Barbeco Miljøvennlig Minigrill

Produktnr: 31-707

Kinderegget: liten, effektiv og bra priset. Det miljøvennlige alternativet til engangsgrillen. Husk Barbeco Grillbriketter så blir grillen klar på 2 minutter.

✔️ Lett å få med seg i sekken
✔️ Enkel å betjene
✔️ Medfølger underlagsmatte

kr 429,-

5 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Praktisk design

Barbeco Miljøvennlig Minigrill er designet med to kammere og en medfølgende underlagsmatte. Den er fleksibel, lett og enkel å betjene. Enten det er for en spontan utflukt eller en planlagt campingtur er denne minigrillen en pålitelige grill.

Miljøvennlig alternativ

Barbeco Minigrill et bevisst valg for de som ønsker å redusere sitt karbonavtrykk. Med riktig brensel, som Barbeco Grillbriketter, kan du glede deg over en god grillopplevelse uten å gå på bekostning av miljøet.

Passer for eventyrere

Minigrillen er ideell for de som elsker utendørslivet. Enten du er på camping, hiking, piknik eller strandtur, så erBarbeco Miljøvennlig Minigrill den perfekte følgesvenn. Nyt deilig grillet mat uansett hvor du er.

Et nyttig tips for å pakke Barbeco Miljøvennlig Minigrill når du skal på tur, er å utnytte plassen optimalt, ved å legge kullet direkte i grillens kammer. Dette sparer ikke bare plass, men det gjør også at du kan ta med deg mer annet utstyr eller forsyninger på turen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Merke

Barbeco

Omtaler

Du liker kanskje også…