylon mesh kvalitet. Langs begge sidene og over tuppen er den forsterket med termoplast. Det gir skoen ekstra slitestyrke og hindrer at vann og smuss trekker inn i materialet. En flott sko som passer perfekt i byen, men som også tåler lette turer i skog og mark. En flott og sporty modell som også passer godt til de med brede føtter.

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

GaitLine

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Farge

Blå, Svart

Hvordan er den i størrelsen

Liten – bør gå opp ½ – 1 størrelse

Omtaler

Du liker kanskje også…