Gustbuster orkanparaply

Produktnr: 33-012

«Paraplyen som tåler alt!» Paraplyen er av merket Gustbuster og ble kåret til BEST I TEST på NRK og TV2 sin store test av paraplyer.

kr 499,-

50+ på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Orkanparaplyen Gustbuster som vant en stor test av paraplyer på NRK er en solid paraply som tåler vind opptil orkanstyrke uten at den vrenger seg. Den er systematisk testet i vindtunneller. Når paraplyen er utslått har den en bue på 100 cm. Orkanparaplyen er laget av to overlappende lag med solid nylonstoff. Det innerste stofflaget har store, dråpeformede ventiler som slipper vinden rett gjennom paraplyen, uten at regn kommer inn. På denne måten er det umulig for paraplyen å vrenges av vinden, uansett hvor mye det blåser. Det ytterste stofflaget dekker den øverste delen av Gustbusteren, og er festet med solide, elastiske bånd som tillater stofflaget å løfte seg for å slippe vinden ut gjennom ventilene i det innerste stofflaget. Det bærende materialet på orkanparaplyen er i rustfritt stål, og er kraftigere enn på vanlige paraplyer. Håndtaket har riller som gjør det godt å holde i, og en utløserknapp slår ut orkanparaplyen automatisk.

Paraplyen kan vaskes med kaldt vann og mild såpe. Etter bruk bør du la den stå oppslått til den er tørr igjen. Paraplyen leveres i svart farge. Dette er paraplyen du bare kjøper én gang. For deg som går mye ute i all slags vær, er dette en god forsikring mot å bli våt. Dersom du bor på et sted hvor det blåser mye, er denne paraplyen et økonomisk alternativ til vanlige paraplyer som vrenges og blir ødelagte med en gang. Paraplyen har et nøytralt og fint design.

Paraplyen er av merket Gustbuster og ble kåret til BEST I TEST på NRK sin store test av paraplyer.

Fakta

    • Vekt: 680 gram
    • Diameter: 104 cm
    • Høyde med skaft: 90 cm
    • Farge: svart

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Gustbuster

Omtaler

Du liker kanskje også…