GaitLine Silver Mid TRX MG 2.0 – Black/Black/Black Vintersko, Dame / Herre

Produktnr: 36-733-H

En investering for de kalde, fine dagene! Silver Mid er den varme, komfortable og godt dempede vinterskoen fra GaitLine.

Størrelse: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

kr 2 499,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Silver Mid TRX er virkelig en god vintersko. Den har en overdel i mykt skinn og en foret innside som vil holde deg varm på føttene. For å sikre et godt grep mot underlaget har vi laget en ny yttersåle for denne sesongen. Den nye sålen har fått et nytt mønster og en mykere gummiblanding. Denne kombinasjonen gir meget godt grep på alle typer underlag. Spesielt vil vi fremheve gripeevnen på våte harde flater som for eksempel brostein og fliser. Til tross for at dette er en robust vintersko føles den lett og komfortabel på foten.

Hvorfor velge GaitLine Silver Mid

Silver Mid er den varme, godt dempede vinterskoen fra GaitLine. Lær-konstruksjonen i overdel gjør skoen naturlig vannavstøtende mens fuskepels holder foten god og varm selv på kalde vinterdager. Sålen har både PU demping, SGL teknologi og vår utviklede TRX såle for maks demping, maks komfort og maks grep på alle naturens underlag. Denne nye utgaven av Silver Mid Trek har nye, forsterkede hemper. Passer like godt til normal fot som overpronerte føtter

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les artikkelen om hvorfor GaitLine bør være ditt neste skopar her.

Hvem passer denne GaitLine modellen for?

Om du går mye på vinteren, enten til jobb eller på tur på fritiden så er disse skoene midt i blinken. Skoene holder på varmen samtidig som de er behagelige å ha på seg.

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

GaitLine størrelsesguide

GaitLine sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller.

Rengjøring av GaitLine sko

Ikke vask de GaitLine skoene i vaskemaskinen. I vaskemaskinen vil skoene bli utsatt for mye press, høye temperaturer og såpe som ikke er tilpasset skoen. Dette kan føre til at limet kan løsne, materialet kan råtne, og selve formen på skoen faller sammen. Hælkappen får også kjørt seg hardt i vaskemaskinen.

Det er ikke vanskelig å vedlikeholde skoene. Les mer om hvordan du tar vare på dine GaitLine sko her

Impregnering

Husk å impregnere skoene før bruk! Dette er viktig med alle sko, men særlig vintersko og skinnsko.

Usikker på hvilken GaitLine modell du skal velge?

GaitLine har et bredt utvalg av skomodeller som passer ulike behov. Er du usikker på hvilke skomodell du skal velg? Da kan du lese om hvordan velge riktig GaitLine modell her.

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Farge

Sort

Garanti

2 år

Hvordan er den i størrelsen

Liten – bør gå opp ½ – 1 størrelse

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Omtaler